günaydın kızlar bişey sorucam size bugün hiç bulantım yok halsizlik de yok ve göğüslerimdeki agrida yok denecek kadar az acaba bir problem mi var geçenler de yine gogus hassasiyetim azalip tekrar artmisti böyle arada bi olup arada bi kaybolması sizde de oluyo mu
günaydın kızlar bişey sorucam size bugün hiç bulantım yok halsizlik de yok ve göğüslerimdeki agrida yok denecek kadar az acaba bir problem mi var geçenler de yine gogus hassasiyetim azalip tekrar artmisti böyle arada bi olup arada bi kaybolması sizde de oluyo mu
günaydınlar
hepimize çok güzel bir hafta olsun inşallah
bende bugün öğleden sonra gidicem dra inşallahduyarım.
6+4 de çağırdı drum kontrol süresi olduğu için özel hastane olmasından dolayı ama erken mi gidiyorum acaba ya :26:
erken degil canım kalp atışlarını duyarsıngünaydınlar
hepimize çok güzel bir hafta olsun inşallah
bende bugün öğleden sonra gidicem dra inşallahduyarım.
6+4 de çağırdı drum kontrol süresi olduğu için özel hastane olmasından dolayı ama erken mi gidiyorum acaba ya :26:
ben 6+4 te duydum cnm kalp atışalrını
benim kasık ağrılarm da ilk zamanlar çok oluyordu şimdi nerdeyse hiç olmuyor ondan yana korkum yok sende korkma canım :)canm aynı şeyleri bnde yaşıyorum ve şu anda çok endişeliyim
dr gidince öğrenicez bakalım kasık ağrılarım falan yok denecek kadar az
Allahım sen yardım et
ya dün sitem ettim esime falan Allahim affetsin dün çok kötüydüm bugün de nerdeyse hiç belirti olmayinca tırstım şu an tek belirtim baş agrisi neyse bozmiyim moralcağızımı zaten iyice kafayı yedim bulantım falan olunca aglama noktasına geliyorum olmasın diye olmayincada böyle korkuyorumcnm belirtiler her zaman olmayabiliyo yada değişebiliyo,mesela benim hiç mide sorunum yokken 2 gündür mide ağrıs başladı,,böyle açlıkla karışık bişey.... yediğim zaman da oluyo yemediğim zaman da..
sen de sakın endişelenme biraz sonra söylediğine pişman olursun...bir bulantıyla anneeeeeeeeeeee ben burdayım der senin ki..
günaydın herkese kasılmalarım var benim ya
Kizlar beta hcg niz kac cikti sizin benim cok yuksek bu yuzden endiseliyim.gecen sene mol gebelik yuzunden kurtaj oldum tekrar ayni sey olacak diye korkuyorum.131 bin benim7.haftaya yeni girdim
inşallah canım ya bende duyarım inşallah. senin bir daha ki kontrol ne zaman?
cumartesi günü canm 9+1 de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?