2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

evet canım cok yakından tanık oldum
sayende

Benim de sat a göre 7 inci haftama girmem gerekiyor ama dr un dediğine göre şuanda 4 haftalığım galiba.. geç döllenme olabilir demişti. daha benim kesem bile görünmedi yaa perşembe günü randevum var. 4 haftayı geçmiş olucak görebilirmiyim acaba keseyi ???????

gunaydın tum hamislere:))ben dun dr gittim butun gunumu aldı hastanede sıra beklemeketen sıkıldım sabah 9 da ordaydım ogleden sonra 3 gibi ancak girebildim keseyi gorduk nihayet bebisimizide:))))))turkiyemin gozunu seveyim ultrason cihazları eski ozel muayehane falan yok burda napalım idare edicez kıymetini bilin kızlar devlet hastenelerimiz bile buradakilerden daha iyidir.....neyse hersey normal dendi yalnız haftası 7 gozukuyor saglıklı olsunda minisim:)))))

ben de 23 şubatta gördüm keseyi bir önceki hafta herhangi bir şey görünmedi... yani satı falan bıraktım ben artık yumurtlama dönemim gecikti benim... ama yine de net tarihi bilmek istiyorumm

ayrıca cinsel ilişki yasak değil arkadaşlar doktorunuz riskli bir durum görürse yasaklar. Benimki de her gittiğimde üstüne basa basa ilişkiye girebilirsiniz sakınca yok diyor...

bu sabah ilk defa öğürerek uyandım... mide bulantılarım vardı fazlasıyla ama bu denli ilk defa oldum... dedim herhalde bugün ilk kusma olayım gerçekleşecek... okula gelince bir parça ekmek yedim biraz bastırdı sanki... ama sürekli poşetle geziyorum... biraz da hastayım sanki akşamları burnum tıkanıyor arada akıyor... baş ağrısı da var... bir de içim yanıyor içten ateşli hissediyorum kendimi ama dıştan bir şey yok ne yapsam ne tavsiye edersiniz?

perşembe sağlık ocağına gidip kan testlerini yaptırmayı düşünüyorum bir de idrar tahlili var onu da hastanede yaptırmam lazım tabi... ama hala doktor konusunda karar kılamadım

günaydın annişler

ben yine faranjit oldum deliolucam bağazım çok kötü ay 2 gün iiyim 3 gün boğazım böle kronikleşicek die korkuyorum , bi de hava da soğuk maaşallah :S birazcık ısınsa ama çok diil di mi

günaydın herkese mide bulantısı olanlara allah yardım etsin olmamasıda kötü sürekli aklına kötü şeyler geliyor insanın acasba bişey mi oldu diye zırt pırt saçma bahanelerle doktoro gidiyorum çok şükür bi sıkıntımız yok

Günaydın canım geçmiş olsun. Ben de geçen hafta hastalanacak gibiydim. Nana limon yaptım bal katıp içtim. Sonra da ballı limonlu ıhlamur, meyve yedim bir de. Tabi bütün gece yatıp dinlendim. Ertesi gün çok şükür iyiydim. İnşallah sen de hemen atlatırsın. Tavuk suyuna çorba falan da iyi gelebilir

Benim rahmim ters 2. Cocuğuma hamilwyim bununla ilgili bir sıkıntı yasamadım sadece doktor ultrasonda görebilmek için biraz fazla bastırıyor normalde bu kadar bastırmamış ama ters olduğu için öyle yapıyormuş.

Yanıltmak istemem ama hamile oldugumu öğrenmeden önce benimde bacaklarında ağrılar olmuştu özellikle gece

günaydınlar
dün bebeğimizi ve kalp atşını gördük çok şükür
birsürü tahlil verdi onları yaptırdık çarşambaya kadar çıkacak.
1 ay sonraya verdi kontrolü.
cinsel hayatı yasaklamadı ama biz her ihtimale karşı ilk 3 ay düşünmüyoruz
günde muhakkak 1 bardak süt bir avuç ceviz ye dedi.iştahım yok dedim ne olursa olsun az ye ama aç kalma dedi.
balık tüket dedi.süt ürünlerini tüket dedi.kozmetik yasak değil ama tüy dökücü krem ve peeling yasak dedi aklıma gelenler bunlar şimdilik

günaydınlar..

kahvaltı yaptım sonra yapmamış oldum. burnum tıkalı olmasından da bulandırıyor. yemekten sonra eğilip kalkmayın onda sizi rahatsız eder.yani mecbur değilseniz..

öğretmen1 ben de hastaneye gitmeyim sağlık ocağında yaptırıyım diyordum ama idrar tahlilini sağlık ocakları yapmıyor mu.. ayriyetten gitmek lazımsa ben de direk hastaneye gideyim. ya da gebelik rutin testlerinde idrar tahlili de oluyor mu.

aslında bugün yarın gitmem lazımdı ama işyerinden izin alamadım. söyleyecek bir şey bulamıyorum. varrr çok var da yazamıyorum..

neyse..

günaydın herkese hayırlı, bereketli iyi sabahlar diliyorum

günaydın ciciş annişler ve minişler......
nasılınız bakalım....
kahvaltımızı kaşarlı tostumuzla yaptık işimize geldik...

günaydın kızlar
bende çok fazla kasık ağrısı var sizlerdede oluyomu ya bide sezeryan olan arkadaşlar acaba onun da etkisi varmı canım sıkılıyo Rabbime emanetler tabi ama işte ağrı olunca insan üzülüyo

benimde agrı oluyor
hiç sezeryana baglamıyorum
bence rahim büyüdugu için agrı oluyor
geceleri ben saga sola ani dönüşler yapıyorum
ozamanda kramp tarzı batmalar oluyor

günaydın kızlaaarrr ve sıpaları
başından beri bulantım yoook diye dolanıyordum..
dün akşam ilk öğürtümü yaşadım ama çıkartamadım ve bu beni cok rahatsız etti..
zaten normalde de pek beceremem o işlemi
öğürmekten karın kaslarıma ağrı girdi valla...
ama bugün iyiyim.. dışardan gelen kokular dokunmuyo ama yemeği biraz fazla kaçırırsam ve biraz da
yağlıysa zindan oluyo o gün..

benimde agrı oluyor
hiç sezeryana baglamıyorum
bence rahim büyüdugu için agrı oluyor
geceleri ben saga sola ani dönüşler yapıyorum
ozamanda kramp tarzı batmalar oluyor

bende ağrı var sezaryene yormadım bende çünkü 5,5 sene önce sezaryen oldum çok şiddetlenmedikçe sorun yok diye umuyorum düşük ağrısını da bildiğim için o çok şiddetli bir regl ağrısıydı resmen Allah korusun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…