2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

al bendende okadar mutfağı toplamak için girdim 2 kere lavaboya koşmak zorunda kaldım.. yemek yapabilmekmi... ovv imkansızzz... ekmek arası yemekten içim kurudu...

en deneyimli anne olarak kabul etmek ne demek :)aramıza hoşgeldinn:)) ah bulantılarrrrrrrr..... yorum yok(

ben yaptırmıcam canım bebeği olan arkadaşlarımız var onlarda yaptırmamş ve yaptırmayın dediler

kızlar yemek masasında resmen uykuyla savaştım ya bi yandan ağır ağır yemeye çalışıyorum diğer yandan gözlerimi açık tutmaya çalışıyorum çok şükür şu an yatağımdaym esneyip duruyorum ama uyumucam yoksa gece pörtlek pörtlek oluyo gözlerim

kızlar kayinvalidem iyidir hoştur ama iki gündür sinir ediyor beni dün bebeğimin kalp atışlarını duymaya gittiğimizde esimi almadilar ve dr da çok ilgisizdi kayinvalidemin doktoruymus önceden o yüzden ona gidiyoruz her neyse ışte eve geldik böyle böyle dedim çok ilgisizdi hiç bişey söylemiyordu falan dedim önceden öyle değildi yaşlanmış demekki ddi ben özel muayenehanesine gidiyordum tabi parayı veriyorduk ilgileniyordu ddi bizde artık özel hastaneye gidecegimizi söyledik hemen itiraz etti hayır devlet hastanesi iyi de bilmem ne de bir sürü şey söyledi özel hastaneye gitmememiz için halbuki kendisi de söyledi özel muayenehanesine gitmis herşeyi esirgiyo ya eşim birşeye fazladan para ödeyecek diye ödü kopuyo bugün de yengemle konuşuyoruz onlarda bebek istiyor olmadan önce folk asite başla dedim hemen ona da itiraz etti önceden öyle şeyler mi vardı ddi şimdi ki zamanla o zaman aynı mi o zaman bir sürü doğurup çoğu da ölüyormus dedim orası öyle diyo sinir oldum ya bi de ilk torunlari olacak hiç öyle önemsemiyorlar

allahım nasıl insanlar var yahu. her şeye burnunu sokmasın kendi doğurmuş büyütmüş vıdı vıdı her şeye bir laf ! benim kayınvalidem melek gibi hiç kıyamaz zahmet vericem diye benden su bile istemez eşimden ister. masadan kalkar ben yorulmayayım diye hemen kendisi toplamaya çalışır ki yaşı da büyük epey. ama bana da kayınvalidelik yapan görümcecim var:) hiç takmıyorum ben tabiki. sen de takma. özele gitmek istiyorsan da git onu ilgilendirmez. sorarsan danışırsan kendilerini bir şey sanıyorlar sormadan yap :)

Merhaba kızlar bende mide bulantısından ve yanmasından hayata kūsmūs durumdayım.Ne bir iş yapabiliyorum ne de dışarı çıkabiliyorum, çok çabuk yoruluyorum.Gunler gecsın diye dua ediyorum.Yarın ailemin yanına gideceğim umarım orada zaman daha çabuk geçer.

Kayınvalideeeeee!Bu insanlar gormuş geçirmiş, yasını basını almış ,olgun bir birey gibi davranacaklarına bosbogazlık ediyorlar.Bence sınırlarını koy canım basında böyle davranan bebek olunca nasıl davranmaz ki.

hoş geldin canım Allah diğer evlatlarını bu bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

boşver canım o da kendince önemsiyo bunu da kendince böyle gösteriyor her insan aynı değil o yüzden takma...sen özele gideceksen git yine eşin götürdükten sonra gerisi teferruat...
sen bunları düşünme sen tatlı bebeğini ve eşini düşün mutlu aileni düşün bebeişi de üzme öyle düşüncelerle
Allah seni bebeğini ve eşini birbirinize bağışlasın

en iyisi hiç söylemeyeceksin doğunca istersen kucağına alıp gidersin benim planım bu en azından inşallah uygulayabilirim

evdeki ortak iş ve temizlik konusunda yardımcı olur ama birşeyi bilme konusunda bir tek onlar biliyor ve biz çok cahiliz onların gözünde bazen amaaan ediyorum takmiym ama ses etmeyince de damarıma damarima basiliyo sanki öyle hissediyorum
ahh tatlım bebek olunca kayinvalidemin hayali neymis onu da anlatayim onlar çocukları alıp çiftlikte yaşayacaklarmis bizde çalışıyor olacakmisiz hafta sonları gidip görecekmisiz var mi böyle birşey ya düşündükçe deli oluyorum
amin canım Rabbim bizleri ve bebeklerimizi eslerimize, onları da bize bagislasin.
en iyisi hiç söylemeyeceksin doğunca istersen kucağına alıp gidersin benim planım bu en azından inşallah uygulayabilirim
malesef öyle bir şansım yok altlı üstlü oturuyoruz yeme içme herşey beraber sadece uyumak için çıkıyoruz kendi katımıza
herşey onların istediği şekilde olursa çok iyiler ama küçücük birşey bizim istediğimiz gibi olsun 5karış surat, çok dertliym bu konuda bebek olunca ne olacak bilmiyorum yine kendi istedikleri şekilde büyütmemzi isticekler ama ona hayatta izin vermem.

ya kızlar moralim çok bozuk bugün misafirliğe gittik görümceme evleri sobalı oğlum sobayı bilmediği için iki elini birden yaktı avuç içini.yaa sobayı kıracaktım nerdeyse.çok kötü oldum.2 saat ağladı.ağrı kesici merhem felan derken yanması geçti ama parmakları su toplamış.elleri havada geziyor.canım benim yaaa.oturdum hüngür hüngür ağladım yaa.sonra eşim geldi eve parmağı sargılı noldu dedim oda parmağının etini kesmiş resmen koparmış atmış etini.çok derindi.hangisine üzülüm ben yaaa.buarada eşimde çok feci hasta.benim midem zaten iflas etmiş durumda ben ne yapayım şimdi yaa

bebeğim için patik öriym dedim bir türlü beceremedim en iyisi uyuyim en iyi yaptığım şey iyi geceler herkeseeeeeee

çok üzüldüm canım geçmiş olsun Allah yardımcin olsun

Gecmis olsun canim aCil sifalar dilerim

gerçekten zor bir durum. çok geçmiş olsun, sabır sınavındasın sanki. geçer bu günler sabret canım bazen üst üste gelir. oğlun da eşin de çabucak iyileşir inş. sen moralini yüksek tutmaya çalış bebişle birlikte üçünün de sana ihtiyacı var unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…