2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm kizlar bisey sorcam benim sag bacagimda liseden beri var olan kucuk bir varisim var doktora sormayi unuttum cunku ilk kez geldi aklima acaba bu bir sorun olusturur mu merak ediyorum bilgisi olan arkadaslar beni aydinlatabilir mi simdiden tesekkurler

ben bi meleğimi daha kaybettim. evet su an cok umutsuzum cunku hamilelik belirtisi yok ben eski benim ... bide 7+5 teyim.. ben bitmiş durumdayım hersey yoluna girene kadar umarım dayanabilirim.

bende 7+5 im.. ve bende bir melek kaybettim, bende kalp atışlarını dün değil evvelsi gün duydum, hem de vajinal ultrasonla, belki karından bakılsa bende duyamayacaktım, elbetteki size kesinlikle bebeğiniz çok iyidir diyemeyiz, bunu doktorlar dahi diyemiyor ama ya meleğiniz iyiyse, kalbi atıyorsa ve siz onuda kendinizide boşuna üzüyorsanız.. iyiyi ya da kötüyü öğrenmek için mecbur bekleyecekseniz en azından umudunuzu yüksek tutmaya çalışın.. onların oluşumu bile bir mucize unutmayın.. iyi haberlerinizi almak ümidiyle :)

canım dualarım seninle ... rabbim büyük herşeyin hayırlısı

canım Allah razı olsun sizden ..dr um hiç bu geç döllenme tabirini kullanmadı hiç bahsetmedi .. bilmiyorum gecen sefer de düşük yaptığımı biliyodu ama bana soylememişti.. su an çökmüş vaziyetteyim Allahım güç ver bize ve sabır.. diger arkadasımı bilmem ama ben hiç olumlu bakamıyorum olaya bide hiç belirti falan da yok artık

teyzeleri bu arada bebisimin fotosunu koydum ama sadece bir teyzesinden yorum geldi küstük biraz size şaka şaka küsmedikde şu mübarek cumagünü teyzelerinde bi maşallah alsaydık iyi olurdu.....

canm dur hemen züntüye kapılma üzme bebişini hemen vedalaşma
lütfen anneciğine tutnmuştur o mercimek inşallah
dualarım seninle sizinle

sorun oluşturmaz diye biliyorum ancak hamileleikte varisler oluşuyor. korkulacak birşey yok.

Canım bende 8.haftada gittim vajinal baktılar.10.haftadan sonra normal bakıyoruz dediler.çok geriliyorum o aletle.sizde öyle misiniz

merhaba kızlar ben ekim anneleri grubuna katılmıştım şimdi gördüm eylül annelerini , kısa bir mesajlara baktım herkeste durum hemen hemen aynı sanırım kalp atışı duyamama ,, bende bugün dr gittim çok gazım olduğunu kesenin var ama bebeği gazımdan dolayı göremediğini söyledi 6 tüp kan verdim prşm alıcam sonuçları , içim sıkkın sabahtan beri ama aslında ferah tutmak lazım Eki Görüntüle 651796 benim bebeğimin kesesi bu şekilde geçen haftaki ultroson bu yanda o pıtırcık olan bebek oluşmaya başlamış dedi ama bugün gittiğim dr göremedi

vajinal hiç bakılmadi teklif de edilmedi. umarım benim minik mucizem beni bi kere daha şaşırtır .. inşallah iyi cook iyi haberlerle donerim aranıza herkese tesekkurler paylaşımlarınız için

ben bi meleğimi daha kaybettim. evet su an cok umutsuzum cunku hamilelik belirtisi yok ben eski benim ... bide 7+5 teyim.. ben bitmiş durumdayım hersey yoluna girene kadar umarım dayanabilirim.

canm güçlü ol lütfen bnde meleğimin bitanesi ni kaybetti
ve şu anda ikinci meleğim in son durumu kritik yarın bakılacak tekrar
6+3 üm dr göre ve kesem görünmedi çarşamba günü
hem vajinal hem karınmdan baktılar yok
tekrar doobler mi ne onla baktılar köşede biyerde
buradayım dedi ama dr kese bozuk dedi değerleim haftaya göre
çok çok iyi gidiyo
ama ben ona veda etmedim çok erken henüz
ilk meleğimde de kese bozuk dediler
ama ben rabbimin mucizesine veda etmedim sende umudunu kaybetme
oluyo bak ya hiç hamile kalamasan dualarım seninle canm bnm

inşallah görürsünüz bir sonraki gidişlerinizde umudunuzu kaybetmeyin dualarım sizinle.Rabbim yardımcınız olsun

kızlar eleyebildiysem işte bebişimin ilk fotosu yeni kontrollerde dahada netleşicek inşallah maşallah derseniz çok sevinirim rabbim hepimizin meleklerini korusun....

oyy maşallah kuzucuğa

canım gerçekten çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda bebeğini alırsın kucağına.olur ya da olmaz kimse diyemezki Allah bilir ne mucizeler gösteriyor bizlere çok üzgünsün biliyorum ama metanetini yitirme bol bol dua et
ve her zaman dinleriz seni moral bozmak ne demek farkettimki çoğumuzun kaybı var öyle yada böyle anlayabiliyoruz sizleri

çok üzgünüm ve bitkinim sadece bekliyorum ...inşallah dediğiniz gibi benden veya bebekten kaynaklı bi sorun değildir..sadece sebep yanlış yontemdir

allah razı olsun cnm hep dediğim gibi hepimizin meleği allaha emanet hepimize güzel günlerini göstersin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…