benim doktorum da kesin değil ama sağ yumurtadan olduğu için erkek olma ihtimali yüksek şimdiye dek hep tuttu dedi, kendisi de hamileydi ve kız soldaymış
Kizlar bisey sorcam size..siz cay kola nescafe gibi kafeinli seyler iciyomusunuz?ben sabahlari acik 2bardak cay iciyorum sadece digerlerini icmiyorum.
Kızlar bu çin takvimi nasıl yapılıyor bilen var mı? ben bir link buldum ama orada eşimin ve doğum tarihlerimizi giriyorum onların altında bir alan daha var oraya da bebişimizin tahmini doğum tarihi mi yazılacak? siz hangi sayfadan yaptınız, link verebilir misiniz?
kızlar size bişey sorucam 3.aya girdim ve artık çatlak kremi yada yağ bişiler kullanma zamanım geldi siz napıyorsunuz.lierac çok öneriyorlar ve bio oil inanılmazmış kafam çok karışık herkes bişey sölylüyor.tabiki çatlıcaksa çatlıyor.biraz bile azaltmak için her ürünü alabilirm:)
kızlar size bişey sorucam 3.aya girdim ve artık çatlak kremi yada yağ bişiler kullanma zamanım geldi siz napıyorsunuz.lierac çok öneriyorlar ve bio oil inanılmazmış kafam çok karışık herkes bişey sölylüyor.tabiki çatlıcaksa çatlıyor.biraz bile azaltmak için her ürünü alabilirm:)
tatlı badem yağı en iyisi hem göğüslere hem karnına ama hergün kullanıcaksın...
Eczanede hamileler için satılan bir krem vardı bitkisel özlü adını hatırlayamadım ama o işe yarıyor. gerçi biraz da bünye meselesi bu çatlak mevzuları....
canımcım senin bulduğun rus takvimi.çin takviminde senin yaşın ve hamile kaldığın ayın kesiştiği yere bakıyosun tablodan. K ise kız E ise erkek.Çin Takvimi 2013 Cinsiyet ve Yaş Hesaplama linkinden bakabilirsin.
tabi cnm çatlıycaksa çatlıyo ama belki birazcık engel oluruz eczanedeki bio oil olabilrmi
ben ağlamak istiyorum..
oturup rahat rahat ağlamak..
bilgisayar ekranının ardına saklanmadan kendimi sıkmadan bağıra bağıra ağlayıp rahatlamak istiyorum..
ama etrafta o kadar meraklı ve boşboğaz insan var ki.. yapamam..
ne izin alabiliyorum ne kendime izin verebiliyorum...
biliyorum belki de boşuna bu üzülmelerim belki de miniğim beni bırakmıycak.. ama olmuyo üzülmeden edemiyorum..
karmaşığım çokkk karmaşığım..
eşime de üzülüyorum bi yandan o kadar heyecanlı geldi ki yüzündeki o ifadeyi unutamıyorum.. ve bana destek olmak için yaptıkları.
iyi ki o var..
%20 de olsa bi ihtimal verdi dr. bekliyorum.. beklemekten ve sabretmekten başka bir şey yok suan elimde bir de duam var avuçlarımda...
ve bu bekleyiş sürecinde iş yerindeki işler o kadar anlamsız ve gereksiz geliyo ki hiç bir şey yapasım gelmiyor..
soru soranlara kızıyorum tersliyorum...
insanlar çok basit şeylerle uğraşıyorlar gibi geliyor ama tabi oyle değil ama bana oyle geliyor elimde değil..
keşke dun dr.dan rapor falan isteseydim de gelmeseydim işe... neyse artık başa gelen çekilir.. napalım..
buarada hala hiç bir ağrım sancım ve kanama gibi belirtim yok.. inşallah miniğim daha çok küçük olduğundan duyuramamıştır kendini..pazartesi bas bas bağırır inşallah ben burdayım hiç bir yere gitmiyorum diye...
iş arkadaşım beni rüyasında görmüş çok mutluymuşum .. hayır çıkar inşallah rüyası..
günaydın kızlar cumartesi kontrolüm vardı ama doktorumun gelemicekmiş bugune aldık ögleden sonra gidicek dua edin nolur hayırlı haberlerle dönim çok çok heycanlıyım içim kıpır kıpır ama çokta korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var
ben ağlamak istiyorum..
oturup rahat rahat ağlamak..
bilgisayar ekranının ardına saklanmadan kendimi sıkmadan bağıra bağıra ağlayıp rahatlamak istiyorum..
ama etrafta o kadar meraklı ve boşboğaz insan var ki.. yapamam..
ne izin alabiliyorum ne kendime izin verebiliyorum...
biliyorum belki de boşuna bu üzülmelerim belki de miniğim beni bırakmıycak.. ama olmuyo üzülmeden edemiyorum..
karmaşığım çokkk karmaşığım..
eşime de üzülüyorum bi yandan o kadar heyecanlı geldi ki yüzündeki o ifadeyi unutamıyorum.. ve bana destek olmak için yaptıkları.
iyi ki o var..
%20 de olsa bi ihtimal verdi dr. bekliyorum.. beklemekten ve sabretmekten başka bir şey yok suan elimde bir de duam var avuçlarımda...
ve bu bekleyiş sürecinde iş yerindeki işler o kadar anlamsız ve gereksiz geliyo ki hiç bir şey yapasım gelmiyor..
soru soranlara kızıyorum tersliyorum...
insanlar çok basit şeylerle uğraşıyorlar gibi geliyor ama tabi oyle değil ama bana oyle geliyor elimde değil..
keşke dun dr.dan rapor falan isteseydim de gelmeseydim işe... neyse artık başa gelen çekilir.. napalım..
buarada hala hiç bir ağrım sancım ve kanama gibi belirtim yok.. inşallah miniğim daha çok küçük olduğundan duyuramamıştır kendini..pazartesi bas bas bağırır inşallah ben burdayım hiç bir yere gitmiyorum diye...
iş arkadaşım beni rüyasında görmüş çok mutluymuşum .. hayır çıkar inşallah rüyası..
Bu arada doktoruma 7. haftanın sonunda kontrole gitmiştim bidahakini 12. haftanın sonuna aldık,sizce cinsiyet de belli olur mu dersiniz? :)
arkadaşlar sonunda hastanede testlerimi yaptırdım..yarın 13.30 çıkıyormuş sonuçlar inşallah normal değerler çıkar.. yorumları okuyamadım..inşallah güzel haberler vardır..
bir de ne çok hamile vardı:))) herkese kolaylıklar olsun..
bende aynen senin gibi gittim, benimde bir sonraki randevu 12. haftaya geliyor ense kalınlığına mı ne bakçakmış bide tekrar kan tahlili isticekmiş benim biraz kan değerlerim düşük çıkmıştı çünkü. 12. hafta tam 3 ay bitmiş oluyor ama belli olur mu ki dersin genelde 4 ayda belli oluyor diye biliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?