2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
erken değil bence, bu testler 11. haftadan ititbaren yapılıyor çünkü..

Evet bende öyleyim canım :) bende dun 3 kase cacik yapıp ictim :))
Yanıyorum resmen.

Yemek yemek istiyorum :'( çok kötüyüm üstümü başımı çıkarmadan uzanıp kaldım. Mide bulantisindan bir sey yiyemiyorum Duygusallik tavan yaptı zaten eşleriniz konusunda cok sanslisiniz yaninizdalar... benim ki de telefonda canımı sikmakla mesgul. Kaynana esimi bana karsi dolduruyor mu ne halt ediyor anlamis değilim ama hem kötüyüm hem de esime kirginim... :'(

kızlar kanı dün verdim sonuçları ne zaman çıkar diye sormadım doktor telle de öğrenebilirsin deyince ne zaman çıkar sonuçlar acaba?

bencede bekleyin bende 6. haftada gittim dr 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi üzme kendini bekle ve başka bir dr git bence

kızlar kanı dün verdim sonuçları ne zaman çıkar diye sormadım doktor telle de öğrenebilirsin deyince ne zaman çıkar sonuçlar acaba?

yarına mutlaka çıkar.. sabahtan ara bakalım 9 dan sonra falan.. hadi hayırlısı inşallah..

Son düzenleme:
Ayyy arkadaşlar hatırlayanlar bilir, ben kalp atışı duymaya gittiğimde süpriz bir kese daha görmüştük. Ancak kalp atışı duyulmamış, bir hafta sonra yeniden bakalım denilmişti. Yarın 11:30 için 4 boyutlu en gelişmişinden bi ultrason cihazı buldum:))kesin sonucu bilelim, heyecan olmasın diye. neyse hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.

canım beni durumun zor gerçekten eşin de sen de bu en güzel zamanda uzak kalmaktan gerilmişsiniz...doğal bir süreç bu ikiniz de birbirinize karşı anlayışlı olun biraz alttan alın özellikle sen biraz alttan al o askerde senden daha zor durumda unutma zaten sen alttan almaya başlayınca bak göreceksin o da öyle yapacak Allah tez zamanda kavuştursun canım zaten az kalmış dönmesine şafak panondan anlaşıldığına göre

canm skma canını bebişin i düşün eşin gönlünü alıcaktr bazen 3. kişler canımızı sıkabiliyor ama onlara
fırsat verirsek 2 katını yaparlar bebişin e ve sana sağlıklı hamilelik diliyorum
aynı şeyleri bazen bende yaşıyorum yazmak istedim :)

kızlar göbüşü büyüyen bellı olan varmı benımkı buyuyor esım dalga gecıyor domınık cumhurıyetı gıbı dıyor

ayy canım güldürdün beni valla bende de çıktı göbek ya şimdiden 9 aya kadar nasıl olacam allah bilir eşlere gelince demek ki hepsi aynı benimkide bayağı dalga geçiyo :))

canım kayınvalideyle birlikte mi kalıyorsunuz. idare et canım anlayışlı olmak çok önemli. tabi karşılıklı.. ancak herşey herkes dört dörtlük değil ki.. onları öyle kabul et ve sen bebeğini geleceğini düşün.böyle şeylerle canını sıkma.. bak insanlar nelerle uğraşıyor.. bebişini üzme.. strese girme.. onu düşün..
eşin de asker onun da hamile eşinden evinden ve annesinden uzakta.. o da neler yaşıyor kimbilir.. dolduruyor falan diye düşünme.. istersen düşün kime faydası var.. zararından başka.. dolsa da dolmasada askerdeki eşin.. birliktesizi.. belki fiziken ayrısınız ama eşin ruhen ve yasal birliktesiniz.. ayrılık da geçici..

diyorsun ki eşiniz yanınızda şanslısınız. valla sanma ki eşimiz bir dediğimiz bir yapmıyor.bizim elimizi sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. gak diyoruz su guk diyoruz meyve vermiyor.. ya da istemeseden getirip sürekli bizimle ilgilenmiyor.. evin işlerini yapmıyor..

ha yapıyor yardım ediyor ama nereye kadar ne zamana kadar ne kadar ..bir yapıyor 3 yapmıyor. vs..

sorunlar olabilir çözmeye çalışın.. baktın olmuyor.. herkes kendi haline bırak.. bebişin için.. bebişini üzme... unutma stres çok kötü birşey.. bulaşma..

yerine moralini düzelecek şeyler yap.. müzik dinle.. yürüyüş yap bulmaca çöz.. oyunlar oyna.. hobilerin varsa onları yap..

benim gittiğim de 4 boyutlu diye yazıyor ama bilmiyorum tabi:) 6 haftalık falandı kalp sesini duyamadık. gördük.. acaba küçük olmasından mı kaynaklandı yoksa cihazdan mı diye bilemedim. aslında onu soracaktım.

Son düzenleme:
Arkadaslar mrb..ben de 9. haftanın icerisindeyim mide bulantilarim ara sıra oluyor kusmayi gecen hafta bir iki kere oldu.bulantidan cok mide eksimesi gıbi insanin ağzının tadı olmaz ya oyle oluyor.bazen hic olmuyor tedirgin oluyorum korkuyorum bebegim iyidir insallah diyorum.iki gündür hafif kasik ağrılarım başladı sanki iç çamaşırı sıkınca agrir gıbi.belirgin bı belirti yok yani.bir de karnim cok sis.sizlerde durumlar nasil yaşadıklarım normal mı?

Bende 8.haftayı doldurdum artık.benimde ikinci regl tarihim geliyor ondandir diye düşünüyorum.ara ara regl ağrılarım geliyor.kasık ağrısida oluyor arada

Merana canım benim de öyle hiç ağzımın tadı yok. İki gündür de tuzlu gibi. Arada olmasa da merak etme canım. Cok da düşünmemek lazım. İyidir bebislerimiz insallah.
Ağrılar da normal. Cok hafif oluyor bende de bazen. Cok sıkı iç çamaşırı da giyme. En iyisi pamuklu ve rahat giymek.
Hamilelikte kimyamız değişiyor resmen o yüzden yaşadığımız hersey normal

Ben de geniş çamaşırlar giymeye başladım canim.ama asiri bir bulanti yasamıyorum bazen hic olmayınca neden yok diyorum ne bileyim hep tedirgin oluyorum doktor kontrolum 23 unde daha cok var insallah hersey yolundadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…