2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yaa hakkaten bu ne canm yaaaa.kötü haber veren verene.rabbim yardımcımız olsun.

kızlar selam,

uzun zamandır giriş yapamadım. Pzar akşamıda kanamam olunca doktorum evde 1 hafta istirahat verdi. Pc ye bile oturamadım devamlı yattım Ctesi iş başı yapacağım çok şükür şuanlık herhangi riskli bir durum gözükmüyor bebeğimde gayet sağlıklıydı. Korkusu yetiyor insana.

sizler nasılsınız bakalım. Geçmişi okuyamadım herkes iyimi ?

canm çok güzel bi yazı yazmışsın teşekkür ederim inşallah
bnde iyi düşüneyim iyi olsun değilmi sonucuma bi baksında dr
hayrlısını versin rabbim

Kizlar bisey sorcam size..siz cay kola nescafe gibi kafeinli seyler iciyomusunuz?ben sabahlari acik 2bardak cay iciyorum sadece digerlerini icmiyorum.

Merhaba selen ben kahve ve kolayı hiç içmiyorum. Ama sabahları bende bir fincan açık cay iciyorum. Gecen gun sadece eşim diyet kola iciyordu icim de öyle bir yanıyor ki aldım bardağı 5-6 yudum ictim :) ne iyi geldi o an.

aman aman maaşallah diyelim dilini ısır, totonu kaşı:) güzel haberler duymak istiyoruz bugün artık ama kara çarşamba mıdır nedir arkadaşlar teker teker kötü haberlerle geliyolar, aslında kötü değil ama doktorların densizliği işte, daha bişey yokken yok boş gebelik, yok kese kötü diye boş boş konuşuyolarmış, bigün toplanıp böyle konuşan doktorları dövsekmi:)

Canım üzme kendini herşey üst üste gelmiş. Sen dini inancı güçlü olan birisin iyi düşünelim ki hep iyi olsun. Şuanda hamilelik süresinde olduğun için biraz hassassın. Böyle düşünmende gayet normal. Allah yardımcın olsun. Bu arada çok çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda atlatıresın bugünlerinide sağlığınıza kavuşup minik bebeğin gelişine adepte olursunuz.

Oğlunun eli nasıl geçti mi

canm çok güzel bi yazı yazmışsın teşekkür ederim inşallah
bnde iyi düşüneyim iyi olsun değilmi sonucuma bi baksında dr
hayrlısını versin rabbim

tabi tabi aynen öyle, hiç bozma moralini, hayırlısı neyse o olsun inşallah senin için:)

Çok şükür canım yaaa... Hemen kaşıdım totomu. inşallah arkadaşların hepsi iyi haber alırlar.

doktorların densizliğine bak sen önce iiyi durumu anlat sonra kötü ihtimalleri söyle.Maalesef hepsi işini iyi yapamıyor densizler.
Katılıyorum bi gün toplanıp mesleğinde böyle kötü konuşan moral bozan doktorları toplanıp bi temiz dövelim.

bizden sonrakilerde rahat ederler

sonra gazetelerde çıkarız boy boy.. dr döven anne adayları diye :)
ama gerçekten Allahım nasib eder de pazartesi kalp atışı duyarsam ilk işim o ilk gittiğim kurtaj diyen dr.u şikayet etmek olucak.. alsınlar unvanını falan...
Allah nasip etmedikten sonra elden gelen bişey yok ama sonuna kadar da araştırmakla sorumluyuz diye düşünüyorum..
hem doğurun diyolar hem de güvenecek dr. bulamıyoruz hemen kurtaj diyolar ..
ankaradaki arkadaşaların dr. ve hastane tavsiyelerine açığım....

wala kızlar bu kolayı normalde hiç içmem ama bu mide bulantısından mıdır nedir içim yanıyo sürekli ve gazoz kola içesim geliyor en sonunda doktora sordum günde 3 kutu kolaya kadar izin var ama sadece kola içersen dedi, yani çay içiyosan bir fincan açık çay, 2 kutu kola içicen onu dengelicen, yada bi fincan açık çay, 1 kutu kola, 1 kahve:) ondan fazlasını sevmiyoruz biz doktorlar olarak dedi:) bende öyle yapıyorum, sabah çok açık bir fincan çay, sonrasını keyfime göre dengeliyorum mide bulantılarımın izin verdiği kadarıyla:)

oğlumun eli su toplamıştı bugün onlar sönmüş daha iyi bugün çok şükür.ya bilmiyorum hiç düzelemiyoruz.benim hamileliğim zaten bulantılı kusmalı geçer oğlumdada böyleydim bundada böyleyim birde üstüne böyle aksilikler çıkınca çok yoruluyorum.aslında aldıralım derken bile içimden geçen aldırmak değiel.bi cana asla kıyamam.o an sinirime geldi öyle söyledim halbuki kocam aldıralım dese ben aldırmam.zaten oğlumdan önce 3 düşüğüm var oğluma tedaviyle kavuştum bu da kendiliğinden geldi rabbimin bana hediyesi diyorum şimdi.şu bulantılarım geçse bi kendime gelsem ben başka birşey istemiyorum.rabbim bana güç versin çünkü oğlumun bana şuan çok ihtiyacı var.

inşallah canım iyi haberlerle gel bizi neşelendir:) hakkımızı aramak tabiki bizim en doğal hakkımız, sen hele iyi haberlerini bi al bakalım, hamiş hamiş doktor falan dövemeyiz belki ama yine bi şikayette bulunuruz sağlak bakanlığına:) ankaradaki arkadaşlar sana tavsiyelerde bulunurlar şimdi, ben istanbuldayım neyazık ki

aynen öyle, ağzın bal yesin:) ciddi ciddi insanlık adına bizden sonrakiler rahat eder ya:) inşallah herkesten güzel haberler duyarız, herkesin mutlu haber vereceği msjları bekliyorum sabırsızlıkla:)

29 MAYIS TDV hastanesi var.ben orada yeşim hanıma gittim.çok içten bir kadın çok rahatlatıcı.hatta ilk gittiğimde keseyi gördük kalp atışını duyamadık ama bissürü moral verdi daha küçük ama kese normal görünüyor haftaya gel dedi..evin ne tarafta ama canım ankarada ben uzaklıktan şikayetçiyim çünkü.ankarada yeniyimde üstelik dolayısıyla ben de araştırdım durdum.hala son kararımı vermiş değilim

inşallah daha da iyi olursunuz canım, Allah sana güç kuvvet versinki atlat bu olumsuz zamanı, sonra gelsin güzel günler. zaten Allah insanın kalbindekini bilir, sözle söylenenin bir önemi yok sıkma canını, en önemlisi kalbinden gelendir.

Canım bencede katılıyorum sana,

Benim vajinal oldu hep muayenelerim ama bebeği hem daha net gördük hemde kalp atışlarını çok erken duyduk geç döllenme olmadığı için.

Sen ben şikayet etmezsek bizden sonra gidecek her hastada aynı sıkıntıyı yaşayacak kim bilir. Ayberk ece yede karından görememişlerdi yok ngaliba falan demişti ilk gittiği doktor. Sonra özelde vajinal muayene ile keseyi gördüler kalp atışlarını bile duydular. Darısı sana olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsın

Bununla geçmiş olsun daha kötüsüde olabilirdi. Bulantı berbat bişey insanın dünyasını allak bullak ediyor. Hayatın şaşıyor. Naneli sakız tavsiye ederim canım bulantıların için.

birde o en başta yazdığın aldırma konusunu aklına dahi getirme gelmiş geçmiş şeytan yoklamış. Sen şu anına bak. Rabbim her iki çocuğunuda sana bağışlasın.

benm kafam karıştı ya la kan degerlerim ilki 796 2. si 2500
3. sü 3600 dr skıntı yok cumartesi gel bakalım filan diyo bu ne şimdi

merhaba çiçeği burnunda anne adayları

ben bugun itibarı ile aranızdan ayrılıyorum.sabah aşırı kanama ve sancıyla acil hastaneye gittik.
evde lavaboya gittiğimde zaten parçaları görmüştüm düşen parçaları.
hastanede alttan muayne edilerek bakıldı.bebeğim düşmüş biraz parçası kalmış.kürtajla alındı kalan parça da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…