- 26 Ocak 2009
- 298
- 9
- 116
- 39
12 mart benimde aynı korkuları paylaşıyorum:18::18::18::18::18::18:
arkadaşlar dr umun sitesindeki tarama testleri 11.haftadan sonra başlıyor.ben cumartesiye randevu aldım..inşallah herşey normaldir..
içim dışım tuz gibi.. troit ve ilacına bağlıyordum ama sanırım bundan şikayetçi olanlarda var..yemekleri tuzsuz yiyorum. zira tabaka tabaka tuz yemiş gibiyim:)) ayran, su vs yle gideriyorum.resmen içim yanıyor.. akşam 3 bardak ayran içip yattım..
EŞİMVEBEN
öncelikle geçmiş olsun, ancak o doktor saçmalıyor. ben de 6+0 ya da ona yakın bir tarihte gittim doktorum o zaman bana keseyi gördük kalp atışını iki hafta sonra duyabiliriz dedi. sonra 8+0 da tekrar gittim gitmeden herkes gibi endişeliydim hastanede çalışan bir yakınımı aradım duymazsan bile aldırma 10. haftaya kadar bekle en az dedi. neyse gittik ve duyduk çok şükür.
kese görünmüş, yolk kesesi bebek görünmüş, alalım diyorlar beklemeden hem de. inşallah duyarsın canım ama 8. haftaya kadar duyamadan bir sürü anne var endişelenmemeye çalış
kızlar kanı dün verdim sonuçları ne zaman çıkar diye sormadım doktor telle de öğrenebilirsin deyince ne zaman çıkar sonuçlar acaba?
Yemek yemek istiyorum :'( çok kötüyüm üstümü başımı çıkarmadan uzanıp kaldım. Mide bulantisindan bir sey yiyemiyorum Duygusallik tavan yaptı zaten eşleriniz konusunda cok sanslisiniz yaninizdalar... benim ki de telefonda canımı sikmakla mesgul. Kaynana esimi bana karsi dolduruyor mu ne halt ediyor anlamis değilim ama hem kötüyüm hem de esime kirginim... :'(
kızlar bendede sanki tik gibi oldu elim hep karnımda hep tutuyorum kaçacak sanki bi yere :))
Bu testleri bendende istedi doktorum.sağlık ocağı yapıyorsa orada yaptırmayı istiyorum.
Yemek yemek istiyorum :'( çok kötüyüm üstümü başımı çıkarmadan uzanıp kaldım. Mide bulantisindan bir sey yiyemiyorum Duygusallik tavan yaptı zaten eşleriniz konusunda cok sanslisiniz yaninizdalar... benim ki de telefonda canımı sikmakla mesgul. Kaynana esimi bana karsi dolduruyor mu ne halt ediyor anlamis değilim ama hem kötüyüm hem de esime kirginim... :'(
kızlar göbüşü büyüyen bellı olan varmı benımkı buyuyor esım dalga gecıyor domınık cumhurıyetı gıbı dıyor
Ayyy arkadaşlar hatırlayanlar bilir, ben kalp atışı duymaya gittiğimde süpriz bir kese daha görmüştük. Ancak kalp atışı duyulmamış, bir hafta sonra yeniden bakalım denilmişti. Yarın 11:30 için 4 boyutlu en gelişmişinden bi ultrason cihazı buldum:))kesin sonucu bilelim, heyecan olmasın diye. neyse hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.
Arkadaslar mrb..ben de 9. haftanın icerisindeyim mide bulantilarim ara sıra oluyor kusmayi gecen hafta bir iki kere oldu.bulantidan cok mide eksimesi gıbi insanin ağzının tadı olmaz ya oyle oluyor.bazen hic olmuyor tedirgin oluyorum korkuyorum bebegim iyidir insallah diyorum.iki gündür hafif kasik ağrılarım başladı sanki iç çamaşırı sıkınca agrir gıbi.belirgin bı belirti yok yani.bir de karnim cok sis.sizlerde durumlar nasil yaşadıklarım normal mı?
Arkadaslar mrb..ben de 9. haftanın icerisindeyim mide bulantilarim ara sıra oluyor kusmayi gecen hafta bir iki kere oldu.bulantidan cok mide eksimesi gıbi insanin ağzının tadı olmaz ya oyle oluyor.bazen hic olmuyor tedirgin oluyorum korkuyorum bebegim iyidir insallah diyorum.iki gündür hafif kasik ağrılarım başladı sanki iç çamaşırı sıkınca agrir gıbi.belirgin bı belirti yok yani.bir de karnim cok sis.sizlerde durumlar nasil yaşadıklarım normal mı?
Bende 8.haftayı doldurdum artık.benimde ikinci regl tarihim geliyor ondandir diye düşünüyorum.ara ara regl ağrılarım geliyor.kasık ağrısida oluyor arada
Ben de geniş çamaşırlar giymeye başladım canim.ama asiri bir bulanti yasamıyorum bazen hic olmayınca neden yok diyorum ne bileyim hep tedirgin oluyorum doktor kontrolum 23 unde daha cok var insallah hersey yolundadir.Merana canım benim de öyle hiç ağzımın tadı yok. İki gündür de tuzlu gibi. Arada olmasa da merak etme canım. Cok da düşünmemek lazım. İyidir bebislerimiz insallah.
Ağrılar da normal. Cok hafif oluyor bende de bazen. Cok sıkı iç çamaşırı da giyme. En iyisi pamuklu ve rahat giymek.
Hamilelikte kimyamız değişiyor resmen o yüzden yaşadığımız hersey normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?