2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bende şimdilik arkonun vücut yağıyla idare ediyorum benim cildim çok kuru hatta kışın göbek yanlarım pul pul dökülür hamile kaldığım ilk günler çok dökülüyordu artık daha çok kullanıyorum sürekli sürüyorum çatlamasın diye .ama ayın 23 ünde randevum var ikili test için o zaman doktora soracağım önerdiği birşey yoksa eve gelip netten biraz araştırıp eczaneden alırım .çünkü 3. ay başlamamız gerek bence heleki benim gibi kuru ciltliler hemen başlamalı şimdilik vucut yağıyla idare edeyimde.

Son düzenleme:

bilmiyorumki sabahtan gel dedi, bebek göstermezse baya bi uğraşıcaz dedi, bazı testlerden bahsetti ama inan o kadar karışık geliyoki, bi kan testini hatırlıyorum o gün için, zaten doktoru görünce o yönlendirir bizi, git diyo gidiyorum gel diyo geliyorum hehe:) bide henüz doktora tam alışamadık heralde her gittiğimde bunları mutlaka sormalıyım dediğim şeylerin bir kısmını hep unutuyorum oradan çıkınca aklıma geliyor:)

kızlar benim başım çok ağrıyor ne yapabilirim?

sadece parol içebilirsin canım, ağrı kesici kendisi, ama onuda günde 2 den fazla içme dedi doktor, tek ilacın bu olacak 9 ay süresince o nedenle dikkat et kendine dedi, ne yazıkki ilk aylarda baş ağrısı olabiliyor, ilk haftalarda gözümü açamıyordum ben ağrıdan sonra doktor parolu verdi ha birde minoset, sadece bunları kullanabilirsin ağrı kesici olarak, duşun altına girmeyi dene, ılık duşta iyi geliyor bazen, bide imkanın varsa karanlık odada uyumayı dene o da rahatlatabiliyor bazen, geçmiyorsa tok karına 1 parol al bakalım belki geçer.

Ben gitmeden soracaklarımı liste yapıyorum kolay oluyor :) Dediğin gibi yönlendirmesini beklerim artık,tecrübeli ve çok pozitif bir doktor zaten ona güveniyorum.

arkadaşım ben doktorumun yönlendirmesiyle 2 şişe serum yedim öyle rahatladım.sende git taktır bi serum doktoruna söyle.böyle çekilmez çünkü.onun sayesinde 3 günde gribimin ağırlığı gitti.geçmiş olsun canm

canm seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama ben oğlumda kullanmadığım yağ krem kalmadı hemde hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başladım 3.ayımı bile beklemedim.velhasıl 8 ay hiç çatlağım olmadı taki bir sabah uyanıpta o çizgileri görene kadar.önce gözlerime inanamadım acaba pijamamın lastik izimi dedim ama değilmiş önce azdı sonra hergün yerine yenisi eklendi.göbeğimin altı çatlak şuan.keşke sadece göbeğim olsa ne alakaysa üst bacağımın iç taraflarıda yırtıldı.hatta ben hamile kalmasam lazere başlıcaktım ki hamile kaldım.sanırsam bunlarla bi ömür yaşıcam

kızlar 1 ay sonrasında canım ilk defa tatlı istedi,sütlü tatlı ama diğerlerini yiyemem..
gittim aldım marketten,eker marka,şimdilik nefsimi köreltsin diye,eve gidince evde kendim yapıcam... tabi canım istemeye devam ederse çünkü bi kez yediğim zaman sıkılıyorum...
ama çok uykum var.....
bu durum hiç değişmedi hamile olduğumu öğrendiğimden beri sürekli uykum var.......gece gündüz uyuyabilirim...
ama sanki uyuyunca da zaman daha çabuk geçiyo. ne zaman 2 aylık olduk anlamadım bile....

cnm 3.aydan itibaren bişekilde nemlendirmeye başlamamız lazım.bi eczaneye gttim.bayan nasıl yani hiçbişi sürmüomusun die şoklara girdi sinirimi bozdu:)ama ne alcağımı bilsem

kızlar buarada hero bayb milupa bebelac gibi yerlere şimdiden kayıt olun.hem bebeğiniz doğduğunda size numuna gönderiyorlar hemde eğer isterseniz hertürlü konuda cep tlfnunuza msj atıp sizi bilgilendiriyorlar.tavsiye ederim.ben oğlum hakkında birçok şeyi oralardan gelen msjlarla öğrendim.aşı zamanlarına kadar direk bebeğinizin ismiyle hemde size msj atıyorlar.

Ben gitmeden soracaklarımı liste yapıyorum kolay oluyor :) Dediğin gibi yönlendirmesini beklerim artık,tecrübeli ve çok pozitif bir doktor zaten ona güveniyorum.

aa liste çok iyi fikir, bundan sonra bende yapayım:) bide evet dediğin gibi artık onlar yönlendiriyorlar öylesi daha iyi:) doktor çok önemli herkesin umarım içine siniyodur doktoru yoksa işimiz zor, 9 ay bizi çekecek biri lazım hehe:)

Doktorum benden kan sayımı haricinde test istemedi henüz,yaptırdıkların ne testiydi cnm?

canım ben gebelik öncesi test yaptırmıştım hamile kaldıktan sonra test yaptırmamıştım gebelik rutin testler bir idrar vardı sonra bayağı tüp.. hormon vs. yazıyordu.. ama ben bu haftaya da kadar troidimi ölçütürüyorum aylık.. bu sefer sanırım o da var içinde.. yani rutin testler.. sağolsun efsun07 arkadaş yazmış.. benim aklımda kalmadı. tüpleri okuyamadım.

primaya önceki bebekte üye olmuştum ama bunlarada hemen üye olalım :))

cnm 3.aydan itibaren bişekilde nemlendirmeye başlamamız lazım.bi eczaneye gttim.bayan nasıl yani hiçbişi sürmüomusun die şoklara girdi sinirimi bozdu:)ama ne alcağımı bilsem

hadi yaa, doktora gidince bende bir sorayım bakayım, yada şimdiden başlayalım bebe yağına nolcak ki en kötü yağlı yağlı gezeriz:) nemlendirir hem daha iyi, bide biz yaza denk gelicez bence bu çok iyi, çünkü kışın insanın cildi daha çok kuruyor, yaz en azından nemli oluyor:) Etrafımdaki hamileler johnson bebe yağı dediler onlar öle yapılormış onlarada bir yakınları tavsiye etmiş yani kullananlar, karar veremezsen sür gitsin bebe yağını

haklısın...olucaksa oluyor ben kendimi tatmin etmeye çalışıyorum işte sürdüm mü sürdüm olsun bakarsın küçük ihtimal işe yarar hala umudum var ahhahahah

Doktor epey önemli evet..Endişelendiğim bir konu olduğunda arıyorum muhakkak açıyor.

doğru söylüyon karar verene kadar bebe yağı alıyım bende bnde bu cumartesi gidicem doktora bakalım o ne dicek paylaşırım burda.yaaa derin kırmızı çizgiler çok fena :):):)ama yapacak birşey yok illaki bi gün olacak:)

kızlar benim başım çok ağrıyor ne yapabilirim?

canım vücudunu susuz bırakma..bol su içmeye çalış... meyve ye.. birşeyler atıştır.. aç kalma.. aç kalmak da baş ağrısı yapıyor.. ayran iç.. panzehirdir biliyorsun.. vücudundaki zararlı şeyleri temizler.. güzel bir duş al.. ama üşütmemeye dikkat et...

bunları yapıyorsan ve ağrıyorsa arkadaşların dediği gibi parol al ama şiddetli bir ağrıysa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…