- 28 Mayıs 2012
- 405
- 86
- 73
29 MAYIS TDV hastanesi var.ben orada yeşim hanıma gittim.çok içten bir kadın çok rahatlatıcı.hatta ilk gittiğimde keseyi gördük kalp atışını duyamadık ama bissürü moral verdi daha küçük ama kese normal görünüyor haftaya gel dedi..evin ne tarafta ama canım ankarada ben uzaklıktan şikayetçiyim çünkü.ankarada yeniyimde üstelik dolayısıyla ben de araştırdım durdum.hala son kararımı vermiş değilim
Haklisin stres olmamam lazım ama olumsuz haberleri duyunca çok üzülüyorum.önceki gebeliğim 7.haftada kalp atışını duymadık diye alındı.tabi o ilkti ve hiç bir bilgim yoktu.burdaki haberleri okuyunca yanlış yapmışım başka doktora gitseydim diyorumhaftasına göre ve senin yapına göre değişir o canım, hep görünür diye bir kural yok yani, bu tamamen senin biyolojik yapınla alakalı, kimisi erkenden görüyo duyuyor, kimisi 9. yada 10. haftalarda, bide aletlerin kapasiteside çok önemli, bazı arkadaşlar bi doktorda göremiyoken başka doktorda hem görüp hemde pıt pıtlarını duyuyolar, o yüzden sen gönlünü ferah tut canım, stres-endişeeeeee yok unutma, artık no stres dönemindesin:)
merhaba çiçeği burnunda anne adayları
ben bugun itibarı ile aranızdan ayrılıyorum.sabah aşırı kanama ve sancıyla acil hastaneye gittik.
evde lavaboya gittiğimde zaten parçaları görmüştüm düşen parçaları.
hastanede alttan muayne edilerek bakıldı.bebeğim düşmüş biraz parçası kalmış.kürtajla alındı kalan parça da
ben de şimdiden üç kilo aldım canım. ve göbeğim çok çıktı. herhalde çok kilo alacağım bu hamilelikte.
sağol canım benim teşekkür ederim.
sabah lavaboya kalktığımda anlamıştım zaten 1 saat çıkamadım ve soğuk ter döktüm su gibi oldum
bebeğimle vedalaşmıştım
muayne sırasında zaten aleti sokmasıyla beraber kanamam iyice çoğaldı hemen acil aldılar ameliyathaneye.
uzun süre cesaret edemem ben tekrar. iş bulup çalışmam lazım benim
merhaba çiçeği burnunda anne adayları
ben bugun itibarı ile aranızdan ayrılıyorum.sabah aşırı kanama ve sancıyla acil hastaneye gittik.
hastanede alttan muayne edilerek bakıldı.bebeğim düşmüş biraz parçası kalmış.kürtajla alındı kalan parça da
canım tdv bana baya bir uzak oluyo.. yenimahalledeyim ben.. ama mecbur kalırsam uzaklık zaten önemli değil giderim napıyım.. bakalım pazartesiden sonra tekrar değerlendircez inş. dr.ları... saolasın...[/QUO
cnm bende yenimahallede oturuyorum,batıkentte hatta..ankarnaın sonu,istanbula yakınım resmen :)
yenimahalle devlet hastanesi yeniymiş çok övüyorlar orayıda ben randevu aldım hatta bir de o dr deneyeceğim.hemşireyim bende artık masa başında çalışsamda
hastane seçmek güvenmek içini bildiğim için çok zor inan..
ya ben de fazla kilo alacak gibiyim 1 kiloya yakın aldım zaten ama almamak için elimden geleni yapıyorum da malesef ben çok acıkıyorum öyle fazla bulantı falan da yok o yüzden çok alcam gibi
çok zor canm inan o kadar iyi anlıyorumki seni...Çok teşekkür ederim kızlar.
ağlayıp sızlasamda bebeğim geri gelmiyor o yüzden toparlanmaya çalışıyorum
şuan pek anlamıyorum herkes yanımda kalabalık fln
gittiklerinde nolcak bakalım..
Çok teşekkür ederim kızlar.
gittiklerinde nolcak bakalım..[/QUO
çok geçmiş olsun canm daha yakın zamanda ekim ayında düşük yaşamış biri olarak yapacağın tek şey bu bebekle ilgili ne varsa tahlil ultrason görüntüsü vs. gebelik testi ne varsa koy bir poşetin içine en dip köşeye kaldır... sonra düşüneceğin tek şey bu benim başına neden geldi değil de sağlıklı olsaydı benimle kalırdı veya hayırlı bir evlat olmayacktı ki rabbim nasip etmedi demek olucak... bebek düştükten 2 ay sonra aaa tebrik ederim hamileymişsin gibi sohbetlere maruz kaldım gözlerim doldu nasip değilmiş dedim gülümsedim geçtim... ama kndini ii edecek olan sensin.. ne eşin ne dostun ne akraban nede şu an yanında olanlar...şöyle düşün rahmin toparlanınca daha sağlıklı bir gebelik yaşayacaksın... rabbimin izniyle o ol derse olur... tekrar geçmiş olsunn kendine çok çok ii bak... tekrar bebiş düşünüyosan folik asiti içmeye devam et... ben öle yapmıştım
sağol canım benim teşekkür ederim.
sabah lavaboya kalktığımda anlamıştım zaten 1 saat çıkamadım ve soğuk ter döktüm su gibi oldum
bebeğimle vedalaşmıştım
muayne sırasında zaten aleti sokmasıyla beraber kanamam iyice çoğaldı hemen acil aldılar ameliyathaneye.
uzun süre cesaret edemem ben tekrar. iş bulup çalışmam lazım benim
sonra gazetelerde çıkarız boy boy.. dr döven anne adayları diye :)
ama gerçekten Allahım nasib eder de pazartesi kalp atışı duyarsam ilk işim o ilk gittiğim kurtaj diyen dr.u şikayet etmek olucak.. alsınlar unvanını falan...
Allah nasip etmedikten sonra elden gelen bişey yok ama sonuna kadar da araştırmakla sorumluyuz diye düşünüyorum..
hem doğurun diyolar hem de güvenecek dr. bulamıyoruz hemen kurtaj diyolar ..
ankaradaki arkadaşaların dr. ve hastane tavsiyelerine açığım....
canım tekrar geçmiş olsun. yalnız daha önce herhangi bir rahatsızlığın belirtisi var mıydı..merhaba çiçeği burnunda anne adayları
canm benm yalnız kalmamaya özen göster eşin izin alabilirse izin alsın
yanında o olursa daha iyi olur rabbim yüreciğine sabır versin
ya arkadaşlar , sabahtır göbeğimde anlamdıramadığım bi ağrı hissediyorum.ve kasıklarımdada ayağa kalkarken bi çekilme oluyorbenim gibi ağrı çeken varmı ? yada bi fikri olan varmı acaba ??
henüz birşey kullanmaya başlamadım. çatlağa müsaitim bir cildim var. ama kilo almadım diye erken geldi bana. kreme ne zaman başlanıyor bilmiyorum...hanımlar ben en kısa zamanda bir çatlak karşıtı krem almayı düşünüyorum..kardeşim eczacılık okuyo ona sordum hocalarına falan sorsun zararsız bir şey kullanayım diye o da sormuş sağolsun LİERAC diye bir kremi tavsiye etmiş hem hocaları hem de eczacılık yapan arkadaşları bunu önermiş...
ben de bunu almayı düşünüyorum da sizlere doktorunuzun falan tavsiye ettiği bir şey varmı?
doğum sonrası pörsümüş,sönmüş bir balon gibi olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?