dün benim de karnım kocamandı. ablam da sen kilo almışsın bayağı dedi ama aslında kilo falan almadım nedir bilmem... gerçekten büyümüş müdür rahim belli olacak kadar? daha çok erken değil mi?
bu arada evlilik tarihlerimiz arasında da 9 gün var benden 9 gün sonra evlenmişsin galibaaa
bir dee dün kendime bitane hamile kıyafeti aldım üstünde emzikli bebiş var loading yazıyorrrr
kızlar ya ben bir şey sorucam...
bende bulantı olmadı da,değişk bir mide şikayetim var,ne olduğunu anlayamadım,yemek yedikten sonra midem tuhaf oluyo sürekli gazım oluyo midede...
çok rahatsız ediyo,akşamları da ağrıya dönüşüyo,tuhaf bişey ağrıyo gibi,yanıyo gibi,açlık gibi ama yediklerim sanki kursağımda gibi,farklı bişey acaba reflü mü bu ya.. akşamları yatarken çok oluyo... sizdede varmı böyle bişey ne yapmam lazım?
canım bende de öyle bulantı yok. acıkınca oluyor bir de burnumda polip var tıkalı olmasından dolayı yan etkisi oluyor.. birde böyle eğilip kalktıkça.. bir de banyo tuv.mutfakta.. fazla kalmayınca sorun yok..
gaz oluyor ama şöyle evin etrafında dönüyorum rahat rahat :) o zaman sorun kalmıyor.. mesela akşam içtim ayranları şiştim. böyle 9 aylık hamileler gibi oturamıyor kalkamıyordum.. sonra biraz yürüyüdüm rahatladım tuv.gidince daha da rahatladım.
yani evin içinde yürüyüş iyi oluyor canım.
dr bana yemek yedikten sonra hemen uzanma sırt üstü olsa bile dedi. 1 saat kadar dik dur dedi. reflü falan oluyormuş hamilelikte .
geçmiş olsun.
bende bulantı olmadı da,değişk bir mide şikayetim var,ne olduğunu anlayamadım,yemek yedikten sonra midem tuhaf oluyo sürekli gazım oluyo midede...
çok rahatsız ediyo,akşamları da ağrıya dönüşüyo,tuhaf bişey ağrıyo gibi,yanıyo gibi,açlık gibi ama yediklerim sanki kursağımda gibi,farklı bişey acaba reflü mü bu ya.. akşamları yatarken çok oluyo... sizdede varmı böyle bişey ne yapmam lazım?
inşallah gecer canım ya,geceleri zorluyo baya...canım bu durum bende ilk başlarda hamile olduğumu daha öğrenmeden olmuştu sürekli yediklerim ağzımda gibi sindirememeye başlamıştım normal bence geçer zamanla. bulantılarım vardı sonrasında şimdi sabahları oluyo sadece ama canım hiç bişey çekmiyor ya zorla yiyorum bebişim için yemeden daha rahatım sanki :26:
Günaydın bal bebeklerin cici anneleri bizde geldik..
Dün bebişimizle ilk doğum günümüzü kutladık Rabbmin en büyük hediyeyi verdi bana bu sene..
Arada annesinin midesini bulandırıyo ama uslu bi bebiş bizimkisi.. hamile kaldıktan sonra 2 kg almıştım 59 dan 61 lere çıkmıştım bu sabah tartıldım 59,9 kilo vermişim inanamadım :)
günaydın kızlar moralim bozuk biras dün doktora gttik kese yanında az bi kanama varmış progestan verdi doktor çok ayaga kalkma dedi onun dışında bebegimin hareketlerini gördüm kafasını oynatıyo ellerini oynatıyo veee 2 gün öndeymişiz :)9+2 dedi ama şu kanama olayı düşük tehlikesi varmış çok korkuyorum ya
kızlar kilo konusunda ben hala alabilmiş değilimüzülüyorum çünkü zayıfım zaten bide üstüne verdim neyse sağlık olsunda ileriki aylarda siz 2 alırken ben 4 alırım kapatırım farkı:):):)yeterki sağlık olsun
Daha ben de kilo almadım ama zaten benim 7-8 kilo fazlam vardı, çok da almam inş vermesi çok zor olur sonra.
Kilo alan ya da veren var mı kızlar?
Daha ben de kilo almadım ama zaten benim 7-8 kilo fazlam vardı, çok da almam inş vermesi çok zor olur sonra.
arkadaşlar bebinm bebişimin son durumu yaırn belli olucak
kesesinde bozukluk var dedi dr
gece yatmadan çok çok çok dua ettim bebeğim 2. defa annesini bırakmasın die
rabbime çok yalvardım hepimiz için psikolojim falan artık laçka oldu
rabbim gece ruyamda bebeğimin doğumunu gösterdi
hastanede oluyorum karnım kocaman olmuş sancılarımın gelmesini bekliyorum
çok güzel bi ruyaydı uyanmak istemedim resmen
sizce ben kafayı mı yiyorum ben
günaydın kızlar moralim bozuk biras dün doktora gttik kese yanında az bi kanama varmış progestan verdi doktor çok ayaga kalkma dedi onun dışında bebegimin hareketlerini gördüm kafasını oynatıyo ellerini oynatıyo veee 2 gün öndeymişiz :)9+2 dedi ama şu kanama olayı düşük tehlikesi varmış çok korkuyorum ya
günaydın hanımlar,,,,
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
bu iki günde kendimi biraz daha toparladım.. en kötüsüne hazırladım kendimi..
belirtilerim neredeyse yok oldu.. bulantım zaten yoktu cok fazla ama artık ağrım yorgunluğum ve uykum da yok..
göğüslerimde acımıyo..
miniğimin orda olduğunu hissediyordum geçen haftalarda
ama şuan öyle bir his yok içimde.. hormonlarla alakalı olduğunu düşünüyorum..
pazartesi gunu göreceğim her turlu sonuca alıştırdım kendimi..cok zor ama sanırım güçlü olmak lazım...
ama o sönmeyen minicik umudum ekranda bana bir pırıltı gönderirse de Rabbimin lutfu sayarım.. şükrederim..
yazdıklarınızı okuyorum artık her ne kadar belirtilerinize ortak olamasam da dualarım sizlerle ve sıpalarınızla..
canım o sıkıntı bende de var, hamilelik reflüsüymüş adı, doktor öyle söyledi, yemek sonrası gaz gibi sürekli geyirme yada çok afedersin öbür türlü gaz çıkarma gibi durumlar oluyo, yemek sonrası hep bi rahatsızlık oluyo, yada iki lokma yiyip hemen doyuyorum ve şişiyorum. bunlar olacak dediler ilk 3 ay, kimisinde bulantı, kimisinde mide yanması yada reflü olarak kendini gösteriyormuş, inşallah geçicek bunlarda:)
kızlar kilo konusunda ben hala alabilmiş değilimüzülüyorum çünkü zayıfım zaten bide üstüne verdim neyse sağlık olsunda ileriki aylarda siz 2 alırken ben 4 alırım kapatırım farkı:):):)yeterki sağlık olsun
bende hiç kilo almadım bende çok zayıfım iştahım açılsada almaya başlasam yaa
papatya biliyorum canım bi sen bi ben zaten en zayıf halka:):) inş alıurız cnm ya şu iştah bi gelse hayırlısyla ilk hamilelikte 18 kilo almıştım ama anca 62 olabilmiştim ahahahah:)bunda bide ikimzdede bebişler var evde peşlerinde koşturmaktan alırmıyız okadar bilmiyorum ama iştahım gelsin sürekli yicemm zorla morla ama yicemm inşallah:):)aklına gelen hem kilo hem güç verici hemde bebişe yarar tarfiler olursa banada sölersin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?