2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ekim anneleriiiii iyi akiamlar herkeseeee

kızlar aranızda ben hiç doymuyorum diyen var mı?
eğer varsa en başta ben parmak kaldırıcam daaa

hayırsız mercımek buraya yazıyosunda bıze yazmıyosunnnn...benım kızımda mavıs sarı bır kız oldu musaıt oldugunde gel topıgede gor kızımıı

canım evde net yok artık comakaya söyledim ben.komşudan giriyorum arada bir siz özledimmmmmmm sizi meleklerim.......

Ayni sekilde benimde oncesinde ust karin bolgem hic yokken simdi cok sis.gazda yanmada cok oluyor.ALlahtan mide agrim yok

canım acayip un helvası çekiyor yapıcak kimseyi bulamadım mmalzemeleri hazırrladım birazdan yapmaya başlıyamm keşke mümkün olsada hep beraberr yesek ne güzel olurdu..

İyi akşamlar hanımlar dün öğrendim hamile olduğumu yaklaşık 4 yıldır bekliyorum gebe kalmayı idrar testinde görünce şok oldum ve kan testinde değerim 445 çıktı hala inanamıyoruz eşimle:)) ekim sonu kasım başı gibi allah kısmet ederse doğum yapmış olurum bende o yüzden ekim annelerine yazmak istedim. Allah herkesin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin

Amin canim insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi

Korkma Allahın izniyle duyarsın.benim o kadar çok arkadaşım varki bulantısız hamilelik geçiren.birde ilk başlarda benimde bulantım yoktu ama bir haftadır fenayım bu konuda yani hamilelik bu sürprizlerle dolu:))

kahverengi akıntısı olan var mı

angelik , canım benim kahverengi akıntılarım oluyodu 2-3 hafta önceye kadar.her gun biraz biraz açıldı rengi.
sarıya döndü.suan hiç yok çok şükür.mutlaka doktoruna sor bana kalırsa.ben iki hafta once gittiğimde sölemiştim.o zaman sarıya dönüyodu rengi.dedim doktora kahverengi başladı sarıya döndü diye.tekrar koyulaşırsa haber ver ilaç yazalım dedi

arkadaşım benim olmadı ama bazılarının yerleşme kanaması olabiliyo ancak hangi haftada olur bir fikrim yok eğer eline varsa bir progestan iç bir tane başkada aklıma gelmiyo bişey geçmiş olsun ağrıların fazlaysa bekleme acile git.

SAĞOL CANIM İLGİNDEN ÖTÜRÜ...2 GÜNDÜR KAHVE LEKELENME VAR ..İÇ CAMASIRIMA sürülüyor ara ara ...tabi peceteye de geliyor ... bgün öğlen de göz bebeği büyüklüğünde pembe akıntı geldi cok korktum hmn ebe arkadasa gittim bebeğim yerinde ...istersen progestan kullan dedi...bu hafta rapor al yat dedi...şu aralar yok yani son 1 saattir ..çamasırımı sürekli değistirıyorum ...progestan kullanıım mi aldım ama yoksa dr ye mi sorayım?

benim herhangi bir kanamam olmadı halde ilk bebeğimi 6. haftada kaybettiğim için doktor verdi. herhangi bir yan etkisi oldugunu sanmıyorum istersen prespektüsünü internetten bul oku sadece hormonlarını arttıran bir ilaç ama tabiki gerek olmadan kullanmada kanaman varsa kullan yada ilacı biraz araştır netten. en kötü olmadı kalk git yani acile korkuyla uyuyamazsın bile.

Progestan hap galiba ben onu bilmiyorum ama igne daha etkili diye benim dr igne verdi ilk once haftada bir yaptir dedi sonra tahlilde hormon beklediginden dusuk cikti heralde ki 5 gunde 1 yaptir dedi.benimde rengi acildi bi kere vuruldum igneyi hemen etki etti heralde anlamadim.

tşk ederim arkadaşlar ...ilk gebeliğmide hiç böyle bişi yaşamadım ...Oğğlum 3.5 yasında ...onnunla oynarken arabaya bindirip indirirken falan efor sarfettim , bi kaç gündür de asırı sterss yaptım bi problemden dolayı..stres de önemliymiş ...yarını bekliyim bakalım ...

canım öncelikle gecmiş olsun umarım mühim bişe degildir benim de asırı akıntım oluyo hatta bazen koyu ve yeşile çalan renkte . bu aralar özellikle ve bnde cok korkuyom her wc ye girişimde :18: üstelik ben daha bebişimi de goremedm pıtpıtı da duyamadım gecengun dr a gittiğimde haftaya gel dedi dr yani anlayacagın yalnız deilsin hepimiz endişeli ve hassasız

kahverengi akıntısı olan var mı

bu akıntıların bende çok ayakta durmaya yada gezinmeye bağlı olduğuna inanıyorum bunu takip ettim kendimde.canım ilaca yönlendirmek benim işim değil.bende olsam içmezdim ama doktora sormadan.hem kesildiyse de içmene gerek yok diye düşünüyorum. kötü düşünme sen bak göstermişsinde zaten. bazen bebek kendine uygun yer arayışına devam ediyosa olurmuş bu akıntılar.yer değiştirebilirmiş bebek.

çok tşk edeim canlarım...parmaklarınıza ve gönlünüze sağlık ...Bekleyelim bakalım ...Rabbim hepimizi korusun inş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…