2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
arkadaşlar, üst bacaklarınızda kılcal damar çatlaması olan var mı?
bacaklarımda ağrı vardı, bir yere mi çarptım, morardı mı diye bakayım dedim, bir sürü kılcal damarlar çıkmış bacaklarımda, incecik damar damar görünüyorlar, örümcek ağı gibi.. siz böyle birşey gördünüz mü ya da duydunuz mu?
cumartesi dr'a gideceğim ama endişe edilecek bir durum var mı sizce?

bence yalnız kalsa daha ii nereye kadar birileri yanında olucak acımasız olarak görebilirsiniz ama başka türlü atılmıyo o duygu

doğru sölüyorsun canm ama kafasında kurup duracak bişeyleri hani
başkaları değilde eşi olsa
en azından acısını paylaşır bnm eşim 2 gün yanımda
olmuştu o olmasaydı toparlanamzdım
sonra işime döndüm tekrar öle yani

( üzüldüm arkadaşım. hayırlısı inş. Allah kolaylık versin ameliyatında. korkulacak birşey yok. kendini çok bırakma canım, Allah sabrını da veriyor.
inş bekletmeden sağlıklı bebeğine kavuşursun yakında.

canım korkma ki bünyen,psikolojin daha sağlıklı diri olsun.. olsun da sağlıklı gebeliklerin olsun..

afyo ve senin yakın tarihlerimizdi ve ikinizde gidiyorsunuz ben de endişelenmiyor değilim.. inşallah yarınki testimin sonuçları iyi çıkar.. değerlerim normal seviyesindedir. troitim de 2 ye hatta altına düşsün. inşallah..

kötü haberler var gerçekten çok üzüldüm çok yakın zamanda düşük yaşamış biri olarak gerçekten anlıyorum zaman en büyük ilaç ve bol bol dua edip Yaradana sığınmak.vardır bunda da hayır dedim olsaydı deyip kötü ihtimalleri düşündüm hep ama gerçekten yıkım bu hamileliğimde de etkisi var .Rabbim yardımcınız olsun en yakın zamanda sağlıkla bebeklerinizekavuşun inşallah

bu arada bugün başıma neler geldi kızlar bir bilseniz bu hafta içi bir sürü test istemişti drum sonuçları çıktı ben ilk gebeliğimde de yaptırmıştım bu testleri ve rubella yani kızamıkçık negatif çıkmıştı o dönem drum muhakkak aşı olmalısın demişti.neyse ben geçen yıl aşı oldum bugün çıkan testte ne göreyim kızamıkçığa hem bağoşık gözüküyorum hemde şuan hastalık varmı olan ıgm de pozitif görünüyor.başımdan kaynar sular döküldü resmen.çünkü Allah hepimizden uzak etsin ilk 3 ay geçirilmesi en tehlikeli hastalık.direk kürtaja alıyorlar drlar.ağlaya ağlaya hastaneye gittim . ayrıntılı bir test yapıldı 1 hafta sonra çıkıcak sonucu.drum çok olumlu aşıya bağlıyor aşıdan sonra uzun bir süre böyle çıkabiliyor diyor hatta ben ayrıntılı istemezdim ama senin için rahat etsin dedi biraz rahatladım ama aklımda bir sürü soru ve korku var.Allah korusun bebeklerimizi

geçmiş olsun canım benimde yarın olacak seni anlıyorum rabbim sabır versin hayırlısı rabbim tekrar sağlıklı bebekler nasip etsin senle günlerimiz aynı sayılırdı benimde 1 ocaktı olmadı kaç gündür neler çektim ağla ağla allah ım yardım etsin bizlere

hiçbir belirtim yoktu hersey normaldi.dün öğlen 3 gibi filan ağrısız bi şekilde lavaboya gittim.tuvaletimi yaptım silerken peçetede kan gördüm korkudan bayılcaktım resmen.
bi daha sileyim dedim yine aynı görüntü.eşim işe gitmemişti daha hadi hemen gidelim dedi.bende dedimki hatta ağrım yok geçer heralde diye yatıştırdım eşimi 1 saat falan
sonra ara ara wc ye gectım bakıyorum devam ediyor.hadi gidelim bi baktıralım dedim.apar topar gittik.doktor önce karnımdan baktı kese de bebek de var dedi.ben ohh çok şükür dedim hemen tersleyiverdi beni du bakalım daha kalp atışı yok alttan bakcam burdan göremiyorum dedi.alttan baktı duymadığını söledi.
giyin gel dedi başka acıklmaa yapmadan.sonra oturduk dediki su haftalarda kalp atışı olması lazım ama duyulmadı dedi belki gec döllenmedir bi hafta bekleyelim dedi progestan verdi yolladı beni

benim sat da 2 ocaktı işte.bu arada kürtaj olacak olan arkadaşlarım korkmayın ben bi sancı çekmedim uyutıyolar zaten.suan evdeyim 2-3 saat oldu geleli.herhangi bir ağrım yok

bende yanlız değildim keşke yanlız kalsaydım annem yanımdaydı etrafındakilerde üzülcek diye sıkıyosunya kendini o kötü oluyo... ozaman oturduğum evin mutfak dolapları eskiydi çekmece arada tutukluk yaprdı hırsımdan bir kapadım kapanmadı iki kapadım olmadı sonrasını saymadım eşimle annem yanıma koştular noluyo diye 4 çekmecenin dördünü de vura vura aşağı indirmiştim...işte ozaman bir rahatlama geldi... illa birşeyleri kırıp dökmek değil olay acını en kısa zamanda dışına atıp devm etmek... yakın zamanda akrabımızın 18 aylık bebeğini hastane mikrobu yüzünden kaybettiğini duyduğumdan beri fikrim tamamen değişti üzülmüyorum artık ya öle olsaydı rabbim sağlıklı bebişler nasip etsinn...

sağol arkadaşım allah ım sizlerin bebeklerini korusun. korkum var nasıl olaca diye bi yandan kendimi hamile olarak hissedip yarın ellerim bomboş olacak ;-( amin inşallah canım

sağol canım tekrardann hayırlı bebekler gelsin inşallah korkma seninki hayırlı olur inşallah rabbim sağlıklı sekilde kucağına almayı nasip etsin

benim sat da 2 ocaktı işte.bu arada kürtaj olacak olan arkadaşlarım korkmayın ben bi sancı çekmedim uyutıyolar zaten.suan evdeyim 2-3 saat oldu geleli.herhangi bir ağrım yok

inşallah cekmem doktorumda genel anestezi yapcam dedi ufffff

canım sanada geçmiş bitmiş gitmiş olsun en kısa zamanda sağlıklı bebişlerle katılırsınızı aramıza... genel atestezide hiç bişey hissetmiyosun merak etme

hiç onu takma kafana
ben ameliyat masasına yattığımda saat 11,30 du. o anda anestezi yapıldı anında gitmişim.odaya girdiğimde 12 ye çeyrek vardı
15 dk. içinde olup bitmiş hersey.1,5 saat içinde de tam anlamıyla ayılmıştım.

mahtuana,
canım, anesteziden sonra hiçbir şey hissetmeyeceksen.
ilaç verdiyseler, onu kullandıktan sonra birkaç saat belki sancı hissedersin, regl sancısı gibi oluyor. ilaç, kanamayı başlatıyor, rahimi açıyor.
fiziki acıdan korkulacak hiçbir şey yok. ruhsal olarak insan kötü hissediyor işte, üzülüyorsun. onu da zamanla aşıyorsun.
seni bilgilendirdiler mi bilmiyorum ama yazmak istedim. bende hiç kanama yoktu, ilaçtan sonra kanama başlamıştı. korkmuştum, meğer normalmiş.
kendini bırakma canım.
çok geçmiş olsun tekrar.

benm kafam karıştı ya la kan degerlerim ilki 796 2. si 2500
3. sü 3600 dr skıntı yok cumartesi gel bakalım filan diyo bu ne şimdi

canım sanırsam geç döllenme olabilir sakin olmaya çalış bekle acele etme gerekirse başka dr çareler tükenmedi daha rabbim gönlüne göre versin

çok geçmiş olsun canım senin içinde bebeğin için de hayırlısı buymuş rabbim sabır versin

canım sanada geçmiş bitmiş gitmiş olsun en kısa zamanda sağlıklı bebişlerle katılırsınızı aramıza... genel atestezide hiç bişey hissetmiyosun merak etme

sağol canım amin insallah,, çok korkuyordum ama burda okuyunca rahatladım biraz aslında ;-(

canım yaa offf allah ım yardım etsin bizlere hemen unutmayı sağolun destek için hatta bi ara yaptırmasammı kürtaj dedim kendi düşsün diye korkudan ;-(

yok canım ilaç ne vermediler bana benim kanamam hemen hemen 2 haftadır var canım yaa geçmedi devam eetti hep bi umut bekledim bugün artık açık renk kanamam geliyor yarına kadar kötü olmazsam artık,, sağol canım üzüldüm ağladım hatta 2 haftada 1 kilo verdim üzüntüden sabır versin allah ım tüm bebeğini kaybedenlere

canım çok geçmiş olsun sen saglıklı olduktan sonra rabbim gönlüne göre verir inşallh üzülmemeye çalış desem de boş

canım çok geçmiş olsun sen saglıklı olduktan sonra rabbim gönlüne göre verir inşallh üzülmemeye çalış desem de boş

sağol canım evet bizler sağlıklı oldukça inşallah sağlıklı bebekler olur üzülüyorum ama inşallah çabbuk geçer ;-( bebekleriniz allah a emanet olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…