2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
primaya önceki bebekte üye olmuştum ama bunlarada hemen üye olalım :))

nerden üye olacağız internet üzerinden mi?

eşimle tartıştımmm yine kaynana yüzünden sevmiyorum kadını ya sevmiyorum

hamile olan eşim mi kaynanam mı yoksa ben miyim anlamadım

nerden üye olacağız internet üzerinden mi?

eşimle tartıştımmm yine kaynana yüzünden sevmiyorum kadını ya sevmiyorum

hamile olan eşim mi kaynanam mı yoksa ben miyim anlamadım

evet ya internetten üye oluyosun:) kaynanaya gelince adı var.... kaynana...benimki allahtan uzakta da biraz daha rahatım...en büyük destekçin eşin olmalı bu durumda kaynananla ilgili bir sorun yaşadığında eşine şikayet etme, deki bak annen saygı duyuyorum ama bana böyle böyle söyledi veya dedi şikayet ediyorum gibi algılama sabrımı zorluyo dayanamyıp bişey sölerim kalbi kırılır senlede papaz oluruz de:)ya sen bir çözüm bul ya ben halledeyim de... ama kendi durumunuda anlat bilmem bu tavsiyeler işine yararmı

benim dr kalp atışını duyduktan sonra istedi. genelde kalp atışı duyulduktan sonra isteniyor

Ya benden istemedi dr'um. Ama ben tup bebek Dr'una gitmiştim kalp atışını duymaya. 15 gun sonra devam edeceğin Dr'a git demişti. Herhalde o yaptırır testleri. Geç kalmış olmam insallah degil mı? Acelesi var mı arkadaslar yapılan testlerin?

Bu arada ili gündür sanki ağızım tuzlu gibi. Su icsem de öyle. Zaten su çok icinde de midem bulanıyor
Şu bir kac ayı da bir atlarsak hayırlısıyla.

Ya buarada bişey sorucam yatarken sağa sola döndügümde kasıklarıma ve bacaklarıma hafif kramplar giriyor birkaç gündür daha erken değilmi bunlar için yoksa bunları yaşayan arkadaşlarımız varmı acaba ?

yok canım ya geç kalınacak testler değil bir sonraki gidişinde yaptırırsın bazı drlar istemiyor ama genelde yapılan testler bunlar

İyiyiz cok sükür önceki günlere rağmen :)

Bulantılarım bitti sadece mide yanmam kaldı onuda nane şekeriyle hallediyorum :))

iyiyiz tatlım sen nasılsın.... bulantılarr var ama sadece sabah birde bişeyler fena kokarsa öle henüz yemek yapıp yiyeyim durumuna geçemedim hala soğan kokusuna gelemiyorum....en azından mutfağa girip salata yapabilecek kadar iyiyiym.. onu bile yiyemiyordumm bırak yapmayı... düzeliyo gibi ama tekrar artar diye pusuda bekliyorum resmen

Aman aman agzından yel alsın artmasın azalsın dahada inşallah :) Nane şekeri dene işe yaradı bende fazlaca :)

ben yüzükoyun yatmayı çok severim çok rahatlıyo bedenim o şekilde rahatsızlıklarımdan dolayı ama şimdi yatamıyorum dönüşlere gelince öle edepli edepli dönsene baya sarsıntılı dönüyorum ama son bir kaç gündür kramp giriyo karnıma ben burdayım edebinle yat diyo sıpa:)) yan yatıyorum ama hafif yüze dönük bebiş sıkışmasın diye mutlaka karnıma yorgan yaslıyorum

yahu o bulantı ve koku beni mahvediyo, bulantı azalıyo gibi ama bazen yine geliyo o gün ruh gibiyim, soraki gün geçiyo falan böle bi dengesiz, doktorun dediğine göre hafif atlatıyorum ben öyle dedi, folik asiti çok önce başladığın için hafif geçiyo, dahada zor durumda olanlar var dedi ki biliyorum zaten. ama koku olayı çok kötü, her gün duş alırım alışkanlık var ve duş jelinin kokusuna bile katlanamıyorum, yumuşatıcı kokusu, yemek kokusu, parfüm kokusu bunlar beni çok kötü yapıyor hala da geçmiş değil, 2 aydır parfüm sıkamıyorum

Aynen valla bazen unutuyorum sanırım bebişimi :))

Bizde iyiyiz canım cok sükür hersey yolunda 19 mart kontrol günümü bekliyorum heyecanla :)

maşallah diyelim, nazarımız değmesin:) bende 23 ünde gidicem kısmetse en uzun kontrol bu olacak bakalım bekliyorum sabırsızlıkla, sen önce gitçen anlatırsın gelişmeleri:)

selam arkadaşlar nasılssınız umarım bebişleriniz ve siz güzel anneleri iyisinizdir bizde dün doktor amasına gittik çok şükür gördük bebişimizi ilk fotosunu sizlerede göstermek isterdim ama nasıl eklicem hiç bilmiyorum....

selam arkadaşlar nasılssınız umarım bebişleriniz ve siz güzel anneleri iyisinizdir bizde dün doktor amcasına gittik çok şükür gördük bebişimizi ilk fotosunu sizlerede göstermek isterdim ama nasıl eklicem hiç bilmiyorum....

cnm benim de daha şimdiden kramp girmeye başladı,şöyle diyeyim,ne kalçama,ne bacağıma ikisinin tam ortasına kramp giriyo. özellikle akşam eve gidince oluyo günün yorgunluğu sanırım. magnezyum eksikliğinden,hatta magnezyumla kalsiyumun dengesiz alımından kaynaklanıyomuş... ben de hemen muz ve ceviz atıstırıyorum sanki muz yediğimde hafifliyo gibi geliyo bana... benim de 1 haftadır başladı daha çok erken ilerde daha da artmaz inşallah..

bulantıların hafif olmasını folik asit alımıyla ilgisi varmıymış? hımmmmmm..... bak ben bunu yeni duydum ben de çok önceden başlamıştım folik asite...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…