kızlar doktordan geldim... Kıpır kıpır kıpırdayan bir böcek varmış içimde işte resmi :) Bekleyen, henüz görmek için erkende olan anneler darısı başınıza... Maşallah deyin lütfen :) Bu arada tahmini doğum tarihini erkene aldı doktorum eylül annelerine geçeceğim sanırım, yeni tahmini doğum tarihimiz 29 eylül kısmetse...
Eki Görüntüle 649381
çin takvimide rus takvimide birde eşim eş dost kardeşim annem vs herkes kız diyo bir tek ben erkek diyorum :)) bakalım hangisi tutcak....
bi yandan iyi haberlere sevinip bi yandan kötü haberlere üzülmek, zaten hamilelik psikolojisindeyim, birde böyle şeyler bitiriyor beni.allahım herkese hayırlı çocuklar nasip etsin.
çok alakasız belki bu kadar ciidi laf arasında ayıp bana ama sormam lazım,ben şimdiden 3 kilo aldım.bildiğiniz 5 aylıktan fazla bi göbeğim var, benim gibi olanlar var mı?alışveriş için erken diyorum ama pantolonlarıma girerken çok zorlanıyorum
kanınız düşük olmadığı sürece. doktorlar günde 3 tane açık çay ve 1 kahve içebilirsiniz diyo çok sevenler için...
kızlar doktordan geldim... Kıpır kıpır kıpırdayan bir böcek varmış içimde işte resmi :) Bekleyen, henüz görmek için erkende olan anneler darısı başınıza... Maşallah deyin lütfen :) Bu arada tahmini doğum tarihini erkene aldı doktorum eylül annelerine geçeceğim sanırım, yeni tahmini doğum tarihimiz 29 eylül kısmetse...
Eki Görüntüle 649381
kızlar merhaba.. dr.dan geldim
malesef haberler kotu
on gün önce keseyi görmüştük..
ama bugün kalp atışını duyamadık..
bebek yok üzgünüm dedi..yarına yatış verdi kurtaj için ama ben güvenemedim
başka bi hastaneye gittim "yolk sac görünüyo geç döllenme de olabilir ultrasona göre 5 haftalık pazartesiyi bekleyelim" dedi..
ama çok da umut vermedi..
hiç kanamam lekelenmem sancım hiç bir olumsuz belirtim yoktu.. ama böyle oldu..
kafa dağıtırım diye işe geldim..
ama kendimi çok kötü hissediyorum
malesef haberler kotu
başka bi hastaneye gittim "yolk sac görünüyo geç döllenme de olabilir ultrasona göre 5 haftalık pazartesiyi bekleyelim" dedi..
Bende de iştah yok.normalde etçil biriydim.şimdi ete bakamıyorum bile.yemek yapmakta yemek te istemiyorum.ama nasıl biseydir ki kilom degismiyor hiç.göbek te çıktı gibi.
BENDE YEMEK YAPAMIYORUM SOĞAN KOKUSU SALÇA BENİ MAHVEDİYOR AZCIK OLAN YEME İSTEĞİMDE KAÇIYOR ALLAH RAZI OLSUN KAYINVALİDEM YAPAR YEDİRİR ALTLI ÜSTLÜYÜZ İYİKİ .KIZLAR İNŞALLAH YEME İSTEĞİMİZ BOL BOL OLACAKDA HEM MİDEMİZ HEM BEBİŞİMİZ BAYRAM EDİCEK
malesef haberler kotu
BENDE YEMEK YAPAMIYORUM SOĞAN KOKUSU SALÇA BENİ MAHVEDİYOR AZCIK OLAN YEME İSTEĞİMDE KAÇIYOR ALLAH RAZI OLSUN KAYINVALİDEM YAPAR YEDİRİR ALTLI ÜSTLÜYÜZ İYİKİ .KIZLAR İNŞALLAH YEME İSTEĞİMİZ BOL BOL OLACAKDA HEM MİDEMİZ HEM BEBİŞİMİZ BAYRAM EDİCEK
banada aynı şey dün söyledi, yıkıldım...
benim iştahımda hiç azalma yok kızlar maşallah yiyorum acaba daha erken diye mi yoksa ben bulantısız mı geçiricem acaba
EŞİMVEBEN
öncelikle geçmiş olsun, ancak o doktor saçmalıyor. ben de 6+0 ya da ona yakın bir tarihte gittim doktorum o zaman bana keseyi gördük kalp atışını iki hafta sonra duyabiliriz dedi. sonra 8+0 da tekrar gittim gitmeden herkes gibi endişeliydim hastanede çalışan bir yakınımı aradım duymazsan bile aldırma 10. haftaya kadar bekle en az dedi. neyse gittik ve duyduk çok şükür.
kese görünmüş, yolk kesesi bebek görünmüş, alalım diyorlar beklemeden hem de. inşallah duyarsın canım ama 8. haftaya kadar duyamadan bir sürü anne var endişelenmemeye çalış
banada aynı şey dün söyledi, yıkıldım...
Merhaba ekim anneleri
Aranıza katılabilir miyim ? İnş bende ekim annesi olacağım
hoş geldin canım hayırlı olsun bebiş
Merhaba ekim anneleri
hoşgeldin annecik hayırlısı bakalım[/QUOTE
çook teşekkür ederimmm canım
Merhaba ekim anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?