2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydınlar
hepimize çok güzel bir hafta olsun inşallah
bende bugün öğleden sonra gidicem dra inşallahduyarım.
6+4 de çağırdı drum kontrol süresi olduğu için özel hastane olmasından dolayı ama erken mi gidiyorum acaba ya
:26:

günaydın kızlar.......
nasılsınız?
kontrolü olanlar hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah....

günaydın kızlar bişey sorucam size bugün hiç bulantım yok halsizlik de yok ve göğüslerimdeki agrida yok denecek kadar az acaba bir problem mi var geçenler de yine gogus hassasiyetim azalip tekrar artmisti böyle arada bi olup arada bi kaybolması sizde de oluyo mu

günaydın canlarr bugün saat 11:55 te kontrolüm var dualarınıza ihtiyacım var Allah hepimize yardım etsin inşallH:)

canm aynı şeyleri bnde yaşıyorum ve şu anda çok endişeliyim
dr gidince öğrenicez bakalım kasık ağrılarım falan yok denecek kadar az
Allahım sen yardım et

cnm belirtiler her zaman olmayabiliyo yada değişebiliyo,mesela benim hiç mide sorunum yokken 2 gündür mide ağrıs başladı,,böyle açlıkla karışık bişey.... yediğim zaman da oluyo yemediğim zaman da..

sen de sakın endişelenme biraz sonra söylediğine pişman olursun...bir bulantıyla anneeeeeeeeeeee ben burdayım der senin ki..

ben 6+4 te duydum cnm kalp atışalrını

erken degil canım kalp atışlarını duyarsın

bendede arada hiç belirti kalmıyor normalmiş canım korkmana gerek yok

Selamlar hepinize... Hafta sonu Ankara'daydım eşimin yanında... Doktora gidemedik kalp atışlarını duymaya... Zaten daha erken olabilirdi. Bir hastaneye gittik doktorun odasında ultrason makinesi yoktu çok şaşırdım doğrusu... Neyse duygusal anneciğinin içinde bebeğim de üzülüyor biliyorum ama ne yapayım tutamıyorum kendimi... Eve gelince yine çok üzgündük... Bebişimle ağladık... Eper içimde o olmasa zaten kimse susturamazdı beni... Durum böyle... Mide bulantım var zorla yemek yiyorum ama hep katı yiyecekler özellikle ekmek... Kilo alacağım sanırım... Herkes iyidir inşaallah... Geçmişi okuyamayacak kadar bitkinim... Sevgiler...

canm aynı şeyleri bnde yaşıyorum ve şu anda çok endişeliyim
dr gidince öğrenicez bakalım kasık ağrılarım falan yok denecek kadar az
Allahım sen yardım et
benim kasık ağrılarm da ilk zamanlar çok oluyordu şimdi nerdeyse hiç olmuyor ondan yana korkum yok sende korkma canım :)
ya dün sitem ettim esime falan Allahim affetsin dün çok kötüydüm bugün de nerdeyse hiç belirti olmayinca tırstım şu an tek belirtim baş agrisi neyse bozmiyim moralcağızımı zaten iyice kafayı yedim bulantım falan olunca aglama noktasına geliyorum olmasın diye olmayincada böyle korkuyorum

günaydınlarrrr ...
pazartesi pazartesi kendime gelmeye çalışıyorum yaaa uykum varrr
bendeki tek belirti uyku....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bu arada geç yumurtlama olduğu için bir hafta geri aldım takvimimizi...

kızlar günaydınnn.... bende bugün gidiyorum doktora 6+5 di bebişi görmüştüm kalp atışlarını duymuştum bugün 8+3 bakalım büyümüşmü bizim sıpacık:)) saat 1,5 da randevum inşallah doktor sezeryana falan girmez geçen sefer 3 saat bekledimmm.... koskoca ilçede tek doktor olunca kapısında hamişler değil bebişler tekme atarak savaşıyo annneler sadece aracı...

2 gündür kahve lekelenmem olduğundan dr ye gittim az evvel..3 gün rapor verdi...sırt üstü yat devamlı ,ayaklarını uzat dedi... Kalp atışlarımızı gördük , dinledik şükür ... Oğlumu falan arabadan indirme bindirme durumkarın oldu ve gecen carsamba miafirlerle cok gezdik ..Çok yürümeyin , zorlamayın kendinizi ... Ben ilk gebelik gibi sandım...Pire gibi , birsey olmaz diye..Aman dikkat edin ... Zinde olsanız kimseye aksettirmeyin ...Ahh bu nazar yok mu ...Sağlıcakla kalın kızlar ...Öpüyorum...Dua ederseniz sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…