kızlar midem çok kötü hem bulanıyor hemde ekşiyorr..eşim zencefil kökü almış ama nasıl yapıcam tarifini verirmisiniz?
merhaba çiçeği burnunda anne adayları
ben bugun itibarı ile aranızdan ayrılıyorum.sabah aşırı kanama ve sancıyla acil hastaneye gittik.
evde lavaboya gittiğimde zaten parçaları görmüştüm düşen parçaları.
hastanede alttan muayne edilerek bakıldı.bebeğim düşmüş biraz parçası kalmış.kürtajla alındı kalan parça da
geçmiş olsun canım.zencefili nasıl yapıcanı bilmiyorum.Bugün benim de midem ekşir gibi bişey oldu yemekten sonra.Ben de kekik içtim.sıcak suda süzerek fazla bekletmeden içtim.Zararı var mı diye baktım internetten ama yağından zararlı diye bahsediyordu içtim gitti ben de.kekik bulantıya da iyi gelir diye biliyorum ama sen bilirsin.Bu ekşime de bulantıdan daha fena ya
canım bende aynıyım ALLAHA şükür kusmuyorum amacanm benim sürekli böyleyim.oğlumdada böyleydim bundada böyleyim.hem mide bulantısı hem mide ekşimesi yaşıyorum.dediğin gibi mide ekşimeside bulantıdan daha kötü.ve ben bu olayı günlük yaşıyorum aralıksız hemde.çok afedersin kustuğum zaman bile ağzımdan çıkan resmen ekşi oluyor hatta acı ekşi:S
geçmiş olsun canım.zencefili nasıl yapıcanı bilmiyorum.Bugün benim de midem ekşir gibi bişey oldu yemekten sonra.Ben de kekik içtim.sıcak suda süzerek fazla bekletmeden içtim.Zararı var mı diye baktım internetten ama yağından zararlı diye bahsediyordu içtim gitti ben de.kekik bulantıya da iyi gelir diye biliyorum ama sen bilirsin.Bu ekşime de bulantıdan daha fena ya
Günaydın kızlar umarım bugün hayırlı haberler çok olur.bebeğini kaybeden arkadaşlar, eylül ayında bende geçirdim ve şuan yine hamileyim.çok ağlamıştım, üzülmüştüm ama elimizden bisey gelmiyor.şuan sevinemiyorum ama yine hamile kaldım yani umudunuzu yitirmeyin.Allah tez zamanda tekrar yaşatsın bu duyguyu size.
Bu arada bugün kontrol günüm ve kalp atışını duyarsam hamileliğine inanacağım biraz daha.dualarınızı eksik etmeyin.gece uyuyamadım stres ten((
arkadaşım kesenin resmini aldıysan eğer o kağıtta yazıyor ne kadarlık olduğu baktın mı hiç ?
Eki Görüntüle 650151
günaydın canlar öncelikle kötü haber alan annelere geçmiş olsun diliyorum .güne güzel haberle başlayıp inşallah tüm gün böyle geçmesini diliyorum hepimiz için.dün sabah bebeğimizin hareketlerini gördük büyümüş kerata bizi görünce şımarıp orasını burasını oynattı rabbim herkese nasip etsin inşallah ...
maşallah canım allah nazardan saklasın bebişini
kızlar 1 kişi bile yorum yapmamış ya :26:
kötü haberler var gerçekten çok üzüldüm çok yakın zamanda düşük yaşamış biri olarak gerçekten anlıyorum zaman en büyük ilaç ve bol bol dua edip Yaradana sığınmak.vardır bunda da hayır dedim olsaydı deyip kötü ihtimalleri düşündüm hep ama gerçekten yıkım bu hamileliğimde de etkisi var .Rabbim yardımcınız olsun en yakın zamanda sağlıkla bebeklerinizekavuşun inşallah
bu arada bugün başıma neler geldi kızlar bir bilseniz bu hafta içi bir sürü test istemişti drum sonuçları çıktı ben ilk gebeliğimde de yaptırmıştım bu testleri ve rubella yani kızamıkçık negatif çıkmıştı o dönem drum muhakkak aşı olmalısın demişti.neyse ben geçen yıl aşı oldum bugün çıkan testte ne göreyim kızamıkçığa hem bağoşık gözüküyorum hemde şuan hastalık varmı olan ıgm de pozitif görünüyor.başımdan kaynar sular döküldü resmen.çünkü Allah hepimizden uzak etsin ilk 3 ay geçirilmesi en tehlikeli hastalık.direk kürtaja alıyorlar drlar.ağlaya ağlaya hastaneye gittim . ayrıntılı bir test yapıldı 1 hafta sonra çıkıcak sonucu.drum çok olumlu aşıya bağlıyor aşıdan sonra uzun bir süre böyle çıkabiliyor diyor hatta ben ayrıntılı istemezdim ama senin için rahat etsin dedi biraz rahatladım ama aklımda bir sürü soru ve korku var.Allah korusun bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?