Günaydın canım geçmiş olsun. Ben de geçen hafta hastalanacak gibiydim. Nana limon yaptım bal katıp içtim. Sonra da ballı limonlu ıhlamur, meyve yedim bir de. Tabi bütün gece yatıp dinlendim. Ertesi gün çok şükür iyiydim. İnşallah sen de hemen atlatırsın. Tavuk suyuna çorba falan da iyi gelebilir
günaydınlar..
kahvaltı yaptım sonra yapmamış oldum. burnum tıkalı olmasından da bulandırıyor. yemekten sonra eğilip kalkmayın onda sizi rahatsız eder.yani mecbur değilseniz..
öğretmen1 ben de hastaneye gitmeyim sağlık ocağında yaptırıyım diyordum ama idrar tahlilini sağlık ocakları yapmıyor mu.. ayriyetten gitmek lazımsa ben de direk hastaneye gideyim. ya da gebelik rutin testlerinde idrar tahlili de oluyor mu.
aslında bugün yarın gitmem lazımdı ama işyerinden izin alamadım. söyleyecek bir şey bulamıyorum. varrr çok var da yazamıyorum..
neyse..
dün ıhlamur içtim bol limon sıkıp... bal bana pek iyi gelmiyor cnm... ah yiyebilsem ilk zamanlardaki gibi cevizleri meyveleri süt falan da içebilsem... ben de ekmeğe dadananlardanım...
çocuklardan kapıyor muyumdur acaba anaokulu sonuçta burası...
günaydın anneciklerr
dün ve bugün bulantı konusunda biraz daha rahatım çok şükür çorba dışında bişey yiyebildim akşam yemeğinde. zencefili tavsiye ediyorum bulantısı olanlara ama fazlaya kaçmamak şartıyla. poşet çaylarını marketlerde bulabilirsiniz. yarın kontrolüm var kalp atışlarını duyacağız inş. dualarınızı eksik etmeyin
hanımlar az önce doktordan geldim bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür
rabbim herkese nasip etsin inşallah çokgüzel bir duygu heyecandan benim kalbim duracaktı neredeyse
hanımlar az önce doktordan geldim bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür
rabbim herkese nasip etsin inşallah çokgüzel bir duygu heyecandan benim kalbim duracaktı neredeyse
günaydın herkese.................
Bugün ilk defa erken ve tok uyandımBen ve tok olmak yaklaşık 6 haftadır aç kurtlar gibiydim ama :))
gözün aydın canım
bebegide görmüşsündür
kızlar sakın canınız mevsimdışı bişey istemesin
erik fiyatlarına baktım 3 adeti 20 tlcik
iyi akşamlar hanımlar,
bizim de randevumuz çarşamba günü . artık bian önce gelsin istiyorum carsamba gununu.
kendimi endişeden alamıyorum.aslında bebeğimi içimde hissediyorum ama ya göremessek diye ya kalbi atmıyosa diye düşünmekten alamıyorum kendimi.başka şeylerle vakit geçiriyorum düşünmemek içinç
dün gece de rüyamda o kadar güzel bir kız bebek gördümki size anlatamam.benim bebeğimmiş emziyordum.çok gerçekçiydi ya
allahım hayırlara vesile et nolur.
günaydın kızlarr kahvaltımızı yaptık ve neler yazılmış şölee bi okuduk güzel haberler var yine maşşallah diyorum darısı başımıza diyelim ögleden sonra kontrol var bakalım ses vercek mi bize
inşallah canım duyarsın. aynı zaman gibi görünüyor doğumumuz hayırlısı bakalım sağlıklı sıhhatli olur inşallah benim kontrolümde yarın kalp atışlarını duyacağız inş.
canım stres yapmayıp sakin olmanın çok önemli olduğuna inanıyorum ben ben de bugün duydum kalp atışlarını geç döllenme olmuş benimki ilk başta doktor biraz korkuttu ama ben hep herşey yolunda herşey çok iyi dedim kendi kendim erabbim çok şükür ki iyi gösterdi bize darısı herkese
oy oy oy ben de aynı durumdayım hamileliğimi öğrendiğimizden beri ilişki yasak 10 gün daha yasak verdi bugüncanım yazmıştım kürtajdan sonra yaptırdım ben incelemeyi kürtajda aldıkları bebeği incelediler.....
bendede yasak var canım ASKER ARKADAŞIM o benim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?