2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Canim ben gunde bir kere gece yatmadan 11-12 gıbi iciyorum

Çok geçmiş olsun, umarım tekrar yaşamazsın, bulantıların da geçer hemen canım

merhabalar hamisler..herkesin kadınlar gununu kutluyorum.....hayat ben folidoce kullanıyorum gunde bir defa tok karnıma alıyorum.

canım ben şuan 7+6 dayım. ilk zamanlar göğsüm acıyodu ama şimdi o kadar acımıyor. şişlik bayaa var. eşim bile şaşırdı, aaa göğsün ne kadar şişmiş falan diyo:)))

Evet ya benimkide diyor ne kadar büyüdüler diye :)) ama dokundurmuyorum :)) cok şikayetçi bu yüzden.

Ben folibolu sabah yemek yedikten sonra iciyorum. Sabah dediğim de kahvaltım en erken 11-12 gibi oluyor :)

Vallah ben daha hiç kan vermediğim icin bırak betayi digerlerini de bilmiyorum.

merhaba annişler, iyi misiniz fasulyeleriniz nasıl :))

merhaba canım iyiyiz yalnız dun kasıgımda agrım vardı sag tarafta bacagımada vuruyordu agrısı resmen topalladım ama bugun daha iyiyim allaha cok sukur....senle fasulyen nasılsınız pekii:))))

kızlarr maaşallah suphanallah 2 gündür sabah bulantısı dışında iyiyim iğrenmeden yiyebiliyoruum ve yediğimi çıkarmıyorum... yinede ağır şeyler değil ama bu kadarını bile yemek süper... iki gündür ne kadar mutlu hissediyorum kendimi anlatamam...

oohhhhh afiyet olsun yarasıınnn:))))))

merhaba canım iyiyiz yalnız dun kasıgımda agrım vardı sag tarafta bacagımada vuruyordu agrısı resmen topalladım ama bugun daha iyiyim allaha cok sukur....senle fasulyen nasılsınız pekii:))))

merhaba annişler, çoktandır takip edemiyordum, halsizlik, bulantı, ekrana bile bakamaz haldeydim iş yerindende bir hafta izin almıştım salı günü doktora gittik kalp atışlarını duyduk çook tatlıydı, çok duygulandım ağladım., güldüm, şaştım. enfeksiyon vardı yirmi gündür korka korka enfeksiyon ilacı kullanıyordum. idrar tahlilinde yine görüldü geçmemiş bu sefer idrar kültürü istedi iki gün sonra sonuçları için gittim üreme olmamış birşey yok dedi antibiyotik vermedi. öyle garip bişey hem enfeksiyon görüldü kültürdede üreme olmamış şimdi başka bir doktora daha gideyimmi diye düşünüyorum. bu arada dört hafta sonra ikili test için çağırdı doktorum. şimdi geçmişe bir göz atayım neler olmuş...

çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, nazar değmiştir, oku üfle kendi kendini:)

benim hiç beta değerime bakılmadı canım 7. haftada gittim, vajinal ultrasonla başladık, sonra 15 gün sora bida gittim bu sefer karından ultrasonla bakıldık, şimdi 23 Martı bekliyorum ikili test yapılacak bide ense kalınlıığına bakılacak.

ben folidoce kullanıyorum folik asit+b12 vitamini, sabahları kahvaltı sonrası tok karına 1 adet, doktor tok iç dedi çünkü ama zamanı önemli değil gün içinde ve her gün aynı saatlerde içmek önemli sadece.

cook gecmis olsun canım...benide 1 ay sonrasına cagırdılar ikili test icin.

arkadaşının durumu nekadar zordur şimdi, allah hiçbirimize yaşatmasın. amin canım inşallah allah sağlık sıhhat versin hepimize, herşeyin öncesi sağlık.

merhaba annişler, iyi misiniz fasulyeleriniz nasıl :))

slm canım, çok şükür bizler iyiyiz, mide yanmaları, şişkinlik dışında tabiki, bide şu ağız tadımız yerine gelse, hiç su içemiyorum o suyun tadı bi kötü bi kötü, meyve suyu falan içmeye çalışıyorum oda sadece vişne suyu, hep ekşi yiyesim var, sanırım bir çoğumuz öyle

Herkese merhaba :) 15 gündür burayı okuyorum fakat nedense yazmak için bugüne kadar bekledim, sanırım hala inanamadığımdan olsa gerek... evet bende ekim annesi olacağım inşallah.. şuanda 7+4 deyim. ufaklığın kalp atışlarını geçen hafta duyduk. yanlız ben bu haberin mutluluğunu pek yaşayamıyorum çünkü 6 haftadan beri neredeyse yataktan kalkamıyorum. midem devamlı kalk gidelim havasında . üstelik sadece bulantıda değil, ağrıyor, gaz varmış gibi, yanıyor.. bir mide insana ne yapabilirse hepsini yapıyor, üstelikte git gide artıyor..

ohhhh maaşallah maaşalah, sen böyle anlatınca benim içim rahatladı valla, yarasın sanada bebişede:) ya zaten 3 ay sorası gitçekmiş bu belirtiler işallah o zaman daha sağlıklı beslencez, şuanda ne yiyebiliyosak onla kalıyoruz neyazıki, çok vitamin vs gözetemiyorum ama ne yapalım, 3 ay beslenmesende olur dedi doktor için rahat etsin bebiş kandan besleniyo zaten dedi, onunla avutuyoruz kendimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…