merhaba, ben 9+3 haftalık hamileyim 6. haftadan sonra 4 kilo verdim. zaten cok zayıf olmadığım için kilo vermem fena olmadı ama hic bir sey yemedigim icin bebeğim vitaminsiz kalacak diye korkuyorum. bazı doktorlar balık yağı falan veriyormuş benim ki bi şey de demedi. zaten hiç bir şey söylemiyor sağolsun cımbızla laf alınıyor ağzından
aramıza hosgeldın cnmm rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsınn benım hıc bulantım yok bebısımde saglıklıydı en son gordugumde herkesın mıdesı bulanacak dıye bır sey yok boyle seylere ınanma cnm yınede doktoruna sor ıstersen
slm herkeseee..arkadaşlar nfy den haber varmı çok merak ettm varsa ben mi kaçırdım bilginiz varmı.
günaydın kızlar bişey sorucam size bugün hiç bulantım yok halsizlik de yok ve göğüslerimdeki agrida yok denecek kadar az acaba bir problem mi var geçenler de yine gogus hassasiyetim azalip tekrar artmisti böyle arada bi olup arada bi kaybolması sizde de oluyo mu
ikiz olmasın... yada sağlıklı gelişiyo olabilir bu seferki oda olabilir...
günaydın kızlaaaar
Acaba doktora gitsem hafta içi duyabilir miyim kalp atışlarını arkadaşlar? sat 9 ocak ama yumurtlama geç olmuştu. 23 Martta gittiğim zaman 0.56 cm keseyi görmüştük 5-6 haftalık demişti doktor... Hafta sonu çağırdı ama doktoru değiştirmeyi düşünüyorum. Acaba hafta içi gitsem görebilir miyim kalp atışlarını?
selamlar...selamlar
kızlar kafamı kurcalayan bir şey var ben en son 6+1 de gittim doktora kalp atışlarını duyduk bana 45 gün sonraya randevu verdim. Aradan bayağı zaman geçti ama benim kafama ancak dank etti uzun bi süre sanki bu size ne kadar sonraya verildi randevularınız?
çalışan bayanlar.....
bişey sorucam...
öğlenleri ne yiyosunuz?
ben çok zor durumda kalıyorum....
yakınlarımda ev yemeği yapan bi yer yok... mecburen pide,tost tarzı şeyler yemek zorunda kalıyorum onlar da çok içime sinmiyo..
fikirlere açığım...
evden mi getirsek diye düşünüyorum bazen...
Acaba doktora gitsem hafta içi duyabilir miyim kalp atışlarını arkadaşlar? sat 9 ocak ama yumurtlama geç olmuştu. 23 Martta gittiğim zaman 0.56 cm keseyi görmüştük 5-6 haftalık demişti doktor... Hafta sonu çağırdı ama doktoru değiştirmeyi düşünüyorum. Acaba hafta içi gitsem görebilir miyim kalp atışlarını?
tatlım merak etme çoğu kişiye kalp atışını duyup tahlillerini yaptırdıktan sonra 1 ay sonraya falan veriyor banada tam 5 hafta sonraya verdi martın 23 ünde randevum
benim de kalp atışını duyduktan sonra 1 ay sonraya verdi cnm....
Allah korusun,normal dışı bişey olmadıktan sonra o zmana kadar da gitmeyi düşünmüyorum,çünkü çok ultrasonun da bebeğe faydası yok...
selamlar...selamlar
kızlar kafamı kurcalayan bir şey var ben en son 6+1 de gittim doktora kalp atışlarını duyduk bana 45 gün sonraya randevu verdim. Aradan bayağı zaman geçti ama benim kafama ancak dank etti uzun bi süre sanki bu size ne kadar sonraya verildi randevularınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?