arkadaşlar neden benim beta değerlerime bakılmamış o kadar kan verdim..( gelişmesine bakardım. yarın dr a gidecem ama ne biliyim insan merak ediyor..
bir de arkadaşlar folibolu nasıl alıyorsunuz. yani sabah öğle akşam yemekten önce veya sonra dr unuz nasıl almanızı söyledi.
Kızlar selam.
Öncelikle hepinizin kadınlar gününü kutluyorum.
ve nihayet ben p.tesi günü bayıldım. Hastaneye kaldırıldım. beni bir güzel yatırdılar. 7 adet serum yedim. kan tahlilleri vs yapıldı eve geldim.
Çok şükür bende bebeğimde iyiyiz.
Sizde ne var ne yok?
merhabalar hamisler..herkesin kadınlar gununu kutluyorum.....hayat ben folidoce kullanıyorum gunde bir defa tok karnıma alıyorum.
canım ben şuan 7+6 dayım. ilk zamanlar göğsüm acıyodu ama şimdi o kadar acımıyor. şişlik bayaa var. eşim bile şaşırdı, aaa göğsün ne kadar şişmiş falan diyo:)))
Ben folibolu sabah yemek yedikten sonra iciyorum. Sabah dediğim de kahvaltım en erken 11-12 gibi oluyor :)arkadaşlar neden benim beta değerlerime bakılmamış o kadar kan verdim..( gelişmesine bakardım. yarın dr a gidecem ama ne biliyim insan merak ediyor..
bir de arkadaşlar folibolu nasıl alıyorsunuz. yani sabah öğle akşam yemekten önce veya sonra.
o ilaç ne için canım
merhaba annişler, iyi misiniz fasulyeleriniz nasıl :))
kızlarr maaşallah suphanallah 2 gündür sabah bulantısı dışında iyiyim iğrenmeden yiyebiliyoruum ve yediğimi çıkarmıyorum... yinede ağır şeyler değil ama bu kadarını bile yemek süper... iki gündür ne kadar mutlu hissediyorum kendimi anlatamam...
merhaba canım iyiyiz yalnız dun kasıgımda agrım vardı sag tarafta bacagımada vuruyordu agrısı resmen topalladım ama bugun daha iyiyim allaha cok sukur....senle fasulyen nasılsınız pekii:))))
Kızlar selam.
Öncelikle hepinizin kadınlar gününü kutluyorum.
ve nihayet ben p.tesi günü bayıldım. Hastaneye kaldırıldım. beni bir güzel yatırdılar. 7 adet serum yedim. kan tahlilleri vs yapıldı eve geldim.
Çok şükür bende bebeğimde iyiyiz.
Sizde ne var ne yok?
arkadaşlar neden benim beta değerlerime bakılmamış o kadar kan verdim..( gelişmesine bakardım. yarın dr a gidecem ama ne biliyim insan merak ediyor..
bir de arkadaşlar folibolu nasıl alıyorsunuz. yani sabah öğle akşam yemekten önce veya sonra dr unuz nasıl almanızı söyledi.
merhaba annişler, çoktandır takip edemiyordum, halsizlik, bulantı, ekrana bile bakamaz haldeydim iş yerindende bir hafta izin almıştım salı günü doktora gittik kalp atışlarını duyduk çook tatlıydı, çok duygulandım ağladım., güldüm, şaştım. enfeksiyon vardı yirmi gündür korka korka enfeksiyon ilacı kullanıyordum. idrar tahlilinde yine görüldü geçmemiş bu sefer idrar kültürü istedi iki gün sonra sonuçları için gittim üreme olmamış birşey yok dedi antibiyotik vermedi. öyle garip bişey hem enfeksiyon görüldü kültürdede üreme olmamış şimdi başka bir doktora daha gideyimmi diye düşünüyorum. bu arada dört hafta sonra ikili test için çağırdı doktorum. şimdi geçmişe bir göz atayım neler olmuş...
kızlarrr bi arkadaşımı aradım geçmiş olsuna safra kesesi ameliyatı olduğunu zannediyordum kürtaj olmuş meğer çok üzüldüm yaaaakalp atışlarını duyduktan sonra bana müjdeli ahberi vermek istemiş ama duyamamışlar kalp atışını bende kendi müjdeli haberimi vereyim dedim morali düzelsin diye sevindi saolsun ama morali çok bozuk tabi offf yaaaaaaa offfff yaniiii Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın sağlıklı sıhhatli olur inş. hepsi de.
merhaba annişler, iyi misiniz fasulyeleriniz nasıl :))
kızlarr maaşallah suphanallah 2 gündür sabah bulantısı dışında iyiyim iğrenmeden yiyebiliyoruum ve yediğimi çıkarmıyorum... yinede ağır şeyler değil ama bu kadarını bile yemek süper... iki gündür ne kadar mutlu hissediyorum kendimi anlatamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?