2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ayberkece seninle aramızda 2 gün var sanırım. Sana nasıl baktı dr.vajinal mi göbekten mi.bende salı yada cars kalp arifdi için gidicem de.
karından baktı canım inşallah sende görürsün bebeğini ve kalp atışlarını

ay ay gözün aydınnnn bende gördümmmm benimkide 1,5cm olmusssss

kızlar bu arada telefondan yazdığım için yanlış olmuş tsh 1,4 degil 1,94 bunu da düzeltmiş olayim dr değerin normal ddi

Hayatta en başaramadığım şey sabır dır. Çok sabırdız tez canlı bir insanım beklemeyi bekletmeyi hiç sevmedim. Ama herşeyim de geç çok geç oldu. eşimle evlenebilmek için 12 sene bekledim.... İş bulmak için 3 sene.... bebeğimi 2.5 sene.... şimdi perşembeyi....

Yorumlarınız ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım bende ozel e gıdıyorum mecana ama usg ler berbat daha onckı gebelıgımde baska hastanede elını ayagını gormustum sonra bu gıttıgım hastaneye glmıstım nerdeyse bebegı bıle gorememıstım o denlı kotu yanı makıneler allahım ısallah pazartesı sızlere guzl seyler soylerım

aramiza hosgeldinnn tdt.lerimiz aynı inşallah sağlıcakla aliriz bebeklerimizi kucağımiza

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hazııırrrr oluuuunnnnnnnnn çooookkkkkkk güzeeeeelllllll bi haberiiimmm vvaaaaarrrrrrrrrrrrr =))))))))))))))))))
allahım nasip ederse İKİZ MELEKLERİM geliyooooooooooooooo pıtpıtlarınıdaa duyduukkk allahıma çookkkkkkkkk şüküüüürrrrrrr..
inanılmaazz şaşkıınıımmm vee inanılmaazzz mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmm

inşallah iyi haberler alırsın ve boşuna kafaya takmışım dersin, en kısa sürede içinin rahatlamısını diliyorum, bu aylar hepimiz için zorlu, ay gördük, ay görmedik, yok kalp atışını duyduk duymadık derken stres yapıyoruz, eskiden ultrasonmu varmış, hamile kalıp 9. ayda doktor yüzü görüyolarmış oda doğum sebebiyle:) o yüzden ne kadar çok araştırırsak o kadar stres oluyoruz aslında ama bakmadanda duramıyoruz ne yapalım, imkanlar geliştiyse bizde daha bilinçli olmak istiyoruz. Seni çok iyi anlıyorum, gönlünü ferah tut, hep iyi düşün, bebişi strese sokma annesi:)

Tebrik ederim çook sevindim. Allahım bana da yaşatsın bu duyguyu, isteyen herkese yaşatsın

sabrettttt :))) ve içini rahat tuttt.... bak ekim ayında çok heveslendim ilk denemede hamile kaldım kalp atışını duymak için gittiğimde hiç gelişmediğini öldüğünü öğrendim kanamam başladı ve kürtaj oldum... bu sefer yine ilk denemede hemen hamile kaldım ve kanamayla başladı hamilelik doktorum inanmadı hamile olduğuma adet oluyosundur dedi varsada düşüyodur allatn bakalım dedi... baktırmadım pek sağlıklı ortam değildi devlet hastanesi... progestan verdi 2 günde bitti kanamam önceki bebek gibi kurdum kurdum kafamda hep kurdum kalp atışlarını duyduğumda şoka girdim annemmmm demişimmm... ama o beklemek yokmu... seni anlıyorum ama şimdi gitsn bile belirsizlikten bahsedicekler.... gelişmesini bekle... bak az önce bir sitede yazı okudum annenin duygu düşünceleri bebeğin kişiliği oluşturuyomuş... rahat ol ki bebeğin huzurlu olsun... :))) birde kimsenin bebeğinin boyutunu satimi karşılaştırma benim rahmim geniştir öbürünün dar bebek kiminde hızlı gelişir kiminde yavaşş... yavaş gelişen sonra öbürünü bile geçerr... rahat olll.... burdayız biz destek oluruz sadece fazla okuyup araştırma ne geliyosa ondan geliyo başımıza :))

canım çok stres yapıyosun anne olucaksin sabırlı olmaya ve beklemeye alismalisin çok zor bi durum ama beklemek zorundayız sadece sen değil hepimiz kendini bi sakinleştir güzel düşün olumsuz düşünme bende kese karından görünmeynce çok korkmuştum değeri ve tarihi benden sonra olanlar görüyorken ben görmemiştim ve vajinal ultrasonla görünmüştü bence sen mutlu olmalısın kesen cokta küçük değil en önemlisi günden güne gayet iyi büyümüs boşuna kendini ve bebeğini uzme :)

ay ne güzel haberler bunlar, hep böyle güzel haberler alalım buradan inşallah, allah uzun uzun ömürler versin pıtpıtlara, tepişmesinler orada uslu uslu otursunlar günleri gelene kadar inşallah:) Allah nazarlardan saklasın, dua et kendin için bol bol nazara karşı:)

süper bişeyyy:)))) tebrik ederimm...

genelde erken oluyo zaten cnm.. Aman sağlıklı olsunlar da er yada gec farketmez... Bu arada cifte doğum günü partisi yaparız burda, çubuk kraker partisi,pasta tatlı olduğundan hiç yiyemem çünkü..

O zman sen cubuk yersin bende pasta yerim olur mu?

aynen canım dediğin gibi hayırı ile doğsunlarda erken geç fark etmez.

stres yapma herşey olacağına varıyor canım.. bende acayip tez canlıyımdır koç olmamla alakalı olabilir
bende 2 senede işe girdim eşimi evlendikten sonra 1.5 sene bekledim..
ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri sabretmeyi de öğrenir oldum.. çünkü her sabırsızlığım ve stresim bebeğime zarar verebilir.. benim de kesem daha p.tesi gunu göründü.. sat.ım 13 ocak.. 6+1dim gittiğimde..dr. hiç bişey demedi boyutunu falan da soylemedi.. on gün sonra tekrar gel dedi.. şimdi ayın 6sını bekliyorum.. bhcg.lerim de yavas artmıştı ilk başlarda ama sonra birden düzelmişti..
Rabbim yaşayacak ömrü varsa her sıkıntıya rağmen verir kucağına bebişini.. ama o güne kadar kendimize iyi bakmakla sorumluyuz..düşünebiliyo musun annem beni 7 sene beklemiş ve 9 ay yatarak geçirmiş hamileliğini nasıl bir sabır... inşaallah sağlığıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi.. derin bir nefes al ve rahatla.. herşeyin güzel olacağını düşün

bugün cuma mesai bitmek üzere haftasonu girmeyeilirim nete.. herkese bulantısız sağlıklı huzurlu bir haftasonu diliyorum :)

Yaşadıklarını okuyunca içim ürperdi. Ben sanırım ne yapıyorsam kendim yapıyorum. Düşündüm de kese görüldüğünden beri 4 doktora gitmişim 1,5 hafta içinde... Çok fazla değil mi? burada oturup saatlerce sayfa sayfa okuyup kendimle kıyaslayıp üzülmelerim de cabası... 4 doktor da farklı şey söyledi. Ben yıprandım. Seninde fikrini almak isterim sanırım bu en son gittiğim alttan muayene de yolk sac kesesiyle beyaz bi top gibi şey gören doktora hep gideyim değilmi? artık değiştirmeyim. Hem ultrasonda 2D miş güzel sayılır yani. Benim bebeğim çok şanssız böyle bir annesi var. Ben 1999 depreminden sonra uzun yıllar tedavi gördüm. Gerçi hala atamadım işte üzerimden ya neyse. Anksiyete bozukluğu var bende. Engel olamaıyorum. Bebeğim niye olmuyor diye 2,5 sene üzüldüm şimdi oldu santim santim araştırıyorum sağlıklılı gelişimi normal mi diye. Biliyorum saçma ama engel olamıyorum hastalığım da bu zaten engel olamamak. Huzursuzluk, tedirginlik, kuşku, panik.... Yazık ben kim annelik kim... Kendime hayrım yok yanlış anneye geldin kuzum yada zaten bu anne yüzünden gideceksin...Ağlıycam artık daha fazla anlatmıyım

çookk sağolunn canlarımmmm.. valla o kadar heycanlandımki herkese söyledik bi güzeeelll =)) sonrada pişman oldum keşke biraz daha bekleseydik diyee.. allahıma emanetler inşallahh bişey lmaz kuzularımada sağ salim gelirleerrrrrr rabbim isteyen herkes eversin inşallaahh.. bu arada daha önce 2 kere gittim gözükmedi.. bugün gittiğimde 2 tane gözüktüler şokk olduuummmmmmm

Bebek Nasıl Yapılır? Bilmiyorsanız Öğrenin!
Bebek Nasıl Yapılır? .. diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş:

"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
(Abby, 6 yaşında)

"Ben asla bebek yapmıcam.. Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş"
(Marie-Ann, 9 yaşında)

"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
(Paul, 6 yaşında)

"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır"
(Edward, 6 yaşında)

"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Shelley, 7 yaşında)

"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor"
(Alistair, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslında.."
(Peter, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
(Lyn, 9 yaşında)

"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
(Francis, 7 yaşında)

"Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır"
(Paulette, 6 yaşında)

Aynen bende tek tek benle aynı ve öncekileri takip ediyorum sonra strese giriyorum. Kendi kendime cahillik yapma bireysel farklılık diye birşey var yapma diyorum ama engel olamıyorum benim niye yok niye görünmedi....

p-chem hoşgeldin.sağlıklı günlere..

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tutmayın oynuyorum.. ama smile ancak:)
ilk ikiz bebeğimizmmmmmmmm geliyoorrrrr

biz de çok mutlu olduk.. çok sevindik... allah sağlıklı geliştirsin... ikizlerine sağlıcakla kavuş..

Hayırlı olsun sevindim adına. Aynı gün bu arada bebelkerimiz.senin normal gebelik mı yoksa tüp bebek mi

ayyy şimdi ben agliycam niye bu kadar ümitsizsin bak ne güzel bebeğin tutunmus sana sevinsene yahu
ayy süper yaa inşallah sağlıklı sihhatli bir şekilde gelirler dünyaya
ayy cok guldum ya ne güzel cevap vermişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…