2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM MAŞŞALLAH NAZAR DEĞMESİN BÖCEEĞİNE

çin takvimide rus takvimide birde eşim eş dost kardeşim annem vs herkes kız diyo bir tek ben erkek diyorum :)) bakalım hangisi tutcak....

Benim erkek çıkıyor ikisindede Mustafa Kemal geliyor sanırım :) (kimse ağzını açmasın diye bir isim salladık daha emin deyiliz ama)

Bende sendenim canım 56 kiloyla hamile kaldım 167 boy var göbüş çıktı kıyafetlere giriyorum ama karnımı ağrıtıyor benim birazda evde yatmaktan oldu ye iç yat işe de gidemeyince böyle oldu sanırım umarım doğumdan sonrasına veririz yoksa bütün kıyafetlerim boşa gider

kanınız düşük olmadığı sürece. doktorlar günde 3 tane açık çay ve 1 kahve içebilirsiniz diyo çok sevenler için...

Benim canım soğuk kahve istiyordu aldım içtim kahveye ayrı bir düştüm aşerme gibi bir iki yudum aldıktan sonra içemiyorum ama canım çekiyor

gözün aydıııııııınnnnnn.............Benim normalde 30 eylül kadınlar kulübünde 1 ekim çıkıyor :) eylül annlerine baktım çooooook ilerdeler çooooookkk onlar cinsiyetleri bile öğrendiler :))))))

RAbbim hayırlısını versin canım.....hayırlısı buymuş deyip teselli ver kendine Çok zooor (

hayırlısı neyse o olsun canım ptesiyi bekle umudunu kırma hakkında hayırlısını dile rabbimden

kızlar hamile kaldığımda 51 kiloydum boyum 1.62 ama şimdi nerden baksanız 2 kilo verdim iştahsızlık yüzünden inşallah iştahım açılır mide bulantılarım geçerde kilo almaya başlarım korkmaya başladım ben göbeğim çıktı rahmim portakal büyüklüğünde hissediyorum .ama kilo kaybediyorum.benim gibi olan var mı çok acıkıyorum ama daha çorbamı içmeden doyuyorum nasıl iş anlamadım zaten salçalı hiçbirşey yiyemiyorum

Son düzenleme:
Bende de iştah yok.normalde etçil biriydim.şimdi ete bakamıyorum bile.yemek yapmakta yemek te istemiyorum.ama nasıl biseydir ki kilom degismiyor hiç.göbek te çıktı gibi.

BENDE YEMEK YAPAMIYORUM SOĞAN KOKUSU SALÇA BENİ MAHVEDİYOR AZCIK OLAN YEME İSTEĞİMDE KAÇIYOR ALLAH RAZI OLSUN KAYINVALİDEM YAPAR YEDİRİR ALTLI ÜSTLÜYÜZ İYİKİ .KIZLAR İNŞALLAH YEME İSTEĞİMİZ BOL BOL OLACAKDA HEM MİDEMİZ HEM BEBİŞİMİZ BAYRAM EDİCEK

Bende de iştah yok.normalde etçil biriydim.şimdi ete bakamıyorum bile.yemek yapmakta yemek te istemiyorum.ama nasıl biseydir ki kilom degismiyor hiç.göbek te çıktı gibi.

aynen ya iştah yok sürekli açım ama kilo verdiğim yok. hareketsizlikten diyorum ben su da pek içemedim bulantı yapar diye evdeki tartıda 64.5 çıkıyordum doktorda bugün 65.5 çıktım .

ay cnm o da zor tabi, ben de iştahım yerinde diye şikayet ediyorum şimdiden kilo alıyorum...
benim de canım kilo yapcak şeyler istiyo genelde, normalde pek ekmek yemezdim. şimdi ekmege fena sardım...
hamur işi canım istiyo daha doğrusu midem istiyo...

banada aynı şey dün söyledi, yıkıldım...

benim iştahımda hiç azalma yok kızlar maşallah yiyorum acaba daha erken diye mi yoksa ben bulantısız mı geçiricem acaba

anlaşılan o ki durum karışık yiyebiliyorken yemek gerekiyor ilk başlarda bende de bulantı yok kusmuyorum diyordum daha dün yazdım hatta bişey yok diye bugünde bulantı kusma başladı kendi kendme nazar ediyorum sanırsam o yüzden yok kilo alcam yok çok yedim demeden yiyebiliyorken yemek gerek

7. haftadan önce kalp atışları görünmüyor canım. bence dr un aceleci davranıp seni paiğe sevketmiş. 5. haftada bende sadece kese göründü. bebeği bir sonraki hafta gördük. kalp atışını ise 7. haftada gördük. kimi drlar en kötü olasıkları empati kurmadan söyleyip anneleri paniğe sevk ediyorlar. ilk hamileleiğimde 2'li testimde de dr bana bebeğimde gelişme geriliği, erken doğum veya bende yüksek tansiyon rüski olacağını söylemiş ve gereksiz yere test üstüne test yaptırmıştı. 2 ay kanlı göz yaşı döküp hamileleiğime sevinemedim. sonra drumu değiştirip deneyimli bir doktora gittim. bebeğimin başı yukardaydı ve sezeryan görünüyorddu. bana son gün bile dönebilir dedi ve hakikaten öyle oldu ve normal doğum yaptım. Allah'a şükür ne kızımda ne bende en ufak bir olumsuzluk olmadı. belki diğer dr a devam etseydim gününden önce sezeryan yapıp bebeğimi alacaktı. bence başka dr'a git... İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
benim iştahımda hiç azalma yok kızlar maşallah yiyorum acaba daha erken diye mi yoksa ben bulantısız mı geçiricem acaba

Maşallah dilini ısır ne kadar şanslısın.

tesellin için teşekkür ederim

ne yapıcaksın peki? beklemeyi düşünüyor musun?
ben pazartesi tekrar dr.a gidip eğer bana bir zararı olmayacaksa bi kaç hafta daha beklemek istiycem... bi umut işte..
ya gec döllenme olduysa ya önümüzdeki hafta kalbi atacaksa diye düşünmeden alamıyorum kendimi o yüzden beklemek istiyorum ben..
tabi hayırlısı.. Rabbim ne takdir ettiyse hakkımızda beklesek de değiştiremeyiz ama her dr.un dedğine de güvenmiyorum..
sbh ilk gittiğim dr.a bi daha gitmiycem öyle umursamazdı ki sanki özel de değil devlette çalışıyo..
ikinci gittiğim dr. daha iyiydi en azından bnm psikolojime göre konustu...
anladım umutlanmamam gerektiğini ama o enazından bekleyelim dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…