2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

merhaba, bende de memede kistler var. önceden adet öncesi çok ağrıyordu şişiyordu kaza ile dokunsam çığlık atıyordum. sonra DR a gittim kist vardı ve takip etti bi kaç ay sonra tekrar gittim DR büyümediklerini ve zararsız olduklarını söyledi hamilelik düşünüyorum bişey olur mu dedim yok dedi.
brokoli ye adaçayı iç falan demişti ama şimdi adaçayı düşüğe neden olabilir diye içmiyorum.
umarım sana da yardımcı olabilmişimdir.

arkadaşlar bebinm bebişimin son durumu yaırn belli olucak
kesesinde bozukluk var dedi dr
gece yatmadan çok çok çok dua ettim bebeğim 2. defa annesini bırakmasın die
rabbime çok yalvardım hepimiz için psikolojim falan artık laçka oldu
rabbim gece ruyamda bebeğimin doğumunu gösterdi
hastanede oluyorum karnım kocaman olmuş sancılarımın gelmesini bekliyorum
çok güzel bi ruyaydı uyanmak istemedim resmen
sizce ben kafayı mı yiyorum ben

Selamlar... Herkese günaydın... Bugün yine bulantılı bir gün...

günaydın kızlar moralim bozuk biras dün doktora gttik kese yanında az bi kanama varmış progestan verdi doktor çok ayaga kalkma dedi onun dışında bebegimin hareketlerini gördüm kafasını oynatıyo ellerini oynatıyo veee 2 gün öndeymişiz :) 9+2 dedi ama şu kanama olayı düşük tehlikesi varmış çok korkuyorum ya

Cevabın icin cok teşekkürler canim.ben kafam rahatlasın diye yaptırmak istiyorum hangi türleri var toxoplasmanin ne diyeceğim hastaneye.aradim hangilerini istiyor dedi toxoplasmanin dediler.birde rubella da yaptırayım diyorum bunun icinde de hangileri var beni bilgilendirirseniz cok memnun olurum

ben kafam rahatlasın diye toxoplasma ve rubella yaptırmak istiyorum hangi türleri var toxoplasmanin ne diyeceğim hastaneye.aradim hangilerini istiyor doktorunuz toxoplasmanin dediler.birde rubella da yaptırayım diyorum bunun icinde de hangileri var beni bilgilendirirseniz cok memnun olurum

canım bana RubG RubM ToxoG ToxoM bakılmış

günaydın güzel mutlu şanslı anneler
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun

günaydın ya evet dünya emekçi kadınlar günü kutlu olsun...

Selamlar... Herkese günaydın... Bugün yine bulantılı bir gün...
günaydın birşeyler yeyince de mi oluyor. ara ara birşeyler atıştırınca falan..

canım bebiş iyiyse maşallah iyi görmüşsün endişelenme.. dikkat et ve ilacını al bebişin mutlu mutlu oynasın dursun yuvasında.:)

rubella ve toxo diyeceksin canım zaten kendi aralarında ayırıyorlardır mesela rubella ıgm ve rubella ıgg var aynı harfleri toxo da da var:)

eşimveben ne yaptı acaba dün doktora gidecekti merak ettim

evet canım ya inşallah herşey yolundadır.

Allah yar ve yardımcın olsun cnm.bence çok normal düşüncelerin,zor bir dönemeç ama inş sağlıkla atlatırsın bebişinle...

Bu arada herkese günaydın
veee dünya kadınlar günümüz kutlu mutlu olsun :)

canım hayırlısı olsun.. ben de yarın gidecem 5 de aldım randevuyu..

hayırlısını versin allah..

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün...
kızlar dün akşam baktım kocaman bi göbeğim var,gazdır dedim... yattım gece sürekli tuvalete çıktım,sabaha göbek kalmaz dedim ama sabah ne göreyim aynı göbek yerinde duruyo hımmmmmmm bu göbek değil bebekmiş demek dedim
yani anlaycağınız benim ki de belli olmaya başladı tabi bu rahmin büyüdüğünü gösteriyo çok şükür ve sonra içindeki bebişler belli olcak yuppppiiiiiiiiii
8 hafta doldu bugün..... çok şükür.........

bir de hamişler testin sonuçlarında beta değerleri yok.. ona bakmamışlar niye ki...

günaydın hanımlar,,,,
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
bu iki günde kendimi biraz daha toparladım.. en kötüsüne hazırladım kendimi..
belirtilerim neredeyse yok oldu.. bulantım zaten yoktu cok fazla ama artık ağrım yorgunluğum ve uykum da yok..
göğüslerimde acımıyo..
miniğimin orda olduğunu hissediyordum geçen haftalarda
ama şuan öyle bir his yok içimde.. hormonlarla alakalı olduğunu düşünüyorum..
pazartesi gunu göreceğim her turlu sonuca alıştırdım kendimi..cok zor ama sanırım güçlü olmak lazım...
ama o sönmeyen minicik umudum ekranda bana bir pırıltı gönderirse de Rabbimin lutfu sayarım.. şükrederim..
yazdıklarınızı okuyorum artık her ne kadar belirtilerinize ortak olamasam da dualarım sizlerle ve sıpalarınızla..

canım hayırlısı olsun.. ben de yarın gidecem 5 de aldım randevuyu..

hayırlısını versin allah..

saolun canlar allah razı olsun .

dün benim de karnım kocamandı. ablam da sen kilo almışsın bayağı dedi ama aslında kilo falan almadım nedir bilmem... gerçekten büyümüş müdür rahim belli olacak kadar? daha çok erken değil mi?

bu arada evlilik tarihlerimiz arasında da 9 gün var benden 9 gün sonra evlenmişsin galibaaa

bir dee dün kendime bitane hamile kıyafeti aldım üstünde emzikli bebiş var loading yazıyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…