Merana canım benim de öyle hiç ağzımın tadı yok. İki gündür de tuzlu gibi. Arada olmasa da merak etme canım. Cok da düşünmemek lazım. İyidir bebislerimiz insallah.
Ağrılar da normal. Cok hafif oluyor bende de bazen. Cok sıkı iç çamaşırı da giyme. En iyisi pamuklu ve rahat giymek.
Hamilelikte kimyamız değişiyor resmen o yüzden yaşadığımız hersey normal
inşallah hiç bi sorun çıkmazz, mutlulukla döneriz evimize..
bu gün 11. haftamıza girdik arkadaşlarr, mutluyuz, ve heyecanla 19 martı bekliyoruz, kontrolümüz var ve ikili test yapılacak, inşallah temiz çıkar..korkuyorum valla, dularınızı bekliyorumm..[/QUOT
Bana da 23 mart a gün verdi cumartesi günü eşimle gideceğim inşallah güzel haberler aliriz belki de cinsiyeti bile görür doktor.:)
sürekli soru soruyorum :26:
kızlar ya bende adet sancısı gibi sancılar oluyordu ara sıra gün içinde,dünden beri hiç olmadı..sizde de var mı böyle bir durum ?:26:
evet bendede vardı geçti.doktora sormuştm neden ağrıyor diye rahim genişlediği için demişti hatta 5.haftada küçücüktü 7.haftada portakal kadr olmuştu şuan nasıldır düşün çok normal genişledikçe ağrıması merak etme.
benimkide geçiyor sanırım,üff çok evhamlı oldum,geçiyor diye evham yapıyorum,büyümesi durdu mu diye...umarım kısa zamanda bu endişeli hallerimi atabilirim...:18:
sorma ilk haftalar senn 10 katındım boğazlarım acımaya başlamıştı ortalığı birbirine katmıştım grip olyorumda ilaç içemicem die neler yaptım psikolojim çok bozulmuştu.artık geçti çünkü allh ne isterse o olucak nasipse zaten sapasağlam doğumlar gerçekleştiricez yaşamamız gerekenleri yaşıycaz zaten.:)
inşallah hiç bi sorun çıkmazz, mutlulukla döneriz evimize..
Benim 8.hafta oldu tam bugün.doktor 3 hafta sonra gel dedi.erken mi acaba.
Cok zor bir süreç ..bir yerim ağrısa neden agriyor diyorum ağrımasa hic belirti yok diyorum.midem bulansa zorlanıyorum bugunlerde bulanmıyor neden bulanmıyor bir sorun mu var diyorum.Ne kadar stresliacaba tek ben mı boyle stres oluyorum insallah hepimiz icin hersey yolundadir .
evet arkadaşım ya aynen ben...ağrıyınca diyorum ay kötü bişi mi oluyo yoksa...belirti olmayıncada panikliyorum ay bugün bişi olmadı neden ki diye..2 gündür mide bulantım geçti çok şükür diyeceğime neden bulanmıyor dert ediyorum resmen...inş meleklerimiz sıkı sıkıya tutunurlar bize
Ay evet yaa bende yumuşatici kokusuna, parfüme dayanamıyorum. Azıcık yumuşatici koyuyorum artık mümkünse hiç kokmasinlar.
Esim kokuyor. Tuvalet kokuyor. Her şey kokuyor vallah. Ağızımın tadı da hiç yok. Tuzlu tuzlu sanki.
Esim gecen çemen yemiş :0) ayyy mahvetti beni :))
alıştırma kız kendini öyle millet de der tutma öyle kaçacak mı diye
kızlar sonuçlarımı internetten baktım çıkmış..
dr a yarın sorarım troit için diğerleri için cumartesi giderim..
kızlar bu konu hakkında ne dersiniz. nasıl çıkmış.. bilen var mı ya da bu sonuçları olan var mıydı
TSH 4,659 uIU/ml 0,35 - 5,50 yani normal görünüyor. ama dr 2 nin altına düşmesi gerekir diyordu. burda 5,50 ye kadar olabilirmiş gibi.
RubellaIgG [H] 46,6 (POZİTİF) IU/ml 0 - 9,9 yüksek çıkmış..
WBC [H] 10,41 x10^3/uL 4 - 10,3 yüksek çıkmış
MPV [H] 11,4 fl 7,4 - 10,9 yüksek çıkmış
Benim rahmim ters 2. Cocuğuma hamilwyim bununla ilgili bir sıkıntı yasamadım sadece doktor ultrasonda görebilmek için biraz fazla bastırıyor normalde bu kadar bastırmamış ama ters olduğu için öyle yapıyormuş.
Yanıltmak istemem ama hamile oldugumu öğrenmeden önce benimde bacaklarında ağrılar olmuştu özellikle gece
Ben de inşallah bir sorun olmazsa ekim 2013 de bir kez daha anne olacağım. Şubat 2010 doğumlu bir kızım var. Ben özel bir okulda ğretmenim... İstanbul Gaziosmanpaşa'da oturuyorum.
Burayı sadece okuyabiliyorum kaç gündür yazmaya çok vaktim olmuyo ne yazık ki.
Dün dr daydım 6 haftalık hamileymişim. Kalbi atıyo dedi ama ben ne gördüm ne duydum... Pek suratsız bi dr du zaten. Hafif bir lekelenmem vardı. Progestana başlattı ama gözümü açtırmıyo bu ilaç. Acayip baş dönmesi yapıyo
Sat: 19 Ocak
arkadaşım neredesin sen ya?ben mi göremedim acaba, uzun zamandır denk gelmedi.günler aynı olunca insan daha bi merak ediyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?