ben de öyle hissediyorum ya....
kilo da aldım galiba... ama 1 kilocuk....
ama yinede ilk 3 ay almasak daha iyiydi ama oldu bikere...sen de aldınmı?
kaç kiloydun?
benim boy 1.67,kilo 61 di 62 oldu...:26::26::26::26:
annişlerrr günaydın bugün saat 2 de kontrolüm var dualarınıza ihtiyacım var
bebeğimi göreyim bugün bi terslik çıkmasın 2 gündür uyku düzenm bozuldu artık
rabbim yardımcımız olsun :)
merhaba, sızden bır rıcam olucak. uzun bir tedavi sürecinden sonra tekrar tüp bebek deniyorum. inşallah yarın transferim olucak. 41 hamıle arkadastan 1'er adet ayetel kürsi okumasını rica ediyorum. okuyan arkadaşlar beğene basarsa kaç adet okunduğunu anlayabilirim sanırım. okuyanlardan simdiden allah razı olsun. allah bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
bi yandan iyi haberlere sevinip bi yandan kötü haberlere üzülmek, zaten hamilelik psikolojisindeyim, birde böyle şeyler bitiriyor beni.allahım herkese hayırlı çocuklar nasip etsin.
çok alakasız belki bu kadar ciidi laf arasında ayıp bana ama sormam lazım,ben şimdiden 3 kilo aldım.bildiğiniz 5 aylıktan fazla bi göbeğim var, benim gibi olanlar var mı?alışveriş için erken diyorum ama pantolonlarıma girerken çok zorlanıyorum
ben de öyle hissediyorum ya....
kilo da aldım galiba... ama 1 kilocuk....
ama yinede ilk 3 ay almasak daha iyiydi ama oldu bikere...sen de aldınmı?
kaç kiloydun?
benim boy 1.67,kilo 61 di 62 oldu...:26::26::26::26:
ben hamilelikte kaç kilo aldım bilmiyorum ama evleneli 5 ay oldu 5 kilo aldımher ay bir kilo arttım resmen 52 kilo ile evlendim, 56-57 kilo hamile kaldım en son tartıldığımda 56 idim ama bir-iki hafta oldu tartılmayalı cicim
iyi cnm kilolu değilmişsin en azından.. alma payımız var....ben öyle avunuyorum....
kızlar doktordan geldim... Kıpır kıpır kıpırdayan bir böcek varmış içimde işte resmi :) Bekleyen, henüz görmek için erkende olan anneler darısı başınıza... Maşallah deyin lütfen :) Bu arada tahmini doğum tarihini erkene aldı doktorum eylül annelerine geçeceğim sanırım, yeni tahmini doğum tarihimiz 29 eylül kısmetse...
Eki Görüntüle 649381
kızlar doktordan geldim... Kıpır kıpır kıpırdayan bir böcek varmış içimde işte resmi :) Bekleyen, henüz görmek için erkende olan anneler darısı başınıza... Maşallah deyin lütfen :) Bu arada tahmini doğum tarihini erkene aldı doktorum eylül annelerine geçeceğim sanırım, yeni tahmini doğum tarihimiz 29 eylül kısmetse...
Eki Görüntüle 649381
masallah canım çok güzel görünüyo bebişin inşallah sağlıkla kucağına alırsın..kızlar doktordan geldim... Kıpır kıpır kıpırdayan bir böcek varmış içimde işte resmi :) Bekleyen, henüz görmek için erkende olan anneler darısı başınıza... Maşallah deyin lütfen :) Bu arada tahmini doğum tarihini erkene aldı doktorum eylül annelerine geçeceğim sanırım, yeni tahmini doğum tarihimiz 29 eylül kısmetse...
Eki Görüntüle 649381
günaydın kızlar dün akşamdan beri kalçalarım ağrıyor dayak yemiş gibi hissediyorum kendimi bi de belim agriyo sanki dün bütün gün temizlik vs yapmisim da hamlamış gibiyim var mi sizde de böyle agri otururken rahatsız oluyorum
ben de hareketsizim cnm,işyerinde oturuyorum.. sadece eve gider gelirken yürüyorum... eve gidince de yemek yiyip etrafı toparlayıp uyuyakalıyorum zaten... birde iştah yerinde... bu arada izmirli miydin canım sen?canım boyumuz aynı kilom 65. bu kiloyla hamile kaldım aynı kilodayım.zaten bulantılarım falan var çok bişey yiyemiyorum biraz hareketsizin hem işyerinde hemde evde o yüzden veremedim kilo. bulantılar yüzünden belki bikaç kilo veririm diyordum ama yok.
Allahım ya yerim ben bunu... maşallah subhanalllah... 41 kere...........kızlar doktordan geldim... Kıpır kıpır kıpırdayan bir böcek varmış içimde işte resmi :) Bekleyen, henüz görmek için erkende olan anneler darısı başınıza... Maşallah deyin lütfen :) Bu arada tahmini doğum tarihini erkene aldı doktorum eylül annelerine geçeceğim sanırım, yeni tahmini doğum tarihimiz 29 eylül kısmetse...
Eki Görüntüle 649381
ben de hareketsizim cnm,işyerinde oturuyorum.. sadece eve gider gelirken yürüyorum... eve gidince de yemek yiyip etrafı toparlayıp uyuyakalıyorum zaten... birde iştah yerinde... bu arada izmirli miydin canım sen?
hayır canım Antalyalıyım
Kuzum benim boyum da kısa en fazla 1,57 olsun ölçmedim hiç ama :26: sizin boyunuz da vaaa
boşverrrrr... bebeişler sağlıkla doğsunda veririrz kiloları..
hem zaten bebek emzirirken inanılmaz kalori harcanıyo...
oratlama süreli bir emzirmede anne tam 500 kalori harcarmış düşün....yani bu da yediğin bir öğüne tekabül eder..
farkındaysan emziren annler daha çabuk kilo verir.... inşallah sütümüz bol olur da emer kuzucuklar....
boşverrrrr... bebeişler sağlıkla doğsunda veririrz kiloları..
hem zaten bebek emzirirken inanılmaz kalori harcanıyo...
oratlama süreli bir emzirmede anne tam 500 kalori harcarmış düşün....yani bu da yediğin bir öğüne tekabül eder..
farkındaysan emziren annler daha çabuk kilo verir.... inşallah sütümüz bol olur da emer kuzucuklar....
Eki Görüntüle 649381
kızlar merhaba.. dr.dan geldim
malesef haberler kotu
on gün önce keseyi görmüştük..
ama bugün kalp atışını duyamadık..
bebek yok üzgünüm dedi..yarına yatış verdi kurtaj için ama ben güvenemedim
başka bi hastaneye gittim "yolk sac görünüyo geç döllenme de olabilir ultrasona göre 5 haftalık pazartesiyi bekleyelim" dedi..
ama çok da umut vermedi..
hiç kanamam lekelenmem sancım hiç bir olumsuz belirtim yoktu.. ama böyle oldu..
kafa dağıtırım diye işe geldim..
ama kendimi çok kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?