karından baktı canım inşallah sende görürsün bebeğini ve kalp atışlarınıAyberkece seninle aramızda 2 gün var sanırım. Sana nasıl baktı dr.vajinal mi göbekten mi.bende salı yada cars kalp arifdi için gidicem de.
kızlar merhabalar......
biz nerden geliyoruz bilin bakalım?
evettttttttt doğru tahmin... miniğimin kalp atışlarını gördük.... çok şükür,binlerce kez şükür.......
darısı bekleyen herkesin başına.....
gece uyuyamadım. kötü kötü rüyalar gördüm ama şükür ki hayra çıktı...
rabbime emanet minik yavrum...1cm boyu varmış....
canımm öncelikle stres yapma geç döllenmiştir ve yavaş gelişiyodur şimdi hangi doktora gitsen aynı şeyi söyliycek bence perşembeyi dualarla bekle bebeğinin gelişmesini bekle kendini sana göstericek kadar.... birde tüp bebek öncesi demişsin ne kadar güzel bir şey bu demekki tüp bebeğe gerek kalmıycak bu bebek gidersede ki inşallah seninle kalır ve büyür gelişir... rahmin bir sonraki bebekte daha sağlam olucak... sadece içi ferah tut ve perşembeyi bekle.. önceki şu yüzlerce sayfayı tek tek okusan bizde ne sabırla bekledik...sabret... sadece sabret...
mrb. aranıza yeni katılıyorum dün int.te araştırma yaparken rastladım size. hemen üye oldum. ben de ekim annesi olmaya adayım :) allah bebek isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. inşallah sağlıklı huzurlu hamilelik dönemi geçiririz ki bebeklerimz de öyle olsun .. :)
Yorumlarınız ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım bende ozel e gıdıyorum mecana ama usg ler berbat daha onckı gebelıgımde baska hastanede elını ayagını gormustum sonra bu gıttıgım hastaneye glmıstım nerdeyse bebegı bıle gorememıstım o denlı kotu yanı makıneler allahım ısallah pazartesı sızlere guzl seyler soylerım
kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hazııırrrr oluuuunnnnnnnnn çooookkkkkkk güzeeeeelllllll bi haberiiimmm vvaaaaarrrrrrrrrrrrr =))))))))))))))))))
allahım nasip ederse İKİZ MELEKLERİM geliyooooooooooooooo pıtpıtlarınıdaa duyduukkk allahıma çookkkkkkkkk şüküüüürrrrrrr..
inanılmaazz şaşkıınıımmm vee inanılmaazzz mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmm
Hayatta en başaramadığım şey sabır dır. Çok sabırdız tez canlı bir insanım beklemeyi bekletmeyi hiç sevmedim. Ama herşeyim de geç çok geç oldu. eşimle evlenebilmek için 12 sene bekledim.... İş bulmak için 3 sene.... bebeğimi 2.5 sene.... şimdi perşembeyi....
Hayatta en başaramadığım şey sabır dır. Çok sabırdız tez canlı bir insanım beklemeyi bekletmeyi hiç sevmedim. Ama herşeyim de geç çok geç oldu. eşimle evlenebilmek için 12 sene bekledim.... İş bulmak için 3 sene.... bebeğimi 2.5 sene.... şimdi perşembeyi....
kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hazııırrrr oluuuunnnnnnnnn çooookkkkkkk güzeeeeelllllll bi haberiiimmm vvaaaaarrrrrrrrrrrrr =))))))))))))))))))
allahım nasip ederse İKİZ MELEKLERİM geliyooooooooooooooo pıtpıtlarınıdaa duyduukkk allahıma çookkkkkkkkk şüküüüürrrrrrr..
inanılmaazz şaşkıınıımmm vee inanılmaazzz mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmm
genelde erken oluyo zaten cnm.. Aman sağlıklı olsunlar da er yada gec farketmez... Bu arada cifte doğum günü partisi yaparız burda, çubuk kraker partisi,pasta tatlı olduğundan hiç yiyemem çünkü..
sabrettttt :))) ve içini rahat tuttt.... bak ekim ayında çok heveslendim ilk denemede hamile kaldım kalp atışını duymak için gittiğimde hiç gelişmediğini öldüğünü öğrendim kanamam başladı ve kürtaj oldum... bu sefer yine ilk denemede hemen hamile kaldım ve kanamayla başladı hamilelik doktorum inanmadı hamile olduğuma adet oluyosundur dedi varsada düşüyodur allatn bakalım dedi... baktırmadım pek sağlıklı ortam değildi devlet hastanesi... progestan verdi 2 günde bitti kanamam önceki bebek gibi kurdum kurdum kafamda hep kurdum kalp atışlarını duyduğumda şoka girdim annemmmm demişimmm... ama o beklemek yokmu... seni anlıyorum ama şimdi gitsn bile belirsizlikten bahsedicekler.... gelişmesini bekle... bak az önce bir sitede yazı okudum annenin duygu düşünceleri bebeğin kişiliği oluşturuyomuş... rahat ol ki bebeğin huzurlu olsun... :))) birde kimsenin bebeğinin boyutunu satimi karşılaştırma benim rahmim geniştir öbürünün dar bebek kiminde hızlı gelişir kiminde yavaşş... yavaş gelişen sonra öbürünü bile geçerr... rahat olll.... burdayız biz destek oluruz sadece fazla okuyup araştırma ne geliyosa ondan geliyo başımıza :))
canım çok stres yapıyosun anne olucaksin sabırlı olmaya ve beklemeye alismalisin çok zor bi durum ama beklemek zorundayız sadece sen değil hepimiz kendini bi sakinleştir güzel düşün olumsuz düşünme bende kese karından görünmeynce çok korkmuştum değeri ve tarihi benden sonra olanlar görüyorken ben görmemiştim ve vajinal ultrasonla görünmüştü bence sen mutlu olmalısın kesen cokta küçük değil en önemlisi günden güne gayet iyi büyümüs boşuna kendini ve bebeğini uzme :)
çookk sağolunn canlarımmmm.. valla o kadar heycanlandımki herkese söyledik bi güzeeelll =)) sonrada pişman oldum keşke biraz daha bekleseydik diyee.. allahıma emanetler inşallahh bişey lmaz kuzularımada sağ salim gelirleerrrrrrrabbim isteyen herkes eversin inşallaahh.. bu arada daha önce 2 kere gittim gözükmedi.. bugün gittiğimde 2 tane gözüktüler şokk olduuummmmmmm
ayyy şimdi ben agliycam niye bu kadar ümitsizsin bak ne güzel bebeğin tutunmus sana sevinsene yahuYaşadıklarını okuyunca içim ürperdi. Ben sanırım ne yapıyorsam kendim yapıyorum. Düşündüm de kese görüldüğünden beri 4 doktora gitmişim 1,5 hafta içinde... Çok fazla değil mi? burada oturup saatlerce sayfa sayfa okuyup kendimle kıyaslayıp üzülmelerim de cabası... 4 doktor da farklı şey söyledi. Ben yıprandım. Seninde fikrini almak isterim sanırım bu en son gittiğim alttan muayene de yolk sac kesesiyle beyaz bi top gibi şey gören doktora hep gideyim değilmi? artık değiştirmeyim. Hem ultrasonda 2D miş güzel sayılır yani. Benim bebeğim çok şanssız böyle bir annesi var. Ben 1999 depreminden sonra uzun yıllar tedavi gördüm. Gerçi hala atamadım işte üzerimden ya neyse. Anksiyete bozukluğu var bende. Engel olamaıyorum. Bebeğim niye olmuyor diye 2,5 sene üzüldüm şimdi oldu santim santim araştırıyorum sağlıklılı gelişimi normal mi diye. Biliyorum saçma ama engel olamıyorum hastalığım da bu zaten engel olamamak. Huzursuzluk, tedirginlik, kuşku, panik.... Yazık ben kim annelik kim... Kendime hayrım yok yanlış anneye geldin kuzum yada zaten bu anne yüzünden gideceksin...Ağlıycam artık daha fazla anlatmıyım
ayy süper yaa inşallah sağlıklı sihhatli bir şekilde gelirler dünyayaçookk sağolunn canlarımmmm.. valla o kadar heycanlandımki herkese söyledik bi güzeeelll =)) sonrada pişman oldum keşke biraz daha bekleseydik diyee.. allahıma emanetler inşallahh bişey lmaz kuzularımada sağ salim gelirleerrrrrrrabbim isteyen herkes eversin inşallaahh.. bu arada daha önce 2 kere gittim gözükmedi.. bugün gittiğimde 2 tane gözüktüler şokk olduuummmmmmm
Bebek Nasıl Yapılır? Bilmiyorsanız Öğrenin!
Bebek Nasıl Yapılır? .. diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş:
"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
(Abby, 6 yaşında)
"Ben asla bebek yapmıcam.. Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş"
(Marie-Ann, 9 yaşında)
"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
(Paul, 6 yaşında)
"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır"
(Edward, 6 yaşında)
"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Shelley, 7 yaşında)
"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor"
(Alistair, 9 yaşında)
"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslında.."
(Peter, 9 yaşında)
"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
(Lyn, 9 yaşında)
"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
(Francis, 7 yaşında)
"Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır"
(Paulette, 6 yaşında)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?