2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bunu yazmıştım kızlar yok arada kaynadı sanırım sitem değil yanlış anlamayın dün okadar kötü haberden sonra normal ya

İnş en kısa sürede hayırlı haberini duyarsın canım, dua edicem sen ve bebeğin için. Sen de içini ferah tut ki bebişin huzurlu olsun içeride

bunu yazmıştım kızlar yok arada kaynadı sanırım sitem değil yanlış anlamayın dün okadar kötü haberden sonra normal ya

Allah korusun canım yaa inşaallah yoktur doktorun da rahatlatmış zaten fazla takmamaya çalış...

canım benim bildigim aşılarda ,sana kızamıkcıgı yükleyip bagısıklık kazanmanı saglıyorlar
onun için aşı zaten canlı kızamıkcık onun yüksek cıkması dogal
tabi ben böyle biliyorum..seni yanıltmak istemem ama
doktorun da aynı şeyi söylemiş bence korkulacak bişey yok canım kendini üzme

İnş en kısa sürede hayırlı haberini duyarsın canım, dua edicem sen ve bebeğin için. Sen de içini ferah tut ki bebişin huzurlu olsun içeride

Allah korusun canım yaa inşaallah yoktur doktorun da rahatlatmış zaten fazla takmamaya çalış...

sağolun canlar inşallah öyledir

günaydın annişler :)) ben bu faranjitten kurtulamıyorum nasıl bir önlem almalıyız bunun için ? deli olucam artık bademciklerim yok direk yapışıo boğazımdan hastalık

günaydınlar.....
nasılsınız bakalım?
kötü haberler için çok üzüldüm.. o arkadaşlara geçmiş olsun diyorum...
rabbim tekrar aynı acıyı yaşatmasın...
eşlerine ve kendilerine sağlık ve uzun ömür versin rabbim...
bi söz vardır,bana düşük yaptığımda söylemişlerdi,ilk başta kaldıramadım ama gerçekten çok doğru....
''AĞAÇTAN DÜŞEN YAPRAK OLSUN AĞACA BİŞEY OLMASIN.......''
rabbim sizelere sağlık versin....

Merhaba kızlar kontrolden geldim.kap atışını duyduk bebeğimizin çok şükür.herşey normal dedi doktor.yine vaginal baktı.en gerildigim şey. Çok şükür artik onada alisiyorum:) 3 hafta sonra yine çağırdı ense kalınlığı falan için.umarım birşey çıkmaz.rabbim hepimizi korusun.tüm olumsuzluklardan.

canımmm Rabbim yardımcın olsun... Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek verir..
normalde bugün bende 9da olacaktım.. ama 3 gün daha beklemek istedim.. senden de dua bekliyorum.. hoşçakal..

çok sevindim canım dünde ben duymuştum aynen vajinal muayeneyle.bende 3 hafta sonra gideceğim tekrar kan testlerini yaptırdın mı?

Günaydın herkese..

Dünkü haberler gerçekten çok sarstı ama bizim şer bildiğimizde hayır vardır inancıyla insan kendini teselliye itiyor..
Allah yar ve yardımcısı olsun zorda olan arkadaşlara ..

günaydın annişler :)) ben bu faranjitten kurtulamıyorum nasıl bir önlem almalıyız bunun için ? deli olucam artık bademciklerim yok direk yapışıo boğazımdan hastalık

günaydın kızlar, ah kızlar içim ezildi haberleri okuyunca, nasıl üzüldüm, içimden bişeyler koptu, allah hepimizin yardımcısı olsun, nazara çok inanıyorum ben, o yüzden ailem harici hala kimse bilmiyor 4 ay olana kadarda söylemeyi düşünmüyorum Allah izin verirse.

Faranjit en kötüsü, inan ne sıcak ne soğuk yaramıyo bu illete 2 hafta önce ben yatak döşek yattım bu faranjit yüzünden, ilaç olmayınca iş dahada zorlaşıyo, sana tavsiyem ıhlamurunu ihmal etme bol limon çok iyi gelir ama ne çok sıcak iç nede çok soğuk, asitli içeceklerden kesinlikle uzak dur, nefesini sıcak tut, dışarı çıkarsan ağzını bağla bişeyle ki sıcak nefes al, birde bulabilirsen kestane balı bir kaşık üzerine azıcık limon sıkıp akşamları yatmadan önce yut ( tahta kaşıkla tabi çünkü bala metal kaşık önermiyorlar ), birde zencefil ( toz zencefil aktarlarda var ) ve balı karıştır boğazın yandıkca bir kaşık yut ondan çok rahatlatıyor biraz yakar ama çok iyi gelir, bide ıhlamuruna zencefil ve karabiber de ekle canım içerken çok iyi geliyor. parol içebilirsin ateşin çıkarsa çünkü ateş yapıyor bu illet bazen. bol sıvı al ama ne soğuk ne sıcak unutma, bu çok önemli faranjiti tetikleyen şeylerden biri de bu. umarım en kısa sürede atlatırsın.

çok sevindim canım dünde ben duymuştum aynen vajinal muayeneyle.bende 3 hafta sonra gideceğim tekrar kan testlerini yaptırdın mı?

yaptirmistimda 3 test eksik kalmış.hepatit, kızamık diğerini hatırlamıyorum.onları yaptırıp gidicem.

Bebeklerini kaybeden arkadaslara cook cok gecmis olsun.Allah sabir versin iyi bilirim o duyguyu.insallah en kisa zamanda tekrar hamis olursunuz.
Bu arada bugun kontrolum var 4 de dualarinizi eksik etmeyin lutfen..insallah hersey normaldir kizlar yaaa..cok korkuyorum.

nerdeyse her yerimden kalkışımda kasıklarımda ağrı hissediyorum.Göbek çekilmeside dün başladı.birde yattığım zaman sağ tarafımda portakal büyüklüğünde bi kese var gibi hissediyorum onun gebelik kesesi olduğunu düşünüyorum çünkü bebeği doktor sağda bulmuştu da , aynı hissi bide solda da hissediyorum , benim bitanecik bebeğim var :)) ona neyin nesi anlayamadım :))

hımm canım geçmiiş olsun da bence telaş yapma aşıdandır o inşallah bir şey olmaz bebişe de sana da Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun...

göbek çekilmesi bendede oluyordu geçti şimdi bende kontrole gıttım çok şükür rabbıme herşey yolunda kızlar ne duaları okuyorsunuz?

Bu testler kacinci haftada yapiliyo ki

benim dr kalp atışını duyduktan sonra istedi. genelde kalp atışı duyulduktan sonra isteniyor

hımm canım geçmiiş olsun da bence telaş yapma aşıdandır o inşallah bir şey olmaz bebişe de sana da Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun...
sağol canım amin..

göbek çekilmesi bendede oluyordu geçti şimdi bende kontrole gıttım çok şükür rabbıme herşey yolunda kızlar ne duaları okuyorsunuz?

ben ne biliyorsam okuyorum ama şu sıralar sık sık yasin ve meryem suresini okumaya çalışıyorum

oooh beee iyi bir haber çok sevindim canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…