2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
maşallah diyelim, nazarımız değmesin:) bende 23 ünde gidicem kısmetse en uzun kontrol bu olacak bakalım bekliyorum sabırsızlıkla, sen önce gitçen anlatırsın gelişmeleri:)

Anlatırım canım anlatmazmıyım, zaten bu kontrolden sonra tarama testi olacakmış sonra rahatsın canın nezaman isterse gel dedi :)

Allah nazarlardan saklasın, ne güzel haberler:) ben ultrason resimlerini saklıyorum, albüm alcam hafta sonu kısmetse koycam onları altınada notları yazacam:)

mrhb kızlar nasılsınız bebışlerınız nasıl bız cok ıyız sızlerden ne haberler var bakalım annemler buradayken gırmedım fazla ama gıttıler artık onlar üzücü ama alsıyorum artık

Anlatırım canım anlatmazmıyım, zaten bu kontrolden sonra tarama testi olacakmış sonra rahatsın canın nezaman isterse gel dedi :)

ben tarama testini 7 haftalıkken yaptırdım özele gidicektim kendi doktoruma eşim izin alamıyo biraz uzak bize 60 km kadar dev. hast gittim doktor gelmemişti hemşireye söledim genel tarama testini yazda vereyim kanı dedim yazdı verdim kanı aldım sonuçlarda ii sorun yok doktoruma gittiğimde vakit kaybetmeme diye yaptırmıştım... tabi hala kendi doktoruma gidemedim anca ikili test için gidicem çünkü devlette ikiliyi yapmıyolar 3 lü içinde balıkesire gönderiyolarmış dıdının dıdısı....

mrhb kızlar nasılsınız bebışlerınız nasıl bız cok ıyız sızlerden ne haberler var bakalım annemler buradayken gırmedım fazla ama gıttıler artık onlar üzücü ama alsıyorum artık

bizler iyiyiz çok şükür, alışmaya başlıyoruz gibi bişi duruma, hala unutuyorum arada valla ne yalan söyliyim merdivenleri koşarak çıkasım falan geliyo sora dur diyorum napıyon pıt pıt varrr:)

Bak bunu bilmiyordum bende muz ceviz tüketmiyorum sonzamanlarda yemek lazım demekki :)

bizler iyiyiz çok şükür, alışmaya başlıyoruz gibi bişi duruma, hala unutuyorum arada valla ne yalan söyliyim merdivenleri koşarak çıkasım falan geliyo sora dur diyorum napıyon pıt pıt varrr:)

kızlar bendede sanki tik gibi oldu elim hep karnımda hep tutuyorum kaçacak sanki bi yere :))

Bak bunu bilmiyordum bende muz ceviz tüketmiyorum sonzamanlarda yemek lazım demekki :)

ben de cnm çok tatlı istemediğinden muzu çok sevemiyorum ama zor da olsa günde 1 tane yiyorum.. bebişler bizim depolarımızdan bi şekilde beslenir de, bizim sağlığımız gider o yüzden kendimize de dikkat etmeliyiz.

kızlar bendede sanki tik gibi oldu elim hep karnımda hep tutuyorum kaçacak sanki bi yere :))

ay haha o bendede var, bazen millet anlıcak diye ödüm kopuyo, kendim biliyorum ya onlarda anlıcak sanıyorum, iş yerimde kimseye söylemedim henüz çok kem gözlü var çünküm:) hehe:) birde sizde de oluyomu bilmiyorum hapşırırken sanki bişi olcakmış gibi kendimi sıkıyorum:)

Bende tarama testi derken 2li tarama testinden bahsetmiştim canım :)

aynen öyle ya bende oyleydım eşim alıştırdı sagolsun

hapşururkende aynı öksürürkende aynı karnımı tutuyorum düşmesin diye:) sonra kusarken de aynı karnımı tutuyorum....

kızlar ne sorucam....
tüylenmenizde artış gözlemlediniz mi hiç hamilelikle...?

kızlar varya ben fındık fıstık yemekten fenalık geldı bana esım zorla agzıma tıkıyor off cok sıkıcı ya muzu gunde uc dört tane yesem hıc sorun olmayacak valla

hehe çok komik dimi, benimkide süt için yapıyo bana onu, akşamları ısıtıp bir bardak getiriyo iç bunu yatmadan önce diye, yemek bekçisi kesildiler başımıza:) ama güzel oluyo dimi böle sürekli bizimle ilgilenmeleri bunun tadını çıkarmak lazım:)

Ay evet yaa bende yumuşatici kokusuna, parfüme dayanamıyorum. Azıcık yumuşatici koyuyorum artık mümkünse hiç kokmasinlar.
Esim kokuyor. Tuvalet kokuyor. Her şey kokuyor vallah. Ağızımın tadı da hiç yok. Tuzlu tuzlu sanki.
Esim gecen çemen yemiş :0) ayyy mahvetti beni :))

valla cok guzel oluyor ne yalan soyleyım 9 ay sonra bızden acısını cıkarırlar gıbı gelıyor bana bıraz fırsatları degerlendırelım kızlaaaarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…