bana yakın bir annecik gelmişşş hoşgeldin canımmm kalbini duydun mu bebişinin
merhaba benimde 3 yaşında kızım var
hoşbuldum canım benim
Evet kalp atışını duydum çok şükür,Allah tüm isteyenlere yaşatsın o anı,gerçekten çok özel ve güzel bir an.
Sen duydun mu pekii canım ?
Arkadaşlar benim sinirlerim çok bozuldu...bu doktorlar niye böyle ya arkadaşlara çok üzüldüm... Cumartesi ben de kalp atışlarını duymaya gideceğim ama eşim de yok bir de ters bir şey söylerse... Offf ne yapacağımı bilmiyorum... Her şey normal çok iyi gidiyor biliyorum sıkıntı yok... Ama arkadaşlara çok üzüldüm Bebeğimi istiyorum beennn Onun bana çok ihtiyacı var daha... Ne yapsam daha erken mi gitsem bu sefer de duymazsa bir de... Zaten geç yumurtlama olduğu için sıkıntı yaşadım baştan beri... puff
Arkadaşlar benim sinirlerim çok bozuldu...bu doktorlar niye böyle ya arkadaşlara çok üzüldüm... Cumartesi ben de kalp atışlarını duymaya gideceğim ama eşim de yok bir de ters bir şey söylerse... Offf ne yapacağımı bilmiyorum... Her şey normal çok iyi gidiyor biliyorum sıkıntı yok... Ama arkadaşlara çok üzüldüm Bebeğimi istiyorum beennn Onun bana çok ihtiyacı var daha... Ne yapsam daha erken mi gitsem bu sefer de duymazsa bir de... Zaten geç yumurtlama olduğu için sıkıntı yaşadım baştan beri... puff
canım erken gitme duymayınca kötü olacaksın hadi hamileliğin tadını çıkaralım üzme kendini stress bebeğe çok zararlı canım
yok canım benim 7 yazıyor ama daha yedi olmadı 6+2 bide doktorum ısrarla geç döllenme olduğunu söylüyor pazartesi günü kesemizi gördük haftaya perşembe yada çarşamba gidicez bakalım umarım duyabililirizz
ilgilendiğin için çok sağol canım. üzmeyeyim diyorum iyiyiz diyorum ama ne bileyim
ben de 6+5 te dr a giittim ama ne bebek ne kalp atışı goruldu 1 hafta sonra gel belki o zaman duyarız dedi ben de cuma yı iple çekiyorum ama o kadar tedirginimki anlatatmam :18: her wc ye girdiğimde acaba mı diyerek bakmaktan ömrumden ömür gidiyooAllah bebeklerimizi bizlere bağışlasın şimdi ona bebeğim bile diyemiyorum yine beni bırakır giderse dayanamam diyeee..alıştırmıyorum şimdiden kendimi
kızlar hamile kaldığımda 51 kiloydum boyum 1.62 ama şimdi nerden baksanız 2 kilo verdim iştahsızlık yüzünden inşallah iştahım açılır mide bulantılarım geçerde kilo almaya başlarım korkmaya başladım ben göbeğim çıktı rahmim portakal büyüklüğünde hissediyorum .ama kilo kaybediyorum.benim gibi olan var mı çok acıkıyorum ama daha çorbamı içmeden doyuyorum nasıl iş anlamadım zaten salçalı hiçbirşey yiyemiyorum
canım selam benimde sata göre 8 haftalık olması gerekiyodu gittim kese 24mm gebelik haftası kese boyuna göre 6+2 dedi doktor bendede bebek görünmedi boş gebelik dedi doktor geçen hafta cuma gittiğimide...yarın yine bakacak ama benim umudum yok bu arada sana yeniden kan tahlili yaptımı bebek görünmeyince bana yaptı kan değerim 10.000 çıktı bence çok yüksek deil
canm çin takvimini doğru yapıyomusunuz.ocak ve şubat doğumluysanız 2 diğer aylarda doğduysanız yaşınıza 1 ekleyip bakacaksınızgünaydınnn
kızlar cin takvimine baktınızmı
benimki dogru cıkmamıstı ama yine baktım kız diyorr
ayy canm aynı ben.bende 48 kiloyla evlendim hamile kaldığımda 56 kiloydum.maşşallah 74 le doğum yaptım şimdi yine 56yla hamile kaldım bakalım kaçla doğum yapıcam.ama ben ufak tefeğim boyum 160ben hamilelikte kaç kilo aldım bilmiyorum ama evleneli 5 ay oldu 5 kilo aldımher ay bir kilo arttım resmen 52 kilo ile evlendim, 56-57 kilo hamile kaldım en son tartıldığımda 56 idim ama bir-iki hafta oldu tartılmayalı cicim
kızlar merhaba.. dr.dan geldim
malesef haberler kotu
on gün önce keseyi görmüştük..
ama bugün kalp atışını duyamadık..
bebek yok üzgünüm dedi..yarına yatış verdi kurtaj için ama ben güvenemedim
başka bi hastaneye gittim "yolk sac görünüyo geç döllenme de olabilir ultrasona göre 5 haftalık pazartesiyi bekleyelim" dedi..
ama çok da umut vermedi..
hiç kanamam lekelenmem sancım hiç bir olumsuz belirtim yoktu.. ama böyle oldu..
kafa dağıtırım diye işe geldim..
ama kendimi çok kötü hissediyorum
canım senin ne kadarlık ?
ilgilendiğin için çok sağol canım. üzmeyeyim diyorum iyiyiz diyorum ama ne bileyim
anladımm..bende 6+6 'da gittiğimde duydum ama ultrasona göre 7+3 görünüyordu...
Haftaya inş duyarsın canım
boş gebelik denecek kadar geç bir dönem değil ki ama..benim teyzemin de kendisini geç göstermiş bebişi,2 kızı var,ikisinde de aynı şey olmuş...
olumsuz düşünme lütfen olur mu...inş yarın görürsün arkadaşım minnoşunu
ben de bilmiyorum geç yumurtlama oldu bende. son sat 9 ocaktı. ama eşim asker iznine 26 ocak 3 şubat arası buradaydı. yani döllenme o arada oldu ben de o arada hamile kaldım. SAT ile hamilelik zamanım farklı. Bu normal de şuan 7. haftamızdayız sanırım... En son 23 şubatta gittiğimde 5-6 haftalık demişti şuan da 7-8 haftalık der herhalde... 23 şubatta kesemizi görmüştük... bakalım kalp atışlarını da bu hafta duyarız inşaallah dua edin
inşallah canım ben sadece benim başıma geldi sanıyordum şimdi arkadaşlara baktım daha çok üzüldüm bu doktorlar neden bizim ne hissettiğimizi hiç umursamıyo göremediysen haftaya gel daha küçük de gene göremezsen o zaman karamsar konuş hemen her şeyin en kötüsünü söylüyolar yazık şu bize yaşattıklarına dua edin arkadaşlar bizim gibi olanlara nolur Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bi durum hamile olduğuma sevinemedim hiççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?