yaa hakkaten bu ne canm yaaaa.kötü haber veren verene.rabbim yardımcımız olsun.
canım niye bu kadar endişeleniyorsun ya erken gebeliktir.bende çok erken öğrenip gitmiştim rahim duvarında kalınlaşma var ama kese yoktu 5 haftalıktı sanırım haftasınıda söylememişti tam olarak . kan tahlili yaptırdım evet gebelik var gibi dedi bir hafta sonra gittim keseyi gördü sadece ve dış gebelik değil dedi ona da şükür. erken olduğu için kesin bişey demiyordur korkma lütfen biraz geçsin bakalım sabret stres iyi değildir.[/QUObenm
bnm ilk hamilleğimde de kesem bozuktu onun için
endişem korkum içim içime
sığmıyor eşim sana bişey olucak diye korkuyorum
falan diye teselli etti rabbim yardımcımız olsun
aldırma sen onlara, Allah ne yazdıysa o olcak, gönlünü ferah tut, daha çok baştasın ve minicik o daha, dur bakalım daha ne güzel günler olacak, ilk haftalar çok zor, ne yazıkki her kafadan bir ses çıkıyor, olumsuz konuşan doktorları gerçekten hiç anlamıyorum bi tane patlatasım geliyor, olumsuz düşünme, hep olumlu düşün, herşey olacağına varır, olumlu düşünki olumlu olsun herşey. boş gebelik deyipte sonra bebişi olan arkadaşlar bile var, o yüzden doktorların bişeyleri söylemesi için erken bence, nasıl insan bunlar anlamıyorum. aldırma sen onlara gerçektende hep olumlu düşün, kafanı böyle olumsuz düşüncelerle meşgul edip bebişide kızdırma:) o daha büyücek annesi
Kizlar bisey sorcam size..siz cay kola nescafe gibi kafeinli seyler iciyomusunuz?ben sabahlari acik 2bardak cay iciyorum sadece digerlerini icmiyorum.
kızlar selam,
uzun zamandır giriş yapamadım. Pzar akşamıda kanamam olunca doktorum evde 1 hafta istirahat verdi. Pc ye bile oturamadım devamlı yattım Ctesi iş başı yapacağım çok şükür şuanlık herhangi riskli bir durum gözükmüyor bebeğimde gayet sağlıklıydı. Korkusu yetiyor insana.
sizler nasılsınız bakalım. Geçmişi okuyamadım herkes iyimi ?
kızlar rabbim beni cezalandırıyor galiba yada sabrımı sınıyor.benim bu hamileliğim plansız oldu.kazaya kurban gittik.hiç istememiştim hatta ilk öğrendiğimde ağladım bile.çünkü oğlum daha 10 aylıktı.çok küçük yani.hatta eşime aldıralım dedim çok fena kavga etti benimle biz katilmiyiz rabbim yardım eder dedi.bende hak verdim pişman oldum bu söylediğime ama sanırsam söylediğim lafın acısını çekiyorum şimdi.herşey üstüste geliyor.hamile kaldığımdan beri herşey zorluyor beni.önce oğlum hastalandı sonra eşim hastalandı zaten mide bulantım ve kusmam en üst safhada sonra kayınvalidemle ilgili problemler oldu ona kafayı çok taktım sonra oğlum görümcemde sobada ellerini yaktı günlerce öldüm öldüm dirildim elini gördükçe sonra ben gribin en ağırına yakalandım daha kafamı bugün kaldırabiliyorum.ve şimdi sanırsam gribim oğluma bulaştı sabahtan beri burnu akıyor ve hapşırıyor.sizce kızlar aldıralım dediğim için mi bunlar başıma geliyor eğer öyleyse tövbeler olsun ya rabbim söylediğim söz için sen beni affet....çok yoruldum çok zor günler geçiriyorum vee hiç yardımcım yokrabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin
canm çok güzel bi yazı yazmışsın teşekkür ederim inşallah
bnde iyi düşüneyim iyi olsun değilmi sonucuma bi baksında dr
hayrlısını versin rabbim
aman aman maaşallah diyelim dilini ısır, totonu kaşı:) güzel haberler duymak istiyoruz bugün artık ama kara çarşamba mıdır nedir arkadaşlar teker teker kötü haberlerle geliyolar, aslında kötü değil ama doktorların densizliği işte, daha bişey yokken yok boş gebelik, yok kese kötü diye boş boş konuşuyolarmış, bigün toplanıp böyle konuşan doktorları dövsekmi:)
aman aman maaşallah diyelim dilini ısır, totonu kaşı:) güzel haberler duymak istiyoruz bugün artık ama kara çarşamba mıdır nedir arkadaşlar teker teker kötü haberlerle geliyolar, aslında kötü değil ama doktorların densizliği işte, daha bişey yokken yok boş gebelik, yok kese kötü diye boş boş konuşuyolarmış, bigün toplanıp böyle konuşan doktorları dövsekmi:)
Merhaba selen ben kahve ve kolayı hiç içmiyorum. Ama sabahları bende bir fincan açık cay iciyorum. Gecen gun sadece eşim diyet kola iciyordu icim de öyle bir yanıyor ki aldım bardağı 5-6 yudum ictim :) ne iyi geldi o an.
Canım üzme kendini herşey üst üste gelmiş. Sen dini inancı güçlü olan birisin iyi düşünelim ki hep iyi olsun. Şuanda hamilelik süresinde olduğun için biraz hassassın. Böyle düşünmende gayet normal. Allah yardımcın olsun. Bu arada çok çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda atlatıresın bugünlerinide sağlığınıza kavuşup minik bebeğin gelişine adepte olursunuz.
Oğlunun eli nasıl geçti mi
sonra gazetelerde çıkarız boy boy.. dr döven anne adayları diye :)
ama gerçekten Allahım nasib eder de pazartesi kalp atışı duyarsam ilk işim o ilk gittiğim kurtaj diyen dr.u şikayet etmek olucak.. alsınlar unvanını falan...
Allah nasip etmedikten sonra elden gelen bişey yok ama sonuna kadar da araştırmakla sorumluyuz diye düşünüyorum..
hem doğurun diyolar hem de güvenecek dr. bulamıyoruz hemen kurtaj diyolar ..
ankaradaki arkadaşaların dr. ve hastane tavsiyelerine açığım....
Çok şükür canım yaaa... Hemen kaşıdım totomu. inşallah arkadaşların hepsi iyi haber alırlar.
doktorların densizliğine bak sen önce iiyi durumu anlat sonra kötü ihtimalleri söyle.Maalesef hepsi işini iyi yapamıyor densizler.
Katılıyorum bi gün toplanıp mesleğinde böyle kötü konuşan moral bozan doktorları toplanıp bi temiz dövelim.
bizden sonrakilerde rahat ederler
ama gerçekten Allahım nasib eder de pazartesi kalp atışı duyarsam ilk işim o ilk gittiğim kurtaj diyen dr.u şikayet etmek olucak.. alsınlar unvanını falan...
Allah nasip etmedikten sonra elden gelen bişey yok ama sonuna kadar da araştırmakla sorumluyuz diye düşünüyorum..
oğlumun eli su toplamıştı bugün onlar sönmüş daha iyi bugün çok şükür.ya bilmiyorum hiç düzelemiyoruz.benim hamileliğim zaten bulantılı kusmalı geçer oğlumdada böyleydim bundada böyleyim birde üstüne böyle aksilikler çıkınca çok yoruluyorum.aslında aldıralım derken bile içimden geçen aldırmak değiel.bi cana asla kıyamam.o an sinirime geldi öyle söyledim halbuki kocam aldıralım dese ben aldırmam.zaten oğlumdan önce 3 düşüğüm var oğluma tedaviyle kavuştum bu da kendiliğinden geldi rabbimin bana hediyesi diyorum şimdi.şu bulantılarım geçse bi kendime gelsem ben başka birşey istemiyorum.rabbim bana güç versin çünkü oğlumun bana şuan çok ihtiyacı var.
oğlumun eli su toplamıştı bugün onlar sönmüş daha iyi bugün çok şükür.ya bilmiyorum hiç düzelemiyoruz.benim hamileliğim zaten bulantılı kusmalı geçer oğlumdada böyleydim bundada böyleyim birde üstüne böyle aksilikler çıkınca çok yoruluyorum.aslında aldıralım derken bile içimden geçen aldırmak değiel.bi cana asla kıyamam.o an sinirime geldi öyle söyledim halbuki kocam aldıralım dese ben aldırmam.zaten oğlumdan önce 3 düşüğüm var oğluma tedaviyle kavuştum bu da kendiliğinden geldi rabbimin bana hediyesi diyorum şimdi.şu bulantılarım geçse bi kendime gelsem ben başka birşey istemiyorum.rabbim bana güç versin çünkü oğlumun bana şuan çok ihtiyacı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?