kızlar varya ben fındık fıstık yemekten fenalık geldı bana esım zorla agzıma tıkıyor off cok sıkıcı ya muzu gunde uc dört tane yesem hıc sorun olmayacak valla
muzu günde iki taneden fazla yeme canım şeker oranı yüksekmiş muzun içinde kilo yapar
kızlar göbüşü büyüyen bellı olan varmı benımkı buyuyor esım dalga gecıyor domınık cumhurıyetı gıbı dıyor
benim henüz hiç belli değil..daha erken zaten..bir iki ay sonra ama şişmeye başlarız..hele ben kendimi hayal bile edemiyorum..oğlumda canlı bomba gibiydim..ikizler nasıl olacak merak ediyorum..
ekim anneleri hepinize merhaba,
ben de 6 haftalık hamileyim. İnşallah bebeklerimiz sağ salim dünyaya gelir :)
doktorum benden toxoplazma ve rubella testleri istedi. bu testleri devlette yaptırabilen anne adayları var mı aranızda
senınkı bızımkınden ıkı kat daha buyuk olacaktır ama guzel bı sey yabuyusun artık benım karnım ıyıce hıssetmek ıstıyorum
kızlar göbüşü büyüyen bellı olan varmı benımkı buyuyor esım dalga gecıyor domınık cumhurıyetı gıbı dıyor
aynı testleri benim doktorum da istedi. rubella ile toxoplazma testi gittiğim devlet hastanesindebana verilenleri sayayım
tam kan sayımı
idrar tahlili idrar
kültürü
hepatid b-c
rubella
toxoplazma
tsh hormonu
crw
bunlar aklıma gelenler sanırım başka yoktu
ekim anneleri hepinize merhaba,
ben de 6 haftalık hamileyim. İnşallah bebeklerimiz sağ salim dünyaya gelir :)
doktorum benden toxoplazma ve rubella testleri istedi. bu testleri devlette yaptırabilen anne adayları var mı aranızda
aynı testleri benim doktorum da istedi. rubella ile toxoplazma testi gittiğim devlet hastanesinde
yapılmıyormuş. siz devlette mi yaptırdınız?
bu gün 11. haftamıza girdik arkadaşlarr, mutluyuz, ve heyecanla 19 martı bekliyoruz, kontrolümüz var ve ikili test yapılacak, inşallah temiz çıkar..korkuyorum valla, dularınızı bekliyorumm..
hoşgeldin canım..
rubella :kızamıkçık
toxoplazma: çiğ etten gelen bakteri veya evde kedi besleyenlerin oluşturduğu bebeklere yönelik riskleri.. zararları vs.
yani bunu devlette yapıyor. onda yoktur belki.. ya başkasına git ya da sağlık ocağına.orada da yapılıyorlar.. özelde de yapılıyor ama ücretini bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?