2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Ay bende öyle. Gecen kuzemin cocuğu geldi ekmek aradı beyaz peynir istedi. Ay bi canım çekti. Onlar gidince bende aynısından yedim. En iyisi o vallah.

esimmveben; Allah sabrını versin. gerçekten üzüldüm. inşallah hakkında hayırlısı olsun ve gönül muradını versin Allah. söyleyecek bişey bulamıyorum.

kızlar eleyebildiysem işte bebişimin ilk fotosu yeni kontrollerde dahada netleşicek inşallah maşallah derseniz çok sevinirim rabbim hepimizin meleklerini korusun....

Maaşallah canım, tütütütü Allah nazarlardan saklasın, tamamını getirsin inşallah

geçer inşallah canım ben de öyle umut ediyorum hayırlısıyla...
yalnız su olayını halletmeye calıs mutlaka bol bol iç hattta zorla kendini....

ay hakkaten ya ekmek arası peynir çocukları:) koptum gülmekten
ben de hersabah sadece kaşarlı tost yiyebiliyorum...

canım o nasıl söz,her zaman derdini dinlemeye hazırız bura,tabi rabbim bunu untturacak dert keder vermesin,herşeyden önemlisi bu canım...
Allah yar ve yardımcın olsun....dularımdasın.........

eşimveben senin adına çok üzüldüm okurken bile gözyaşlarımı tutamadım...rabbim hayırlısı neyse onu nasip eder asla isyan etme bunun bir sınav olduğunu düşün hakkında hayırlısı neyse onu dile... sakın eksik dilek dileme...rabbim öyle bir mucize verirki sen bile şaşar kalırsın.. kendine çok iyi bak...

canım çok üzüldüm ama lütfen kendini bu kadar yıpratma.. ne desek şuan senin için anlamsız kalır ama Rabbim büyük ve mucizeler Onun elinde.. bizim üzerimize düşen dua, tedavi vs ne gerekiyorsa yerine getirip sonucu da Ondan beklemek.. inşallah bir gün bir mucizen daha olur ve hep seninle olur... bunu bir veda değil bir ara olarak düşünelim.. kendine iyi bak...

Canım cok üzüldüm. Diyecek birsey bulamıyorum. Bende 5,5 sene sonra tup bebekle hamile kaldım. Bilirim ne kadar kıymetli olduğunu. Allah sabır versin.

canımmmmmmm, ne zaman istersen yaz, diyecek söz bulamıyorum, ancak dua edebiliyorum senin için, bu mübarek günde inşallah allah gönlüne göre versin, doktorların olmaz dediği şeylerin olduğunuda biliyoruz, kistli olup doktorun senin çocuğun olmaz dediği arkadaşların düşünmüyoken hamile kaldıklarını biliyorum ben, canlı canlı tanığı oldum böyle durumların, oyüzden Allah bilir işini diyeceğim sadece. kendine iyi bak, ne zaman istersen gel buraya ve yaz. öpüyorum seni kocaman.

cnm okudum ve çok üzüldüm ne desem bilemedim üzülme desem bile üzüleceksin çünkü insanın elinde olan bişi değil biliyorum ama şu mübarek cuma gününde duam senin hakkında en yakın zamanda hayırlı şeylerin olması inşallah sağlıkla meleğine kavuşursun benin annemin 15 sene sonra çocuğu olmuş düşün cnm öyle arzuyla beklemişki jayatta herşey olucağına varır rabbime dua et en yakın zamanda hayırlısı olur inşallah.....

ben bi meleğimi daha kaybettim. evet su an cok umutsuzum cunku hamilelik belirtisi yok ben eski benim ... bide 7+5 teyim.. ben bitmiş durumdayım hersey yoluna girene kadar umarım dayanabilirim.

Esimveben söylenecek tek söz Allah sabır versin.Burada bizimle herhangi bir şey paylaşmak istersen her zaman yanındayız bunu bil.

Kızlar ben 9.haftamdayım mide problemim gittikçe kötü hal alıyor,hiç bir sey yiyemiyorum.bugün doktora gideceğim belki serum falan takılır size sormak istediğim bu haftada hangi ultrasonla bakılır?

ya bilmiyorum belki de bana oyle geliyo ama eşim bile sanki beni sucluyo ya da bilmiyorum bana oyle geliyo..dualarınız için sagolun eksik olmayın ..inşallah hepimizin gonlundeki olur bu mubarek gunde

Allahım sabırlar versinn ,okurken gözlerim doldu,Allahıma dua ediyorumki bütün mucizelere kadir isterse herşey olur ,inşallah sanada mucizesini gösterir ve bebeğin seninledir,Allah yardımcın olsun

ben bi meleğimi daha kaybettim. evet su an cok umutsuzum cunku hamilelik belirtisi yok ben eski benim ... bide 7+5 teyim.. ben bitmiş durumdayım hersey yoluna girene kadar umarım dayanabilirim.

canım benim alttan bakmadılarsa göremezler, karından ultrasonla ancak 9 yada 10 da görünüyo, hırpalama kendini, benim doktorum ilk gittiğimde bana direk alttan bakıcaz başka türlü göremeyiz beklemek istersen 2 hafta daha bekle dedi ama ben bakalım dedim ve o zaman gördük keseyi ve bebişi. o yüzden sıkma canını, senin haftalarında üstten göremiyolar zaten.

aynen ben de hiçbişey hissetmitorum hiç belirti yok eski ben oldum..benim bi meleğim daha bıraktı benievet hamile kalabiliyorum ama tamamlayamıyorum ya da beceremiyorum bilmiyorum niye boyle olduu.. cok bitkin durumdayım.Allahım bizim gibilerin sesini duysun ve bize sabır versin

9 da üstten bakıyolar canım, benim doktor öyle baktı ama alttan üstten farketmez, görsünlerde o yeter:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…