2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım tdv bana baya bir uzak oluyo.. yenimahalledeyim ben.. ama mecbur kalırsam uzaklık zaten önemli değil giderim napıyım.. bakalım pazartesiden sonra tekrar değerlendircez inş. dr.ları... saolasın...

Haklisin stres olmamam lazım ama olumsuz haberleri duyunca çok üzülüyorum.önceki gebeliğim 7.haftada kalp atışını duymadık diye alındı.tabi o ilkti ve hiç bir bilgim yoktu.burdaki haberleri okuyunca yanlış yapmışım başka doktora gitseydim diyorum( olaydan sonra doktorumu degistirdim gerçi.yinede korku var içimde

cok gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin canim.

ben de şimdiden üç kilo aldım canım. ve göbeğim çok çıktı. herhalde çok kilo alacağım bu hamilelikte.

ya ben de fazla kilo alacak gibiyim 1 kiloya yakın aldım zaten ama almamak için elimden geleni yapıyorum da malesef ben çok acıkıyorum öyle fazla bulantı falan da yok o yüzden çok alcam gibi

kıyamam sana ben çok geçmiş olsun canm

canımm ya cok üzüldüm.. Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur... hayırlısı..
ben de bugün kötü haberlerle geldim ama pazartesiye kadar bir umut beklliyoruz.. dr.a kalsa yarın kurtaj diyo..

ya ben de fazla kilo alacak gibiyim 1 kiloya yakın aldım zaten ama almamak için elimden geleni yapıyorum da malesef ben çok acıkıyorum öyle fazla bulantı falan da yok o yüzden çok alcam gibi

benim bulantım yok ama hiç iştahımda yok kilo almadım henüz ama dr 3.aydan sonra gör kendini dedi :)
başta ne kadar az alırsak o kadar rahat ederiz aslında..

nasılsınız arkadaşlar iyimisiniz...
güzel haberler görmek için bakındım sayfanıza ama biraz içim burkuldu...
afyo canım üzme kendini hayırlısı olsun kısa zaman önce bunu yasamış biri olarak rabbimden sabır istiyorum sana..
lotusa canm sende kesin sonuç almadan üzme kendini tamammı...
sezencim canm sakın böyle düşünme sen o zaman üüntüyle karısık öyle demişsin Allah kalbini bilir asıl şimdi bu yüden oldu diye isyan ediyo olabilrisin sabır arkadaşım sabır sınav dünyası

Çok teşekkür ederim kızlar.
ağlayıp sızlasamda bebeğim geri gelmiyor o yüzden toparlanmaya çalışıyorum
şuan pek anlamıyorum herkes yanımda kalabalık fln
gittiklerinde nolcak bakalım..

çok zor canm inan o kadar iyi anlıyorumki seni...
yıkılıyo insan heleki bekleyipte kavusunca dahada yıkılıyor..
yanlız kalma şimdilik canm çünkü yanlız kalınca dahada üzülüyo insan tamammı??

şimdilik öpüyorum hepinizi, benim mesai bitti, çıkıyorum. inşallah yarın güzel haberlerin geldiği bir gün olur, yoğun olmazsam yine sizlerle olacağım canlarım. öpüldünüzzzz kendinize iyi davranın.

asla yalnız kalmayacağını ve etrafındaki tüm insanlardan seni daha iyi anlayanın Rabbimizin hep yanında olduğuna canı gönülden inanacaksın cnm..
şimdi dışardan herkese konuşmak kolay,teselli cümleleri kurmak falan ne düşünsen haklısın ama sevilen kul zor olanla sınanırmış.sen bu imtihanını kazanıp
en güzel şekilde bebişlerine kavuşacaksın inşallah...

Son düzenleme:

canm benm yalnız kalmamaya özen göster eşin izin alabilirse izin alsın
yanında o olursa daha iyi olur rabbim yüreciğine sabır versin

geçiş olsun dilerim iyi bir iş bulur önce kendini toplarsın sonra sağlıklı bir gebelik geçirirsin..

zekai tahirde ayla aktulay varmış riskli gebelikmiş falan bölümü kuzenim söyledi. iyi dr dedi. hem malum devlet hastanesi.. ben irfan tarhan var ona gidiyorum kızılayda özel. devletten ayrılmış. yine kızılayda sevtap hamdemir miydi soyadını tam hatırlayamadım o var iyi bir dr.. bütçemi bir hayli zorluyor ama ilk gebeliğim çok heyecanlıyım ve yaşım da malum. mecburen kredilerle falan gitmeyi düşünüyorum. sonuçta tahlilleri devlette yaptıracam. önemli olan sonuçlara göre dr un doktorluğunda.. yakın olarak hacettepe gidecektim ama orası yeni kayıt almıyorlarmış. kısmet olursa ikinci çocuğum olursa ikinciye özele gitmem herhalde.. ama önce şu ilk bebeğim bir olsun sağlıcakla inşallah..

canım tekrar geçmiş olsun. yalnız daha önce herhangi bir rahatsızlığın belirtisi var mıydı..

Son düzenleme:
canm benm yalnız kalmamaya özen göster eşin izin alabilirse izin alsın
yanında o olursa daha iyi olur rabbim yüreciğine sabır versin

bence yalnız kalsa daha ii nereye kadar birileri yanında olucak acımasız olarak görebilirsiniz ama başka türlü atılmıyo o duygu

ya arkadaşlar , sabahtır göbeğimde anlamdıramadığım bi ağrı hissediyorum.ve kasıklarımdada ayağa kalkarken bi çekilme oluyor benim gibi ağrı çeken varmı ? yada bi fikri olan varmı acaba ??

bazen bana da oluyor. haftada birkaç kere yokluyor öyle, rahim kasılması diye düşünüyorum, normal bu durum. sendeki sıklığı ne canım?

henüz birşey kullanmaya başlamadım. çatlağa müsaitim bir cildim var. ama kilo almadım diye erken geldi bana. kreme ne zaman başlanıyor bilmiyorum...

canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm (
zamanla acısı geçecek canım. kendini dinlemeye çalışma, zihnini birşeyler ile meşgul etmeye çalış. ilk günler zor ama neyse ki hafifliyor acısı.

kizlar yarin kurtaj olacagim sabah sekiz bucukta cok korkuyorum :-( bebegim buyumemiş malesef doktor artik beklemeye gerek yok dedi. aranizdan uzulerek ayriliyorum. rabbim kotu haber alanlara sabir versin insallah kotu sonuc olmaz buyur bebeginiz cok zor bir durum aglamaktan bitabim artik ama rabbim en kisa zamanda tekrar nasip etsin insallah. allah im sizlere saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebeklerinizle uzun uzun omurler gecirin insallah. bana destek olan arkadaslara cok cok tesekkur ederim allah yardimciniz olsun hayirli dogumlar olsun.kendinize ve tatli bebislerinize iyi bakin. hoscakalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…