2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
çok tşk edeim canlarım...parmaklarınıza ve gönlünüze sağlık ...Bekleyelim bakalım ...Rabbim hepimizi korusun inş ...

amin canım hepimizinkileri korusun rabbim sağlıkla dünyaya getirmek nasip eylesin.
bende endişelerime kulak asmamaya çalışıyorum.2 haftadan fazladır bebişimi göremiyorum.hoş daha bebiş görmedik kese gördük ya neyse:)
çarşamba günü randevum beklemek cok zor geliyor.hersey yolıunda mı kalbi atıyor mu merak ediyorum:18:

Kizlar beta hcg niz kac cikti sizin benim cok yuksek bu yuzden endiseliyim.gecen sene mol gebelik yuzunden kurtaj oldum tekrar ayni sey olacak diye korkuyorum.131 bin benim7.haftaya yeni girdim

al benden de o kadar :18: ben de daha goremedm sadece keseyi gördük ben de cuma yı bekliyorum bakalım nolcak inşallah mutlu doneriz bu sayfalara

Kizlar beta hcg niz kac cikti sizin benim cok yuksek bu yuzden endiseliyim.gecen sene mol gebelik yuzunden kurtaj oldum tekrar ayni sey olacak diye korkuyorum.131 bin benim7.haftaya yeni girdim

valla ben en son 5 haftalıkken baktırmıstım 2200lerdeydi.şimdi 8 haftalık ama kaç bilmiyorum yani umarım ters bi durum yoktur canım :26::26:

slm ekim anneleri.çoğumuzun doğumunun kurban bayramına denk geldiğini biliyormusunuz.oğlum 6gun önce doğmuştu.eğer bu hamileliğimdede öyle olursa dilerimki olmaz tamda bayrama denk geliyo.ve ben endişelenmeye başladım.muhtemelen doktorum olmayacak ebelerde biyere kadar oyyyy oyyyy.:26:

valla ben en son 5 haftalıkken baktırmıstım 2200lerdeydi.şimdi 8 haftalık ama kaç bilmiyorum yani umarım ters bi durum yoktur canım :26::26:

Umarim yoktur bu kez yoksa cok kotu olurum bu kez.birde yine 1 sene daha beklemek zorunda kalacagim.neyse iyi dusuneyim ki iyi olsun insallah..

benimde dün eşim hastanede doktorun istediği tahlilleri yaptı betayada bakmış 7+2'de 168.000 çıktı.en son yapılan betahcg katlayarak arttığını düşününce normal, haftalara göre normal değerlere baktığındada normal görünüyo ters bişey olduğunu zannetmiyorum
kızlar yarın 5te randevum var yaklaştıkça heyecanda artıyo inşallah kalp atışlarını duyabiliriz

çok tşk edeim canlarım...parmaklarınıza ve gönlünüze sağlık ...Bekleyelim bakalım ...Rabbim hepimizi korusun inş ...

al benden de o kadar :18: ben de daha goremedm sadece keseyi gördük ben de cuma yı bekliyorum bakalım nolcak inşallah mutlu doneriz bu sayfalara

inşallah canım ya bende sadece kese gördüm.çok fazla yeme arada sırada akşamları bulantı dışında bir belirtim de yok. kötüyü düşünmemeye çalışıyorum .inşallah iyidir sıpam.

Daha onceki kontrollerde duydunmu canim kalp atislarini?

Kızlar aslında cok heyecanlıym ya... Yarın dr.kontrolümüz var,kalp atışları için gidicez. İnşallah duyarız pıt pıtlarını yavrumun...dua edin...

Canım merhaba..Manisalıymışsın sende.bende Manisalıyım.hangi doktora gidiyorsun öğrenebilir miyim?

Papatyacım insallah duyarsın kalp atıslarını, ben 7+0 ken duydum cuma günü cok sükür...

Bu arada kızlar, mide ağrısı olan var mı benim bugün midem ağrıyo ya
birde bi arkadas sormus,doymayan var mı diye?

Normalde 1dilim ekmeği zor yiyen ben simdi ekmeksiz doymuyorum,kendimi tutmasam 1ekmek yerim,banamısın demem ama tutmaya calısıyorum kendimi,meyve ayranla bastırmaya calısıyorum.. Ama cok acıkırsam gözüm görmüyo valla,saldırıyorum

Canım merhaba..Manisalıymışsın sende.bende Manisalıyım.hangi doktora gidiyorsun öğrenebilir miyim?

aaa memnun oldum cnm,manisadan kimse yok diyodum ben de...

Canım ben merkezde değilim, turgutludayım,burda devlet hastanesine gidlyorum.. Murat bey'e... Ama manisa da da dr. Arastırıyorum... Sen kime gidlyosun?

Bende mide agrisi yok da yanma var bide gaz ve sislik.kilo ya gelince bunyem kilo almaya oldukca musait.toplam 10 kilodan fazla almazsam cok iyi valla

sen yazınca baktım canım ,inan şok etkisi oldu .Oy oyy Allahım hayırlı gunler göstersin hepimize

Dün bebişimizin kalp atışlarını gördük çok şükür RABBİM herkese nasip etsin.

Merhaba arkadaslar,
Ben de Ekim annesi olacağım kısmetse. 8+3 um bende.
Bizde kalp atışını gecen hafta duyduk. Allah herkese nasip etsin insallah. Hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Gulucuk benimde midem ağrıyor ara sıra. Özellikle sabah uyandığımda oluyor bazen. Ama genelde midem dolu yatinca olduğunu farkettim. Her zaman olmuyor ama arada oldu.
Benim daha cok midem bulanıyor gibi. Kokulara karşı cok hassaslastim. Zaten onceden de burnum keskindi, simdi coştu. Ve ağzımın tadı da yok sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…