2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

inşallah canım Rabbim herşeyin hayırlısını versin isyan etmek değil ama 5 gündür ne yaşadığımı bi ben biliyorum bi Allahh. doktorlara hava hoş

Kizlar cinsiyetini merak ediyomusunuz

Tabiki once Allah saglikli hayirli evlatlar versin ama insan merak etmeden de duramiyo bide her goren akraba beni oturtp ustumde test deniyo yuzuk testi yaptilar ileri geri gitti hadi be dedim kendi salliyodur diye evde kendim denedim halka cizdi kayinvalidem bicakla makas sakladi bicak erkek makas kiz gittim ikikere bicaga oturdum cin takvimi 88 ekim dogumluyum 25 e bainca kizcikiyo ,rus takviminde kiz cikti ,ultrason kagidinda kese sagda yani aslinda solta oda kiz ,ayyyyy catliycam meraktan

Son düzenleme:

ayy keşke bendede herşeyde kız çıksa ama erkek çıkıo çin takviminde.rabbi,m sağlıklı sıhhatli versinde ama kız versin diyorum hep.

ayy keşke bendede herşeyde kız çıksa ama erkek çıkıo çin takviminde.rabbi,m sağlıklı sıhhatli versinde ama kız versin diyorum hep.

Evet canim once saglikli hayirli evlat olsum ama bende hep kiz geciriyorum aklimdan ya .....

KK da bioritime vs seylere bakan arkadaslar oluyo onlardan yok mu burada

benim boyum 1,60 bile yoktur ki topacık annişler olcaz Allah nasip ederse

Kızlar tam bir hafta önce bugün yatak yorgan grip oldum hala atlatabilmiş değilim, akıntım da var, daha önce progestan kullandım bi kutu, akıntıyla kılcal damar gibi kan da gördüm az önce.. ikinci adet dönemlerim olduğu içindir falan diyorum kendi kendime, ya da hastalıktan mı acaba diyorum, zırt pırt doktora da gidemiyorum zaten 3 gün raporluydum yeni döndüm işe, böyle bişi başına gelen var mı, bilgisi olan var mı ki :26:

eşimveben
bir önceki gittiğinde de aynı şeyi mi söylemişti..drların işte bazıları resmen insanı çileden çıkarıyor. sabır diliyorum sana başka bir dr a gittiğinde inşallah güzel haber alırsın..

nereye gideceksin canım, hangi testler için sordun sen?
gebelik rutin testleri.. yani hani sonradan pişman olmak istemiyorum. sağlık ocağına da değil de hastaneye gittiğinde şu testi de yaparlardı oralarda yapmıyorlar veya yapmama durumları var diye. ya da malum takip aynı yerde olması daha iyi olur herhalde. çünkü lab.test cihazları arasında artı eksi farklılık gösterebilir.

bir de birşey soracağım sağlık ocağında yaptırınca sonuçları ne zaman alınıyor.Neyse ben karar verdim. hastaneye gidiyorum..dediğim gibi ne olur ne olmaz.. aynı yerde takip olsun.hem de ilerde işlemler için şeker yükleme olur vs zaten hastaneye gidecem.. neyse..

ben bir gitseydim kurtulsaydınız bu sorulardan.. inşallah yarın bir sorun çıkmaz da giderim. hatta öyle işe hemen gelmek gibi bir sorun da olmaz inşallah..

ya gerçekten anlamış değilim daha 5-6 bebişlerin hemen nasıl iyi değil alalım diyebiliyorlar.. hem de olumsuz bir belirti yokken.. tamam bekleyelim desinler anlayacağım ama hemen kürtaj lafını niye ağzına alıyorlar..bence kesinlikle dr unu değiştir.. biraz bekle ve başka iyi bir dr a git.. bebek yok kürtaj var ne demek ya... kürtaj yapınca para alıyorlar mı o durumdayken alırlar tabi.. devlet hastanesi mi özel mi orası..

canını sıkma vardır herşeyin bir çaresi anneleri böyle çaresizce duyarsızca üzen dr ları da şikayet edersin..

inşallah bebişin sağlıklıdır..

canım hayırlısı olsun.. ne diyelim sabret bekle bakalım bebeğin inşallah seninle olur sağlıklı bir şekilde..

Merhaba ekim anneleri
Aranıza katılabilir miyim ? İnş bende ekim annesi olacağım

hoşgeldin canım..

canım kızımda çin takvimi erkek demişti kızım oldu
şimdide kız diyor ..bakalım artık

benim kızım da mayısta 3 olucak:)
biz tam zamanında 2.ciyi düşünmüşüz gibi geliyo
canım kendini üzme sonucta olcakla ölecegin önüne kimse gecemez
bebesin seninledir boşuna üzme onuda kendinide

Bende de iştah yok.normalde etçil biriydim.şimdi ete bakamıyorum bile.yemek yapmakta yemek te istemiyorum.ama nasıl biseydir ki kilom degismiyor hiç.göbek te çıktı gibi.

aynen ya iştah yok sürekli açım ama kilo verdiğim yok. hareketsizlikten diyorum ben su da pek içemedim bulantı yapar diye evdeki tartıda 64.5 çıkıyordum doktorda bugün 65.5 çıktım .

öyle kötü bulantılarım var ki canımın çekmesini geçtim en sevdiğim yemeklerden bile tiksiniyorum. bulantılarım çarpıntım, halsizliğim. allahım geçsede biran kurtulsam diye dua ediyorum.

çin takvimide rus takvimide birde eşim eş dost kardeşim annem vs herkes kız diyo bir tek ben erkek diyorum :)) bakalım hangisi tutcak....

benim de çin erkek diyor rus kız bebek sağ tarafta diye annem erkek diyor eşim erkek hemen hemen herkes erkek diyor bu ayın sonunda belli olmaya başlar belki de :)
ya midesi bulananlarrr
bende hiçbişey yiyemiyorumm
cıkarma yok şükürki
ama hep cıkaracakmışım hiissii ,gitmiyor bitürlü
ben yemege cok düşkün biriyim
ama şuan şu olsada yesem diyebilecegim hiçbişey yokkk
ne zaman gececek acabaaaa,
sizler gün içinde ne yiyorsunuz
ALLAH kimsenin başına vermesinnnn

Ultrason kağıdında kese solda görünüyor.oğlum mu olacak yani:) sağlıklı olsun da cinsiyet hiç önemli değil.

benimde çin takvimine göre erkek yüzzükte kız çıkıyor hayırlısı sağlıklı olsunda gerçekten birinci dileğimiz ama içimden geçende kız olması inş. Rabbim gönlümüze göre versin

Merhaba ekim anneleri :)

Kısmetse ben de ekim ayında anne olacağım :) geç döllenme dedi dr ama yetişebilir de haftasına dedi,sağlıklı olsunda inş..
16 ekim 2013 gününü yakalarsa bebişin doğum günü :)
Hepimiz sağlıkla kucaklayalım inş..

herkese çok tesekkurler yazdıklarınız rahatlatıyor gerçekten bir nebze olsun..
özele mi devlete mi gittin diye soran arkadaş özele gittim.. özel üni. hastanesi..
bir daha da oraya gitmem...
kötü haberler vererek moral bozmak istemezdim ama zaten hamileliğimi çok az kişi bildiğinden
burada yazarak teselli oluyorum bir nevi...
bebişinin kalp atışlarını duyan tüm anneler inşallah sağlıkla kucaklarına da alırlar..
bana ve bnm durumumdaki arkadaşlardan da duanızı esirgemeyin...

benimde çin takvimine göre erkek yüzzükte kız çıkıyor hayırlısı sağlıklı olsunda gerçekten birinci dileğimiz ama içimden geçende kız olması inş. Rabbim gönlümüze göre versin

canm rabbim gönlümüze göre verir inş.benim bi oğlum var zaten oyüzden kızım olsun çok istiyorum.ilkimdede hep oğlum olsun istemiştim oğlum oldu.inş bundada rabbim gönlüme göre verir tabi sağlıklı sıhhatli olması en başta ki dileğim

doktorların boş gebelik dediği arkadaşlar hakikaten sıkmayın canınızı... Bakın konunun başında ben de yaşadım aynı şeyi 2 hafta boyunca gittim geldim kese var bebek yok dedi doktorum tam kürtaja göndereceği zaman ben başka bir doktora gittim, vajinal ultrasona aldı ve bebeğimin kalp atışlarını duydum. Siz son adet tarihinize göre hesap yapıp şu an 8 haftalığım diye düşünüyorsunuz ama aslında öyle olmuyor o durum... misal ben adet tarihi hesabından 4 hafta geriye gittim bebek görününce. yani geç döllenme... Şu an siz 7. 8. haftadayım diye sat üzerinden hesap yapıyosunuz ama aslında 5-6 haftalarda olabilirsiniz dolayısıyla ne bebek ne de kalp atışı görünmez... Lütfen paniklemeyin 1-2 hafta sabredin mümkünse doktorunuzu değiştirin ve 2-3 hafta içinde bebeklerinize kavuşun...

kızlar rabbim beni cezalandırıyor galiba yada sabrımı sınıyor.benim bu hamileliğim plansız oldu.kazaya kurban gittik.hiç istememiştim hatta ilk öğrendiğimde ağladım bile.çünkü oğlum daha 10 aylıktı.çok küçük yani.hatta eşime aldıralım dedim çok fena kavga etti benimle biz katilmiyiz rabbim yardım eder dedi.bende hak verdim pişman oldum bu söylediğime ama sanırsam söylediğim lafın acısını çekiyorum şimdi.herşey üstüste geliyor.hamile kaldığımdan beri herşey zorluyor beni.önce oğlum hastalandı sonra eşim hastalandı zaten mide bulantım ve kusmam en üst safhada sonra kayınvalidemle ilgili problemler oldu ona kafayı çok taktım sonra oğlum görümcemde sobada ellerini yaktı günlerce öldüm öldüm dirildim elini gördükçe sonra ben gribin en ağırına yakalandım daha kafamı bugün kaldırabiliyorum.ve şimdi sanırsam gribim oğluma bulaştı sabahtan beri burnu akıyor ve hapşırıyor.sizce kızlar aldıralım dediğim için mi bunlar başıma geliyor eğer öyleyse tövbeler olsun ya rabbim söylediğim söz için sen beni affet....çok yoruldum çok zor günler geçiriyorum vee hiç yardımcım yokrabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin

dr dan geldim arkadaşlar keseyi gördüler çok küçük normal ultrasonla
değil kalp atışlarını falan duyduğunuz büyük makine varya onunla
kese biraz bozuk dediler iyi niyetli dua et dediler bu ne ya
yeter artık tahammülüm kalmadı bnm kan tahlili verdim yine yine
değerlere bakılacak bişey söylemek için çok erken dediler
dış gebelik yokmuş bu arada rabbim meleklerimize yardım et

ah canım ya böyle düşünme, Allah kullarını affeder sen merak etme, yeteri kadar pişman olmuşsun zaten. Bazen başta çok zor olan şeyler yada zorluk yaşağıdımız olaylar daha sonra çok güzel şeylere dönüşebiliyor, o nedenle belkide bu işte bi hayır vardır diyip öyle bakmak lazım olaylara, kocanı ve çocuğunu düşün, bak bide bebiş geliyor, dış etkenlere ( kayınvalidene ) takılmamaya çalış, huzurunu bozmalarına izin vermemeye çalış konuyu bilmiyorum ama mümkün olduğu kadar rahatlatmaya çalış kendini, hem bak ne güzel 1 yaş olacak aralarında kardeş kardeş büyücekler. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçektende, inşallah bugünleri atlatırsın bir an önce.

yaa hakkaten bu ne canm yaaaa.kötü haber veren verene.rabbim yardımcımız olsun.

canım niye bu kadar endişeleniyorsun ya erken gebeliktir.bende çok erken öğrenip gitmiştim rahim duvarında kalınlaşma var ama kese yoktu 5 haftalıktı sanırım haftasınıda söylememişti tam olarak . kan tahlili yaptırdım evet gebelik var gibi dedi bir hafta sonra gittim keseyi gördü sadece ve dış gebelik değil dedi ona da şükür. erken olduğu için kesin bişey demiyordur korkma lütfen biraz geçsin bakalım sabret stres iyi değildir.

aldırma sen onlara, Allah ne yazdıysa o olcak, gönlünü ferah tut, daha çok baştasın ve minicik o daha, dur bakalım daha ne güzel günler olacak, ilk haftalar çok zor, ne yazıkki her kafadan bir ses çıkıyor, olumsuz konuşan doktorları gerçekten hiç anlamıyorum bi tane patlatasım geliyor, olumsuz düşünme, hep olumlu düşün, herşey olacağına varır, olumlu düşünki olumlu olsun herşey. boş gebelik deyipte sonra bebişi olan arkadaşlar bile var, o yüzden doktorların bişeyleri söylemesi için erken bence, nasıl insan bunlar anlamıyorum. aldırma sen onlara gerçektende hep olumlu düşün, kafanı böyle olumsuz düşüncelerle meşgul edip bebişide kızdırma:) o daha büyücek annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…