ben bi meleğimi daha kaybettim. evet su an cok umutsuzum cunku hamilelik belirtisi yok ben eski benim ... bide 7+5 teyim.. ben bitmiş durumdayım hersey yoluna girene kadar umarım dayanabilirim.
Hatırlayan bilir hani şu geçmiş sayfalardaki "panik anne adayı" ben,
Panik yapmak ta haklıymışım, içime doğmuştu zaten...
Dün 3. farklı doktora gittim o da " bebeğinin kalbi % 90 atmaz" dedi
Nasıl dayanıyorum bilmiyorum, annem perişan hatta hayırlısı buymuş diye sabah ona teselli verdim
Bebeğimi bi 4.95 ml bi 4.30 milim ölçüyorlar
Haftasına 6+1 diyende var 6+3 diyende...
Aslında 7+1 olmam lazımmış, bebeğimi gördüm kolu bacağı kuyruğu "C" şeklindeydi...
Ama kalbinin olduğu şişlik hareketsiz...ölü diyorlar
En son gittiğim doktor bhcg istedi 24 saat arayla
dün yaptırdık 50 bin çıktı normalmi bilmiyorum bide bugün yaptırdım daha sonuç akşama çıkarmış
Eğer azaldıysa kesin ölü, arttıysa Allahın mucizesi yaşıyor....
Ümidim yok çünkü dünden beri kendimi hamile gibi hissetmiyorum ve bulantım da hiç kalmadı
üstelik gece ve sabah rahmimden feci ağrı geldi kıvrandım yatakta...
Tüp bebek tedavisine başlayacağımız ay öğrendim hamile kaldığımı...
Mucize dedik, Allahım dualarımızı kabul etmişti
Bunda da var bir bildiği diyorum ama insan üzülmeden edemiyor, beni anlarsınız sizinde karnınızda bebeğiniz var insan yıkılmaz mı?
Biz bir rüya gördük ve uyandık... Allahım sizinkileri kucağınıza versin
Bana "tekrar olur" falan demeyin çünkü kolay ihtimal değil bu. Kendimi boş yere umutlandırmak istemiyorum. Benim tek tüpüm tıkalı, Eşimde morfoloji max %2 bilen bilir kötü bir şey...
Her doktor" sizin bebeğinizin olma ihtimali %6 yani %94 olmaz" demişti bize ve "diyelim olsa da düşer çünkü morfolojisi bozuk spermle döllenir ve yaşamaz..."
dedikleri oldu büyüdü büyüdü ama kalbinin attığını hiç göremedik, atmaz da deniyor.
İki gündür ağzıma tek lokma koymadım, yiyemiyorum ki istiyorum ama yiyemiyorum. Bu sabah tansiyonum düştü bayılıyordum nerdeyse soğuk ter boşalttım tekrar girdim yatağa, içimi boşaltmak belki biraz rahatlamak için kendimi topladım ve siteye girip veda etmek istedim.
Allahım daha büyük dert vermesin...ama bugünlerde yaşadığım anlatılamaz bir acı
Günlüğüm var evlendiğimizden beri acı tatlı olayları not ediyorum, bu günülerin başlığı da "CEHENNEMDEN BİR GÜN..." oldu
Vakit ayırıp okuyan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum ve morallerini bozduysam özür diliyorum.
Ben haftaya kürtaj olacağım,
Hepinize Allah mutluluk ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasıp etsin...
HOŞÇAKALIN...
kızlar ikiniz içinde cumanın yüzü suyu hürmetine dua ediyorum, inşallah en yakın zamanda pıt pıtları duyarsınız ama lütfen hırpalamayın kendinizi 11. haftada duyanlar varmış yapmayın böyle, bebişleriniz sizinleyse ve siz onu üzüyosanız şuanda daha kötü, iyi düşünün, belki geç olmuştur döllenme.
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz. arkadaşın da dediği gibi geç döllenme olabilir. zaten milimlik küçücük şeyler. inşallah tez zamanda iyi haberler alırsınız.
merhaba herkese gecen hafta cuma dr a gitmiştim goremedik ve duyamamıştık bebişimizi 1 hafta sonra gel dedi bugun yine gittim ama bugun de duyamadık ve goremedik .1 hafta daha bekleyelim sonra bakarız dedi yani galiba aranızdan ayrılıcam . su an deli gbi ağlıyorum bilmiyorum bu defa nasıl kaldırıcam bu yükü . hayatta en cok bunu istemştim bu da olmadı galiba yine olmadı yine.. ve herkesin sorularından beni suçlar bakışlarından bıktım.. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kıymetini bilip hep anınızın su anki anın bile tadını cıkarın
slm kizlar bisey sorcam benim sag bacagimda liseden beri var olan kucuk bir varisim var doktora sormayi unuttum cunku ilk kez geldi aklima acaba bu bir sorun olusturur mu merak ediyorum bilgisi olan arkadaslar beni aydinlatabilir mi simdiden tesekkurler
Esimveben söylenecek tek söz Allah sabır versin.Burada bizimle herhangi bir şey paylaşmak istersen her zaman yanındayız bunu bil.
Kızlar ben 9.haftamdayım mide problemim gittikçe kötü hal alıyor,hiç bir sey yiyemiyorum.bugün doktora gideceğim belki serum falan takılır size sormak istediğim bu haftada hangi ultrasonla bakılır?
kızlar eleyebildiysem işte bebişimin ilk fotosu yeni kontrollerde dahada netleşicek inşallah maşallah derseniz çok sevinirim rabbim hepimizin meleklerini korusun....
bende 7+5 im.. ve bende bir melek kaybettim, bende kalp atışlarını dün değil evvelsi gün duydum, hem de vajinal ultrasonla, belki karından bakılsa bende duyamayacaktım, elbetteki size kesinlikle bebeğiniz çok iyidir diyemeyiz, bunu doktorlar dahi diyemiyor ama ya meleğiniz iyiyse, kalbi atıyorsa ve siz onuda kendinizide boşuna üzüyorsanız.. iyiyi ya da kötüyü öğrenmek için mecbur bekleyecekseniz en azından umudunuzu yüksek tutmaya çalışın.. onların oluşumu bile bir mucize unutmayın.. iyi haberlerinizi almak ümidiyle :)
kızlar eleyebildiysem işte bebişimin ilk fotosu yeni kontrollerde dahada netleşicek inşallah maşallah derseniz çok sevinirim rabbim hepimizin meleklerini korusun....
maşallah canım allah nazardan saklasın
ben bi meleğimi daha kaybettim. evet su an cok umutsuzum cunku hamilelik belirtisi yok ben eski benim ... bide 7+5 teyim.. ben bitmiş durumdayım hersey yoluna girene kadar umarım dayanabilirim.
9 da üstten bakıyolar canım, benim doktor öyle baktı ama alttan üstten farketmez, görsünlerde o yeter:)
merhaba herkese gecen hafta cuma dr a gitmiştim goremedik ve duyamamıştık bebişimizi 1 hafta sonra gel dedi bugun yine gittim ama bugun de duyamadık ve goremedik .1 hafta daha bekleyelim sonra bakarız dedi yani galiba aranızdan ayrılıcam . su an deli gbi ağlıyorum bilmiyorum bu defa nasıl kaldırıcam bu yükü . hayatta en cok bunu istemştim bu da olmadı galiba yine olmadı yine.. ve herkesin sorularından beni suçlar bakışlarından bıktım.. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kıymetini bilip hep anınızın su anki anın bile tadını cıkarın
bunları duymak insanı umutlandırıyor.. ben en cok 9. haftada duyanları okumuştum buralarda ve 10. haftaya kadar
beklemeyi düşünüyordum.. ama şimdi 11.haftayı gördüm..inşallah o zamanlara kalmayız da minik kalpleri duyarız..
Hatırlayan bilir hani şu geçmiş sayfalardaki "panik anne adayı" ben,
Panik yapmak ta haklıymışım, içime doğmuştu zaten...
Dün 3. farklı doktora gittim o da " bebeğinin kalbi % 90 atmaz" dedi
Nasıl dayanıyorum bilmiyorum, annem perişan hatta hayırlısı buymuş diye sabah ona teselli verdim
Bebeğimi bi 4.95 ml bi 4.30 milim ölçüyorlar
Haftasına 6+1 diyende var 6+3 diyende...
Aslında 7+1 olmam lazımmış, bebeğimi gördüm kolu bacağı kuyruğu "C" şeklindeydi...
Ama kalbinin olduğu şişlik hareketsiz...ölü diyorlar
En son gittiğim doktor bhcg istedi 24 saat arayla
dün yaptırdık 50 bin çıktı normalmi bilmiyorum bide bugün yaptırdım daha sonuç akşama çıkarmış
Eğer azaldıysa kesin ölü, arttıysa Allahın mucizesi yaşıyor....
Ümidim yok çünkü dünden beri kendimi hamile gibi hissetmiyorum ve bulantım da hiç kalmadı
üstelik gece ve sabah rahmimden feci ağrı geldi kıvrandım yatakta...
Tüp bebek tedavisine başlayacağımız ay öğrendim hamile kaldığımı...
Mucize dedik, Allahım dualarımızı kabul etmişti
Bunda da var bir bildiği diyorum ama insan üzülmeden edemiyor, beni anlarsınız sizinde karnınızda bebeğiniz var insan yıkılmaz mı?
Biz bir rüya gördük ve uyandık... Allahım sizinkileri kucağınıza versin
Bana "tekrar olur" falan demeyin çünkü kolay ihtimal değil bu. Kendimi boş yere umutlandırmak istemiyorum. Benim tek tüpüm tıkalı, Eşimde morfoloji max %2 bilen bilir kötü bir şey...
Her doktor" sizin bebeğinizin olma ihtimali %6 yani %94 olmaz" demişti bize ve "diyelim olsa da düşer çünkü morfolojisi bozuk spermle döllenir ve yaşamaz..."
dedikleri oldu büyüdü büyüdü ama kalbinin attığını hiç göremedik, atmaz da deniyor.
İki gündür ağzıma tek lokma koymadım, yiyemiyorum ki istiyorum ama yiyemiyorum. Bu sabah tansiyonum düştü bayılıyordum nerdeyse soğuk ter boşalttım tekrar girdim yatağa, içimi boşaltmak belki biraz rahatlamak için kendimi topladım ve siteye girip veda etmek istedim.
Allahım daha büyük dert vermesin...ama bugünlerde yaşadığım anlatılamaz bir acı
Günlüğüm var evlendiğimizden beri acı tatlı olayları not ediyorum, bu günülerin başlığı da "CEHENNEMDEN BİR GÜN..." oldu
Vakit ayırıp okuyan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum ve morallerini bozduysam özür diliyorum.
Ben haftaya kürtaj olacağım,
Hepinize Allah mutluluk ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasıp etsin...
HOŞÇAKALIN...
maşallah canım maşallah
canım benim alttan bakmadılarsa göremezler, karından ultrasonla ancak 9 yada 10 da görünüyo, hırpalama kendini, benim doktorum ilk gittiğimde bana direk alttan bakıcaz başka türlü göremeyiz beklemek istersen 2 hafta daha bekle dedi ama ben bakalım dedim ve o zaman gördük keseyi ve bebişi. o yüzden sıkma canını, senin haftalarında üstten göremiyolar zaten.
inşallah görürsünüz bir sonraki gidişlerinizde umudunuzu kaybetmeyin dualarım sizinle.Rabbim yardımcınız olsun
oyy maşallah kuzucuğa
canım gerçekten çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda bebeğini alırsın kucağına.olur ya da olmaz kimse diyemezki Allah bilir ne mucizeler gösteriyor bizlere çok üzgünsün biliyorum ama metanetini yitirme bol bol dua et
ve her zaman dinleriz seni moral bozmak ne demek farkettimki çoğumuzun kaybı var öyle yada böyle anlayabiliyoruz sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?