2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
çatlaklar için kakao yağımı bebe yağımı iyi ben 7. haftanın içindeyim şimdiden başlamam gerekirmi
ben bebe yağı kullanıyorum ben de 8. haftamdayım bence başla canım sonradan erken başlasaydım keşke deme
benim bebe yağı spreyli sen de öyle al canım diğer kolonya gibi dökülenlerden çok daha kullanışlı oluyor

kızlar ne yapıyorsunuz ne var ne yok bakalım bugun nasılsınız

çok şükür, iyi diyelim iyi olalım, iyi düşünelim iyi olalım, haha polyannacılık oynuyorum resmen yaa, kötünün iyisi işte ama buna şükür, canımız bişiler istesede onu yesek aklım fikrim hep yemekte yiyemiyoruz ya ondan heralde:) sen napıyorsun bakalım, işallah iyisindir:)

merhaba canım iyiyiz yalnız dun kasıgımda agrım vardı sag tarafta bacagımada vuruyordu agrısı resmen topalladım ama bugun daha iyiyim allaha cok sukur....senle fasulyen nasılsınız pekii:))))

o zaman seninki de sağdan sağdan geliyo :)) doktor oğluş olma ihtimali yüksek dedi, benim de aynı bir gün dediğin gibi batmalar kasılmalar, bir gün bulantı kusmalar derken 8. haftamızın finalini yapcaz Allah ın izniyle ikili test yaptırdınız mı kızlar ya, zamanı gelen var mı?

bulantı kötü evet ama geçicek az kaldı, gayret:) güzel haberleri almışın, gözün aydın çok farklı bir duygu o gerçektende tarifi yok pıt pıt pıt nası atıyo dimi, allah tamamını getirsin inşallah ellerini kollarını gördüğümüz, bize göz kırptığı günleri görürüz bebişlerimizin:)

aynen öyle, iki haftadır neredeyse sadece çorbayla yaşıyorum ya, yemek yemeyi özledim iştahlı iştahlı ama miniğim sevmiyo ben napıyım suya alışmaya başladım ben de senin gibiydim, çalışıyorsan masana büyük bir bardak koy ve hep dolu tut, ben 4 bardak içiyorum günde büyük bardakla, biliyorum az ama anca bu kadarı oluyo şimdilik, sadece süt yumurta balık yeşillik de sıkıntı var siz tüketebiliyo musunuz?

ıyım galıba ya aslında bende bugun pek ıyı degılım canım sıkılıyor nedenını bılmıyorum yanı

hayırlı uğurlu olsun canım, Allah nazarlardan saklasın hepimizi, söyledinmi kimselere:) ben hala gizliyorum hehe, doğurmaya yakın söylermişim ay çok komik, karın belli olana kadar gizlemeye devam:) nazar mazar oluruz allah korusun. 3 ay bitene kadar mide sıkıntısı oluyor canım yapacak hiçbişey yok, yesende yemesende o gaz seni hiç bırakmıyo, sabah yataktan kalkar kalmaz başlıyo bende düşün daha hiçbişey yemeden aç karına gak guk oluyorum:) ama hafta ilerledikçe etkisi azalıyor biraz merak etme, bişey yiyemesende üzülme, bebiş 3 ay kandan besleniyo:) 3 aydan sora gelsin sultanlık dönemi ohhhh

evet haklısın, işallah suya alışırsak iyi olacak, çalışıyorum karşımda koca bir şişe su var o bana bakıyo ben ona:) ama yudum yudum zorlıcam kendimi azda olsa. yumurtayı çok sevmeme rağmen gözüm bile görmek istemiyor, tavukt ve balıkta aynı o şekilde, bi haşlanmış patates yiyebiliyorum, salçalı ekmek, kaşarlı tost yada beyaz peynirli sandeviç tarzı şeyler yani varlık içinde yokluk çekmek bizimki hahaha, bide aşırı derecede içim yanıyo ama su içemiyorum onun çözümünüde vişne suyunda buldum bakalım daha ne kadar devam etçem, birde çabuk bıkıyorum yediğim içtiğim şeylerden o neden oluyo onu anlayamadım henüz:)

Teşekkür ederimm :) yanlızca annem ve bebeciğin babacığı biliyor, bilmemeleride imkansız zaten yoksa bu kıza ne oluyor diye doktora götürürlerdi beni... 3. ayını doldurmadan bende başka kimseye söylemek istemiyorum. Yanlız ilginç olan birşey var herkeste sabah daha yoğun oluyor bu bulantılar bendeyse tam tersi, sabah en iyi halimdeyim, öğleden sonra başlıyor ve gece tam yatma zamanı hareket etsem çıkarıcak gibi oluyorum.. doktorum bana premesis diye bir ilaç verdi, yeni çıkan bir ilaçmış öyleki eczanelerde bile zor buldum ecza deposundan getirttiler. Folik asit, b vitamini, b12 vs ne kadar gerekli vitamin varsa hepsini koymuşlar içine ve aynı zamanda mide ilacıymış, sadece hamilelik için üretilmiş prospektüsündede öyle yazıyor.. varmı acaba aranızda bu ilacı kullananınız? ilaç hakkında tüm doktorlar çok iyi şeyler söylesede benim mideme pek bir fayda etmedide :)...

sut yumurta balık yesilllik kırmızı et yogurt muz allaahhh goturuyorum yalnızzz 1 kilo aldım simdiden....

ıyım galıba ya aslında bende bugun pek ıyı degılım canım sıkılıyor nedenını bılmıyorum yanı

haha hadi buyur, modtaki değişmeler başladı, hamilelikten canım buda, sürekli bi haleti ruhiye değişmesi söz konusu dimi, dengesizlik var bendede, bi sinirlilik, bi sevecenlik, bi duygusallık, bi ağlamak böle gidiyo işte, hormonlardannnnn

sut yumurta balık yesilllik kırmızı et yogurt muz allaahhh goturuyorum yalnızzz 1 kilo aldım simdiden....

maşallahhh size :).. mesajınızı görünce bile ağlayasım geldi çocuk gibi. ben niye yiyemiyorum diye :).. boşverin kiloyu yiyebilmenin muhteşem hazzını yaşayın..

iyi yapmışsın söylememekle daha ilk zamanları nazara gelmemek lazım:) premesis banada verdi doktor hiçbiyerde bulamadık senin dediğin gibi istettik bizde, bulantı olduğunu hissettiğin an iç dedi biraz rahatlatıyo gibi ama tam değil, yani sanırım kusmamı engelliyo benimde belkide içmesem çıkartıcam. bulantı sabah akşam olabiliyor hatta gece uyandırıyor bazen beni, yataktan hemen fırlamamak lazım, haşlanmış tuzlu patates biraz iyi geliyo belki sende deneyebilirsin, yada tuzlu kraker, başka bişi iyi gelmiyo daha kötü yapıyo resmen.

sanırım esninle aynı belirtileri paylaşıyoruz canım ben de öyle sabah bi başlıyo geğirmeler,yatınca bile oluyo.. eşime diyorum ne kadar iğrencim de mi diyorum....
yoooooo aşkım sen rahat ol bebişten bebişten diyo... sağolsun,rahatsız olsa bile söylemez....
ben çok şükür bol su içebiliyorum,hergün iyerinde 1,5lt.lik suyumu bitiriyorum,eve gidince de devam 2,5 yakın içiyorumdur...
ben de cnm tavuk ve balık hiç istemiyo,allahtan kırmızı et yiyebiliyorum,onu da başkası yaparsa,kayınvalidem yapıyo sağolsun...
ben de hemen bıkıyorum yediklerimden. bi kez deli gib canım çekiyo,bi kere yiyince bi daha kesinlikle görmek bile istemiyorum...

bana günde bir taneden fazla içme, onuda sabahları kahvaltıdan sonra tok karnına iç dedi.. bu doktorlarda amma değişken yahu :) insanın kafasını karıştırıyorlar.. ben en rahat dondurma yiyorum, hem o yanma hissini biraz alıyor hemde süt falan var diye vicdanım rahatlıyor.. onun dışında patatesi dün denedim yemesine yedim ama rahatlama olmadı.. en büyük korkum 9 ay sürmesi.. annem ben doğana kadar sabah akşam iğne olmuş hiç bitmemiş bulantıları, hani ona çektiysem falan yandık

maşallahhh size :).. mesajınızı görünce bile ağlayasım geldi çocuk gibi. ben niye yiyemiyorum diye :).. boşverin kiloyu yiyebilmenin muhteşem hazzını yaşayın..

canım benim yaaa kıyamam sana oyle yazınca uzuldum sımdı...en kısa zamanda sızde her istediginizden yersiniz insallaaaahhh:)))

canım benim yaaa kıyamam sana oyle yazınca uzuldum sımdı...en kısa zamanda sızde her istediginizden yersiniz insallaaaahhh:)))

zaten artık kendimi tanıyamıyorum o kadar çok şeye ağlıyorum ki, iki köpeğim var benim, bir tanesi devamlı burnunu karnıma dayıyor ve kokluyor, bazen durup dururken koşup gelip karnımı yalıyor.. acaba diyorum kendi aralarında bir şekilde anlaşıyorlarmı, hani köpekler duyamadığımız sesleri kokuları duyarlarmış ya.. beni bir ağlama tutuyorki sormayın.. sonrada yarım saat gülüyorum :))

aynen yaa, ilk zamanlar kaşarlı tost yapıyordum, tost ağır gelmeye başladı sonra ekmek arası peynir, bu hafta da ev salçası üstüne peynir ekmek arası peynir çocuğu abla bunlar geell geeellll

tavuğu çok severdim şimdi mümkünse adını bile duymayım o kadar böö

maşallah ya bide ben yiyebilsem hiç bişiy yiyemiyorum agzım acı acı tat napcam bilmiyorum midem de bulanıyor öle geziyorum aç aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…