2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
benim doktorum da kesin değil ama sağ yumurtadan olduğu için erkek olma ihtimali yüksek şimdiye dek hep tuttu dedi, kendisi de hamileydi ve kız soldaymış

benim de çin takvimine göre kız rus takvimine göre erkek çıkıyor ama bebişim sol tarafta:) hayırlısı ile sağlıkla doğsun da başka bişey istemiyorum ki:)

Kizlar bisey sorcam size..siz cay kola nescafe gibi kafeinli seyler iciyomusunuz?ben sabahlari acik 2bardak cay iciyorum sadece digerlerini icmiyorum.

ben de açık çay içiyorum alışkanlık işte bir de ekşi şeyler canım istiyor canınız ummasın kızılcık vardı buzlukta onun sadece su ile kaynatıp kendime ekşi meyve suyu yaptım şekersiz:)

kızlar size bişey sorucam 3.aya girdim ve artık çatlak kremi yada yağ bişiler kullanma zamanım geldi siz napıyorsunuz.lierac çok öneriyorlar ve bio oil inanılmazmış kafam çok karışık herkes bişey sölylüyor.tabiki çatlıcaksa çatlıyor.biraz bile azaltmak için her ürünü alabilirm:)

canımcım senin bulduğun rus takvimi.çin takviminde senin yaşın ve hamile kaldığın ayın kesiştiği yere bakıyosun tablodan. K ise kız E ise erkek.Çin Takvimi 2013 Cinsiyet ve Yaş Hesaplama linkinden bakabilirsin.

tatlı badem yağı en iyisi hem göğüslere hem karnına ama hergün kullanıcaksın...

Eczanede hamileler için satılan bir krem vardı bitkisel özlü adını hatırlayamadım ama o işe yarıyor. gerçi biraz da bünye meselesi bu çatlak mevzuları....

Canım cevabın için çok teşekkür ederim. Benim SAT 26 Aralık, budurumda hamile kaldığım ay aralık mı ocak mı olur acaba? çünkü ocakta yumurtlamış oluyorum

Merhaba kızlar,uzun zamandır giriş yapamıyordum nasılsınız? Şahsen hamileliğim heyecanlarla bazen endişelerle ama çok güzel hislerle devam ediyor :)

inşallah canım inşallah hayırlı haberler alırsında tüm bu kabus biter senin için, sevincini yaşarsın Allah'ın izniyle. işleri takma boşver olduğu kadar hiçbirşey senden önemli değil unutma, işte bir yere kadar sonuçta, en iyisi senin sağlığın. Bu duygusallık bizi nereye götürcek böyle bilmiyorum, yazını okuyunca gözümden akanlara hakim olamadım, allahtan gelen giden olmadıda görmediler beni yoksa diycekler bu kız niye ağlıyo, üzme kendini, inşallah çok sevinirsin, çok mutlu olursun.

hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım, hadi bakalım:)

Bu arada doktoruma 7. haftanın sonunda kontrole gitmiştim bidahakini 12. haftanın sonuna aldık,sizce cinsiyet de belli olur mu dersiniz? :)

canım daha erken değil mi acaba ya, henüz bişi yok çünkü bende şişkinlik dışında, ama etrafımdaki hamileler lierac yada bebe yağı kullanın diyolar, çaktırmadan soruyorum çünkü henüz hamiş olduğumu bilmiyolar onlarda anlatıyolar hemen:) genelde bebe yağı en iyi gelenmiş, kalçalara, baldırlara ve karına sürüyolarmış:)

inşallah canımm inşallah inşallahh inşaallah.. bebeğin iyidir.

ama şunu unutma ne yaparsan kendine yaparsın.. şuan yaşadıkların kötü bir rüya ve geçecek... emin ol geçecek.. insanoğlu unutuyoruz. bu bizim iyi mi kötü mü bilinmez ama sonuçta iyi bir özelliğimiz. hayata devam ediyoruz. işte bu yüzden sağlam olmalıyız..herşeyi takmamalıyız.. içimizi rahat tutmalıyız. hayırlısıyla yeni güzel günler olacaktır.. işte zor günlerden güçlü çıkmalıyız ki yeni umutlarda da güçlü olalım.

sağlıklı,huzurlu,mutlu günlere...

arkadaşlar sonunda hastanede testlerimi yaptırdım..yarın 13.30 çıkıyormuş sonuçlar inşallah normal değerler çıkar.. yorumları okuyamadım..inşallah güzel haberler vardır..
bir de ne çok hamile vardı:))) herkese kolaylıklar olsun..

Bu arada doktoruma 7. haftanın sonunda kontrole gitmiştim bidahakini 12. haftanın sonuna aldık,sizce cinsiyet de belli olur mu dersiniz? :)

bende aynen senin gibi gittim, benimde bir sonraki randevu 12. haftaya geliyor ense kalınlığına mı ne bakçakmış bide tekrar kan tahlili isticekmiş benim biraz kan değerlerim düşük çıkmıştı çünkü. 12. hafta tam 3 ay bitmiş oluyor ama belli olur mu ki dersin genelde 4 ayda belli oluyor diye biliyorum:)

Doktorum benden kan sayımı haricinde test istemedi henüz,yaptırdıkların ne testiydi cnm?

Ama ense kalınlığı için de gelmeden test yaptır demesi gerekmiyor mu? Erkek de kız da olsa kabulüm,ben onu o kadar isterken cinsiyet ayırımı yapamam,ilk bebeğim olacak inş. zaten :) Herkesin hakkında hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…