leblebi falan zencefilin yanında hikayeymiş onu anladım ben. bu arada fiyatı da 2.5 lira. florest diye bi marka
ayyyy çok heyeanlıyım yarın sabah bebişimmizin pıt pıtlarını duymmaya gidicez zaman bi türrlü geçmiyo
Göbek bende de cıkıyo. Ben de ilk 1kilo almıstım bu sabah tartıldım eski kilomdayım hemki iştahım yerinde,sanırım tatlı ağzıma sürmediğim için almadım,normalde tatlısız günüm gecmez de.... Ama sevindm almadığıma.
Göbegin cıkmasının iki sebebi var ilki tabiki gaz... İkincisi de bebek henüz büyük olmasa da rahim,iki katı büyüklüğüne ulastı,o da haliyle göbeği az da olsa cıkartır... Zayıflarda daha cok belli olur...
Kızlar birde bulantısı,mide ağrısı ve yanması olanlar için badem de iyi geliyomus diye duymustum, denemek isterseniz.....
ekim anneleri mutlu pzaarlar hepinize nasılsınız?? bende mide bulantısı falan hiçbşeycik yok valla... içime kurt düşüyo bebeğimin kalp atışlarını duyamıycam mı yoksa die. bazı yerlerde yazmışlar ki mide bulantısı olmayanda bebek düşer falan gibisinden. bilimsel bilgi olmasa da korkuyor insan... bir de benm karnımın üst bölgesnde fena bi şişlik var gazdan karnım çatlayacak gibi hissedyrm bi tek sabah kaltğmda rahatım sizde de var mı aynı durum???
ekim anneleri mutlu pzaarlar hepinize nasılsınız?? bende mide bulantısı falan hiçbşeycik yok valla... içime kurt düşüyo bebeğimin kalp atışlarını duyamıycam mı yoksa die. bazı yerlerde yazmışlar ki mide bulantısı olmayanda bebek düşer falan gibisinden. bilimsel bilgi olmasa da korkuyor insan... bir de benm karnımın üst bölgesnde fena bi şişlik var gazdan karnım çatlayacak gibi hissedyrm bi tek sabah kaltğmda rahatım sizde de var mı aynı durum???
yarın sabah ben de doktora gidicem umarım hem bebeği hem de pıt pıtları duyarız ilk gebeliğimde geç öğrendiğimden bu stresi yaşamamıştım gerçekten çok zormuş beklemek
umarım da bulantın olmaz işgence gibi çünkü, herkesin gebeliği farklı olur hiç bulantı yaşamadan sağlıkla bebeğini doğuranla bulantı yaşayıp doğuran arasında bi fark yok diyo doktorlar. gaz meselesine gelince ben de sabahları rahatım ama gece çatlıcak gibi oluyorum üstelik çok yemiyorum da normal bi durum bi süre böyle gider 3-4. aylarda artık rahatlıcaz umarım:))
canım ikimizinde takvimi aynı günü gösterriyor bebeğinb hayırlı olsun bu arada inş yarın pıtpıtlarıda bebişleride görürüz hayırrlısıyla benim randevum 10:30...
inşallah olmaz bulantım canım... olsa da bebeğim için katlanırım amaneler yiyosunuz kızlar bebişlermz için beslenmek çok önemli. ben bolbol fındık badem kuruüzüm süt yoğurt tiketiyorum ama bildiğinz çok faydalı başka neler var?
evet önemli ama ben henüz bırak bebeği kendimi beslicek durumda değilim bulantılar geçince inşallah
inşallah olmaz bulantım canım... olsa da bebeğim için katlanırım amaneler yiyosunuz kızlar bebişlermz için beslenmek çok önemli. ben bolbol fındık badem kuruüzüm süt yoğurt tiketiyorum ama bildiğinz çok faydalı başka neler var?
kızlar zencefili bana doktor söylemişti. yağsız tost kraker vs ye yemek ile içeceği karıştırma zencefil şekeri al diye ben de işe yaramadı ondan da miden bulandı. almak isteyenler için a101 denen marketlerde de var 1.25 tl falandı baya büyük paket.
kızlar benim kilom biraz fazlaydı ama göbeğimden değil basen bölgemden. ama şimdi göbeğim büyüyor üstelik 4 kilo vermişim bulantılardan sizce neden göbekleniyorum. 5 aydan önce bebek belli bile olmaz diyorlar
ya kızlar sizi okudukça bu da ben de var buda var diye kendimi dinliyorum aysaki kafayı başka şeye yorunca hamile olduğumu unutuyorum ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?