2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

dün ıhlamur içtim bol limon sıkıp... bal bana pek iyi gelmiyor cnm... ah yiyebilsem ilk zamanlardaki gibi cevizleri meyveleri süt falan da içebilsem... ben de ekmeğe dadananlardanım...
çocuklardan kapıyor muyumdur acaba anaokulu sonuçta burası...

idrar tahlilini yapmıyor sağlık ocağı cnm... kan sayımı tsh falan yapıyor kanda yapılan tüm testleri yapıyorlar şeker kolestrol falan... ben perşembe gitmeyi düşünüyorum testler için ama ben okulumun yakınındakine gidiyorum kan alan kişi arkadaşım yoksa kabul etmezler kendi hekimime gitmem gerekir...

muhtemelen çocuklardan geçmiştir bende çocuklardan kaptım velilere hasta öğrencileri göndermeyin diyoruz sanki inadına gönderiyolar dün yine 10 günlük rapor verdi doktor veli arıyo rahatsızım 10 gün daha gelemicem diyorum eeee çocuklar nolcak... banane nolcaksa olucak hasta hasta getirin yüzümüze hapşuranmı öksürenmi dersin kusanı altına kaçıranı saymıyorum zaten.. ama tekrar derse başlayınca ilk önce bir veli toplantısı peşine hastalar eve kalan sağlar bizimdir hesabı yoksa ben gelmiyorum dicem:) bu arada zümreyiz sanırım devlettemisin özeldemisin hangi ildesin

günaydın anneciklerr
dün ve bugün bulantı konusunda biraz daha rahatım çok şükür çorba dışında bişey yiyebildim akşam yemeğinde. zencefili tavsiye ediyorum bulantısı olanlara ama fazlaya kaçmamak şartıyla. poşet çaylarını marketlerde bulabilirsiniz. yarın kontrolüm var kalp atışlarını duyacağız inş. dualarınızı eksik etmeyin

günaydın herkese.................

Bugün ilk defa erken ve tok uyandımBen ve tok olmak yaklaşık 6 haftadır aç kurtlar gibiydim ama :))

benim de içim çok yanıyor hem de ne yanma ayran içiyorum. çok iyi geliyor. yoğurt ayran iyi ki var.. sütle pek aram yok..

bende zencefilin kendisini aldım
caylarıma katmak için bakalım inşşlh işe yarar
yarınki kontrolunde bebeginide görürsün büyümüştür şimdi

hanımlar az önce doktordan geldim bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür
rabbim herkese nasip etsin inşallah çokgüzel bir duygu heyecandan benim kalbim duracaktı neredeyse

kızlar sakın canınız mevsimdışı bişey istemesin
erik fiyatlarına baktım 3 adeti 20 tlcik

günaydın kızlarr kahvaltımızı yaptık ve neler yazılmış şölee bi okuduk güzel haberler var yine maşşallah diyorum darısı başımıza diyelim ögleden sonra kontrol var bakalım ses vercek mi bize

canım stres yapmayıp sakin olmanın çok önemli olduğuna inanıyorum ben ben de bugün duydum kalp atışlarını geç döllenme olmuş benimki ilk başta doktor biraz korkuttu ama ben hep herşey yolunda herşey çok iyi dedim kendi kendim erabbim çok şükür ki iyi gösterdi bize darısı herkese

inşallah canım duyarsın. aynı zaman gibi görünüyor doğumumuz hayırlısı bakalım sağlıklı sıhhatli olur inşallah benim kontrolümde yarın kalp atışlarını duyacağız inş.

inşallah canım duyarsın. aynı zaman gibi görünüyor doğumumuz hayırlısı bakalım sağlıklı sıhhatli olur inşallah benim kontrolümde yarın kalp atışlarını duyacağız inş.

inşallah canım hayırlısı artık ögleden sonra güzel haberler veririm inşllh yarın da senden alırız güzel haberler

MAŞALLAH CANIM SAKİN KALABİLİYORSUNUZ YA HAYRANIM SİZE BENİMDE GEÇ DÖLLENME BÜYÜK OLASILIKLA DÜN ANCA GÖRDÜK KESEYİ KALP ATIŞI İÇİN 10 GÜN DAHA BEKLEYECEĞİZZ

canım yazmıştım kürtajdan sonra yaptırdım ben incelemeyi kürtajda aldıkları bebeği incelediler.....

bendede yasak var canım ASKER ARKADAŞIM o benim artık
oy oy oy ben de aynı durumdayım hamileliğimi öğrendiğimizden beri ilişki yasak 10 gün daha yasak verdi bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…