2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

arkadaşım kendini boşa üzüyosun geç döllenme diye bir şey var ki benimki öyle mesela ben şu an 8 hafta görünüyorum ama öyle dğil daha kalp atışını falan duymadık senin gittiğin doktor nasıl bir doktormuş öyle şak diye kesinmiş gibi söylemiş bence sen o doktora bir daha gitme hem düşük yapacak olsaydın kese gelişmezdi canım emin ol

ben çıkıyorum Allaha emanet olun görüşmek üzere

tüylerim diken diken oldu hem kendine hem bebişine hemde çiçeklerine iyi bak bunca engele rağmen bebeğin sana tutunmuşsa vardır bi hikmeti bence hamileliğinin tadını çıkar

Eşimin Dna hasar testinde de sağlam sperm % 0 çıktı yani "döllenme asla olmaz olsa bile düşer" . Bunu Kaan Aydos hoca söyledi düşün, herkese ümit saçan hoca bize bunu söyledi. Şimdi bu mucizeye birşey olacak diye ödüm kopuyor çok panik durumdayım doktor doktor geziyorum. Belki de herşey normal ama çok doktor çok ses çok kafa karışıklığı, işin içinden çıkamadım

Aöa işte geç döllenme olsa ben adetime 2 gün kala evde testte iki çizgi nasıl çıktı? onu anlayamıyorum?

canım o herkes için geçerli kimseye kesin kalbi atar ya da atmaz demiyolar ki diyemezler de zaten boşa stres yapıyosun bence

canım, bana dr önümüzdeki hafta içi, kalp atışı için gitmemi söyledi. senden önde göründüğüm halde, ben de geçen hafta sadece keseyi görebilmiştim.
lütfen kendini üzme şimdiden. bekleyerek bebeğin gelişimini takip ederek yeni dr un seni bilgilendirecektir.
hiçbir dr um bana keselerin kaç mm olduğu hakkında birşey söylemedi, onlara hiç kafayı takmıyorum ben.

benim için önemli olan kalp atışını almak, ilk 3 ayı atlatmak. ince hesaplara girmeyelim. bireysel olarak herkesin gebeliğinde farklılıklar olacaktır. tüm bilgileri ortalamalara vurarak belirliyorlar, kesin net bilgi olarak düşünme hiçbirini. ortalamanın gerisinde veya ilerisinde olanın da sağlıklı bebekleri doğuyor.

amin canım.. hoş geldin aramıza

katılıyorum bende 5.haftamda gittiğimde sadece kese vardı bebek gözükmedi
2 hafta sonra gittim gözüktü 7 haftalık dedi o kadar bende bilmiyorum kese ne kadar bebek ne kadar
iyi düşünelim iyi olsun

Aöa işte geç döllenme olsa ben adetime 2 gün kala evde testte iki çizgi nasıl çıktı? onu anlayamıyorum?

Dimi normal benimde durumum . Hatta o görülen beyazlık ta bebeğimdi ama daha 5+6 olduğu için küçücüktü alet algılayamadı diyorum artık kendime

şu panik halini bırak kenara. endişe ederek sadece kendini strese sokuyorsun ve o stres bebeğinin baş düşmanı. bunu bil.

güzel ılık suyla bir duş yap. sonrasında uzan, kitap oku. düşünme bunları. hepimizde farklı düzeylerde endişe oluyor ama, o endişelerin bir şeyi olumlu olarak değiştirdiği olmuyor.

9. haftaya kadar gecikmeler olabiliyor, içlerinden ne mucizeler çıkıyor. moralini yüksek tut. o zamana kadar dr larının hiçbirisinin olumsuz yorumu ile kendini üzme. güvenmiyorsan dr una , başka bir dr a gider, ikinci bir görüş alırsın.

Teşekkür ederim, Ben herkesi üzdüm bu halimle ama biraz kendime geldim sayenizde En son muayene eden doktora gidicem sabredip perşembe günü

neslihakan canım geçmiş olsun kanamanın durmasına sevindim yarın kontrolüne gittiğinde içini rahatlatacak haberler alırsın inş.

esimveben, canım sen öncelikle kendini üzmeyeceksin. o bebek senin içinde, babasının veya başkasının stresinden değil, senden etkilenir en çok.

elinden geleni yap, mucizeni Allaha emanet et. olumlu düşün her zaman. dr kontrollerinize dikkat edin. dr un dediği zamanı bekle. erken gidince, yine şu zaman gel, deyip duruyorlar haklı olarak. git gel' ler ile uğraşmayalım biz de.
inş mucizen sağlıklı bir şekilde tutunur, içini ferah tut.

arkadaslar persembe gunu bebisimi gorme umudu ile gittim ama.bebgim gorunmuyo 5+3 gunluk kanda var 796 cikti beta hcg sizdel bole
yasayan varmi lutfen cevap

canım geç döllenme olmuş olabilir benim öyle oldu içini ferah tut ve sabret

esimveben , canım benim daha küçük oldukları için bebek var yada yok demek için inan çok erken. benimde neredeyse ikinci adet tarihim gelecek .bende sadece 2 kez gittim doktora.ilk gidişim adetim 1 hafta geciktiğinde olmuştu. normal sartlarda 5 haftalık olmalı ve kese görünüyo olmalıydı.ancak doktorum kan değerimin yani hcg min suan çok düşük olduğunu 6000 lere çıktığında gelmemi sölemişti.hiç kontrol bile etmedi göremeyiz kesinlikle dedi ve yolladı.çok kızmıştım doktora neden muayne etmedi ama anlıyorumki kafa karışıklığı olmaması için bunu böle yapmış.beklemek en güzeli.ikinci gidişim ortalama 10 gun sonra olmuştu . ve doktorum sadece dedi ki suan bi kese görmemiz lazım dedi.yani bebek görücez kalbini duycaz hiç dile getirmedi.bu değere göre bi kesemizin olması lazım dedi.ultrasonla karından baktı küçük bir kese gördük .
haftasını bile net söleyemedi.5 haftalık anca var dedi.suan haftasını sölemek için çok erken küçük olduğu için dedi.yani aslında ogun gittiğimde en son adetimden hesapladığımda 6 + 4 lerde olmam lazımdı ama değildim.burdaki etken de geç döllenme olabilir dedim ve büyütmedim çok.doktor kanaman koyu renk akıntın olmadığı sürece stres yapma dedi. bana haftaya gel demişti.ama ben biraz daha bekleyip daha net seyler görelim istiyorum. o yüzden onumuzdeki hafta carsamba gibi gitmei planlıyorum.sende stres yapma bana sorarsan erken zamanlarda doktorlar tahmini konuşuyorlar bu da bizi endişeye itiyor. sen sakin ol ve bekle bebeğinin keyfini de bozma

kızlar kanamam oldu. Doktorum hemen gel dedi. 10 dakika sonra yeniden baktım kanama durmuştu. Bugün gitmedim.
ama yarın sabah acil olarak gel dedi Doktora gideceğim bana dua edin.

canım telaş yapma pazartesi de benim olmuştu progestan iğne yaptılar geçti şükür senin de geçer çünkü devamı gelmemiş ama ayakta durma iş yapma çok önemli eeşin hazırlasın sofrayı falan benim eşim yapıyo kaç gündür sağolsun

kızlar kanamam oldu. Doktorum hemen gel dedi. 10 dakika sonra yeniden baktım kanama durmuştu. Bugün gitmedim.
ama yarın sabah acil olarak gel dedi Doktora gideceğim bana dua edin.

geçmiş olsun canım .kanaman az mı oldu çok mu rengi ne renkti eğer azsa büyük ihtimal bebek plesentaya geçişi yüzündendir panik yapma sıkıntı yoktur inşallah ...

796 beta ile görünmez zaten canım biraz daha artması lazımbenim 2225 çıktıktan 1 hafta sonra sadece kese göründü doktor tekrar ne zaman çağırdı

kızlar sizler çok şanslısınız ya size ne diyorum doktor bana bakmadı bile değerin 6000e gelsin öle bakabilriz ancak dedi.sizin sevinmeniz lazım kese göründü diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…