maşallah diyelim, nazarımız değmesin:) bende 23 ünde gidicem kısmetse en uzun kontrol bu olacak bakalım bekliyorum sabırsızlıkla, sen önce gitçen anlatırsın gelişmeleri:)
selam arkadaşlar nasılssınız umarım bebişleriniz ve siz güzel anneleri iyisinizdir bizde dün doktor amasına gittik çok şükür gördük bebişimizi ilk fotosunu sizlerede göstermek isterdim ama nasıl eklicem hiç bilmiyorum....
Anlatırım canım anlatmazmıyım, zaten bu kontrolden sonra tarama testi olacakmış sonra rahatsın canın nezaman isterse gel dedi :)
mrhb kızlar nasılsınız bebışlerınız nasıl bız cok ıyız sızlerden ne haberler var bakalım annemler buradayken gırmedım fazla ama gıttıler artık onlar üzücü ama alsıyorum artık
cnm benim de daha şimdiden kramp girmeye başladı,şöyle diyeyim,ne kalçama,ne bacağıma ikisinin tam ortasına kramp giriyo. özellikle akşam eve gidince oluyo günün yorgunluğu sanırım. magnezyum eksikliğinden,hatta magnezyumla kalsiyumun dengesiz alımından kaynaklanıyomuş... ben de hemen muz ve ceviz atıstırıyorum sanki muz yediğimde hafifliyo gibi geliyo bana... benim de 1 haftadır başladı daha çok erken ilerde daha da artmaz inşallah..
bulantıların hafif olmasını folik asit alımıyla ilgisi varmıymış? hımmmmmm..... bak ben bunu yeni duydum ben de çok önceden başlamıştım folik asite...
bizler iyiyiz çok şükür, alışmaya başlıyoruz gibi bişi duruma, hala unutuyorum arada valla ne yalan söyliyim merdivenleri koşarak çıkasım falan geliyo sora dur diyorum napıyon pıt pıt varrr:)
Bak bunu bilmiyordum bende muz ceviz tüketmiyorum sonzamanlarda yemek lazım demekki :)
kızlar bendede sanki tik gibi oldu elim hep karnımda hep tutuyorum kaçacak sanki bi yere :))
ben tarama testini 7 haftalıkken yaptırdım özele gidicektim kendi doktoruma eşim izin alamıyo biraz uzak bize 60 km kadar dev. hast gittim doktor gelmemişti hemşireye söledim genel tarama testini yazda vereyim kanı dedim yazdı verdim kanı aldım sonuçlarda ii sorun yok doktoruma gittiğimde vakit kaybetmeme diye yaptırmıştım... tabi hala kendi doktoruma gidemedim anca ikili test için gidicem çünkü devlette ikiliyi yapmıyolar 3 lü içinde balıkesire gönderiyolarmış dıdının dıdısı....
bizler iyiyiz çok şükür, alışmaya başlıyoruz gibi bişi duruma, hala unutuyorum arada valla ne yalan söyliyim merdivenleri koşarak çıkasım falan geliyo sora dur diyorum napıyon pıt pıt varrr:)
ay haha o bendede var, bazen millet anlıcak diye ödüm kopuyo, kendim biliyorum ya onlarda anlıcak sanıyorum, iş yerimde kimseye söylemedim henüz çok kem gözlü var çünküm:) hehe:) birde sizde de oluyomu bilmiyorum hapşırırken sanki bişi olcakmış gibi kendimi sıkıyorum:)
ben de cnm çok tatlı istemediğinden muzu çok sevemiyorum ama zor da olsa günde 1 tane yiyorum.. bebişler bizim depolarımızdan bi şekilde beslenir de, bizim sağlığımız gider o yüzden kendimize de dikkat etmeliyiz.
Haklısın canım herşey onlar için :)
kızlar varya ben fındık fıstık yemekten fenalık geldı bana esım zorla agzıma tıkıyor off cok sıkıcı ya muzu gunde uc dört tane yesem hıc sorun olmayacak valla
yahu o bulantı ve koku beni mahvediyo, bulantı azalıyo gibi ama bazen yine geliyo o gün ruh gibiyim, soraki gün geçiyo falan böle bi dengesiz, doktorun dediğine göre hafif atlatıyorum ben öyle dedi, folik asiti çok önce başladığın için hafif geçiyo, dahada zor durumda olanlar var dedi ki biliyorum zaten. ama koku olayı çok kötü, her gün duş alırım alışkanlık var ve duş jelinin kokusuna bile katlanamıyorum, yumuşatıcı kokusu, yemek kokusu, parfüm kokusu bunlar beni çok kötü yapıyor hala da geçmiş değil, 2 aydır parfüm sıkamıyorum
kızlar varya ben fındık fıstık yemekten fenalık geldı bana esım zorla agzıma tıkıyor off cok sıkıcı ya muzu gunde uc dört tane yesem hıc sorun olmayacak valla
hehe çok komik dimi, benimkide süt için yapıyo bana onu, akşamları ısıtıp bir bardak getiriyo iç bunu yatmadan önce diye, yemek bekçisi kesildiler başımıza:) ama güzel oluyo dimi böle sürekli bizimle ilgilenmeleri bunun tadını çıkarmak lazım:)
cnö muzu o kadar cok yeme sakın..
kabız olursun alimallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?