bence yalnız kalsa daha ii nereye kadar birileri yanında olucak acımasız olarak görebilirsiniz ama başka türlü atılmıyo o duygu
kizlar yarin kurtaj olacagim sabah sekiz bucukta cok korkuyorum :-( bebegim buyumemiş malesef doktor artik beklemeye gerek yok dedi. aranizdan uzulerek ayriliyorum. rabbim kotu haber alanlara sabir versin insallah kotu sonuc olmaz buyur bebeginiz cok zor bir durum aglamaktan bitabim artik ama rabbim en kisa zamanda tekrar nasip etsin insallah. allah im sizlere saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebeklerinizle uzun uzun omurler gecirin insallah. bana destek olan arkadaslara cok cok tesekkur ederim allah yardimciniz olsun hayirli dogumlar olsun.kendinize ve tatli bebislerinize iyi bakin. hoscakalin
kizlar yarin kurtaj olacagim sabah sekiz bucukta cok korkuyorum :-( bebegim buyumemiş malesef doktor artik beklemeye gerek yok dedi. aranizdan uzulerek ayriliyorum. rabbim kotu haber alanlara sabir versin insallah kotu sonuc olmaz buyur bebeginiz cok zor bir durum aglamaktan bitabim artik ama rabbim en kisa zamanda tekrar nasip etsin insallah. allah im sizlere saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebeklerinizle uzun uzun omurler gecirin insallah. bana destek olan arkadaslara cok cok tesekkur ederim allah yardimciniz olsun hayirli dogumlar olsun.kendinize ve tatli bebislerinize iyi bakin. hoscakalin
merhaba çiçeği burnunda anne adayları
ben bugun itibarı ile aranızdan ayrılıyorum.sabah aşırı kanama ve sancıyla acil hastaneye gittik.
evde lavaboya gittiğimde zaten parçaları görmüştüm düşen parçaları.
hastanede alttan muayne edilerek bakıldı.bebeğim düşmüş biraz parçası kalmış.kürtajla alındı kalan parça da
geçiş olsun dilerim iyi bir iş bulur önce kendini toplarsın sonra sağlıklı bir gebelik geçirirsin..
zekai tahirde ayla aktulay varmış riskli gebelikmiş falan bölümü kuzenim söyledi. iyi dr dedi. hem malum devlet hastanesi.. ben irfan tarhan var ona gidiyorum kızılayda özel. devletten ayrılmış. yine kızılayda sevtap hamdemir miydi soyadını tam hatırlayamadım o var iyi bir dr.. bütçemi bir hayli zorluyor ama ilk gebeliğim çok heyecanlıyım ve yaşım da malum. mecburen kredilerle falan gitmeyi düşünüyorum. sonuçta tahlilleri devlette yaptıracam. önemli olan sonuçlara göre dr un doktorluğunda.. yakın olarak hacettepe gidecektim ama orası yeni kayıt almıyorlarmış. kısmet olursa ikinci çocuğum olursa ikinciye özele gitmem herhalde.. ama önce şu ilk bebeğim bir olsun sağlıcakla inşallah..
canım tekrar geçmiş olsun. yalnız daha önce herhangi bir rahatsızlığın belirtisi var mıydı..
geçiş olsun dilerim iyi bir iş bulur önce kendini toplarsın sonra sağlıklı bir gebelik geçirirsin..
zekai tahirde ayla aktulay varmış riskli gebelikmiş falan bölümü kuzenim söyledi. iyi dr dedi. hem malum devlet hastanesi.. ben irfan tarhan var ona gidiyorum kızılayda özel. devletten ayrılmış. yine kızılayda sevtap hamdemir miydi soyadını tam hatırlayamadım o var iyi bir dr.. bütçemi bir hayli zorluyor ama ilk gebeliğim çok heyecanlıyım ve yaşım da malum. mecburen kredilerle falan gitmeyi düşünüyorum. sonuçta tahlilleri devlette yaptıracam. önemli olan sonuçlara göre dr un doktorluğunda.. yakın olarak hacettepe gidecektim ama orası yeni kayıt almıyorlarmış. kısmet olursa ikinci çocuğum olursa ikinciye özele gitmem herhalde.. ama önce şu ilk bebeğim bir olsun sağlıcakla inşallah..
canım tekrar geçmiş olsun. yalnız daha önce herhangi bir rahatsızlığın belirtisi var mıydı..
geçmiş olsun canım benimde yarın olacak seni anlıyorum rabbim sabır versin hayırlısı rabbim tekrar sağlıklı bebekler nasip etsin senle günlerimiz aynı sayılırdı benimde 1 ocaktı olmadı kaç gündür neler çektim ağla ağla allah ım yardım etsin bizlere
doğru sölüyorsun canm ama kafasında kurup duracak bişeyleri hani
başkaları değilde eşi olsa
en azından acısını paylaşır bnm eşim 2 gün yanımda
olmuştu o olmasaydı toparlanamzdım
sonra işime döndüm tekrar öle yani
( üzüldüm arkadaşım. hayırlısı inş. Allah kolaylık versin ameliyatında. korkulacak birşey yok. kendini çok bırakma canım, Allah sabrını da veriyor.
inş bekletmeden sağlıklı bebeğine kavuşursun yakında.
canım korkma ki bünyen,psikolojin daha sağlıklı diri olsun.. olsun da sağlıklı gebeliklerin olsun..
afyo ve senin yakın tarihlerimizdi ve ikinizde gidiyorsunuz ben de endişelenmiyor değilim.. inşallah yarınki testimin sonuçları iyi çıkar.. değerlerim normal seviyesindedir. troitim de 2 ye hatta altına düşsün. inşallah..
benim sat da 2 ocaktı işte.bu arada kürtaj olacak olan arkadaşlarım korkmayın ben bi sancı çekmedim uyutıyolar zaten.suan evdeyim 2-3 saat oldu geleli.herhangi bir ağrım yok
sağol arkadaşım allah ım sizlerin bebeklerini korusun. korkum var nasıl olaca diye bi yandan kendimi hamile olarak hissedip yarın ellerim bomboş olacak ;-( amin inşallah canım
sağol canım tekrardann hayırlı bebekler gelsin inşallah korkma seninki hayırlı olur inşallah rabbim sağlıklı sekilde kucağına almayı nasip etsin
inşallah cekmem doktorumda genel anestezi yapcam dedi ufffff
sağol arkadaşım allah ım sizlerin bebeklerini korusun. korkum var nasıl olaca diye bi yandan kendimi hamile olarak hissedip yarın ellerim bomboş olacak ;-( amin inşallah canım
sağol canım tekrardann hayırlı bebekler gelsin inşallah korkma seninki hayırlı olur inşallah rabbim sağlıklı sekilde kucağına almayı nasip etsin
inşallah cekmem doktorumda genel anestezi yapcam dedi ufffff
benm kafam karıştı ya la kan degerlerim ilki 796 2. si 2500
3. sü 3600 dr skıntı yok cumartesi gel bakalım filan diyo bu ne şimdi
merhaba çiçeği burnunda anne adayları
ben bugun itibarı ile aranızdan ayrılıyorum.sabah aşırı kanama ve sancıyla acil hastaneye gittik.
evde lavaboya gittiğimde zaten parçaları görmüştüm düşen parçaları.
hastanede alttan muayne edilerek bakıldı.bebeğim düşmüş biraz parçası kalmış.kürtajla alındı kalan parça da
canım sanada geçmiş bitmiş gitmiş olsun en kısa zamanda sağlıklı bebişlerle katılırsınızı aramıza... genel atestezide hiç bişey hissetmiyosun merak etme
hiç onu takma kafana
ben ameliyat masasına yattığımda saat 11,30 du. o anda anestezi yapıldı anında gitmişim.odaya girdiğimde 12 ye çeyrek vardı
15 dk. içinde olup bitmiş hersey.1,5 saat içinde de tam anlamıyla ayılmıştım.
mahtuana,
canım, anesteziden sonra hiçbir şey hissetmeyeceksen.
ilaç verdiyseler, onu kullandıktan sonra birkaç saat belki sancı hissedersin, regl sancısı gibi oluyor. ilaç, kanamayı başlatıyor, rahimi açıyor.
fiziki acıdan korkulacak hiçbir şey yok. ruhsal olarak insan kötü hissediyor işte, üzülüyorsun. onu da zamanla aşıyorsun.
seni bilgilendirdiler mi bilmiyorum ama yazmak istedim. bende hiç kanama yoktu, ilaçtan sonra kanama başlamıştı. korkmuştum, meğer normalmiş.
kendini bırakma canım.
çok geçmiş olsun tekrar.
canım çok geçmiş olsunsen saglıklı olduktan sonra rabbim gönlüne göre verir inşallh üzülmemeye çalış desem de boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?