bunu yazmıştım kızlar yok arada kaynadı sanırım sitem değil yanlış anlamayın dün okadar kötü haberden sonra normal ya
bunu yazmıştım kızlar yok arada kaynadı sanırım sitem değil yanlış anlamayın dün okadar kötü haberden sonra normal ya
İnş en kısa sürede hayırlı haberini duyarsın canım, dua edicem sen ve bebeğin için. Sen de içini ferah tut ki bebişin huzurlu olsun içeride
Allah korusun canım yaa inşaallah yoktur doktorun da rahatlatmış zaten fazla takmamaya çalış...
canım benim bildigim aşılarda ,sana kızamıkcıgı yükleyip bagısıklık kazanmanı saglıyorlar
onun için aşı zaten canlı kızamıkcık onun yüksek cıkması dogal
tabi ben böyle biliyorum..seni yanıltmak istemem ama
doktorun da aynı şeyi söylemiş bence korkulacak bişey yok canım kendini üzme
kizlar yarin kurtaj olacagim sabah sekiz bucukta cok korkuyorum :-( bebegim buyumemiş malesef doktor artik beklemeye gerek yok dedi. aranizdan uzulerek ayriliyorum. rabbim kotu haber alanlara sabir versin insallah kotu sonuc olmaz buyur bebeginiz cok zor bir durum aglamaktan bitabim artik ama rabbim en kisa zamanda tekrar nasip etsin insallah. allah im sizlere saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebeklerinizle uzun uzun omurler gecirin insallah. bana destek olan arkadaslara cok cok tesekkur ederim allah yardimciniz olsun hayirli dogumlar olsun.kendinize ve tatli bebislerinize iyi bakin. hoscakalin
Merhaba kızlar kontrolden geldim.kap atışını duyduk bebeğimizin çok şükür.herşey normal dedi doktor.yine vaginal baktı.en gerildigim şey. Çok şükür artik onada alisiyorum:) 3 hafta sonra yine çağırdı ense kalınlığı falan için.umarım birşey çıkmaz.rabbim hepimizi korusun.tüm olumsuzluklardan.
günaydın annişler :)) ben bu faranjitten kurtulamıyorum nasıl bir önlem almalıyız bunun için ? deli olucam artıkbademciklerim yok direk yapışıo boğazımdan hastalık
çok sevindim canım dünde ben duymuştum aynen vajinal muayeneyle.bende 3 hafta sonra gideceğim tekrar kan testlerini yaptırdın mı?
bazen bana da oluyor. haftada birkaç kere yokluyor öyle, rahim kasılması diye düşünüyorum, normal bu durum. sendeki sıklığı ne canım?
henüz birşey kullanmaya başlamadım. çatlağa müsaitim bir cildim var. ama kilo almadım diye erken geldi bana. kreme ne zaman başlanıyor bilmiyorum...
canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm(
zamanla acısı geçecek canım. kendini dinlemeye çalışma, zihnini birşeyler ile meşgul etmeye çalış. ilk günler zor ama neyse ki hafifliyor acısı.
kızlar 1 kişi bile yorum yapmamış ya :26:
yaptirmistimda 3 test eksik kalmış.hepatit, kızamık diğerini hatırlamıyorum.onları yaptırıp gidicem.
Bu testler kacinci haftada yapiliyo ki
sağol canım amin..hımm canım geçmiiş olsun da bence telaş yapma aşıdandır o inşallah bir şey olmaz bebişe de sana da Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun...
göbek çekilmesi bendede oluyordu geçti şimdi bende kontrole gıttım çok şükür rabbıme herşey yolunda kızlar ne duaları okuyorsunuz?
Merhaba kızlar kontrolden geldim.kap atışını duyduk bebeğimizin çok şükür.herşey normal dedi doktor.yine vaginal baktı.en gerildigim şey. Çok şükür artik onada alisiyorum:) 3 hafta sonra yine çağırdı ense kalınlığı falan için.umarım birşey çıkmaz.rabbim hepimizi korusun.tüm olumsuzluklardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?