bende hiç kilo almadım bende çok zayıfım iştahım açılsada almaya başlasam yaa
sen gene 18 kilo almışsın ben 14 kilo aldım 56 oldum ama hepsi gitti ne yazıkkibakalım şimdi ne kadar alıcaz ama dediğin gibi bebişler olduğu için nasıl olacak bakalım malum bir dakika durmuyorlar ilk hamileliğim çok rahattı yiyip içip yatıyordum:) şimdide bazen nöbetçi olmadığım günlerdede kreşe gidiyor bende uyuyorum :)
benim boyum 159 cm evlendiğimde 47 kg idim. Doktora gittiğimde 23 Şubattı ve 54 geldiğimi söyledi. O zaman da o kadar da değilimdir demiştim ama...
Sonuç şaşırtıcı şuan 52 sayılırım... Kilo vermişim... Peki ya bu koca göbek de neyin nesi :26: yoksa hamile miyim
Belimin kalınlaştığını hissediyorum ben de ama kıyafetlerde değişiklik yok... Benim malum yerler zaten büyüktü iyice büyüdüler tüm kiloyu orda saklıyorum galibaaa başka değişiklik yok benim vücudumda... 36 38 bedenler giyiyorum hala ama kıyafet olurken nasıl tercih yapmalıyım bilemedim. Siz ne diyorsunuz daha büyük bedenler mi almalıyım? Yoksa zaten kalıplar hamileler için mi oluyor?
Çatlak konusu beni de düşündürüyor bir de arkadaşım cilt lekelenmesi olmasın diye güneş kremi kullanmamı söyledi. Kendisi 18 haftalık hamile ve ben kullanmadım cildim lekelendi dedi. Onu da buradan söyleyeyim sizlere... Güneş kremi kullansak iyi olacak galiba... Ben aktardan cilt çatlakları için hamileler için bir şey almıştım ama yağlı yağlı... Onu kullanmaya başlayayım mı sizce?
[
hmmm anladım sen benden az almışsın evt sorma o doğumdan sonra hani gitmiyo derler ya bende seviniyorum az kendimde de kalıcak diye ama 40ım çıktığında hepsi gitmiştineyse ii olur inş ya alırız bizde
canım, normalde hiç kontrole gittin mi bunun için?
genel cerraha kontrol amaçlı gidebilirsin. ultrason veya muayene ile bilgi verir sana.
kötü birşey çıkacağını sanmıyorum, benim bu yüzden ameliyat olan ve tekrarlayan arkadaşlarım da oldu(bekarlıkta-tüp bebek tedavisinden değil yani), onlarda kist olduğu halde, arada kontrolleri yaptırıyorlar. zararsızlar diye dr lar müdahele etmiyor şimdi.
kötü birşey çıkmaz inş. tüp bebek topiclerinde de bu sorunu sor bence, o tedavi sürecini ve etkilerini oradaki arkadaşlarımız daha iyi bilirler. benim maalesef bilgim yok canım.
şu an gebelikten dolayı şişlik çok var zaten. ben anlayamadım canım var mı yok mu. gebeliğe özgü şişlikle onu ayırt etmen zor olur bence, genel cerraha sor, aklında şüphe kalmasın. bence önemsiz ama canım.
gebeliğe kötü etki edecek şeylerde başka bir sürü belirti olur, vücudun sana uyarı verir zaten. için rahat olsun.
gebelikten önce bir anormallik hissetmediysen, şimdikileri gebelik belirtisine yor, dr dan en doğru bilgiyi almaya çalış yine de.
günaydınlar gece gece bayağı konuşmuşsunuz:)))
geçmiş olsun canım.. kadın doğumcunla konuş ondan sonra.. valla canım dokunamıyorum ki..akşam kontrol ediyim.. ya da bir ara müsait olursam çünkü kıyafetlerden anlaşılmıyor..
valla canım allah korusun ama sen önce kadın doğumcuna sor o da seni yönlendirsin gebe olduğunu da bağıra bağıra söyle..
merhaba, bende de memede kistler var. önceden adet öncesi çok ağrıyordu şişiyordu kaza ile dokunsam çığlık atıyordum. sonra DR a gittim kist vardı ve takip etti bi kaç ay sonra tekrar gittim DR büyümediklerini ve zararsız olduklarını söyledi hamilelik düşünüyorum bişey olur mu dedim yok dedi.
brokoli ye adaçayı iç falan demişti ama şimdi adaçayı düşüğe neden olabilir diye içmiyorum.
umarım sana da yardımcı olabilmişimdir.
canım bu durum bende ilk başlarda hamile olduğumu daha öğrenmeden olmuştu sürekli yediklerim ağzımda gibi sindirememeye başlamıştım normal bence geçer zamanla. bulantılarım vardı sonrasında şimdi sabahları oluyo sadece ama canım hiç bişey çekmiyor ya zorla yiyorum bebişim için yemeden daha rahatım sanki :26:
Kadın doğumcuma söylemiştim. Hamilelikten dolayı olabilir. Süt üretimi olacağı icin memelerde degisiklikler normal demişti. Ama istersen ultrasondan baktiranilirsin demişti. Bende bilemedim, bazen Drlar da insanın icine şüphe düşürüyor. Emin olamıyorlar. Bu sefer ne yaparım diye. Çünkü tanıdığım bir kac kişi var biyopsi yaptılar birsey çıkmadı. Hatta yeni dogum yapmış bir arkadasım vardı sütunu kurutup biyopsi yaptılar. Temiz çıktı cok sukur.
Bende bu yüzden sizlere de sorayım dedim. Bende de cok agri vardı, cok hassas. Simdi gittikçe iyileşiyor hassasligi. Ama süt bezleri olabilir diye de düşünüyorum.
Kızlar selam.
Öncelikle hepinizin kadınlar gününü kutluyorum.
ve nihayet ben p.tesi günü bayıldım. Hastaneye kaldırıldım. beni bir güzel yatırdılar. 7 adet serum yedim. kan tahlilleri vs yapıldı eve geldim.
Çok şükür bende bebeğimde iyiyiz.
Sizde ne var ne yok?
Cok sagol canım. Ben açıkcası pek birsey yapmadım zamanında, Dr bisey dememişti. Ama zararsız olduklarını biliyorum. Hamilelikte nasıl oldun peki? Daha mı arttı agri vs. Çoğaldığını hissediyor musun?
geçmiş olsun.. niye bayılmışsın canım neyin varmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?