Bu testler kacinci haftada yapiliyo ki
Bu testler kacinci haftada yapiliyo ki
İnsallah canim..yazini okurken kendimi tutamadim bende..zaten duygusaldim simdi daha da artti.herseye agliyorum nerdeyse.Rabbim dualarini kabul eder insallah.ben ağlamak istiyorum..
oturup rahat rahat ağlamak..
bilgisayar ekranının ardına saklanmadan kendimi sıkmadan bağıra bağıra ağlayıp rahatlamak istiyorum..
ama etrafta o kadar meraklı ve boşboğaz insan var ki.. yapamam..
ne izin alabiliyorum ne kendime izin verebiliyorum...
biliyorum belki de boşuna bu üzülmelerim belki de miniğim beni bırakmıycak.. ama olmuyo üzülmeden edemiyorum..
karmaşığım çokkk karmaşığım..
eşime de üzülüyorum bi yandan o kadar heyecanlı geldi ki yüzündeki o ifadeyi unutamıyorum.. ve bana destek olmak için yaptıkları.
iyi ki o var..
%20 de olsa bi ihtimal verdi dr. bekliyorum.. beklemekten ve sabretmekten başka bir şey yok suan elimde bir de duam var avuçlarımda...
ve bu bekleyiş sürecinde iş yerindeki işler o kadar anlamsız ve gereksiz geliyo ki hiç bir şey yapasım gelmiyor..
soru soranlara kızıyorum tersliyorum...
insanlar çok basit şeylerle uğraşıyorlar gibi geliyor ama tabi oyle değil ama bana oyle geliyor elimde değil..
keşke dun dr.dan rapor falan isteseydim de gelmeseydim işe... neyse artık başa gelen çekilir.. napalım..
buarada hala hiç bir ağrım sancım ve kanama gibi belirtim yok.. inşallah miniğim daha çok küçük olduğundan duyuramamıştır kendini..pazartesi bas bas bağırır inşallah ben burdayım hiç bir yere gitmiyorum diye...
iş arkadaşım beni rüyasında görmüş çok mutluymuşum .. hayır çıkar inşallah rüyası..
hanımlar ben bu alerjiden mahvoldum ya ilaç da kullanamıyorum o yüzden tüm gün hapşur allah hapşur...
her hapşurukta içimde deprem oluyo üstelik düşük tehlikem vardı şimdilik bayağı azaldı düşük tehlikesi ama yine de temkinli olmakta fayda var...
benim gibi olan ya da bu derdin çaresini bilen biri var mı?:2:
günaydın kızlar cumartesi kontrolüm vardı ama doktorumun gelemicekmiş bugune aldık ögleden sonra gidicek dua edin nolur hayırlı haberlerle dönim çok çok heycanlıyım içim kıpır kıpır ama çokta korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var
günaydın kızlar cumartesi kontrolüm vardı ama doktorumun gelemicekmiş bugune aldık ögleden sonra gidicek dua edin nolur hayırlı haberlerle dönim çok çok heycanlıyım içim kıpır kıpır ama çokta korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var
inşallah canım dualarımız seninle
inşallah canım güzel haberler bekliyoruz ...
öyle heycanlıyımki büyümüşmü mercimegim çok merak ediyorum :)
günaydın kızlar.... dışarıda çok kasvetli bir hava var ama bir kaç gündür sabah bulantısı dışında istifra etmiyorum hatta yiyemediğim şeyleri yemeye başladım salata gibi mesela dün salata tabagına sarılırken buldum kendimi:)) yani dışarısı kasvetli ama midem sağolsun ii hissediyorum...
tuvaletlerim aynı miktarda su içmeme rağmen sıklaşmaya başladı 5. haftalarda çok sık gidiyodum şimdi gece bile 4 5 kez çatlamış halde gidiyorum tuvalete...haftaya cumaya kadar raporluyum evde kadınlar klübünün başında :) oku oku :)) şaşı olcam valla en iyisi 2000 parçalık puzzle ım vardı ona başlıyım 1 haftaya kalmaz bitiririm heralde... zor günler için saklıyodum... :)))
Kızlar bişi sormak istiyorum,bende bi gün bi günümü tutmuyor genelde,yani kimi zaman gece bulantıyla uyanıyorum,sabah devam ediyor,çok afedersiniz ama istifra ediyorum bazen,bazen de sanki hiç belirtim yokmuş gibi..yiyip içmem de bi sıkıntı olmuyor..sizlerde de oluyor mu ? normal mi acaba ?
evet oluyo cnm normal sanırım progesteron hormonu yüzünden bir hafta ful gece gündüz kustum bir hafta iiiyidim sonra tekrar artmaya başladı ve şimdi durulmaya başladı yine artacakmı yoksa benden bu kadarmı dicek bulantılar bilmiyorum ama dönem dönem sanırım vücut toparlanmaya fırsat veriyo fırsat vermeyenide serumlarla idare ediyolar... kadınlar kulübünden izlenimlerim bu bu kadar hamileyi bir araya toplayıpta başka bir yerde gözlem yapamazsın dimi:)
ben de şimdiden üç kilo aldım canım. ve göbeğim çok çıktı. herhalde çok kilo alacağım bu hamilelikte.
Kızlar bişi sormak istiyorum,bende bi gün bi günümü tutmuyor genelde,yani kimi zaman gece bulantıyla uyanıyorum,sabah devam ediyor,çok afedersiniz ama istifra ediyorum bazen,bazen de sanki hiç belirtim yokmuş gibi..yiyip içmem de bi sıkıntı olmuyor..sizlerde de oluyor mu ? normal mi acaba ?
evet bende de aynı şeyler var.zaten şükür sitedeki birçok arkadaşa göre iyi durumdayım, hiç bulantım falan olamdı.kısmi duygusal değişiklikler dışında bir şeyim yok.bi ara göğüslerim acıyordu o da geçti.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
evet bende de aynı şeyler var.zaten şükür sitedeki birçok arkadaşa göre iyi durumdayım, hiç bulantım falan olamdı.kısmi duygusal değişiklikler dışında bir şeyim yok.bi ara göğüslerim acıyordu o da geçti.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?