2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar hayırlı akşamlar sancılarım başladı parçalar düşüyor bebeğim gidiyor ben çıkıyorum hoşçakalın ;-(

[QUOTE=mahtuana;

canım bende korkuyodum sabah lavaboda düştüğünü görünce allahım bari kendi düşşün kürtaj olmayım diye dua ettim
o masadan nefret ediyodum oldum olası.doktora söledim de ben evde düşürdüm parça parça beklesek kendisi düşse olmaz mı dedim
olmaz içerde parça kalmış ve kanaman arttı şuan dedi direk yatırıcaz dedi.korkma canım hiçbişi anlamıyosun bunu bugun daha taze yasayan biri olarak söliyorum

kızlar hayırlı akşamlar sancılarım başladı parçalar düşüyor bebeğim gidiyor ben çıkıyorum hoşçakalın ;-(

bu mesaj ne kadar dokundu bana anlatamam sabahı hatırladım.rabbim yardım etsin canım bian önce ağrılarını dindirsin inşallah

dualarımız seninle canım. iyi haberlerini duyarız inşallah.

merhaba arkadaşlar;
bugün bebeğimizin kalp atışlarını duymak için doktora gittik. fakat haberler kötü. kese gelişim iyi değil, emriyo görülmedi ve kalp atışı duyulmadı. yarın sonlandırmak için hastaneye gideceğim. tüm anne adaylarının bebişlerinin sağlıklı gelişmesini diliyorum. kendinize dikkat edin. iyi akşamlar

Bana doktor direkt alalım dedi. Sat a göre 6+5 im ama önce 5+2 sin dedi sonra dopplere gönderdi orda da 6+1 çıktım!!!! aynı hastane de iki farklı hafta bu mantıklımı? Ve dopplerde 6+1 de mutlaka ama mutlaka kalp atışı görülürmüş benim görülmedi cumartesi kürtaja gel dedi. Kanamam falan yoktu ama sonuç bu. Yıkıldım kriz geçirdim şimdi biraz daha sakinim yarını iple çekiyorum sabah 11 de başka doktora randevum var. Bakalım o ne diyecek?

Normal ultrason olsa 6+1 de görülmedi deseler önemsemiycem ama Doppler dedikleri alette illaki görünür diye iddia ettikleri için mahvolmuş durumdayım. Ya o doppler aleti de çok eski göremiyor ya da doğru benim bebeğim ölü :..(
Ama bugün özellikle bulantılarım çok arttı iki kerede çıkarttım hala bulanıyor şuan acaba ölü de olsa bulantım olurmu?

Geçmiş olsun bende seninle aynı durumdayım.

merhaba arkadaşlar nasılısnız..?bende rabbim izin verirse ekimde bebeğimi kucağıma alcam.. buraya katılıp sizlerle birşeyle paylaşmaktan mutluluk duycam..sizlerde kabul ederseniz..
bu arada inşallah sizlerde sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız..sorunları olan arkadaşlarımada çok üzüldüm rabbim yardımcıınz olsun..
ben 9 haftamın içindeyim..cuma günü kalp atışını duydum..herşey normal dedi doktorum..çok sakin bir hamilelik geçiriyorum çok bulantım falan yok sadece hafif ağrım vardı oda geçti..
çok sık olamasa buraya uğrayıp sizlerle paylaşmak isterim..

Çok teşekkür ederim kızlar.
ağlayıp sızlasamda bebeğim geri gelmiyor o yüzden toparlanmaya çalışıyorum
şuan pek anlamıyorum herkes yanımda kalabalık fln
gittiklerinde nolcak bakalım..

canim benim,biliyorsun ben de aralik sonu yasadim ayni seyi. zaman her seyin ilaci. ben esimin,ailemin ve arkadaslarimin destegiyle, dualarla hafiflettim acimi. arada hungur hungur agladigim da oldu, bir gun hic unutmam esimle yururken durdum ve aglamaya basladik. o gune kadar kasmisim kendimi,etrafim da kalabalik diye.o aglama bana cok iyi gelmisti. simdi gene hamileyim! 2 gun once kanimi aldilar,bugun de alacaklar,deger yukseliyor mu diye. her gun dua ediyorum bu bebisimi de kaybetmeyeyim diye. insan bir kere kayip yasayinca hep diken ustunde oluyor. ama bak,zaman her seyin ilaci, etrafimda da bir dusuk yapip sonra saglikli dogum yapan bir suru arkadasim var. sana ve diger dusuk yapmis arkadaslara bol sabir diliyorum,Allah bir daha aynisini/beterini yasatmasin.

selam arkadaşlar bugün pıhtılaşma ve genetik testleri için kan verdik 1 ay sonra ççıkacak,annemde ve ablamda pıhtılaşma bozukluğu var düşükleride var bendede vardır diye korktuk bakalım inşallah bişey çıkmaz.onun dışında maşallah diyeyim hiçbir şikayetim yok sadece herşeyi yiyemiyorum sevdiğim yemekleri bile canım istemiyor ama bulantım kusmam yok çok şükür.

canım bende 6 haftalıkken gittiğimde kalp atışı yoktu 7+5 te gittiğimizde duyduk içini ferah tut inşallah sende duyarsın

kızlar çok üzüldüm sizlere çok geçmiş olsun Allah sabır versin tekrar sağlıklı bir şekild hamile kalmayı nasip etsin inşallah

canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim sağlık versin inşallah en kısa zaman da tekrar olur bebeğin

kızlar midem çok kötü hem bulanıyor hemde ekşiyorr..eşim zencefil kökü almış ama nasıl yapıcam tarifini verirmisiniz?

Son düzenleme:
arkadaşlar çok üzüldüm kötü haberler çok bugün Rabbim hayırlısını versin. kendinizi hiç üzmeyin stres yapmayın yakın zamanda aynı olayları yaşadığım için çok iyi anlıyorum sizi ama elini<zden gelen bişi yok her şey Allahtan diğer arkadaşların bebeklerini sağlıcakla kucaklarına almaları dileğiyle dualarınızı esirgemeyin bizden iyi akşamlar...

Hosgeldin canım. İyi geçiyor demek ki hamileliğin.

pamuktenli kullanıcısından alıntı
merhaba arkadaşlar;
bugün bebeğimizin kalp atışlarını duymak için doktora gittik. fakat haberler kötü. kese gelişim iyi değil, emriyo görülmedi ve kalp atışı duyulmadı. yarın sonlandırmak için hastaneye gideceğim. tüm anne adaylarının bebişlerinin sağlıklı gelişmesini diliyorum. kendinize dikkat edin. iyi akşamlar
mahtuana kullanıcısından alıntı

çok üzüldüm sizlerin adına eşinize ve size sabır versin

bu gün çok üzücü haberler
benide eklermisiniz listenize
sat:8ocak
kilo/boy:52/1.69
ilk bebeğim
meslek hemşire
bebeğimin doğacağı tarih :16 ekim 2013

Arkadaşlar çok geçmiş olsun Allah sabır versin çok üzüldüm gerçekten,bende bu haberleri duymekten çok korkuyorum allah bebek bekleyen herkesi korusun inşallah,ben birde birşey sorucam ben çok ekşi yiyorum,limon,greyfurt ve turşu bir zararı olur mu acaba araştırdım ama tam cevabı bulamadım.

neşeyle geldim ama bikaç arkımın içi yanmış
benim bulantım hiç yoktan iyi azaldı ama kasıklarım çok ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…