benm kafam karıştı ya la kan degerlerim ilki 796 2. si 2500
3. sü 3600 dr skıntı yok cumartesi gel bakalım filan diyo bu ne şimdi
merhaba çiçeği burnunda anne adayları
ben bugun itibarı ile aranızdan ayrılıyorum.sabah aşırı kanama ve sancıyla acil hastaneye gittik.
evde lavaboya gittiğimde zaten parçaları görmüştüm düşen parçaları.
hastanede alttan muayne edilerek bakıldı.bebeğim düşmüş biraz parçası kalmış.kürtajla alındı kalan parça da
ben bugun itibarı ile aranızdan ayrılıyorum.sabah aşırı kanama ve sancıyla acil hastaneye gittik.
hastanede alttan muayne edilerek bakıldı.bebeğim düşmüş biraz parçası kalmış.kürtajla alındı kalan parça da
Ya kızlar beni korkutuyorsunuz.ben ilk gittiğimde 6+0 dı.vajinal baktı ve kalp atışı yoktu.doktor hiç olumsuz bisey söylemedi.şuan sağlıklı görünüyor,2 hafta sonra gel dedi.yarın gidicem inşallah bi aksilik olmaz.bana dua edin lütfen.gerçekten dualarınızda hatırlayın buna ihtiyacım var(
Canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin sözün bittiği yer.
İnşallah dilediğin zamanda tekrar bu duyguyu yaşar sağlıklı bir süreç geçirirsin.
Kendine iyi bak.
takılma sen herkesin farklı olur, benim 6+5 te gözüktü ama bu kişiden kişiye değişir canım, yani herkesinki farklı oluyor o nedenle takma kafana, 2 hafta sonra gel demesinin sebebide kesin görmek istemesidir doktorunun yani sana sürekli bugün git yarın gel dememek için öyle demiş, bide bu kalp atışını duymak olayını çok uzun dinlettirmiyolar insana çünkü zararlıymış hemen kısacık kesiyo doktor:) bebiş rahatsız olmasın diye.
Canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin sözün bittiği yer.
İnşallah dilediğin zamanda tekrar bu duyguyu yaşar sağlıklı bir süreç geçirirsin.
Kendine iyi bak.
çok çok geçmiş olsun canım, çok üzüldümdiyecek hiçbirşey bulamıyorum, nolur üzülme, Allah tekrar verir inşallah, demekki hayırlı değilmiş yada Allah böyle uygun görmüş, belkide bebişinde sağlık problemi olacaktı, bunların hiçbiri seni rahatlatmaz biliyorum ama gönlünü ferah tut, dualarımız seninle, inşallah tez zamanda tekrar hamiş olursun.
Vajinal muayenede muhakkak görünür diyenler varda o yüzden endişelendim
Ya kızlar beni korkutuyorsunuz.ben ilk gittiğimde 6+0 dı.vajinal baktı ve kalp atışı yoktu.doktor hiç olumsuz bisey söylemedi.şuan sağlıklı görünüyor,2 hafta sonra gel dedi.yarın gidicem inşallah bi aksilik olmaz.bana dua edin lütfen.gerçekten dualarınızda hatırlayın buna ihtiyacım var(
teşekkür ederim canım benim. allah sizlere sağlık sıhhat versin hayırlı bebekler nasip olsun inşallah
sağol canım benim teşekkür ederim.
sabah lavaboya kalktığımda anlamıştım zaten 1 saat çıkamadım ve soğuk ter döktüm su gibi oldum
bebeğimle vedalaşmıştım
muayne sırasında zaten aleti sokmasıyla beraber kanamam iyice çoğaldı hemen acil aldılar ameliyathaneye.
uzun süre cesaret edemem ben tekrar. iş bulup çalışmam lazım benim
sağol canım benim teşekkür ederim.
sabah lavaboya kalktığımda anlamıştım zaten 1 saat çıkamadım ve soğuk ter döktüm su gibi oldum
bebeğimle vedalaşmıştım
muayne sırasında zaten aleti sokmasıyla beraber kanamam iyice çoğaldı hemen acil aldılar ameliyathaneye.
uzun süre cesaret edemem ben tekrar. iş bulup çalışmam lazım benim
bi yandan iyi haberlere sevinip bi yandan kötü haberlere üzülmek, zaten hamilelik psikolojisindeyim, birde böyle şeyler bitiriyor beni.allahım herkese hayırlı çocuklar nasip etsin.
çok alakasız belki bu kadar ciidi laf arasında ayıp bana ama sormam lazım,ben şimdiden 3 kilo aldım.bildiğiniz 5 aylıktan fazla bi göbeğim var, benim gibi olanlar var mı?alışveriş için erken diyorum ama pantolonlarıma girerken çok zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?