2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende hiç kilo almadım bende çok zayıfım iştahım açılsada almaya başlasam yaa

benim boyum 159 cm evlendiğimde 47 kg idim. Doktora gittiğimde 23 Şubattı ve 54 geldiğimi söyledi. O zaman da o kadar da değilimdir demiştim ama...
Sonuç şaşırtıcı şuan 52 sayılırım... Kilo vermişim... Peki ya bu koca göbek de neyin nesi :26: yoksa hamile miyim

Belimin kalınlaştığını hissediyorum ben de ama kıyafetlerde değişiklik yok... Benim malum yerler zaten büyüktü iyice büyüdüler tüm kiloyu orda saklıyorum galibaaa başka değişiklik yok benim vücudumda... 36 38 bedenler giyiyorum hala ama kıyafet olurken nasıl tercih yapmalıyım bilemedim. Siz ne diyorsunuz daha büyük bedenler mi almalıyım? Yoksa zaten kalıplar hamileler için mi oluyor?

Çatlak konusu beni de düşündürüyor bir de arkadaşım cilt lekelenmesi olmasın diye güneş kremi kullanmamı söyledi. Kendisi 18 haftalık hamile ve ben kullanmadım cildim lekelendi dedi. Onu da buradan söyleyeyim sizlere... Güneş kremi kullansak iyi olacak galiba... Ben aktardan cilt çatlakları için hamileler için bir şey almıştım ama yağlı yağlı... Onu kullanmaya başlayayım mı sizce?

slm arkadaşlar meltem adında bi arkadaşımız için 41 hamileden ayetel kürsi topluyoruz.yardımcı olurmusunuz?okuyan arkadaşlar beğene basmaları yeterli şimdiden teşekkürediyorum.

[

hmmm anladım sen benden az almışsın evt sorma o doğumdan sonra hani gitmiyo derler ya bende seviniyorum az kendimde de kalıcak diye ama 40ım çıktığında hepsi gitmişti neyse ii olur inş ya alırız bizde

günaydınn annişler ben yeni ayılabildim malum sabah bulantıları... kadınlar günümüz kutlu olsunnnnnnn:)):124:

ben ilk hamile kıyafeti aldığımda 15-16. haftadaydım normalde 34-36 giyerim hamile kıyafetindede aynı bedenler oldu ,6 aylık hamileydim galiba lcw den tişört almıştım oda xs yada s idi bende beden değişmedi yani
çatlak içinde 6. aydan sonra başlamıştım kreme doktorum babe çatlak kremini önermişti onu kullandım ve neredeyse hiç çatlamadım sadece kalçamda ve göbeğimin altında çok küçük çatlaklar oldu onlarında zamanla rengi açıldı şimdi belli bile değiller

8 Mart kadınlar günümüz kutlu olsun bayanlar
herkese sağlıklı mutlu hamişlikler diliyorum
bu ara pek giremedim topiğe inşallah herkes bebişleriyle birlikte iyidir

çatlaklar için kakao yağımı bebe yağımı iyi ben 7. haftanın içindeyim şimdiden başlamam gerekirmi

şöyle bir 5 kilo bari kalsa çok iyi olacak benim için

Canım cok onceleri gitmiştim Dr'a o zaman fibro kist demişti. Ara sıra kontrol ettir demişti. Ama simd dediğin gibi hamilelikten mı yoksa tup bebekden mı sanki cok var. Acaba herkeste var mı diye merak ettim bende. Aklıma daha da takılırsa giderim belki Dr'a.

Senin de iyi haberlerini alırız insallah.

Kadın doğumcuma söylemiştim. Hamilelikten dolayı olabilir. Süt üretimi olacağı icin memelerde degisiklikler normal demişti. Ama istersen ultrasondan baktiranilirsin demişti. Bende bilemedim, bazen Drlar da insanın icine şüphe düşürüyor. Emin olamıyorlar. Bu sefer ne yaparım diye. Çünkü tanıdığım bir kac kişi var biyopsi yaptılar birsey çıkmadı. Hatta yeni dogum yapmış bir arkadasım vardı sütunu kurutup biyopsi yaptılar. Temiz çıktı cok sukur.
Bende bu yüzden sizlere de sorayım dedim. Bende de cok agri vardı, cok hassas. Simdi gittikçe iyileşiyor hassasligi. Ama süt bezleri olabilir diye de düşünüyorum.

Cok sagol canım. Ben açıkcası pek birsey yapmadım zamanında, Dr bisey dememişti. Ama zararsız olduklarını biliyorum. Hamilelikte nasıl oldun peki? Daha mı arttı agri vs. Çoğaldığını hissediyor musun?

Kızlar selam.
Öncelikle hepinizin kadınlar gününü kutluyorum.
ve nihayet ben p.tesi günü bayıldım. Hastaneye kaldırıldım. beni bir güzel yatırdılar. 7 adet serum yedim. kan tahlilleri vs yapıldı eve geldim.
Çok şükür bende bebeğimde iyiyiz.
Sizde ne var ne yok?

Bendede ayni oluyor.canım hiçbirşey yemek istemiyor, birseyi yiyeyim bidaha aynısını yiyesim gelmiyor

istersen ultarasonda baktırabilirsin ne demek ya.. tabi benim arada öyle isteklerim oluşur.. belki ilerleyen zaman içerisinde etki olursa vs demiştir diyecem de açık açık deseydi.. yok ya ben bazı dr ları anlamıyorum.

yani ultarasona girsem tehlikeli mi girmesem mi tehlikeli.. ne boyutta.. ki hemen ultarasona girmeyi gerektirmeyen işlemler yok mu bazı şeyleri az çok anlamak için.. neyse..

hassaslığı iyileşiyor demişsin inşallah canım..ama mutlaka takip et ihmal etme. fırsat bulursun bir görün başka dra.

geçmiş olsun.. niye bayılmışsın canım neyin varmış..

geçmiş olsun.. niye bayılmışsın canım neyin varmış..[/QUOTE]

aşırı su kaybı, halsizlik, yorgunluk, vucut direncim inanılmaz düşmüş kusmaktan

canım ben şuan 7+6 dayım. ilk zamanlar göğsüm acıyodu ama şimdi o kadar acımıyor. şişlik bayaa var. eşim bile şaşırdı, aaa göğsün ne kadar şişmiş falan diyo:)))

arkadaşlar neden benim beta değerlerime bakılmamış o kadar kan verdim..( gelişmesine bakardım. yarın dr a gidecem ama ne biliyim insan merak ediyor..

bir de arkadaşlar folibolu nasıl alıyorsunuz. yani sabah öğle akşam yemekten önce veya sonra dr unuz nasıl almanızı söyledi.

kızlarrr bi arkadaşımı aradım geçmiş olsuna safra kesesi ameliyatı olduğunu zannediyordum kürtaj olmuş meğer çok üzüldüm yaaaa kalp atışlarını duyduktan sonra bana müjdeli ahberi vermek istemiş ama duyamamışlar kalp atışını bende kendi müjdeli haberimi vereyim dedim morali düzelsin diye sevindi saolsun ama morali çok bozuk tabi offf yaaaaaaa offfff yaniiii Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın sağlıklı sıhhatli olur inş. hepsi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…