2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
benm kafam karıştı ya la kan degerlerim ilki 796 2. si 2500
3. sü 3600 dr skıntı yok cumartesi gel bakalım filan diyo bu ne şimdi

hafta hafta değişiyo canım o değer, benim mesela hiç bakılmadı ama ben doktora biraz bekleyip 7. haftamda gittim o yüzden direk vajinal ultrasona aldılar ( üstten baksak dedim doktor hiçbişey göremeyizki dedi ) hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk tek seferde, aşağıda hafta hafta değerleri kopyaladım sana zaten senin haftana göre normal gözüküyo değerlerin 6. haftayı gösteriyor yani.

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

Canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin sözün bittiği yer.

İnşallah dilediğin zamanda tekrar bu duyguyu yaşar sağlıklı bir süreç geçirirsin.

Kendine iyi bak.

Ya kızlar beni korkutuyorsunuz.ben ilk gittiğimde 6+0 dı.vajinal baktı ve kalp atışı yoktu.doktor hiç olumsuz bisey söylemedi.şuan sağlıklı görünüyor,2 hafta sonra gel dedi.yarın gidicem inşallah bi aksilik olmaz.bana dua edin lütfen.gerçekten dualarınızda hatırlayın buna ihtiyacım var(

çok çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm diyecek hiçbirşey bulamıyorum, nolur üzülme, Allah tekrar verir inşallah, demekki hayırlı değilmiş yada Allah böyle uygun görmüş, belkide bebişinde sağlık problemi olacaktı, bunların hiçbiri seni rahatlatmaz biliyorum ama gönlünü ferah tut, dualarımız seninle, inşallah tez zamanda tekrar hamiş olursun.

benm kafam karıştı ya la kan degerlerim ilki 796 2. si 2500
3. sü 3600 dr skıntı yok cumartesi gel bakalım filan diyo bu ne şimdi

Düzenli rakamlarla yükseliyor olması güzel dış gebelik olmadığını Allahın izniyle gösteriyor.
İnşallah keseyi de görürsün c.tesi dr a gittiğinde ama kalp sesini duymazsan panikleme hiç daha minnacık bebişin çünkü...

takılma sen herkesin farklı olur, benim 6+5 te gözüktü ama bu kişiden kişiye değişir canım, yani herkesinki farklı oluyor o nedenle takma kafana, 2 hafta sonra gel demesinin sebebide kesin görmek istemesidir doktorunun yani sana sürekli bugün git yarın gel dememek için öyle demiş, bide bu kalp atışını duymak olayını çok uzun dinlettirmiyolar insana çünkü zararlıymış hemen kısacık kesiyo doktor:) bebiş rahatsız olmasın diye.

İnşallah dilediğin zamanda tekrar bu duyguyu yaşar sağlıklı bir süreç geçirirsin.

Kendine iyi bak.

sağol canım benim teşekkür ederim.
sabah lavaboya kalktığımda anlamıştım zaten 1 saat çıkamadım ve soğuk ter döktüm su gibi oldum
bebeğimle vedalaşmıştım
muayne sırasında zaten aleti sokmasıyla beraber kanamam iyice çoğaldı hemen acil aldılar ameliyathaneye.
uzun süre cesaret edemem ben tekrar. iş bulup çalışmam lazım benim

Vajinal muayenede muhakkak görünür diyenler varda o yüzden endişelendim

Kendine iyi bak.

teşekkür ederim canım benim. allah sizlere sağlık sıhhat versin hayırlı bebekler nasip olsun inşallah

Vajinal muayenede muhakkak görünür diyenler varda o yüzden endişelendim

haftasına göre ve senin yapına göre değişir o canım, hep görünür diye bir kural yok yani, bu tamamen senin biyolojik yapınla alakalı, kimisi erkenden görüyo duyuyor, kimisi 9. yada 10. haftalarda, bide aletlerin kapasiteside çok önemli, bazı arkadaşlar bi doktorda göremiyoken başka doktorda hem görüp hemde pıt pıtlarını duyuyolar, o yüzden sen gönlünü ferah tut canım, stres-endişeeeeee yok unutma, artık no stres dönemindesin:)

Canım içini ferah tut 8 inci haftya kadar bebeğin kalp atışlarının duyulmamasının normal olduğunu söylemişti doktorum. Kötü düşünme. Kanaman yoksa zaten için rahat olsun.

Allah ım yardımcın olsun. Ailecek hepinize sabır sanada sağlık sıhhat nasip etsin inşallah. çok çok geçmiş olsun. inşallah bundan sonra istediğin dönemde, kendini hazır hissettiğinde sağlıklı hamilelik nasip etsin rabbim...

teşekkür ederim canım benim. allah sizlere sağlık sıhhat versin hayırlı bebekler nasip olsun inşallah

canım benim, allah herşeyi gönlüne göre versin, ne zaman istiyorsan o zaman nasib etsin inşallah en içten dualarımı gönderiyorum sana, herşeyin bir zamanı vardır elbet. öpüyorum çok, dikkat et kendine.

Canım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah senin için. Rabbim gönlüne göre versin zor bir süreç olacak.

başımıza ne geleceğini bilmiyoruz. İnşallah tez zamanda da kendine göre bir iş bulur çalışmaya başlarsın. Kafan meşgul olduğunda bazı şeyler daha çabuk unutuluyo.

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya ama hayırlısı böyleymiş demekki inşallah en kısa zamanda tekrar bebeğin olur da sağlıkla kucağına alırsın

ben de şimdiden üç kilo aldım canım. ve göbeğim çok çıktı. herhalde çok kilo alacağım bu hamilelikte.

canım seninle biz aynı zamanlardayız gibi gözüküyor.bende 5+4 falanda gittim sadece kese vardı vajinal muayeneyle baktı.2 hafta sonra gel kesin olsun dedi kalp atışı için. bende 2 hafta sonra yani bugün gittim yine karından göremedi vajinal baktı kalp atışlarını duyduk çok şükür. korkman gereken bişey yok inş. çok yeni daha sabır lütfen dualarımız seninle inş.

ya arkadaşlar , sabahtır göbeğimde anlamdıramadığım bi ağrı hissediyorum.ve kasıklarımdada ayağa kalkarken bi çekilme oluyor benim gibi ağrı çeken varmı ? yada bi fikri olan varmı acaba ??

hanımlar ben en kısa zamanda bir çatlak karşıtı krem almayı düşünüyorum..kardeşim eczacılık okuyo ona sordum hocalarına falan sorsun zararsız bir şey kullanayım diye o da sormuş sağolsun LİERAC diye bir kremi tavsiye etmiş hem hocaları hem de eczacılık yapan arkadaşları bunu önermiş...
ben de bunu almayı düşünüyorum da sizlere doktorunuzun falan tavsiye ettiği bir şey varmı?
doğum sonrası pörsümüş,sönmüş bir balon gibi olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…