2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

kızlar bende 2012 ekim annesiyim.eski duygularımı anımsamak için sayfanıza geldim.ne güzel heyecanlardı ya.şuanınızın kıymetini bilin.rabbim hepinizin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin

inşallah hiç bi sorun çıkmazz, mutlulukla döneriz evimize..

sürekli soru soruyorum :26:
kızlar ya bende adet sancısı gibi sancılar oluyordu ara sıra gün içinde,dünden beri hiç olmadı..sizde de var mı böyle bir durum ?:26:

sürekli soru soruyorum :26:
kızlar ya bende adet sancısı gibi sancılar oluyordu ara sıra gün içinde,dünden beri hiç olmadı..sizde de var mı böyle bir durum ?:26:

evet bendede vardı geçti.doktora sormuştm neden ağrıyor diye rahim genişlediği için demişti hatta 5.haftada küçücüktü 7.haftada portakal kadr olmuştu şuan nasıldır düşün çok normal genişledikçe ağrıması merak etme.

benimkide geçiyor sanırım,üff çok evhamlı oldum,geçiyor diye evham yapıyorum,büyümesi durdu mu diye...umarım kısa zamanda bu endişeli hallerimi atabilirim...:18:

benimkide geçiyor sanırım,üff çok evhamlı oldum,geçiyor diye evham yapıyorum,büyümesi durdu mu diye...umarım kısa zamanda bu endişeli hallerimi atabilirim...:18:

sorma ilk haftalar senn 10 katındım boğazlarım acımaya başlamıştı ortalığı birbirine katmıştım grip olyorumda ilaç içemicem die neler yaptım psikolojim çok bozulmuştu.artık geçti çünkü allh ne isterse o olucak nasipse zaten sapasağlam doğumlar gerçekleştiricez yaşamamız gerekenleri yaşıycaz zaten.:)

Cok zor bir süreç ..bir yerim ağrısa neden agriyor diyorum ağrımasa hic belirti yok diyorum.midem bulansa zorlanıyorum bugunlerde bulanmıyor neden bulanmıyor bir sorun mu var diyorum.Ne kadar stresli acaba tek ben mı boyle stres oluyorum insallah hepimiz icin hersey yolundadir .

:) doğru diyosun gerçekten Allah ne isterse o olucak...boşuna kendimi üzmeyeyim durduk yere barim, çok teşekkür ederim canım..gerçektenn

evet arkadaşım ya aynen ben...ağrıyınca diyorum ay kötü bişi mi oluyo yoksa...belirti olmayıncada panikliyorum ay bugün bişi olmadı neden ki diye..2 gündür mide bulantım geçti çok şükür diyeceğime neden bulanmıyor dert ediyorum resmen...inş meleklerimiz sıkı sıkıya tutunurlar bize

Aynen ya..annem kızıyor bana bulantın yok diye sevineceğine üzülüyorsun diyo.ama iste suan cok minik oldukları icin hissetmiyoruz ve hep bir belirti arıyoruz 23 unde kontrolum.. daha cok var insan gidip iyi oldugunu bilmek istiyor.su 12 hafta tam bitse iyice rahatlicaz Allah'ın izniyle.

benim kurduğum cümlelerin aynısı.... geçen gün arkadaşım canım çekti diye kurufasülye göndermiş oda sucukluydu koktu yiyemedim eşimde yemeği görünce yalvardı resmen yemek ya yiyim nolur falan e sucuk yiyecek kokucak soğanda yiyim tam olsun dedi mutfağa kilitledimmmmm:)))))))) bulaşıklarıda yıka sonra nane şekeri kuyusunamı düşersin ne yaparsan yap yanıma yaklaşma dedim mecbur dedikelrimi yaptı:))

kızlar sonuçlarımı internetten baktım çıkmış..
dr a yarın sorarım troit için diğerleri için cumartesi giderim..

kızlar bu konu hakkında ne dersiniz. nasıl çıkmış.. bilen var mı ya da bu sonuçları olan var mıydı

TSH 4,659 uIU/ml 0,35 - 5,50 yani normal görünüyor. ama dr 2 nin altına düşmesi gerekir diyordu. burda 5,50 ye kadar olabilirmiş gibi.

RubellaIgG [H] 46,6 (POZİTİF) IU/ml 0 - 9,9 yüksek çıkmış..

WBC [H] 10,41 x10^3/uL 4 - 10,3 yüksek çıkmış

MPV [H] 11,4 fl 7,4 - 10,9 yüksek çıkmış

alıştırma kız kendini öyle millet de der tutma öyle kaçacak mı diye

adet günümde hamile olduğumu bir gün öncesi öğrenmiştim kanamam başlamıştı bir tane kaybettim hep karnımı tutup benimle kalıcaksın benimle kalıcaksın bu sefer bırakmıycam seni diyodum sonra ağrılarım falan oldu hep öle alışkanlık gibi oldu yola yürüken bile kaldırıma çıkarken bile bişey olur diye karnımı tutuyorum

Son düzenleme:

Benim doktorumda tsh 2-2.5 arası normal dedi.

Ben de inşallah bir sorun olmazsa ekim 2013 de bir kez daha anne olacağım. Şubat 2010 doğumlu bir kızım var. Ben özel bir okulda ğretmenim... İstanbul Gaziosmanpaşa'da oturuyorum.
Burayı sadece okuyabiliyorum kaç gündür yazmaya çok vaktim olmuyo ne yazık ki.

Dün dr daydım 6 haftalık hamileymişim. Kalbi atıyo dedi ama ben ne gördüm ne duydum... Pek suratsız bi dr du zaten. Hafif bir lekelenmem vardı. Progestana başlattı ama gözümü açtırmıyo bu ilaç. Acayip baş dönmesi yapıyo

Sat: 19 Ocak

Sağol canım bakalım yarın gideceğim, ilkinde vajinal ultrasondan baktı üstten görünmüyo diye şimdi ne yapacak bilmiyorum. Kalp atışlarını da duyarım inş. ve evet benimde ağrılarım akşam daha çok yatınca.

Benim çok merak ettiğim birşey de siz şimdiden sağınıza solunuza mı yatıyorsunuz, ben alışkanlık gereği bazen yüzüstü yatıyorum ama sakıncası var mıdır?

merhabalar cnm hosgeldın hayırlı olsun benımde doktor 7 haftalıkken kalbı atıyor demıstı ama bnde ne gordum ne duydum wardır onların bı bıldıgı sonucta bosuna doktor degıller..

arkadaşım neredesin sen ya?ben mi göremedim acaba, uzun zamandır denk gelmedi.günler aynı olunca insan daha bi merak ediyor:))

canım nete fazla giremiyorum artık, uykum geliyor hemen. siteye girince de o kadar çok şey yazılmış oluyor ki onları okumaya çalışıyorum. çok şükür bulantım yok, her gün sabah 6buçukta uyanmak zorundayım ama o kadar zor geliyor ki o yataktan kalkmak ( senin nasıl geçiyor hamileliğin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…