2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

çok vermişsin canım. dr a söyle, kan değerlerine bakıp gerekirse serumla takviye yaparlar. ilk 3 ay çok önemli değil, bebek besinsiz kalmaz, merak etme. sen çıkarsan bile yine de yemeğe çalış.

canım, hayırlısı için dua et hep. inş sağlıklıdır ve tutunabilir. kanamalı süren ve sağlıklı doğan bebekler de çok oluyor. hiç kanamasız olan düşükler de. benim ilk gebelikte kalbi durmuştu, düşmedi, hiçbir şekilde belirti de vermemişti, kanama lekelenme olmadı, kürtajla alındı sonra.
sadece dua et. kendini üzmemeye çalış.

2li tarama konusunda başka fikri olan yok mu

ben ikili testi kesinlikle yaptıracağım. bir de ileri haftalarda ayrıntılı ultrason varmış(tam adını unuttum.) o ikisi çok belirleyici testler, onun dışındaki taramaları yaptırmayı düşünmüyorum, benim kanımla öğrenileceklere bakılsın sadece. olumsuz bir şey çıksa bile aldırmayı düşünmüyorum ama, olumsuz haberlere karşı önceden hazırlıklı olmak için, erken bilgi sahibi sahibi olmak faydadır diyorum.

Neva'cığım, tahminimce rahim kasılıp gevşeyerek bebeğe uygun ortam hazırlıyordur. rahim hacmini genişletirken böyle kasılmalar oluyor, normal bence. dr una yine bahsedersin kontrolünde.
ilk haftalarda bende de vardı ama şu an durdu. yakında yine başlar diye tahmin ediyorum. endişe etme canım.

canım, benim en iyi çözümüm istifra etmek. o zaman rahatlıyorum. çok sulu olmasın miden. suyu azar azar sık sık iç. beyaz leblebi atıştır bir de. mide boşken, kendi salgılarıyla daha fazla bulantı oluyor, az ve sık ye. şikayetlerin azalır.

kv deyince böyle oluyorum. doğum sonrası bende bir sürü haber olur. o zamana kadar kafam rahat en azından.
bizim bebekten şu an ailelerden kimsenin haberi yok. kesinleşince söyleyeceğiz.
sen bebeğin için eşinle aldığın kararları uygula canım. öncelikle söz hakkı sizin, onların önerilerini dinlersin yine ama bildiğini uygula. canını sıkma bu yüzden.

kıyamam ya hemen soğuk suya tuttunuz mu?
birkaç güne iyi olur canım. dr a götürdünüz mü, su toplamış yerleri patlatmayın, mikrop kapmasın, kendiliğinden sönmesini bekleyin. merhemi sür ve sargılı gezsin birkaç gün. çabuk iyileşir merak etme. için gitmiştir ama böyle böyle öğreniyor çocuklar. sen de yabancı yerlerde daha dikkatli ol, çocuklar merakla her yere dalar, göz kontrolünde olsun hep.
ailecek geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

Canim daha cok erken degilmi ugursuzluk derler erkenden biseyler alinmasina orulmesine ama..tabi sen bilirsin.

evet çok erken zaten beceremedim de ben uğursuzluk şeylerine pek inanmam açıkçası ve kendim hep hazırlıklıyım olumsuz durumlara karşı eğer Allah bebeğime bir ömür vermişse bebeğim sağlıklı sihhatli doğar aksi takdir de ben ne kadar üzülsem de elimden gelen birşey yok herşeyi akisina biraktim

günaydııınnnn ilk ben uyandım galiba pazar pazar derdime nolduysa

Günaydın kızlar,bende sabahın köründe uyandım,sonra kendime kızdım,bir pazarın var yat uyu dedim. İnat ettim yattım zor da olsa uyumayı basardım valla..... Simdi mide kazınmasıyla uyandım...
Açım aç.....

günaydın :) bu sabah galiba 4 haftadan beri ilk kez kahvaltı yapacağım. Öyle hissediyorum. hadi hayırlısı :) tabi mutfağa yaklaşmıyorum o ayrı. bu arada ne kadar zararlı şey varsa bulantımı onlar azaltıyor. mesela üçü bir arada falan içmek istiyorum ama tutuyorum kendimi.

canım benim ben de senin gibiydim 2 gundur çaresini buldum ve hiç çıkarmıyorum:zencefil pastili. aktardan aldım ne zaman bulantı gelecek gibi olsa içiyorum ve geçiyo. zencefil çayı da olabilir ama sıvı çok alamadığım için zencefil şekeri çok iyi geldi. tavsiye ederim.

Zencefil pastili :)

ay canım benim kıyamam ya valla geçen eşimde grip oldu benden kaptı o bir koltukta ben bir koltukta ben bakıyorum bişeyler getirsin yiyelim diye o bakıyo aynı şekilde durdum durdum ya dedim çağıralım 112 den özel şöförü gelsin alsın bizi bir suit hazırlasınlar ohh damardan şöyle bir kokteyl yemek hazır ayağına geliyo gak deyince yemek guk deyince serum... bide güzel bakarlar bize orda dedim... eşimin ilk önce bi aklına yattı sonra durdu durdu gülmeye başladı sinirleri boşaldı:)) bende başladım gülmeye ama canıma nasıl tak ettiyse grip halsizlik bulantılar hamilelik ateş falan derken pek ciddiydim ama şakaya vurduk artık :)) kalktık makarna yaptık yedik geriye yatış:))

zencefil fena iştah açar ama biliyosun dimi:))

zencefil pastilini ilk defa duydum hemen deneyeceğim. çok teşekkürler. söylediğin gibi sıvılarla benimde sorunum var. su içmek istemiyorum. bugüne kadar leblebi bir de yeşil elmayla idare ettim. bu bulantılar çok başkaymış.

hoşgeldin cnm evt yoktun nezmandır
bende yaptırmayı düşünmüyorum dadaşım Rabbimden gelene razı olmak ve bol bol dua etmek mevla hepsine sağlık versin ve kimseyi evladıyla imtihan etmesin bu konuyla ilgili çok yorum yapmakta istemiyorum yinede herkesin kendi düşüncesi inşallah sağsalim kucaklarız meleklerimizi cennet kokulularımızı onlar bize emanet ve inşallah bizlerde hayırlı emanetçiler oluruz cnm

leblebi falan zencefilin yanında hikayeymiş onu anladım ben. bu arada fiyatı da 2.5 lira. florest diye bi marka

cnm geçmiş olsun kuzuna içinin nasıl acıdığını biliyorum annelil apayrı bişi karnındayken ayrı ama doğunca bambaşkaaa gerçekten Rabbim şifa versin o minnacık ellerine

canım yaa çok geçmiş olsun ..keşke silverdin sürseydin o anda ağrısını alı kabarmmasını azda olsa önlerdi ben çantamda taşıyorrum silverdini geçen yazın kızımın ayağı çorba tenceresinin içine girdi yandı çok çektik yaa tam 1 ay dr lar derilerini soyup soyup sardılar zorrr iyileşti yanık zor

kızlar zencefili bana doktor söylemişti. yağsız tost kraker vs ye yemek ile içeceği karıştırma zencefil şekeri al diye ben de işe yaramadı ondan da miden bulandı. almak isteyenler için a101 denen marketlerde de var 1.25 tl falandı baya büyük paket.

kızlar benim kilom biraz fazlaydı ama göbeğimden değil basen bölgemden. ama şimdi göbeğim büyüyor üstelik 4 kilo vermişim bulantılardan sizce neden göbekleniyorum. 5 aydan önce bebek belli bile olmaz diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…