sut yumurta balık yesilllik kırmızı et yogurt muz allaahhh goturuyorum yalnızzz 1 kilo aldım simdiden....
sanırım esninle aynı belirtileri paylaşıyoruz canım ben de öyle sabah bi başlıyo geğirmeler,yatınca bile oluyo.. eşime diyorum ne kadar iğrencim de mi diyorum....
yoooooo aşkım sen rahat ol bebişten bebişten diyo... sağolsun,rahatsız olsa bile söylemez....
ben çok şükür bol su içebiliyorum,hergün iyerinde 1,5lt.lik suyumu bitiriyorum,eve gidince de devam 2,5 yakın içiyorumdur...
ben de cnm tavuk ve balık hiç istemiyo,allahtan kırmızı et yiyebiliyorum,onu da başkası yaparsa,kayınvalidem yapıyo sağolsun...
ben de hemen bıkıyorum yediklerimden. bi kez deli gib canım çekiyo,bi kere yiyince bi daha kesinlikle görmek bile istemiyorum...
bana günde bir taneden fazla içme, onuda sabahları kahvaltıdan sonra tok karnına iç dedi.. bu doktorlarda amma değişken yahu :) insanın kafasını karıştırıyorlar.. ben en rahat dondurma yiyorum, hem o yanma hissini biraz alıyor hemde süt falan var diye vicdanım rahatlıyor.. onun dışında patatesi dün denedim yemesine yedim ama rahatlama olmadı.. en büyük korkum 9 ay sürmesi.. annem ben doğana kadar sabah akşam iğne olmuş hiç bitmemiş bulantıları, hani ona çektiysem falan yandık
maşallah ya bide ben yiyebilsem hiç bişiy yiyemiyorum agzım acı acı tat napcam bilmiyorum midem de bulanıyor öle geziyorum aç aç
aynen yaa, ilk zamanlar kaşarlı tost yapıyordum, tost ağır gelmeye başladı sonra ekmek arası peynir, bu hafta da ev salçası üstüne peynirekmek arası peynir çocuğu abla bunlar geell geeellll
tavuğu çok severdim şimdi mümkünse adını bile duymayım o kadar böö
merhaba herkese gecen hafta cuma dr a gitmiştim goremedik ve duyamamıştık bebişimizi 1 hafta sonra gel dedi bugun yine gittim ama bugun de duyamadık ve goremedik .1 hafta daha bekleyelim sonra bakarız dedi yani galiba aranızdan ayrılıcam . su an deli gbi ağlıyorum bilmiyorum bu defa nasıl kaldırıcam bu yükü . hayatta en cok bunu istemştim bu da olmadı galiba yine olmadı yine.. ve herkesin sorularından beni suçlar bakışlarından bıktım.. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kıymetini bilip hep anınızın su anki anın bile tadını cıkarın
merhaba herkese gecen hafta cuma dr a gitmiştim goremedik ve duyamamıştık bebişimizi 1 hafta sonra gel dedi bugun yine gittim ama bugun de duyamadık ve goremedik .1 hafta daha bekleyelim sonra bakarız dedi yani galiba aranızdan ayrılıcam . su an deli gbi ağlıyorum bilmiyorum bu defa nasıl kaldırıcam bu yükü . hayatta en cok bunu istemştim bu da olmadı galiba yine olmadı yine.. ve herkesin sorularından beni suçlar bakışlarından bıktım.. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kıymetini bilip hep anınızın su anki anın bile tadını cıkarın
merhaba arkadaşlar canlarım nasılsınız hep iyi dualarım sizlerle bu arada bebişimin işl fotosunu sizlerle paylaşmak istiyorum daha önce hiç foto eklemedim bu yüzden bilmiyorum nasıl ekleyeceğim
rabbim yardımcın olsun canım.. ben de aynı durumdayım.. hatta seninle sat.larımız da aynı galiba.. çarşamba günü bizde göremedik..merhaba herkese gecen hafta cuma dr a gitmiştim goremedik ve duyamamıştık bebişimizi 1 hafta sonra gel dedi bugun yine gittim ama bugun de duyamadık ve goremedik .1 hafta daha bekleyelim sonra bakarız dedi yani galiba aranızdan ayrılıcam . su an deli gbi ağlıyorum bilmiyorum bu defa nasıl kaldırıcam bu yükü . hayatta en cok bunu istemştim bu da olmadı galiba yine olmadı yine.. ve herkesin sorularından beni suçlar bakışlarından bıktım.. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kıymetini bilip hep anınızın su anki anın bile tadını cıkarın
merhaba arkadaşlar canlarım nasılsınız hep iyi dualarım sizlerle bu arada bebişimin işl fotosunu sizlerle paylaşmak istiyorum daha önce hiç foto eklemedim bu yüzden bilmiyorum nasıl ekleyeceğim
rabbim yardımcın olsun canım.. ben de aynı durumdayım.. hatta seninle sat.larımız da aynı galiba.. çarşamba günü bizde göremedik..
pazartesiyi bekliyorum.. ama hiç bir belirti hissetmiyorum artıksanırım miniğimden ayrılmak zorunda kalıcam ben de..
benim ilk ama senin daha önce de olmuş galiba.. hiç bir şey tamamen seninle ilgili değil kendini hırpalama kimsenin bakışlarını da takma..
benim annem de 7 sene sonunda 3 düşükten sonra beni doğurmuş.. hamile kalabiliyoruz yani bu tarafından bakalım.. Rabbim en doğru zamanda verecektir evlat inşallah...
sanıyorum 8.haftanızdasınız, dün kontrole gittiğimde benden önce giren bayan 11 haftalık hamileydi ve bebeciğinin kalp atışlarını ilk defa dün duydu, bir ağlaması vardıki görmelisiniz.. sizin gibi çok korkmuş, çok umutsuzdu girerken... daha önce yaşadıklarınızı bilemiyorum ama yinede umutsuz olup şimdiden vedalaşmayın bence.. inşallah herşey yolunda gider..
pazartesiyi bekliyorum.. ama hiç bir belirti hissetmiyorum artıksanırım miniğimden ayrılmak zorunda kalıcam ben de..
benim ilk ama senin daha önce de olmuş galiba.. hiç bir şey tamamen seninle ilgili değil kendini hırpalama kimsenin bakışlarını da takma..
benim annem de 7 sene sonunda 3 düşükten sonra beni doğurmuş.. hamile kalabiliyoruz yani bu tarafından bakalım.. Rabbim en doğru zamanda verecektir evlat inşallah...
bulantı kötü evet ama geçicek az kaldı, gayret:) güzel haberleri almışın, gözün aydın çok farklı bir duygu o gerçektende tarifi yok pıt pıt pıt nası atıyo dimi, allah tamamını getirsin inşallah ellerini kollarını gördüğümüz, bize göz kırptığı günleri görürüz bebişlerimizin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?