2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hoşbuldum canım benim
Evet kalp atışını duydum çok şükür,Allah tüm isteyenlere yaşatsın o anı,gerçekten çok özel ve güzel bir an.
Sen duydun mu pekii canım ?

yok canım benim 7 yazıyor ama daha yedi olmadı 6+2 bide doktorum ısrarla geç döllenme olduğunu söylüyor pazartesi günü kesemizi gördük haftaya perşembe yada çarşamba gidicez bakalım umarım duyabililirizz

Arkadaşlar benim sinirlerim çok bozuldu... bu doktorlar niye böyle ya arkadaşlara çok üzüldüm... Cumartesi ben de kalp atışlarını duymaya gideceğim ama eşim de yok bir de ters bir şey söylerse... Offf ne yapacağımı bilmiyorum... Her şey normal çok iyi gidiyor biliyorum sıkıntı yok... Ama arkadaşlara çok üzüldüm Bebeğimi istiyorum beennn Onun bana çok ihtiyacı var daha... Ne yapsam daha erken mi gitsem bu sefer de duymazsa bir de... Zaten geç yumurtlama olduğu için sıkıntı yaşadım baştan beri... puff

canım erken gitme duymayınca kötü olacaksın hadi hamileliğin tadını çıkaralım üzme kendini stress bebeğe çok zararlı canım

canım benim sakin ol güzel şeyler düşün bozma moralini erken gitmenin anlamı yok sabret kafnda kötü şeylerde tasrlama nolur

canım erken gitme duymayınca kötü olacaksın hadi hamileliğin tadını çıkaralım üzme kendini stress bebeğe çok zararlı canım

ilgilendiğin için çok sağol canım. üzmeyeyim diyorum iyiyiz diyorum ama ne bileyim

anladımm..bende 6+6 'da gittiğimde duydum ama ultrasona göre 7+3 görünüyordu...
Haftaya inş duyarsın canım

canım selam benimde sata göre 8 haftalık olması gerekiyodu gittim kese 24mm gebelik haftası kese boyuna göre 6+2 dedi doktor bendede bebek görünmedi boş gebelik dedi doktor geçen hafta cuma gittiğimide...yarın yine bakacak ama benim umudum yok bu arada sana yeniden kan tahlili yaptımı bebek görünmeyince bana yaptı kan değerim 10.000 çıktı bence çok yüksek deil

bende 2 kilo verdim iştahsızlık ve kusma yüzünden ilk aylar normal dediler çok fazla takmamaya çalışıyorum :44:

kızlar doktorum 7 haftamda gittiğimde daha erken göremeyebilirz dedi ki ultrason cihazı iyiydi
sizin doktorlar neden acele davranıyorlar ki bence beklemekte fayda var :26:

boş gebelik denecek kadar geç bir dönem değil ki ama..benim teyzemin de kendisini geç göstermiş bebişi,2 kızı var,ikisinde de aynı şey olmuş...
olumsuz düşünme lütfen olur mu...inş yarın görürsün arkadaşım minnoşunu

günaydınnn
kızlar cin takvimine baktınızmı
benimki dogru cıkmamıstı ama yine baktım kız diyorr
canm çin takvimini doğru yapıyomusunuz.ocak ve şubat doğumluysanız 2 diğer aylarda doğduysanız yaşınıza 1 ekleyip bakacaksınız
ayy canm aynı ben.bende 48 kiloyla evlendim hamile kaldığımda 56 kiloydum.maşşallah 74 le doğum yaptım şimdi yine 56yla hamile kaldım bakalım kaçla doğum yapıcam.ama ben ufak tefeğim boyum 160

canm nolur üzülme.inş kötü bişey yoktur.seni çok iyi anlıyorum.yaaa ne kadar fazla kötü haber varyaaa.psikolojim bozuldu resmen.ekim annelerinde çok fazla fire verdik.umarım sende onlardan olmazsın canm benim

canım senin ne kadarlık ?

ben de bilmiyorum geç yumurtlama oldu bende. son sat 9 ocaktı. ama eşim asker iznine 26 ocak 3 şubat arası buradaydı. yani döllenme o arada oldu ben de o arada hamile kaldım. SAT ile hamilelik zamanım farklı. Bu normal de şuan 7. haftamızdayız sanırım... En son 23 şubatta gittiğimde 5-6 haftalık demişti şuan da 7-8 haftalık der herhalde... 23 şubatta kesemizi görmüştük... bakalım kalp atışlarını da bu hafta duyarız inşaallah dua edin

ilgilendiğin için çok sağol canım. üzmeyeyim diyorum iyiyiz diyorum ama ne bileyim

bak sende bana yakınsın dün konuşmuştuk geç döllenme ile ilgili kızlara üzülüyoruz tabiki allah kmseye yaşatmasın ama sen şimdi kendin için endişe etmeye başlarsan biliyosun stres canımızı okuyorr canımcımmm

Slm minik pıtırcıkların sevimli annecikleri:) napıyorsunuz bakalım görüşmeyeli, işlerin yoğunluğundan kaç gündür foruma giremiodum, kendimde resmen bir boşluk hissettim ama çok şükür geldim yine. kötü haberler gelmiş çok üzüldüm, hepinize hayırlısını diliyorum inşallah herşey gönlünüzden geçtiği gibi olur. Nolur ümidinizi yitirmeyin, kalp atışını duymayan anneler daha çok erken daha, bende 7. haftadaydım duyduğumda ama alttan ultrasonla duyabildik ancak, artık üstten ultrasonla da duyuluyor ama 9. haftama girdim o nedenle böyle. Stresten uzak durun, kendinizi boş yere manyak kendini bilmez doktorlar yüzünden üzmeyin, biraz sabır gerekli ilk aylarda, biliyorum çok zor ama sabırlı olmalıyız:) bide şu mide bulantıları geçsin diliyorum herkes için, ne zormuş arkadaş, duyardımda inanmazdım başa gelince anlıyo insan, en kısa sürede bitsin işallaahhhhh, amin:)

inşallah canım ben sadece benim başıma geldi sanıyordum şimdi arkadaşlara baktım daha çok üzüldüm bu doktorlar neden bizim ne hissettiğimizi hiç umursamıyo göremediysen haftaya gel daha küçük de gene göremezsen o zaman karamsar konuş hemen her şeyin en kötüsünü söylüyolar yazık şu bize yaşattıklarına dua edin arkadaşlar bizim gibi olanlara nolur Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bi durum hamile olduğuma sevinemedim hiççç

arkadaşım kesenin resmini aldıysan eğer o kağıtta yazıyor ne kadarlık olduğu baktın mı hiç ?

çok haklısınn,bazı doktorlar o kadar seviyorlar ki olumsuz konuşmayı,bende anlayamıyorum..kötü günlerine mi denk geliyorsa artık ne...anne adayı zaten heyecanlıı,endişeli..motive etmek varken iyice depresyona sürüklüyorlar...kaç tane hikaye duydum böyle bebek yok,yahut kalp atışı yok denip de gayet de sağlıklı bebişini kucağına alan...Rabbim ol! dedikten sonra istedikleri kadar yok desinler,nasibi varsa gelicek o inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…