Arkadaslar benim onceden fibrokistik kistler vardı mememde. Tup bebek tedavisinde cok hormon kullandım. Simdi memelerime dokununca icinde birşeyler hissediyorum kitle gibi. Acaba gidip bir ultrason çektirsem mı?
Bazen hamilrlikte süt oluşumu oluyor diye içlerinde öyle kitle gibi seyler vardır diyorum. Bazen de endişe ediyorum. Sonra diyorum ki Allah korusun kötü birsey çıksa hamileliğim ne olur? Kafam karışıyor.
Sizlerde de memede bu tür degisiklikler var mı?
canım, toxoplazma için, çocukken geçirmiş olman çok daha iyidir, bir kere geçirsen bağışıklığını kazanırsın zaten,rahat ol.
sadece aşısız kedilere köpeklere(daha doğrusu dışkılarına) yaklaşma.
çiğ et yeme.
sebze meyveyi iyi yıkayarak ye.
dışarıda yememeye çalış, özellikle salata gibi çiğ sebzeler sakıncalı.
için çok rahat olsun. benim evde kedilerim var, aşıları yaptırıyor musun diye sordu dr lar, evet dedim, test bile istemediler benden ilk gebeliğimde.
kalp durmasından bebeğimi kaybetmiştim, o zaman toxoplazmaya da baktılar, evde kedi beslediğim ve sokaktakileri de sevdiğim halde negatif çıkmıştı. kedilerle alakası çıkmadı. o kadar sık rastlanan birşey değil ama gebelikte her ihtimale karşı dikkat edeceğiz işte.
çocukken geçirmiş olsan bile olumlu birşey, bağışıksındır zaten. toxoplazma nezle -grip benzeri tepki ile görünürmüş vücutta, farkında olmayabilirsin. kurtlar ile alakası yok...
ben kafam rahatlasın diye toxoplasma ve rubella yaptırmak istiyorum hangi türleri var toxoplasmanin ne diyeceğim hastaneye.aradim hangilerini istiyor doktorunuz toxoplasmanin dediler.birde rubella da yaptırayım diyorum bunun icinde de hangileri var beni bilgilendirirseniz cok memnun olurum
günaydın güzel mutlu şanslı anneler
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
günaydın birşeyler yeyince de mi oluyor. ara ara birşeyler atıştırınca falan..Selamlar... Herkese günaydın... Bugün yine bulantılı bir gün...
günaydın kızlar moralim bozuk biras dün doktora gttik kese yanında az bi kanama varmış progestan verdi doktor çok ayaga kalkma dedi onun dışında bebegimin hareketlerini gördüm kafasını oynatıyo ellerini oynatıyo veee 2 gün öndeymişiz :)9+2 dedi ama şu kanama olayı düşük tehlikesi varmış çok korkuyorum ya
rubella ve toxo diyeceksin canım zaten kendi aralarında ayırıyorlardır mesela rubella ıgm ve rubella ıgg var aynı harfleri toxo da da var:)ben kafam rahatlasın diye toxoplasma ve rubella yaptırmak istiyorum hangi türleri var toxoplasmanin ne diyeceğim hastaneye.aradim hangilerini istiyor doktorunuz toxoplasmanin dediler.birde rubella da yaptırayım diyorum bunun icinde de hangileri var beni bilgilendirirseniz cok memnun olurum
eşimveben ne yaptı acaba dün doktora gidecekti merak ettim
arkadaşlar bebinm bebişimin son durumu yaırn belli olucak
kesesinde bozukluk var dedi dr
gece yatmadan çok çok çok dua ettim bebeğim 2. defa annesini bırakmasın die
rabbime çok yalvardım hepimiz için psikolojim falan artık laçka oldu
rabbim gece ruyamda bebeğimin doğumunu gösterdi
hastanede oluyorum karnım kocaman olmuş sancılarımın gelmesini bekliyorum
çok güzel bi ruyaydı uyanmak istemedim resmen
sizce ben kafayı mı yiyorum ben
arkadaşlar bebinm bebişimin son durumu yaırn belli olucak
kesesinde bozukluk var dedi dr
gece yatmadan çok çok çok dua ettim bebeğim 2. defa annesini bırakmasın die
rabbime çok yalvardım hepimiz için psikolojim falan artık laçka oldu
rabbim gece ruyamda bebeğimin doğumunu gösterdi
hastanede oluyorum karnım kocaman olmuş sancılarımın gelmesini bekliyorum
çok güzel bi ruyaydı uyanmak istemedim resmen
sizce ben kafayı mı yiyorum ben
günaydın birşeyler yeyince de mi oluyor. ara ara birşeyler atıştırınca falan..
QUOTE]
yemek öncesi yemek sonrası 7/24 bulantım var ve çok sinir bozucu... çubuk krakerler leblebiler hepsini denedim bulanıyor illa... sıvı hiç tüketemiyorum zaten bulantıdan...
Allah yar ve yardımcın olsun cnm.bence çok normal düşüncelerin,zor bir dönemeç ama inş sağlıkla atlatırsın bebişinle...
Bu arada herkese günaydın
veee dünya kadınlar günümüz kutlu mutlu olsun :)
canım hayırlısı olsun.. ben de yarın gidecem 5 de aldım randevuyu..
hayırlısını versin allah..
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün...
kızlar dün akşam baktım kocaman bi göbeğim var,gazdır dedim... yattım gece sürekli tuvalete çıktım,sabaha göbek kalmaz dedim ama sabah ne göreyim aynı göbek yerinde duruyohımmmmmmm bu göbek değil bebekmiş demek dedim
yani anlaycağınız benim ki de belli olmaya başladı tabi bu rahmin büyüdüğünü gösteriyo çok şükür ve sonra içindeki bebişler belli olcak yuppppiiiiiiiiii
8 hafta doldu bugün..... çok şükür.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?