çok haklısınn,bazı doktorlar o kadar seviyorlar ki olumsuz konuşmayı,bende anlayamıyorum..kötü günlerine mi denk geliyorsa artık ne...anne adayı zaten heyecanlıı,endişeli..motive etmek varken iyice depresyona sürüklüyorlar...kaç tane hikaye duydum böyle bebek yok,yahut kalp atışı yok denip de gayet de sağlıklı bebişini kucağına alan...Rabbim ol! dedikten sonra istedikleri kadar yok desinler,nasibi varsa gelicek o inş..
Kizlar cinsiyetini merak ediyomusunuz
Tabiki once Allah saglikli hayirli evlatlar versin ama insan merak etmeden de duramiyo bide her goren akraba beni oturtp ustumde test deniyoyuzuk testi yaptilar ileri geri gitti hadi be dedim kendi salliyodur diye evde kendim denedim halka cizdi kayinvalidem bicakla makas sakladi bicak erkek makas kiz gittim ikikere bicaga oturdum cin takvimi 88 ekim dogumluyum 25 e bainca kizcikiyo ,rus takviminde kiz cikti ,ultrason kagidinda kese sagda yani aslinda solta oda kiz ,ayyyyy catliycam meraktan
ayy keşke bendede herşeyde kız çıksa ama erkek çıkıo çin takviminde.rabbi,m sağlıklı sıhhatli versinde ama kız versin diyorum hep.
canm çin takvimini doğru yapıyomusunuz.ocak ve şubat doğumluysanız 2 diğer aylarda doğduysanız yaşınıza 1 ekleyip bakacaksınız
ayy canm aynı ben.bende 48 kiloyla evlendim hamile kaldığımda 56 kiloydum.maşşallah 74 le doğum yaptım şimdi yine 56yla hamile kaldım bakalım kaçla doğum yapıcam.ama ben ufak tefeğim boyum 160
canm nolur üzülme.inş kötü bişey yoktur.seni çok iyi anlıyorum.yaaa ne kadar fazla kötü haber varyaaa.psikolojim bozuldu resmen.ekim annelerinde çok fazla fire verdik.umarım sende onlardan olmazsın canm benim
günaydınnn
kızlar cin takvimine baktınızmı
benimki dogru cıkmamıstı ama yine baktım kız diyorr
gebelik rutin testleri.. yani hani sonradan pişman olmak istemiyorum. sağlık ocağına da değil de hastaneye gittiğinde şu testi de yaparlardı oralarda yapmıyorlar veya yapmama durumları var diye. ya da malum takip aynı yerde olması daha iyi olur herhalde. çünkü lab.test cihazları arasında artı eksi farklılık gösterebilir.nereye gideceksin canım, hangi testler için sordun sen?
kızlar merhaba.. dr.dan geldim
malesef haberler kotu
on gün önce keseyi görmüştük..
ama bugün kalp atışını duyamadık..
bebek yok üzgünüm dedi..yarına yatış verdi kurtaj için ama ben güvenemedim
başka bi hastaneye gittim "yolk sac görünüyo geç döllenme de olabilir ultrasona göre 5 haftalık pazartesiyi bekleyelim" dedi..
ama çok da umut vermedi..
hiç kanamam lekelenmem sancım hiç bir olumsuz belirtim yoktu.. ama böyle oldu..
kafa dağıtırım diye işe geldim..
ama kendimi çok kötü hissediyorum
ne yapıcaksın peki? beklemeyi düşünüyor musun?
ben pazartesi tekrar dr.a gidip eğer bana bir zararı olmayacaksa bi kaç hafta daha beklemek istiycem... bi umut işte..
ya gec döllenme olduysa ya önümüzdeki hafta kalbi atacaksa diye düşünmeden alamıyorum kendimi o yüzden beklemek istiyorum ben..
tabi hayırlısı.. Rabbim ne takdir ettiyse hakkımızda beklesek de değiştiremeyiz ama her dr.un dedğine de güvenmiyorum..
sbh ilk gittiğim dr.a bi daha gitmiycem öyle umursamazdı ki sanki özel de değil devlette çalışıyo..
ikinci gittiğim dr. daha iyiydi en azından bnm psikolojime göre konustu...
anladım umutlanmamam gerektiğini ama o enazından bekleyelim dedi..
Merhaba ekim anneleri
Aranıza katılabilir miyim ? İnş bende ekim annesi olacağım
canım kızımda çin takvimi erkek demişti kızım olduayy keşke bendede herşeyde kız çıksa ama erkek çıkıo çin takviminde.rabbi,m sağlıklı sıhhatli versinde ama kız versin diyorum hep.
biz tam zamanında 2.ciyi düşünmüşüz gibi geliyobenim kızım da mayısta 3 olucak:)
canım kendini üzme sonucta olcakla ölecegin önüne kimse gecemezArkadaşlar benim sinirlerim çok bozuldu...bu doktorlar niye böyle ya arkadaşlara çok üzüldüm... Cumartesi ben de kalp atışlarını duymaya gideceğim ama eşim de yok bir de ters bir şey söylerse... Offf ne yapacağımı bilmiyorum... Her şey normal çok iyi gidiyor biliyorum sıkıntı yok... Ama arkadaşlara çok üzüldüm Bebeğimi istiyorum beennn Onun bana çok ihtiyacı var daha... Ne yapsam daha erken mi gitsem bu sefer de duymazsa bir de... Zaten geç yumurtlama olduğu için sıkıntı yaşadım baştan beri... puff
Bende de iştah yok.normalde etçil biriydim.şimdi ete bakamıyorum bile.yemek yapmakta yemek te istemiyorum.ama nasıl biseydir ki kilom degismiyor hiç.göbek te çıktı gibi.
BENDE YEMEK YAPAMIYORUM SOĞAN KOKUSU SALÇA BENİ MAHVEDİYOR AZCIK OLAN YEME İSTEĞİMDE KAÇIYOR ALLAH RAZI OLSUN KAYINVALİDEM YAPAR YEDİRİR ALTLI ÜSTLÜYÜZ İYİKİ .KIZLAR İNŞALLAH YEME İSTEĞİMİZ BOL BOL OLACAKDA HEM MİDEMİZ HEM BEBİŞİMİZ BAYRAM EDİCEK
aynen ya iştah yok sürekli açım ama kilo verdiğim yok. hareketsizlikten diyorum ben su da pek içemedim bulantı yapar diye evdeki tartıda 64.5 çıkıyordum doktorda bugün 65.5 çıktım .
ay cnm o da zor tabi, ben de iştahım yerinde diye şikayet ediyorum şimdiden kilo alıyorum...
benim de canım kilo yapcak şeyler istiyo genelde, normalde pek ekmek yemezdim. şimdi ekmege fena sardım...
hamur işi canım istiyo daha doğrusu midem istiyo...
öyle kötü bulantılarım var ki canımın çekmesini geçtim en sevdiğim yemeklerden bile tiksiniyorum. bulantılarım çarpıntım, halsizliğim. allahım geçsede biran kurtulsam diye dua ediyorum.
kızlar doktordan geldim... Kıpır kıpır kıpırdayan bir böcek varmış içimde işte resmi :) Bekleyen, henüz görmek için erkende olan anneler darısı başınıza... Maşallah deyin lütfen :) Bu arada tahmini doğum tarihini erkene aldı doktorum eylül annelerine geçeceğim sanırım, yeni tahmini doğum tarihimiz 29 eylül kısmetse...
Eki Görüntüle 649381
çin takvimide rus takvimide birde eşim eş dost kardeşim annem vs herkes kız diyo bir tek ben erkek diyorum :)) bakalım hangisi tutcak....
ya midesi bulananlarrrbenim de çin erkek diyor rus kızbebek sağ tarafta diye annem erkek diyor eşim erkek hemen hemen herkes erkek diyor bu ayın sonunda belli olmaya başlar belki de :)
Ultrason kağıdında kese solda görünüyor.oğlum mu olacak yani:) sağlıklı olsun da cinsiyet hiç önemli değil.Kizlar cinsiyetini merak ediyomusunuz
Tabiki once Allah saglikli hayirli evlatlar versin ama insan merak etmeden de duramiyo bide her goren akraba beni oturtp ustumde test deniyoyuzuk testi yaptilar ileri geri gitti hadi be dedim kendi salliyodur diye evde kendim denedim halka cizdi kayinvalidem bicakla makas sakladi bicak erkek makas kiz gittim ikikere bicaga oturdum cin takvimi 88 ekim dogumluyum 25 e bainca kizcikiyo ,rus takviminde kiz cikti ,ultrason kagidinda kese sagda yani aslinda solta oda kiz ,ayyyyy catliycam meraktan
ayy keşke bendede herşeyde kız çıksa ama erkek çıkıo çin takviminde.rabbi,m sağlıklı sıhhatli versinde ama kız versin diyorum hep.
benimde çin takvimine göre erkek yüzzükte kız çıkıyor hayırlısı sağlıklı olsunda gerçekten birinci dileğimiz ama içimden geçende kız olması inş. Rabbim gönlümüze göre versin
kızlar rabbim beni cezalandırıyor galiba yada sabrımı sınıyor.benim bu hamileliğim plansız oldu.kazaya kurban gittik.hiç istememiştim hatta ilk öğrendiğimde ağladım bile.çünkü oğlum daha 10 aylıktı.çok küçük yani.hatta eşime aldıralım dedim çok fena kavga etti benimle biz katilmiyiz rabbim yardım eder dedi.bende hak verdim pişman oldum bu söylediğime ama sanırsam söylediğim lafın acısını çekiyorum şimdi.herşey üstüste geliyor.hamile kaldığımdan beri herşey zorluyor beni.önce oğlum hastalandı sonra eşim hastalandı zaten mide bulantım ve kusmam en üst safhada sonra kayınvalidemle ilgili problemler oldu ona kafayı çok taktım sonra oğlum görümcemde sobada ellerini yaktı günlerce öldüm öldüm dirildim elini gördükçe sonra ben gribin en ağırına yakalandım daha kafamı bugün kaldırabiliyorum.ve şimdi sanırsam gribim oğluma bulaştı sabahtan beri burnu akıyor ve hapşırıyor.sizce kızlar aldıralım dediğim için mi bunlar başıma geliyor eğer öyleyse tövbeler olsun ya rabbim söylediğim söz için sen beni affet....çok yoruldum çok zor günler geçiriyorum vee hiç yardımcım yokrabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin
dr dan geldim arkadaşlar keseyi gördüler çok küçük normal ultrasonla
değil kalp atışlarını falan duyduğunuz büyük makine varya onunla
kese biraz bozuk dediler iyi niyetli dua et dediler bu ne ya
yeter artık tahammülüm kalmadı bnm kan tahlili verdim yine yine
değerlere bakılacak bişey söylemek için çok erken dediler
dış gebelik yokmuş bu arada rabbim meleklerimize yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?