2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhaba, sızden bır rıcam olucak. uzun bir tedavi sürecinden sonra tekrar tüp bebek deniyorum. inşallah yarın transferim olucak. 41 hamıle arkadastan 1'er adet ayetel kürsi okumasını rica ediyorum. okuyan arkadaşlar beğene basarsa kaç adet okunduğunu anlayabilirim sanırım. okuyanlardan simdiden allah razı olsun. allah bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

allah yardımcın olsun canm okudum bende :)

çin takvimide rus takvimide birde eşim eş dost kardeşim annem vs herkes kız diyo bir tek ben erkek diyorum :)) bakalım hangisi tutcak....

benim de çin erkek diyor rus kız bebek sağ tarafta diye annem erkek diyor eşim erkek hemen hemen herkes erkek diyor bu ayın sonunda belli olmaya başlar belki de :)

benim de çin erkek diyor rus kız bebek sağ tarafta diye annem erkek diyor eşim erkek hemen hemen herkes erkek diyor bu ayın sonunda belli olmaya başlar belki de :)

benim doktorum da kesin değil ama sağ yumurtadan olduğu için erkek olma ihtimali yüksek şimdiye dek hep tuttu dedi, kendisi de hamileydi ve kız soldaymış

annişlerrr günaydın bugün saat 2 de kontrolüm var dualarınıza ihtiyacım var
bebeğimi göreyim bugün bi terslik çıkmasın 2 gündür uyku düzenm bozuldu artık
rabbim yardımcımız olsun :)

dualarımız seninle canım inş. görürsün bebişini.
bende gittim sabah kontrole bebişimin kalp atışlarını duydum çok şükür. nasıl hızlı atıyor kalpciği bebişimin. kan da verdim 16 tane tahlil varmış bakalım onlarda güzel çıkar inş.

Kizlar bisey sorcam size..siz cay kola nescafe gibi kafeinli seyler iciyomusunuz?ben sabahlari acik 2bardak cay iciyorum sadece digerlerini icmiyorum.

bi yandan iyi haberlere sevinip bi yandan kötü haberlere üzülmek, zaten hamilelik psikolojisindeyim, birde böyle şeyler bitiriyor beni.allahım herkese hayırlı çocuklar nasip etsin.

çok alakasız belki bu kadar ciidi laf arasında ayıp bana ama sormam lazım,ben şimdiden 3 kilo aldım.bildiğiniz 5 aylıktan fazla bi göbeğim var, benim gibi olanlar var mı?alışveriş için erken diyorum ama pantolonlarıma girerken çok zorlanıyorum

Kizlar bisey sorcam size..siz cay kola nescafe gibi kafeinli seyler iciyomusunuz?ben sabahlari acik 2bardak cay iciyorum sadece digerlerini icmiyorum.

canım ben sabahları kahvaltıda çok acık çay içiyorum gün içerinde de bazen bir tane daha çok açık içiyorum. türk kahvesi içiyorum hergün onu bırakamadım içilebilirmişte.bunların haricinde kola nescafe zaten normaldede tüketmiyordum içilmesini de tavsiye etmiyorum.

ben normalde çaysız bi hayat düşünemem, elimde çay bardağıyla dolaşırdım...
ama allahtan canım hiç ama hiç istemiyo ondan bile tiksindim...
kahve de hiç aklıma gelmiyo... kola,nescafe zaten normalde de içmem...

kanınız düşük olmadığı sürece. doktorlar günde 3 tane açık çay ve 1 kahve içebilirsiniz diyo çok sevenler için...

Ben doktora sordum canım çayı içersen çok açık iç dedi, sabahları bir fincan çay içiyorum öğlenleri de 1 fincan türk kahvesi. Sadece gıdalarla alma dedi ama sabah kahvaltıda başka birşey içemiyorum, midem daha kötü bulanıyo, siyah çay bastırıyo sanki

Kızlar bu çin takvimi nasıl yapılıyor bilen var mı? ben bir link buldum ama orada eşimin ve doğum tarihlerimizi giriyorum onların altında bir alan daha var oraya da bebişimizin tahmini doğum tarihi mi yazılacak? siz hangi sayfadan yaptınız, link verebilir misiniz?

kızlar bu kadar yemekten bahsetmeyın bız de okuyoruz işte oluyoruz belki o an yapamayacağımız bişey canımız falan çeker yapmayın ya.

öyle kötü bulantılarım var ki canımın çekmesini geçtim en sevdiğim yemeklerden bile tiksiniyorum. bulantılarım çarpıntım, halsizliğim. allahım geçsede biran kurtulsam diye dua ediyorum.

bence erken değil arkadaşım en azından penye belli pantolonlar için, hele ki çalışıyorsan, ben birkaç gün eskiden bol şu an dar olan kotlarımı giymeye çalıştım çok rahatsız oluyorum akşam olmuyo resmen otururken batıyor, o yüzden yumuşak belli lastiksiz tayt ya da rahatsız etmeyecek şeyler giyiyorum.

Bunun sonu nereye gidiyo biliyo musun dobiş anniiişşş ben kendimi çok kilolu hissediyorum yaa kendimi şimdiden dobiş dobiş hissediyorummm

ben de öyle hissediyorum ya....
kilo da aldım galiba... ama 1 kilocuk....
ama yinede ilk 3 ay almasak daha iyiydi ama oldu bikere...sen de aldınmı?
kaç kiloydun?
benim boy 1.67,kilo 61 di 62 oldu...:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…