maşşallah annesi
Ha birşeyi de söylemeyi unuttum bu en son gittiğim doktor kanamam olup olmadığını sordu bende hiç olmadı dedim ama yinede tedbir amaçlı günde iki tane progestan verdi. niye verdi anlamadım "tedbir amaçlı" diyip durdu ama neyin tedbiri? Eşimde gördü tabi seni panik atak neyapsın doktor mecbur kalmıştır öyle heyacanlısın ki diyor. Acaba bundan mıdır yoksa başka sebebi varmıdır?
arkadaslar persembe gunu bebisimi gorme umudu ile gittim ama.bebgim gorunmuyo 5+3 gunluk kanda var 796 cikti beta hcg sizdel bole
yasayan varmi lutfen cevap
arkadaslar persembe gunu bebisimi gorme umudu ile gittim ama.bebgim gorunmuyo 5+3 gunluk kanda var 796 cikti beta hcg sizdel bole
yasayan varmi lutfen cevap
kızlar kanamam oldu. Doktorum hemen gel dedi. 10 dakika sonra yeniden baktım kanama durmuştu. Bugün gitmedim.
ama yarın sabah acil olarak gel dediDoktora gideceğim bana dua edin.
kızlar kanamam oldu. Doktorum hemen gel dedi. 10 dakika sonra yeniden baktım kanama durmuştu. Bugün gitmedim.
geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey yoktur
kızlar kanamam oldu. Doktoruma hemen gel dedi. 10 dakika sonra yeniden baktım kanama durmuştu. Bugün gitmedim.
inşallah önemli birşey yoktur canım dualarımız seninle
kesede yok ece gec dollenmeden ilabilir falan diyo pazartesi bakalim dedi tekrar
papatyacim dr pazartesi gel tekrar dedi korkum yok degil ama kndimi iyiye ve kotuye alistrdim rabbim hayrlisini versin
kızlar merhabalar......
biz nerden geliyoruz bilin bakalım?
evettttttttt doğru tahmin... miniğimin kalp atışlarını gördük.... çok şükür,binlerce kez şükür.......
darısı bekleyen herkesin başına.....
gece uyuyamadım. kötü kötü rüyalar gördüm ama şükür ki hayra çıktı...
rabbime emanet minik yavrum...1cm boyu varmış....
Birde son bişey anlatmak istiyorum ;
Biz 2,5 yıldır bebek istiyoruz eşimin morfoloji, hareket, sayı, miktar ne ararsan sorunu var. Benim de sağ tüpüm tıkalı ara sıra kistlerim oluyordu. Geçen sene evlilik yıldönümümüzde eşim bana 3 dal mor orkide getirdi çok sevdim ama bakamadım 3 ayda soldu gitti... Sonra arşatırdım ki budanacakmış dedikleri gibi budadım ama kaldı 3 tane sopa gibi sap! aylarca öyle kaldı gittim geldim baktım, suladım, gübreledim yok tepki yok çiçekten.
Birgün dedim ki bu çiçek ne zaman tomurcuklanıp çiçek açarsa ben de o zaman yavrulayacağım... Derken ocak ayıydı yandan birden tomurcuk verdi birde kökten 4. yeni dal gelmeye başladı. Söylediğim şey aklıma geldi. Acaba mı dedim ama yakın da etmedim sonuçta saçma geldi çiçekle kendini bir tutmak... Şubat ayı tomurcuklar iyice arttı her dal da oluştu büyüdü ama daha açmadı.
Bizde mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacağız, 1 yıldır ovulasyon testi kullanıyordum fazla almışım artmış biraz, dolabımı düzenleerken test kutusu önüme düştü. "Amaaan bunuda fazla almışım arttı, işime yaramaz artık ama dur bi yapayım da bitsin" dedim . adetime de 2 gün var. gidip fsh,lh baktıracağım. Sonra bi yaptım ki kopkoyu çift çizgi.... Yumurtluyor olamam adetim geldi sayılır... Araştırdım ki hamilelik te de pozitif çıkarmış. İçime bi kurt düştü hem korkuyorum hem istiyorum bir tane de gebelik testim var yapsammı yapmasammı? Bi cesaret yaptım. Bekledim. Ne göreyim .... Pembe ikinci çizgi...
Dolabımı düzeltirken önüme düşen kutu ile bir anda hayatım değişti.
Hemen gittim çiçeğe baktım tomurcuklar açtı açacak... Allahım bu bana işaretinmiş ama ben anlamamışım dedim. Ağladım şok oldum, Tüp bebek için gün almıştık biz...
Kan testi falan derken doktor ilk defa keseyi görmek için gün verdi. Yine sabırsızca o günü bekliyordum. Bir gün öncesi orkidemin tomurcuklarından bir tanesi çiçeğini açtı. içimden dedim "Tamam keseyi görücez, iki haftadır duran tomurcuğun bugün açmasında bir hayır var" hakikatende ertesi gün keseyi gördük.
şimdi 2 tane daha tomurcuk çiçek açtı toplamda 3 çiçek ve birkaç tomurcuk var. Ve ben kalp atışını duymak için bekliyorum. Çiçeğim solmuyor aksine çiçekleniyor. Kalp atşınıda duyacağım inşallah Allahım neolur benim gibi olanların yüzünü güldür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?