arkadaşlar, ben modlara daha önce face grupları konusu açıldığında sormuştum. burada konuşmak yasak'mış.
o yüzden ilgilenen arkadaşımızın kendisiyle özel mesajla iletişime geçin. boşuna ceza almayın bu yüzden.
o zaman benim bebiş daha da küçük yaa... çünkü bana doktor 6 haftalık dedi sonra düzeltti 5 haftalık dedi kese 0.56 cm yazıyordu anlamadım şimdi kafam karmakarışık oluyor böyle ya kesin günü bi belli olsaydı artıkk
günaydınnnn
Benim de sat a göre 7 inci haftama girmem gerekiyor ama dr un dediğine göre şuanda 4 haftalığım galiba.. geç döllenme olabilir demişti. daha benim kesem bile görünmedi yaa perşembe günü randevum var. 4 haftayı geçmiş olucak görebilirmiyim acaba keseyi ???????
bu sabah ilk defa öğürerek uyandım... mide bulantılarım vardı fazlasıyla ama bu denli ilk defa oldum... dedim herhalde bugün ilk kusma olayım gerçekleşecek... okula gelince bir parça ekmek yedim biraz bastırdı sanki... ama sürekli poşetle geziyorum... biraz da hastayım sanki akşamları burnum tıkanıyor arada akıyor... baş ağrısı da var... bir de içim yanıyor içten ateşli hissediyorum kendimi ama dıştan bir şey yok ne yapsam ne tavsiye edersiniz?
perşembe sağlık ocağına gidip kan testlerini yaptırmayı düşünüyorum bir de idrar tahlili var onu da hastanede yaptırmam lazım tabi... ama hala doktor konusunda karar kılamadım
kızlaar çok önemli bir sorum var 1 haftadır, bacaklarım deli gibi ağrıyor bu kalçaya yakın kısımları, kramp girer gibi sürekli.. aslında pek bağdaştıramıyorum ama hamilelikle ilgili olabilir mi, sizde de var mı butarz şeyler?
Bi de rahmi ters olan arkadaşlar var mı, doktorlar özel birşey söyledi mi size?
günaydın kızlar
bende çok fazla kasık ağrısı var sizlerdede oluyomu ya bide sezeryan olan arkadaşlar acaba onun da etkisi varmı canım sıkılıyo Rabbime emanetler tabi ama işte ağrı olunca insan üzülüyo
benimde agrı oluyor
hiç sezeryana baglamıyorum
bence rahim büyüdugu için agrı oluyor
geceleri ben saga sola ani dönüşler yapıyorum
ozamanda kramp tarzı batmalar oluyor
günaydın kızlar
bende çok fazla kasık ağrısı var sizlerdede oluyomu ya bide sezeryan olan arkadaşlar acaba onun da etkisi varmı canım sıkılıyo Rabbime emanetler tabi ama işte ağrı olunca insan üzülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?