2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hamişlleeer ben geldim
mide bulantım 2 gündür baya azaldı ama kasıklarım çok ağrıyo
cumartesi gelsede kalbini dinlesem bebeğimin

ikili test yapılacak benim bu ayın 23 de bakalım hayırlısıyla gelsn bebeğim çok merak ediyorum ama ne yapalım vardır doktorun bir bildiği hem baya büyür o zaman 12+3 oluyorum hareketlerini göreceğiz

hamişlleeer ben geldim
mide bulantım 2 gündür baya azaldı ama kasıklarım çok ağrıyo
cumartesi gelsede kalbini dinlesem bebeğimin

inşallah duyarsın canım merak etme .bu arada avatarın benim bir önceki avatarım kız görünce birden benmiyim dedim

bende 7 de gittim 1 ay sonra gel dedi
testlerin ve kalp atışları normalse öyle veriyorlar

aslında bende sık sık doktora gitme taraftarı değilim ama insanın aklına saçma sapan şeyler geliyor işte ya bir şey olursa ve 45 gün boyunca benim haberim olmazsa gibi. Neyseki gelip geçici şeyler bunlar aksi halde ölüp ölüp diriliriz dokuz ay boyunca.

ben tahmini 7. haftanın içerisindeyim sanırım çok erken gebelik olduğu için net bi tarih veremedi doktorum iki hafta önce keseyi görebildik sadece. çarşamba kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz inşallah hayırlısıyla dualarınızı eksik etmeyin

iiyim canım idare ediyoruz uykulu hal ve göğüs sızıları dışında ii sayılırım :s sen nasılsın nasıl gidiyor ?

yalnız kızlar mide bulantılarım var benim ya o konuda biraz sıkıntılıyım ne yesem bilemiyorum çorbadan başka bişey yiyemiyorum ve elma kurtarıcım oldu. inşallah geçer tek düşüncem bebeğim,beslenemememin ona bir zararı yoktur inş.

arkadaşlar kontrolden geldim bebk yok hala vajinal ultrasonda baktı görünmüyo
tekrar ka ve idrar testi verdim yıkıldım resmn

canım benimmm ilgilenip cvp verdiğin için çok teşekkür ederim kendimi rahatlatmaya çalışıyorum senin cevabinla daha da rahatladım sen bizden tecrübelisin en nihayetinde
kızlaarrrrr benim göbüş çıktııııı
benimdeeeeeeeeee

arkadaşlar kontrolden geldim bebk yok hala vajinal ultrasonda baktı görünmüyo
tekrar ka ve idrar testi verdim yıkıldım resmn

canım kaçıncı haftadasn ama erken olabilir hemen bozma moralini ben 7+4de gördüm mesela dur biraz daha bekle

kızlar 1nisani bekleyemedim bu ayın 7sine başka bir doktor ve hastaneden randevu aldım sanırım bir kez daha görmeden icim rahat etmicek gerçi midem tekrar bulanmaya başladı ama olsun acaba 1nisanı mı beklesem ki bilemedim ya çok kararsızımmmm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…