ya kızlar bu mide bulantısına kesin çözüm yok mu yaa.tıpta kansere bile çözüm bulunmuşken bu mide bulantısına neden yokk..yoruldum artık.hiçbirşey yapamıyorum.oğlumla ilgilenemiyorum.temizlik yapamıyorum..yemek yapamıyorum..yatağımı toplamak bile gözüme geliyor..sadece uzunmak ve hiç kalkmamak istiyorumm...ben ilk hamileliğimdede böyleydim ama onda sorumluluğum yoktu.bunda minik prensim varr.onunla ilgilenemiyorumm ve okadar vijdan azabı çekiyorum kii...bitsin nolur bu bulantılarrr...
Kizlar selam,ben yeni geldim.Hamileligimin 6. haftasinda evde kendim test yaparak ögrendim hamileligimi,baya bi süpriz oldu bana cünkü hali hazirda 2 cocugum daha var :)))))7. haftami evde mide bulantisi ve aclik icinde gecirip 1 haftada 3 kilo vererek hastaneye yatma karari aldim8. hafta icinde 4 gün hastanede yatip 6 serum aldim ve sonrasinda biraz daha iyiyim cok sükür ama hala mide bulantilariyla ugrasiyorum ama sükür kusmam yok.Bundan sonra uygun oldukca girip sizlerle yazismayi cok isterim kabul ederseniz :)))))))
slm arkadaşlar nasılsınız uzun süre giremedim ama arada yazdıklarınızı okudum naıl gidiyor hayat
sizi birşey soracağım1 ay sonra 2li taramam var bugün arkadaşlarla buluştum çocuğu olanlar sakın yaptırma dedi
özür diliyorlar sağlam çıkıyor sen üzülmekle kalıyorsun dediler çocuğu aldırmadıktan sonra yaptırmana gerek yok dediler siz ne düşünüyorsunuz..
kızlar kayinvalidem iyidir hoştur ama iki gündür sinir ediyor beni dün bebeğimin kalp atışlarını duymaya gittiğimizde esimi almadilar ve dr da çok ilgisizdi kayinvalidemin doktoruymus önceden o yüzden ona gidiyoruz her neyse ışte eve geldik böyle böyle dedim çok ilgisizdi hiç bişey söylemiyordu falan dedim önceden öyle değildi yaşlanmış demekki ddi ben özel muayenehanesine gidiyordum tabi parayı veriyorduk ilgileniyordu ddi bizde artık özel hastaneye gidecegimizi söyledik hemen itiraz etti hayır devlet hastanesi iyi de bilmem ne de bir sürü şey söyledi özel hastaneye gitmememiz için halbuki kendisi de söyledi özel muayenehanesine gitmis herşeyi esirgiyo ya eşim birşeye fazladan para ödeyecek diye ödü kopuyo bugün de yengemle konuşuyoruz onlarda bebek istiyor olmadan önce folk asite başla dedim hemen ona da itiraz etti önceden öyle şeyler mi vardı ddi şimdi ki zamanla o zaman aynı mi o zaman bir sürü doğurup çoğu da ölüyormus dedim orası öyle diyo sinir oldum ya bi de ilk torunlari olacak hiç öyle önemsemiyorlar
kızlar kayinvalidem iyidir hoştur ama iki gündür sinir ediyor beni dün bebeğimin kalp atışlarını duymaya gittiğimizde esimi almadilar ve dr da çok ilgisizdi kayinvalidemin doktoruymus önceden o yüzden ona gidiyoruz her neyse ışte eve geldik böyle böyle dedim çok ilgisizdi hiç bişey söylemiyordu falan dedim önceden öyle değildi yaşlanmış demekki ddi ben özel muayenehanesine gidiyordum tabi parayı veriyorduk ilgileniyordu ddi bizde artık özel hastaneye gidecegimizi söyledik hemen itiraz etti hayır devlet hastanesi iyi de bilmem ne de bir sürü şey söyledi özel hastaneye gitmememiz için halbuki kendisi de söyledi özel muayenehanesine gitmis herşeyi esirgiyo ya eşim birşeye fazladan para ödeyecek diye ödü kopuyo bugün de yengemle konuşuyoruz onlarda bebek istiyor olmadan önce folk asite başla dedim hemen ona da itiraz etti önceden öyle şeyler mi vardı ddi şimdi ki zamanla o zaman aynı mi o zaman bir sürü doğurup çoğu da ölüyormus dedim orası öyle diyo sinir oldum ya bi de ilk torunlari olacak hiç öyle önemsemiyorlar
ben hem kıyamam hemde o günahı kaldıramam bir cana kıymak çok kötü
Kizlar selam,ben yeni geldim.Hamileligimin 6. haftasinda evde kendim test yaparak ögrendim hamileligimi,baya bi süpriz oldu bana cünkü hali hazirda 2 cocugum daha var :)))))7. haftami evde mide bulantisi ve aclik icinde gecirip 1 haftada 3 kilo vererek hastaneye yatma karari aldim8. hafta icinde 4 gün hastanede yatip 6 serum aldim ve sonrasinda biraz daha iyiyim cok sükür ama hala mide bulantilariyla ugrasiyorum ama sükür kusmam yok.Bundan sonra uygun oldukca girip sizlerle yazismayi cok isterim kabul ederseniz :)))))))
evdeki ortak iş ve temizlik konusunda yardımcı olur ama birşeyi bilme konusunda bir tek onlar biliyor ve biz çok cahiliz onların gözünde bazen amaaan ediyorum takmiym ama ses etmeyince de damarıma damarima basiliyo sanki öyle hissediyorumallahım nasıl insanlar var yahu. her şeye burnunu sokmasın kendi doğurmuş büyütmüş vıdı vıdı her şeye bir laf ! benim kayınvalidem melek gibi hiç kıyamaz zahmet vericem diye benden su bile istemez eşimden ister. masadan kalkar ben yorulmayayım diye hemen kendisi toplamaya çalışır ki yaşı da büyük epey. ama bana da kayınvalidelik yapan görümcecim var:) hiç takmıyorum ben tabiki. sen de takma. özele gitmek istiyorsan da git onu ilgilendirmez. sorarsan danışırsan kendilerini bir şey sanıyorlar sormadan yap :)
ahh tatlım bebek olunca kayinvalidemin hayali neymis onu da anlatayim onlar çocukları alıp çiftlikte yaşayacaklarmis bizde çalışıyor olacakmisiz hafta sonları gidip görecekmisiz var mi böyle birşey ya düşündükçe deli oluyorumKayınvalideeeeee!Bu insanlar gormuş geçirmiş, yasını basını almış ,olgun bir birey gibi davranacaklarına bosbogazlık ediyorlar.Bence sınırlarını koy canım basında böyle davranan bebek olunca nasıl davranmaz ki.
amin canım Rabbim bizleri ve bebeklerimizi eslerimize, onları da bize bagislasin.boşver canım o da kendince önemsiyo bunu da kendince böyle gösteriyor her insan aynı değil o yüzden takma...sen özele gideceksen git yine eşin götürdükten sonra gerisi teferruat...
sen bunları düşünme sen tatlı bebeğini ve eşini düşün mutlu aileni düşün bebeişi de üzme öyle düşüncelerle
Allah seni bebeğini ve eşini birbirinize bağışlasın
malesef öyle bir şansım yok altlı üstlü oturuyoruz yeme içme herşey beraber sadece uyumak için çıkıyoruz kendi katımızaen iyisi hiç söylemeyeceksin doğunca istersen kucağına alıp gidersin benim planım bu en azından inşallah uygulayabilirim
ya kızlar moralim çok bozuk bugün misafirliğe gittik görümceme evleri sobalı oğlum sobayı bilmediği için iki elini birden yaktı avuç içini.yaa sobayı kıracaktım nerdeyse.çok kötü oldum.2 saat ağladı.ağrı kesici merhem felan derken yanması geçti ama parmakları su toplamış.elleri havada geziyor.canım benim yaaa.oturdum hüngür hüngür ağladım yaa.sonra eşim geldi eve parmağı sargılı noldu dedim oda parmağının etini kesmiş resmen koparmış atmış etini.çok derindi.hangisine üzülüm ben yaaa.buarada eşimde çok feci hasta.benim midem zaten iflas etmiş durumda ben ne yapayım şimdi yaa
çok üzüldüm canım geçmiş olsun Allah yardımcin olsun
ya kızlar moralim çok bozuk bugün misafirliğe gittik görümceme evleri sobalı oğlum sobayı bilmediği için iki elini birden yaktı avuç içini.yaa sobayı kıracaktım nerdeyse.çok kötü oldum.2 saat ağladı.ağrı kesici merhem felan derken yanması geçti ama parmakları su toplamış.elleri havada geziyor.canım benim yaaa.oturdum hüngür hüngür ağladım yaa.sonra eşim geldi eve parmağı sargılı noldu dedim oda parmağının etini kesmiş resmen koparmış atmış etini.çok derindi.hangisine üzülüm ben yaaa.buarada eşimde çok feci hasta.benim midem zaten iflas etmiş durumda ben ne yapayım şimdi yaa
bebeğim için patik öriym dedim bir türlü beceremedim en iyisi uyuyim en iyi yaptığım şeyiyi geceler herkeseeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?