2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

merhaba mugal , bende ikinci kontrole gittiğimde doktorum 2 gün gelişimi gecikmiş demişti.10 gün sonra gittiğimde hatta buarada bende 2 kg verdim kusmaktan ama , o geç gelişim düzelmiş dedi.Anlıcan kilo vermiş olman bebeğinin vitaminsiz kalıcak anlamına gelmez bana göre sen yediklerine dikkat et dinlenmene bak derim :) meyvanı sebzeni kuru yemişini sütünü ihmal etme yeter , sonra kaybettiğimiz kiloları geri alıcazz

cevap için çok teşekkür ederim .ne yazık ki cuma günü korkunç bulantılarla uyandım gece yarısı kustum ve ağzımdan kan geldi acile gitsem de nedenini bulamadılar...bugün doktoruma gidip bebişimi tekrar kontrol ettiricem benim için dua edin

iyi haftalar annecikler...
dört gözle beklediğim pazar gününü ben de sabah erkenden uyanarak başladım. uyuyum diye zorlamamla ancak bir yarım saat uyumuşum:) işe giderken uyku dinlenmek diye delir ama pazar olunca erkenden kalk oldu mu şimdi.. yorumlara baktım benim gibi olanlarda varmış. Dolasıyla olur olur bal gibi olur dedim:))))))

dr ilgisiz mi diye düşünsek de yorumlardan okuduğum kadarıyla dr lar genel itibariyle pek birşey söylemiyorlar.. testlerin sonuçlarına göre yönlendiriyorlar ve zamanı geldikçe bebiş büyüdükçe drlar birşey söylecekler.. yani dr ların ilgisiz olduğundan değil bebişlerimizin hemen küçük olmayışından. ayrıca şu durumda olumsuz birşey çıkmasından birşey söylememeleri daha iyi..

biz o kadar heyecanlıyız ki özellikle ilk bebek bekleyenler herbirşeyi tek tek söylesin istiyoruz. bildiklerimizi de söylesin diyoruz. zaten söylüyorlar. sonra bebekten bahsettiler hep.. ama bahsedecek birşey olmayınca ne bahsedecekler... yani büyüdükçe geliştikçe test ve ultrason görüntüleriyle ilgili anlatacaklar,inceleyecekler açıklama yapacaklar diye düşünüyorum.

selam ececimm.. Yazını gördüm cevap vermeden geçemedimm Olur öyle durumlar canım bende de oldu oluyo da senin gibi endişelenmiştim ama boşa kuruntu yapmışım canım dmeekki vücutta bazen dinleniyo ki ağrılar belirtiler azalıyor cnaım

günaydın annecikler nasılsınız, nfy nin haberini almak için baktım ama sanırım kötü haber gelmiş ( Allah hayırlısını versib inşallah, biz çok dualar ettik, hayırlısı böyleymiş belkli de Rabbim daha çok sevmiş..

Ben çarşamba gününden beri yatıyordum, çok kötü üşütmüşüm, ilaç da alamadığım için iyileşemiyorum bir türlü, iki gündür ayaklandım biraz , bugün de işe geldim ama hala çok öksürüyorum, kuzum zıp zıp zıplıyodur, her öksürdüğümde hapşurduğumda suçlu hissediyorum kendimi

Acaba doktora gitsem hafta içi duyabilir miyim kalp atışlarını arkadaşlar? sat 9 ocak ama yumurtlama geç olmuştu. 23 Martta gittiğim zaman 0.56 cm keseyi görmüştük 5-6 haftalık demişti doktor... Hafta sonu çağırdı ama doktoru değiştirmeyi düşünüyorum. Acaba hafta içi gitsem görebilir miyim kalp atışlarını?

biz tam 7,0 da duymuştuk canım kalp atışlarını

selamlar...selamlar
kızlar kafamı kurcalayan bir şey var ben en son 6+1 de gittim doktora kalp atışlarını duyduk bana 45 gün sonraya randevu verdim. Aradan bayağı zaman geçti ama benim kafama ancak dank etti uzun bi süre sanki bu size ne kadar sonraya verildi randevularınız?

çalışan bayanlar.....
bişey sorucam...
öğlenleri ne yiyosunuz?
ben çok zor durumda kalıyorum....
yakınlarımda ev yemeği yapan bi yer yok... mecburen pide,tost tarzı şeyler yemek zorunda kalıyorum onlar da çok içime sinmiyo..

fikirlere açığım...
evden mi getirsek diye düşünüyorum bazen...

tatlım merak etme çoğu kişiye kalp atışını duyup tahlillerini yaptırdıktan sonra 1 ay sonraya falan veriyor banada tam 5 hafta sonraya verdi martın 23 ünde randevum

Son düzenleme:

benim de kalp atışını duyduktan sonra 1 ay sonraya verdi cnm....
Allah korusun,normal dışı bişey olmadıktan sonra o zmana kadar da gitmeyi düşünmüyorum,çünkü çok ultrasonun da bebeğe faydası yok...

aynı durumdayım yakınlarımda var ama yiyemiyorum
yediklerim açma poğaça bi tek bunları kabul ediyor midem
evden de bazen ekmek arası peynir filan getiriyorum

Muhtemelen duyarsın cnm benımde sat 10 ocak. 2 gün önce aldık kalp atıslarını çok şükür.

tatlım merak etme çoğu kişiye kalp atışını duyup tahlillerini yaptırdıktan sonra 1 ay sonraya falan veriyor banada tam 5 hafta sonraya verdi martın 23 ünde randevum

teşekkür ederim kızlar ilginize.

bende 7 de gittim 1 ay sonra gel dedi
testlerin ve kalp atışları normalse öyle veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…