kızlar hayırlı akşamlar sancılarım başladı parçalar düşüyor bebeğim gidiyor ben çıkıyorum hoşçakalın ;-(
herkese çok tesekkurler yazdıklarınız rahatlatıyor gerçekten bir nebze olsun..
özele mi devlete mi gittin diye soran arkadaş özele gittim.. özel üni. hastanesi..
bir daha da oraya gitmem...
kötü haberler vererek moral bozmak istemezdim ama zaten hamileliğimi çok az kişi bildiğinden
burada yazarak teselli oluyorum bir nevi...
bebişinin kalp atışlarını duyan tüm anneler inşallah sağlıkla kucaklarına da alırlar..
bana ve bnm durumumdaki arkadaşlardan da duanızı esirgemeyin...
Ya kızlar beni korkutuyorsunuz.ben ilk gittiğimde 6+0 dı.vajinal baktı ve kalp atışı yoktu.doktor hiç olumsuz bisey söylemedi.şuan sağlıklı görünüyor,2 hafta sonra gel dedi.yarın gidicem inşallah bi aksilik olmaz.bana dua edin lütfen.gerçekten dualarınızda hatırlayın buna ihtiyacım var(
merhaba arkadaşlar;
bugün bebeğimizin kalp atışlarını duymak için doktora gittik. fakat haberler kötü. kese gelişim iyi değil, emriyo görülmedi ve kalp atışı duyulmadı. yarın sonlandırmak için hastaneye gideceğim. tüm anne adaylarının bebişlerinin sağlıklı gelişmesini diliyorum. kendinize dikkat edin. iyi akşamlar
kızlar hayırlı akşamlar sancılarım başladı parçalar düşüyor bebeğim gidiyor ben çıkıyorum hoşçakalın ;-(
Çok teşekkür ederim kızlar.
ağlayıp sızlasamda bebeğim geri gelmiyor o yüzden toparlanmaya çalışıyorum
şuan pek anlamıyorum herkes yanımda kalabalık fln
gittiklerinde nolcak bakalım..
canım bende 6 haftalıkken gittiğimde kalp atışı yoktu 7+5 te gittiğimizde duyduk içini ferah tut inşallah sende duyarsınYa kızlar beni korkutuyorsunuz.ben ilk gittiğimde 6+0 dı.vajinal baktı ve kalp atışı yoktu.doktor hiç olumsuz bisey söylemedi.şuan sağlıklı görünüyor,2 hafta sonra gel dedi.yarın gidicem inşallah bi aksilik olmaz.bana dua edin lütfen.gerçekten dualarınızda hatırlayın buna ihtiyacım var(
merhaba çiçeği burnunda anne adayları
ben bugun itibarı ile aranızdan ayrılıyorum.sabah aşırı kanama ve sancıyla acil hastaneye gittik.
evde lavaboya gittiğimde zaten parçaları görmüştüm düşen parçaları.
hastanede alttan muayne edilerek bakıldı.bebeğim düşmüş biraz parçası kalmış.kürtajla alındı kalan parça da
kizlar yarin kurtaj olacagim sabah sekiz bucukta cok korkuyorum :-( bebegim buyumemiş malesef doktor artik beklemeye gerek yok dedi. aranizdan uzulerek ayriliyorum. rabbim kotu haber alanlara sabir versin insallah kotu sonuc olmaz buyur bebeginiz cok zor bir durum aglamaktan bitabim artik ama rabbim en kisa zamanda tekrar nasip etsin insallah. allah im sizlere saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebeklerinizle uzun uzun omurler gecirin insallah. bana destek olan arkadaslara cok cok tesekkur ederim allah yardimciniz olsun hayirli dogumlar olsun.kendinize ve tatli bebislerinize iyi bakin. hoscakalin
kızlar çok üzüldüm sizlere çok geçmiş olsun Allah sabır versin tekrar sağlıklı bir şekild hamile kalmayı nasip etsin inşallahmerhaba arkadaşlar;
bugün bebeğimizin kalp atışlarını duymak için doktora gittik. fakat haberler kötü. kese gelişim iyi değil, emriyo görülmedi ve kalp atışı duyulmadı. yarın sonlandırmak için hastaneye gideceğim. tüm anne adaylarının bebişlerinin sağlıklı gelişmesini diliyorum. kendinize dikkat edin. iyi akşamlar
kizlar yarin kurtaj olacagim sabah sekiz bucukta cok korkuyorum :-( bebegim buyumemiş malesef doktor artik beklemeye gerek yok dedi. aranizdan uzulerek ayriliyorum. rabbim kotu haber alanlara sabir versin insallah kotu sonuc olmaz buyur bebeginiz cok zor bir durum aglamaktan bitabim artik ama rabbim en kisa zamanda tekrar nasip etsin insallah. allah im sizlere saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebeklerinizle uzun uzun omurler gecirin insallah. bana destek olan arkadaslara cok cok tesekkur ederim allah yardimciniz olsun hayirli dogumlar olsun.kendinize ve tatli bebislerinize iyi bakin. hoscakalin
merhaba arkadaşlar;
mahtuana .!.:canım bende korkuyodum sabah lavaboda düştüğünü görünce allahım bari kendi düşşün kürtaj olmayım diye dua ettim
o masadan nefret ediyodum oldum olası.doktora söledim de ben evde düşürdüm parça parça beklesek kendisi düşse olmaz mı dedim
olmaz içerde parça kalmış ve kanaman arttı şuan dedi direk yatırıcaz dedi.korkma canım hiçbişi anlamıyosun bunu bugun daha taze yasayan biri olarak söliyorum
çok üzüldüm arkadaşlar allah eşilerinizede sizlerede sabrını versin GEÇMİŞ OLSUN..................
merhaba arkadaşlar nasılısnız..?bende rabbim izin verirse ekimde bebeğimi kucağıma alcam.. buraya katılıp sizlerle birşeyle paylaşmaktan mutluluk duycam..sizlerde kabul ederseniz..
bu arada inşallah sizlerde sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız..sorunları olan arkadaşlarımada çok üzüldüm rabbim yardımcıınz olsun..
ben 9 haftamın içindeyim..cuma günü kalp atışını duydum..herşey normal dedi doktorum..çok sakin bir hamilelik geçiriyorum çok bulantım falan yok sadece hafif ağrım vardı oda geçti..
çok sık olamasa buraya uğrayıp sizlerle paylaşmak isterim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?