2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
leblebi falan zencefilin yanında hikayeymiş onu anladım ben. bu arada fiyatı da 2.5 lira. florest diye bi marka

iştah da açıyomuş galiba zencefil tam aradğım şey. yemek kelimesinin adı bile midemi döndürüyor. baştan kilolu hamile kaldım diye üzülüyordum ama işte herşeyin hayırlısı bugüne kadar stoktan idare ettik :)

ayyyy çok heyeanlıyım yarın sabah bebişimmizin pıt pıtlarını duymmaya gidicez zaman bi türrlü geçmiyo

gebelik süper bir olay arkadaşlar allah herkese nasip etsin, ben daha 3 haftalıkken öğrendim kan sulandırıcı ilaca başlamam gerektiği için hergün testler yaptırdık çok erken öğrendik. şimdi ise vakit geçmiyor sanki...sabırsızlıkla bekliyoruz...benim midem sadece akşamları bulanıyor çok ilginç sabahları çok iyiyim...ilaç kullanmak istiyorum sizce işe yarıyormu ilaçlar?

Göbek bende de cıkıyo. Ben de ilk 1kilo almıstım bu sabah tartıldım eski kilomdayım hemki iştahım yerinde,sanırım tatlı ağzıma sürmediğim için almadım,normalde tatlısız günüm gecmez de.... Ama sevindm almadığıma.

Göbegin cıkmasının iki sebebi var ilki tabiki gaz... İkincisi de bebek henüz büyük olmasa da rahim,iki katı büyüklüğüne ulastı,o da haliyle göbeği az da olsa cıkartır... Zayıflarda daha cok belli olur...

Kızlar birde bulantısı,mide ağrısı ve yanması olanlar için badem de iyi geliyomus diye duymustum, denemek isterseniz.....

göbeğim hiç yoktu benim şimdi maşallahı var anlayamadım birden nasıl böyle oldu.

normal doğum için iç bacak kaslarının alt karın kaslarının güçlü olması gerekiyormuş. acaba hamilelik süresinde bacakları kolları karnı kaslandırmak mümkün olur mu ki?? plates yüzme vs ile. şallı'nın cd sine baktım hamilelik için olan eskiden yapmayanlar yapmasın diyor. kafam karıştı. spor yapan var mı ki.

yarın sabah ben de doktora gidicem umarım hem bebeği hem de pıt pıtları duyarız ilk gebeliğimde geç öğrendiğimden bu stresi yaşamamıştım gerçekten çok zormuş beklemek

ekim anneleri mutlu pzaarlar hepinize nasılsınız?? bende mide bulantısı falan hiçbşeycik yok valla... içime kurt düşüyo bebeğimin kalp atışlarını duyamıycam mı yoksa die. bazı yerlerde yazmışlar ki mide bulantısı olmayanda bebek düşer falan gibisinden. bilimsel bilgi olmasa da korkuyor insan... bir de benm karnımın üst bölgesnde fena bi şişlik var gazdan karnım çatlayacak gibi hissedyrm bi tek sabah kaltğmda rahatım sizde de var mı aynı durum???

umarım da bulantın olmaz işgence gibi çünkü, herkesin gebeliği farklı olur hiç bulantı yaşamadan sağlıkla bebeğini doğuranla bulantı yaşayıp doğuran arasında bi fark yok diyo doktorlar. gaz meselesine gelince ben de sabahları rahatım ama gece çatlıcak gibi oluyorum üstelik çok yemiyorum da normal bi durum bi süre böyle gider 3-4. aylarda artık rahatlıcaz umarım:))

için rahat olsun yok öle bulantı yoksa düşer falan... 9 ay bulantısı olmadan doğuranlar var....bulantılar içinde erken haftaya bekle he illaki bulantı olacak diyede bişey yok kokular rahatsız eder iğrenme olur.. vs.... o gaz hepimizde oldu zaman zaman azaldı zaman zaman arttı yediklerine bağlı birazda.. endişe yok bebişleri büyütmeye devam:)

yarın sabah ben de doktora gidicem umarım hem bebeği hem de pıt pıtları duyarız ilk gebeliğimde geç öğrendiğimden bu stresi yaşamamıştım gerçekten çok zormuş beklemek

canım ikimizinde takvimi aynı günü gösterriyor bebeğinb hayırlı olsun bu arada inş yarın pıtpıtlarıda bebişleride görürüz hayırrlısıyla benim randevum 10:30...

inşallah olmaz bulantım canım... olsa da bebeğim için katlanırım ama neler yiyosunuz kızlar bebişlermz için beslenmek çok önemli. ben bolbol fındık badem kuruüzüm süt yoğurt tiketiyorum ama bildiğinz çok faydalı başka neler var?

evet önemli ama ben henüz bırak bebeği kendimi beslicek durumda değilim bulantılar geçince inşallah

Canım ben diyetisyene gidiyorum hergun 1 bardak süt,1kase yoğurt,2 ceviz,2 dilim peynir,1 yumurta,5_6 fındık yada badem ye dedi.bebek içinmiş.ama ben giyemiyorum ne yazık ki((

catie benim de göbekte şişlik var. ödem veya gaz gibi birşey olabilir. normal bence.
eğer çok fazla şişliğin varsa dr a gittiğinde sorarsın. başka durumlar da neden olabiliyor, beslenme çeşidini değiştirerek düzenliyorsun sonra. korkulacak birşey yok...
ben de hiç kilo almadım henüz ama göbekli duruyorum (normalde de kilom vardı, şimdi daha şişim ama...)

Yiyemiyorum demek istemiştim:)). Midem biraz bulanıyor, kusmuyorum çok şükür ama iştahım sıfır.normalde akşamdan sabah kahvaltısının hayalini kurardım(

ya kızlar sizi okudukça bu da ben de var buda var diye kendimi dinliyorum aysaki kafayı başka şeye yorunca hamile olduğumu unutuyorum ilginç

ya kızlar sizi okudukça bu da ben de var buda var diye kendimi dinliyorum aysaki kafayı başka şeye yorunca hamile olduğumu unutuyorum ilginç

hehe bende unutuyodum bulantı ve kusmalar okadar şiddetlendiki hiç bir an unutturmuyo... ben buradyım diye çocuk midemde sanki dönüp duruyo:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…