2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben de öyle hissediyorum ya....
kilo da aldım galiba... ama 1 kilocuk....
ama yinede ilk 3 ay almasak daha iyiydi ama oldu bikere...sen de aldınmı?
kaç kiloydun?
benim boy 1.67,kilo 61 di 62 oldu...:26::26::26::26:

ben hamilelikte kaç kilo aldım bilmiyorum ama evleneli 5 ay oldu 5 kilo aldım her ay bir kilo arttım resmen 52 kilo ile evlendim, 56-57 kilo hamile kaldım en son tartıldığımda 56 idim ama bir-iki hafta oldu tartılmayalı cicim

günaydınnn güzell anneler

annişlerrr günaydın bugün saat 2 de kontrolüm var dualarınıza ihtiyacım var
bebeğimi göreyim bugün bi terslik çıkmasın 2 gündür uyku düzenm bozuldu artık
rabbim yardımcımız olsun :)

gönlünü ferah tut canım güzel haberlerle geliceksin inşallh

dualarımız seninle hayırlısı olsun canım

benim de öle canım 2 kilo da ben aldım ama düzene girer diye teselli ediyorum kendimi şimdilik eşofmanlarlla taytlarla idare ediyorum

ben de öyle hissediyorum ya....
kilo da aldım galiba... ama 1 kilocuk....
ama yinede ilk 3 ay almasak daha iyiydi ama oldu bikere...sen de aldınmı?
kaç kiloydun?
benim boy 1.67,kilo 61 di 62 oldu...:26::26::26::26:

canım boyumuz aynı kilom 65. bu kiloyla hamile kaldım aynı kilodayım.zaten bulantılarım falan var çok bişey yiyemiyorum biraz hareketsizin hem işyerinde hemde evde o yüzden veremedim kilo. bulantılar yüzünden belki bikaç kilo veririm diyordum ama yok.

kızlar doktordan geldim... Kıpır kıpır kıpırdayan bir böcek varmış içimde işte resmi :) Bekleyen, henüz görmek için erkende olan anneler darısı başınıza... Maşallah deyin lütfen :) Bu arada tahmini doğum tarihini erkene aldı doktorum eylül annelerine geçeceğim sanırım, yeni tahmini doğum tarihimiz 29 eylül kısmetse...

iyi cnm kilolu değilmişsin en azından.. alma payımız var....ben öyle avunuyorum....

günaydın kızlar dün akşamdan beri kalçalarım ağrıyor dayak yemiş gibi hissediyorum kendimi bi de belim agriyo sanki dün bütün gün temizlik vs yapmisim da hamlamış gibiyim var mi sizde de böyle agri otururken rahatsız oluyorum

masallah nasıl da büyümüş

maaşallah ya çok güzel duruyo, Allah bizlere de görmeyi nasip etsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım

masallah canım çok güzel görünüyo bebişin inşallah sağlıkla kucağına alırsın..
"

aynı ağrılar şu anda var, hırkamı koydum sırtıma yuvarlayıp da ,belime sırtıma destek olsun sandalyede diye, yürürken bile sanki iğne yapmışlar iğne yerlerim ağrıyo çürük gibi

ben de hareketsizim cnm,işyerinde oturuyorum.. sadece eve gider gelirken yürüyorum... eve gidince de yemek yiyip etrafı toparlayıp uyuyakalıyorum zaten... birde iştah yerinde... bu arada izmirli miydin canım sen?
Allahım ya yerim ben bunu... maşallah subhanalllah... 41 kere........... işte utrasonda en güzel göründükleri zamanlar...
büyüyünce ekrana sığmıyolar....

tanrım hepinize görmeyi nasip etsin inşallah arkadaşlar... Pozitif olun, kendinizi yormayın...Hepinizden güzel haberler bekliyor olacağım...

Kuzum benim boyum da kısa en fazla 1,57 olsun ölçmedim hiç ama :26: sizin boyunuz da vaaa

boşverrrrr... bebeişler sağlıkla doğsunda veririrz kiloları..
hem zaten bebek emzirirken inanılmaz kalori harcanıyo...
oratlama süreli bir emzirmede anne tam 500 kalori harcarmış düşün....yani bu da yediğin bir öğüne tekabül eder..
farkındaysan emziren annler daha çabuk kilo verir.... inşallah sütümüz bol olur da emer kuzucuklar....

amin amiinn amiiinnnn

inşaallah süt veriyoruz diye yemeye devam etmezsek ay bakalım hayırlısıyla o günler gelsin Rabbim bizlere onları kucağımaıza aldığımız emzirdiğimiz günleri göstersinde önmeli olan bu

ohhh ohhh maşallah cnm maşallah rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin.....

kızlar merhaba.. dr.dan geldim
malesef haberler kotu
on gün önce keseyi görmüştük..
ama bugün kalp atışını duyamadık..
bebek yok üzgünüm dedi..yarına yatış verdi kurtaj için ama ben güvenemedim
başka bi hastaneye gittim "yolk sac görünüyo geç döllenme de olabilir ultrasona göre 5 haftalık pazartesiyi bekleyelim" dedi..
ama çok da umut vermedi..
hiç kanamam lekelenmem sancım hiç bir olumsuz belirtim yoktu.. ama böyle oldu..
kafa dağıtırım diye işe geldim..
ama kendimi çok kötü hissediyorum

kendini yıpratma tatlım nolur sağlıkla istiyoruz bebeklerimizi allahtan sağlıklı olacaksa inşallah seninle kalır ama zaten sağlıklı değilse düşmesi bir yandan iyi erkenden .hayırlısı olsun canım senin için olumlu düşün Allah kimseye çekemeyeceği yük vermesin .birkaç gün daha sabret bakalım neler olacak her sonuca hazırla kendini .Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…