ben bebe yağı kullanıyorum ben de 8. haftamdayım bence başla canım sonradan erken başlasaydım keşke demeçatlaklar için kakao yağımı bebe yağımı iyi ben 7. haftanın içindeyim şimdiden başlamam gerekirmi
kızlar ne yapıyorsunuz ne var ne yok bakalım bugun nasılsınız
merhaba canım iyiyiz yalnız dun kasıgımda agrım vardı sag tarafta bacagımada vuruyordu agrısı resmen topalladım ama bugun daha iyiyim allaha cok sukur....senle fasulyen nasılsınız pekii:))))
merhaba annişler, çoktandır takip edemiyordum, halsizlik, bulantı, ekrana bile bakamaz haldeydim iş yerindende bir hafta izin almıştım salı günü doktora gittik kalp atışlarını duyduk çook tatlıydı, çok duygulandım ağladım., güldüm, şaştım. enfeksiyon vardı yirmi gündür korka korka enfeksiyon ilacı kullanıyordum. idrar tahlilinde yine görüldü geçmemiş bu sefer idrar kültürü istedi iki gün sonra sonuçları için gittim üreme olmamış birşey yok dedi antibiyotik vermedi. öyle garip bişey hem enfeksiyon görüldü kültürdede üreme olmamış şimdi başka bir doktora daha gideyimmi diye düşünüyorum. bu arada dört hafta sonra ikili test için çağırdı doktorum. şimdi geçmişe bir göz atayım neler olmuş...
slm canım, çok şükür bizler iyiyiz, mide yanmaları, şişkinlik dışında tabiki, bide şu ağız tadımız yerine gelse, hiç su içemiyorum o suyun tadı bi kötü bi kötü, meyve suyu falan içmeye çalışıyorum oda sadece vişne suyu, hep ekşi yiyesim var, sanırım bir çoğumuz öyle
çok şükür, iyi diyelim iyi olalım, iyi düşünelim iyi olalım, haha polyannacılık oynuyorum resmen yaa, kötünün iyisi işte ama buna şükür, canımız bişiler istesede onu yesek aklım fikrim hep yemekte yiyemiyoruz ya ondan heralde:) sen napıyorsun bakalım, işallah iyisindir:)
Herkese merhaba :) 15 gündür burayı okuyorum fakat nedense yazmak için bugüne kadar bekledim, sanırım hala inanamadığımdan olsa gerek... evet bende ekim annesi olacağım inşallah.. şuanda 7+4 deyim. ufaklığın kalp atışlarını geçen hafta duyduk. yanlız ben bu haberin mutluluğunu pek yaşayamıyorum çünkü 6 haftadan beri neredeyse yataktan kalkamıyorum. midem devamlı kalk gidelim havasında. üstelik sadece bulantıda değil, ağrıyor, gaz varmış gibi, yanıyor.. bir mide insana ne yapabilirse hepsini yapıyor, üstelikte git gide artıyor..
aynen öyle, iki haftadır neredeyse sadece çorbayla yaşıyorum ya, yemek yemeyi özledim iştahlı iştahlıama miniğim sevmiyo ben napıyım suya alışmaya başladım ben de senin gibiydim, çalışıyorsan masana büyük bir bardak koy ve hep dolu tut, ben 4 bardak içiyorum günde büyük bardakla, biliyorum az ama anca bu kadarı oluyo şimdilik, sadece süt yumurta balık yeşillik de sıkıntı var siz tüketebiliyo musunuz?
hayırlı uğurlu olsun canım, Allah nazarlardan saklasın hepimizi, söyledinmi kimselere:) ben hala gizliyorum hehe, doğurmaya yakın söylermişim ay çok komik, karın belli olana kadar gizlemeye devam:) nazar mazar oluruz allah korusun. 3 ay bitene kadar mide sıkıntısı oluyor canım yapacak hiçbişey yok, yesende yemesende o gaz seni hiç bırakmıyo, sabah yataktan kalkar kalmaz başlıyo bende düşün daha hiçbişey yemeden aç karına gak guk oluyorum:) ama hafta ilerledikçe etkisi azalıyor biraz merak etme, bişey yiyemesende üzülme, bebiş 3 ay kandan besleniyo:) 3 aydan sora gelsin sultanlık dönemi ohhhh
aynen öyle, iki haftadır neredeyse sadece çorbayla yaşıyorum ya, yemek yemeyi özledim iştahlı iştahlıama miniğim sevmiyo ben napıyım suya alışmaya başladım ben de senin gibiydim, çalışıyorsan masana büyük bir bardak koy ve hep dolu tut, ben 4 bardak içiyorum günde büyük bardakla, biliyorum az ama anca bu kadarı oluyo şimdilik, sadece süt yumurta balık yeşillik de sıkıntı var siz tüketebiliyo musunuz?
ıyım galıba ya aslında bende bugun pek ıyı degılım canım sıkılıyor nedenını bılmıyorum yanı
sut yumurta balık yesilllik kırmızı et yogurt muz allaahhh goturuyorum yalnızzz 1 kilo aldım simdiden....
Teşekkür ederimm :) yanlızca annem ve bebeciğin babacığı biliyor, bilmemeleride imkansız zaten yoksa bu kıza ne oluyor diye doktora götürürlerdi beni... 3. ayını doldurmadan bende başka kimseye söylemek istemiyorum. Yanlız ilginç olan birşey var herkeste sabah daha yoğun oluyor bu bulantılar bendeyse tam tersi, sabah en iyi halimdeyim, öğleden sonra başlıyor ve gece tam yatma zamanı hareket etsem çıkarıcak gibi oluyorum.. doktorum bana premesis diye bir ilaç verdi, yeni çıkan bir ilaçmış öyleki eczanelerde bile zor buldum ecza deposundan getirttiler. Folik asit, b vitamini, b12 vs ne kadar gerekli vitamin varsa hepsini koymuşlar içine ve aynı zamanda mide ilacıymış, sadece hamilelik için üretilmiş prospektüsündede öyle yazıyor.. varmı acaba aranızda bu ilacı kullananınız? ilaç hakkında tüm doktorlar çok iyi şeyler söylesede benim mideme pek bir fayda etmedide :)...
hayırlı uğurlu olsun canım, Allah nazarlardan saklasın hepimizi, söyledinmi kimselere:) ben hala gizliyorum hehe, doğurmaya yakın söylermişim ay çok komik, karın belli olana kadar gizlemeye devam:) nazar mazar oluruz allah korusun. 3 ay bitene kadar mide sıkıntısı oluyor canım yapacak hiçbişey yok, yesende yemesende o gaz seni hiç bırakmıyo, sabah yataktan kalkar kalmaz başlıyo bende düşün daha hiçbişey yemeden aç karına gak guk oluyorum:) ama hafta ilerledikçe etkisi azalıyor biraz merak etme, bişey yiyemesende üzülme, bebiş 3 ay kandan besleniyo:) 3 aydan sora gelsin sultanlık dönemi ohhhh
evet haklısın, işallah suya alışırsak iyi olacak, çalışıyorum karşımda koca bir şişe su var o bana bakıyo ben ona:) ama yudum yudum zorlıcam kendimi azda olsa. yumurtayı çok sevmeme rağmen gözüm bile görmek istemiyor, tavukt ve balıkta aynı o şekilde, bi haşlanmış patates yiyebiliyorum, salçalı ekmek, kaşarlı tost yada beyaz peynirli sandeviç tarzı şeyler yani varlık içinde yokluk çekmek bizimki hahaha, bide aşırı derecede içim yanıyo ama su içemiyorum onun çözümünüde vişne suyunda buldum bakalım daha ne kadar devam etçem, birde çabuk bıkıyorum yediğim içtiğim şeylerden o neden oluyo onu anlayamadım henüz:)
iyi yapmışsın söylememekle daha ilk zamanları nazara gelmemek lazım:) premesis banada verdi doktor hiçbiyerde bulamadık senin dediğin gibi istettik bizde, bulantı olduğunu hissettiğin an iç dedi biraz rahatlatıyo gibi ama tam değil, yani sanırım kusmamı engelliyo benimde belkide içmesem çıkartıcam. bulantı sabah akşam olabiliyor hatta gece uyandırıyor bazen beni, yataktan hemen fırlamamak lazım, haşlanmış tuzlu patates biraz iyi geliyo belki sende deneyebilirsin, yada tuzlu kraker, başka bişi iyi gelmiyo daha kötü yapıyo resmen.
maşallahhh size :).. mesajınızı görünce bile ağlayasım geldi çocuk gibi. ben niye yiyemiyorum diye :).. boşverin kiloyu yiyebilmenin muhteşem hazzını yaşayın..
canım benim yaaa kıyamam sana oyle yazınca uzuldum sımdı...en kısa zamanda sızde her istediginizden yersiniz insallaaaahhh:)))
evet haklısın, işallah suya alışırsak iyi olacak, çalışıyorum karşımda koca bir şişe su var o bana bakıyo ben ona:) ama yudum yudum zorlıcam kendimi azda olsa. yumurtayı çok sevmeme rağmen gözüm bile görmek istemiyor, tavukt ve balıkta aynı o şekilde, bi haşlanmış patates yiyebiliyorum, salçalı ekmek, kaşarlı tost yada beyaz peynirli sandeviç tarzı şeyler yani varlık içinde yokluk çekmek bizimki hahaha, bide aşırı derecede içim yanıyo ama su içemiyorum onun çözümünüde vişne suyunda buldum bakalım daha ne kadar devam etçem, birde çabuk bıkıyorum yediğim içtiğim şeylerden o neden oluyo onu anlayamadım henüz:)
sanırım esninle aynı belirtileri paylaşıyoruz canım ben de öyle sabah bi başlıyo geğirmeler,yatınca bile oluyo.. eşime diyorum ne kadar iğrencim de mi diyorum....
yoooooo aşkım sen rahat ol bebişten bebişten diyo... sağolsun,rahatsız olsa bile söylemez....
ben çok şükür bol su içebiliyorum,hergün iyerinde 1,5lt.lik suyumu bitiriyorum,eve gidince de devam 2,5 yakın içiyorumdur...
ben de cnm tavuk ve balık hiç istemiyo,allahtan kırmızı et yiyebiliyorum,onu da başkası yaparsa,kayınvalidem yapıyo sağolsun...
ben de hemen bıkıyorum yediklerimden. bi kez deli gib canım çekiyo,bi kere yiyince bi daha kesinlikle görmek bile istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?