2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar midem çok kötü hem bulanıyor hemde ekşiyorr..eşim zencefil kökü almış ama nasıl yapıcam tarifini verirmisiniz?

geçmiş olsun canım.zencefili nasıl yapıcanı bilmiyorum.Bugün benim de midem ekşir gibi bişey oldu yemekten sonra.Ben de kekik içtim.sıcak suda süzerek fazla bekletmeden içtim.Zararı var mı diye baktım internetten ama yağından zararlı diye bahsediyordu içtim gitti ben de.kekik bulantıya da iyi gelir diye biliyorum ama sen bilirsin.Bu ekşime de bulantıdan daha fena ya

Canım benim allah tez zamanda bebeğine kavuştursun seni sağlıkla.hayirlisi olsun. senin için rahat olsun herşeyin bir zamanı var .allah kolayliklar versin

gecmisi okudum uzuntumu kelimelerle anlatamam ne diyecegimi bilemiyorum Allahim oncelikle bebeklerini kaybedenlere sabir versin diger arkadaslarim da insallah bekledigi guzel haberleri alirlar mahtuananin bebegim gidiyor cumlesinden sonra gozyaslarimi tutamiyorum cok kotu oldum RABBİM YARDİMCİMİZ OLSUN iyi geceler kizlar

canm benim sürekli böyleyim.oğlumdada böyleydim bundada böyleyim.hem mide bulantısı hem mide ekşimesi yaşıyorum.dediğin gibi mide ekşimeside bulantıdan daha kötü.ve ben bu olayı günlük yaşıyorum aralıksız hemde.çok afedersin kustuğum zaman bile ağzımdan çıkan resmen ekşi oluyor hatta acı ekşi:S

Allahim sabır versin çok zor .inşallah en yakın zamanda yüzünüzde gülücükler acar hayat devam ediyor siz sağlıklı olun eşinize simsiki tutunun yeter.

Günaydın kızlar umarım bugün hayırlı haberler çok olur.bebeğini kaybeden arkadaşlar, eylül ayında bende geçirdim ve şuan yine hamileyim.çok ağlamıştım, üzülmüştüm ama elimizden bisey gelmiyor.şuan sevinemiyorum ama yine hamile kaldım yani umudunuzu yitirmeyin.Allah tez zamanda tekrar yaşatsın bu duyguyu size.

Bu arada bugün kontrol günüm ve kalp atışını duyarsam hamileliğine inanacağım biraz daha.dualarınızı eksik etmeyin.gece uyuyamadım stres ten((

canım bende aynıyım ALLAHA şükür kusmuyorum ama
devamlı midemde bi bulantı tiksinme ekşime
hiç aralıksız gün boyu sürüyorr
şimdi bir parca kuruekmegimi yedim geldim

zencefili içecegin cayın içine bikac yaprak halinde dogra
bende aldım ama daha denemedim
sıvı aldıgımda dahada bulanıyorr
şimd ocaga cay suyu koydum ama geri altını kapadım içemicemm

inşllh duyarsın canım ..haberlerini bekliyoruz

Herkese günaydın.. Kötü haberlere çok üzüldüm, Rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı sorunsuz bir hamilelik nasip eder hepsine.. Benim de bugün kontrolüm var. inşallah kesemi görürüz dualarınızı eksik etmeyin neolur....

arkadaşım kesenin resmini aldıysan eğer o kağıtta yazıyor ne kadarlık olduğu baktın mı hiç ?

kaç haftalık olduğu yazmıyor 0.56 cm yazıyor işte bu da 5-6 haftaya tekabül ediyor sanırım... herhalde artık bu cumartesi kesinleşir kaç haftalık olduğu

günaydın canlar öncelikle kötü haber alan annelere geçmiş olsun diliyorum .güne güzel haberle başlayıp inşallah tüm gün böyle geçmesini diliyorum hepimiz için.dün sabah bebeğimizin hareketlerini gördük büyümüş kerata bizi görünce şımarıp orasını burasını oynattı rabbim herkese nasip etsin inşallah ...

Son düzenleme:
Günaydın...

Ben bayağı rahatsızım grip ve hamilelik bir arada çok zorluyor. Sağlık ocağına gidip kan tahlillerini yaptırdım. İlaç kesinlikle kullanma dedi doktor arkadaş... Nasıl geçireceğim bilmiyorum...

Kötü haberler içimi dağladı... Ne söyleyeceğimi bilemiyorum göz yaşlarımı tutamadım... Rabbim sabır versin bir daha yaşatmasın diyorum...

Grip atlatan arkadaşlar ne tavsiye edersiniz ıhlamur içiyorum bol limonlu ama... Mide bulantısı da hat safhada... Kusma halen yok...

maşallah canım allah nazardan saklasın bebişini

bunu yazmıştım kızlar yok arada kaynadı sanırım sitem değil yanlış anlamayın dün okadar kötü haberden sonra normal ya

günaydın kızlar, Allah kaybeden herkese sabrını versin, inş en kısa sürede yeniden sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inş.
Bebeğini gören herkesin de gözü aydın, darısı hepimizin başına, ben de cumartesiyi bekliyorum sabırsızlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…