merhaba, sızden bır rıcam olucak. uzun bir tedavi sürecinden sonra tekrar tüp bebek deniyorum. inşallah yarın transferim olucak. 41 hamıle arkadastan 1'er adet ayetel kürsi okumasını rica ediyorum. okuyan arkadaşlar beğene basarsa kaç adet okunduğunu anlayabilirim sanırım. okuyanlardan simdiden allah razı olsun. allah bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
günaydınnn
kızlar cin takvimine baktınızmı
benimki dogru cıkmamıstı ama yine baktım kız diyorr
çin takvimide rus takvimide birde eşim eş dost kardeşim annem vs herkes kız diyo bir tek ben erkek diyorum :)) bakalım hangisi tutcak....
benim de çin erkek diyor rus kızbebek sağ tarafta diye annem erkek diyor eşim erkek hemen hemen herkes erkek diyor bu ayın sonunda belli olmaya başlar belki de :)
annişlerrr günaydın bugün saat 2 de kontrolüm var dualarınıza ihtiyacım var
bebeğimi göreyim bugün bi terslik çıkmasın 2 gündür uyku düzenm bozuldu artık
rabbim yardımcımız olsun :)
Köfte gitmişş
köfte gitti...yedim onu:125::125::125:..
arkadaşların canı çekiyo diye sildim.........
Kizlar bisey sorcam size..siz cay kola nescafe gibi kafeinli seyler iciyomusunuz?ben sabahlari acik 2bardak cay iciyorum sadece digerlerini icmiyorum.
aç annişşş
canım ben sabahları kahvaltıda çok acık çay içiyorum gün içerinde de bazen bir tane daha çok açık içiyorum. türk kahvesi içiyorum hergün onu bırakamadım içilebilirmişte.bunların haricinde kola nescafe zaten normaldede tüketmiyordum içilmesini de tavsiye etmiyorum.
Kizlar bisey sorcam size..siz cay kola nescafe gibi kafeinli seyler iciyomusunuz?ben sabahlari acik 2bardak cay iciyorum sadece digerlerini icmiyorum.
evet burun benim....
aç anniştam yerinde bi tabir olmuş....
allah iyiliğini versin hiç güleceğim yoktu:111:
kızlar bu kadar yemekten bahsetmeyın bız de okuyoruz işte oluyoruz belki o an yapamayacağımız bişey canımız falan çeker yapmayın ya.
bi yandan iyi haberlere sevinip bi yandan kötü haberlere üzülmek, zaten hamilelik psikolojisindeyim, birde böyle şeyler bitiriyor beni.allahım herkese hayırlı çocuklar nasip etsin.
çok alakasız belki bu kadar ciidi laf arasında ayıp bana ama sormam lazım,ben şimdiden 3 kilo aldım.bildiğiniz 5 aylıktan fazla bi göbeğim var, benim gibi olanlar var mı?alışveriş için erken diyorum ama pantolonlarıma girerken çok zorlanıyorum
Bunun sonu nereye gidiyo biliyo musundobiş anniiişşş ben kendimi çok kilolu hissediyorum yaa kendimi şimdiden dobiş dobiş hissediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?