yok canım karından ama vajinal bakalım falan da demedi bana soylediği cümle şu: haftayı bekleyelim sonra düşünürüz gerisini
canm güçlü ol lütfen bnde meleğimin bitanesi ni kaybetti
ve şu anda ikinci meleğim in son durumu kritik yarın bakılacak tekrar
6+3 üm dr göre ve kesem görünmedi çarşamba günü
hem vajinal hem karınmdan baktılar yok
tekrar doobler mi ne onla baktılar köşede biyerde
buradayım dedi ama dr kese bozuk dedi değerleim haftaya göre
çok çok iyi gidiyo
ama ben ona veda etmedim çok erken henüz
ilk meleğimde de kese bozuk dediler
ama ben rabbimin mucizesine veda etmedim sende umudunu kaybetme
oluyo bak ya hiç hamile kalamasan dualarım seninle canm bnm
Canım bende 8.haftada gittim vajinal baktılar.10.haftadan sonra normal bakıyoruz dediler.çok geriliyorum o aletle.sizde öyle misiniz
inşallah yarın güzel haberini alıcaz
kesemi görünmedi bebek mi?
canm dur hemen züntüye kapılma üzme bebişini hemen vedalaşma
lütfen anneciğine tutnmuştur o mercimek inşallah
dualarım seninle sizinle
canm güçlü ol lütfen bnde meleğimin bitanesi ni kaybetti
ve şu anda ikinci meleğim in son durumu kritik yarın bakılacak tekrar
6+3 üm dr göre ve kesem görünmedi çarşamba günü
hem vajinal hem karınmdan baktılar yok
tekrar doobler mi ne onla baktılar köşede biyerde
buradayım dedi ama dr kese bozuk dedi değerleim haftaya göre
çok çok iyi gidiyo
ama ben ona veda etmedim çok erken henüz
ilk meleğimde de kese bozuk dediler
ama ben rabbimin mucizesine veda etmedim sende umudunu kaybetme
oluyo bak ya hiç hamile kalamasan dualarım seninle canm bnm
inşallah görürsünüz bir sonraki gidişlerinizde umudunuzu kaybetmeyin dualarım sizinle.Rabbim yardımcınız olsun
aminn.. saol canımeksik olma
oyy maşallah kuzucuğa
canım gerçekten çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda bebeğini alırsın kucağına.olur ya da olmaz kimse diyemezki Allah bilir ne mucizeler gösteriyor bizlere çok üzgünsün biliyorum ama metanetini yitirme bol bol dua et
ve her zaman dinleriz seni moral bozmak ne demek farkettimki çoğumuzun kaybı var öyle yada böyle anlayabiliyoruz sizleri
vajinal neden bakmadılar anlamadım ya ben her seferinde gittiğimde vajinal baktılar karından görünmüyor diye. hatta bir daha ki sefere sıkışık olursan karından bakarız dediler3 hafta sonra yani
Bu arada birşey sormak istiyorum size, internette bebeğin cinsiyetiyle ilgili bazı siteler 11. haftadan sonra vajinal ultrasonla görülebilir yazmış bazıları 14. hafta demiş, kimiside 16 da daha sağlam olur demiş.. ben sormayı unuttum, hiç doktoruna bu konuyu soran varmı?
ya alttaki takvimimde bebeğin agzını dudaklarını görebilirsiniz diyo.. ama ben daha onun varlığını bile hissetmedim ..o yok..
canım sat 13 ocak yani 7 hafta 5 günlük ama iki kere gittim ikisinde de kese boş
adet günümde hamile olduğumu bir gün öncesi öğrenmiştim kanamam başlamıştı bir tane kaybettim hep karnımı tutup benimle kalıcaksın benimle kalıcaksın bu sefer bırakmıycam seni diyodum sonra ağrılarım falan oldu hep öle alışkanlık gibi oldu yola yürüken bile kaldırıma çıkarken bile bişey olur diye karnımı tutuyorum
henüz kendi doktoruma gidemedim gidince mutlaka sorucam ama hamile olan bir arkadaşıma daha 2 aylıkken fetüsün kemik yapısından cinsiyetini sölemişti doktor ve çok erken olduğu için ciddiye almamıştı arkadaş. şimdi 5 aylık ve doktor doğru sölemiş...9 haftam bitti bugün haftaya cuma allah nasip ederse kendi doktoruma gidiyorum ozaman ne zaman öğrenebiliriz diye bilgi alırım mutlaka:) eşimle iddaya girdikte...
Ben de inşallah bir sorun olmazsa ekim 2013 de bir kez daha anne olacağım. Şubat 2010 doğumlu bir kızım var. Ben özel bir okulda ğretmenim... İstanbul Gaziosmanpaşa'da oturuyorum.
Burayı sadece okuyabiliyorum kaç gündür yazmaya çok vaktim olmuyo ne yazık ki.
Dün dr daydım 6 haftalık hamileymişim. Kalbi atıyo dedi ama ben ne gördüm ne duydum... Pek suratsız bi dr du zaten. Hafif bir lekelenmem vardı. Progestana başlattı ama gözümü açtırmıyo bu ilaç. Acayip baş dönmesi yapıyo
Sat: 19 Ocak
Allah sabır versin canım ama hala ümidin olmalı heleki vajinal bakılmamış sana,benimde 6 haftalıkken karından sadece kese göründü ben birde vajinal istedim o zaman yolk kesesi ve embriyo göründü inşallah 1 hafta sonra kalp atışını duyarsınmerhaba herkese gecen hafta cuma dr a gitmiştim goremedik ve duyamamıştık bebişimizi 1 hafta sonra gel dedi bugun yine gittim ama bugun de duyamadık ve goremedik .1 hafta daha bekleyelim sonra bakarız dedi yani galiba aranızdan ayrılıcam . su an deli gbi ağlıyorum bilmiyorum bu defa nasıl kaldırıcam bu yükü . hayatta en cok bunu istemştim bu da olmadı galiba yine olmadı yine.. ve herkesin sorularından beni suçlar bakışlarından bıktım.. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kıymetini bilip hep anınızın su anki anın bile tadını cıkarın
maşallah bebişinemerhaba arkadaşlar canlarım nasılsınız hep iyi dualarım sizlerle bu arada bebişimin işl fotosunu sizlerle paylaşmak istiyorum daha önce hiç foto eklemedim bu yüzden bilmiyorum nasıl ekleyeceğim
canım sana paniksin diyenlerden biride bendim valla ne denir bilmiyorum Allah sana ve eşine sabır versin..Hatırlayan bilir hani şu geçmiş sayfalardaki "panik anne adayı" ben,
Panik yapmak ta haklıymışım, içime doğmuştu zaten...
Dün 3. farklı doktora gittim o da " bebeğinin kalbi % 90 atmaz" dedi
Nasıl dayanıyorum bilmiyorum, annem perişan hatta hayırlısı buymuş diye sabah ona teselli verdim
Bebeğimi bi 4.95 ml bi 4.30 milim ölçüyorlar
Haftasına 6+1 diyende var 6+3 diyende...
Aslında 7+1 olmam lazımmış, bebeğimi gördüm kolu bacağı kuyruğu "C" şeklindeydi...
Ama kalbinin olduğu şişlik hareketsiz...ölü diyorlar
En son gittiğim doktor bhcg istedi 24 saat arayla
dün yaptırdık 50 bin çıktı normalmi bilmiyorum bide bugün yaptırdım daha sonuç akşama çıkarmış
Eğer azaldıysa kesin ölü, arttıysa Allahın mucizesi yaşıyor....
Ümidim yok çünkü dünden beri kendimi hamile gibi hissetmiyorum ve bulantım da hiç kalmadı
üstelik gece ve sabah rahmimden feci ağrı geldi kıvrandım yatakta...
Tüp bebek tedavisine başlayacağımız ay öğrendim hamile kaldığımı...
Mucize dedik, Allahım dualarımızı kabul etmişti
Bunda da var bir bildiği diyorum ama insan üzülmeden edemiyor, beni anlarsınız sizinde karnınızda bebeğiniz var insan yıkılmaz mı?
Biz bir rüya gördük ve uyandık... Allahım sizinkileri kucağınıza versin
Bana "tekrar olur" falan demeyin çünkü kolay ihtimal değil bu. Kendimi boş yere umutlandırmak istemiyorum. Benim tek tüpüm tıkalı, Eşimde morfoloji max %2 bilen bilir kötü bir şey...
Her doktor" sizin bebeğinizin olma ihtimali %6 yani %94 olmaz" demişti bize ve "diyelim olsa da düşer çünkü morfolojisi bozuk spermle döllenir ve yaşamaz..."
dedikleri oldu büyüdü büyüdü ama kalbinin attığını hiç göremedik, atmaz da deniyor.
İki gündür ağzıma tek lokma koymadım, yiyemiyorum ki istiyorum ama yiyemiyorum. Bu sabah tansiyonum düştü bayılıyordum nerdeyse soğuk ter boşalttım tekrar girdim yatağa, içimi boşaltmak belki biraz rahatlamak için kendimi topladım ve siteye girip veda etmek istedim.
Allahım daha büyük dert vermesin...ama bugünlerde yaşadığım anlatılamaz bir acı
Günlüğüm var evlendiğimizden beri acı tatlı olayları not ediyorum, bu günülerin başlığı da "CEHENNEMDEN BİR GÜN..." oldu
Vakit ayırıp okuyan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum ve morallerini bozduysam özür diliyorum.
Ben haftaya kürtaj olacağım,
Hepinize Allah mutluluk ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasıp etsin...
HOŞÇAKALIN...
günaydın kızlar moralim bozuk biras dün doktora gttik kese yanında az bi kanama varmış progestan verdi doktor çok ayaga kalkma dedi onun dışında bebegimin hareketlerini gördüm kafasını oynatıyo ellerini oynatıyo veee 2 gün öndeymişiz :)9+2 dedi ama şu kanama olayı düşük tehlikesi varmış çok korkuyorum ya
günaydın kızlar: bugün 11. haftaya girdimm
ikili test ve cinsiyet öğrenme tarihleri yaklaşıyor. ikili test hakkında herkes uyarıyor bir çok kişiye bebek down olabilir demişler ve
hiçbir şeyycik olmamış. özellikle özel hastanelerde çok yapıyorlarmış amniyosentez gibi ileri testler yapmak için. eğer başımıza böyle bir şey gelirse hiç endişelenmeden başka doktora !!!!!
Cevabın icin cok teşekkürler canim.ben kafam rahatlasın diye yaptırmak istiyorum hangi türleri var toxoplasmanin ne diyeceğim hastaneye.aradim hangilerini istiyor dedi toxoplasmanin dediler.birde rubella da yaptırayım diyorum bunun icinde de hangileri var beni bilgilendirirseniz cok memnun olurum
arkadaşlar neden benim beta değerlerime bakılmamış o kadar kan verdim..( gelişmesine bakardım. yarın dr a gidecem ama ne biliyim insan merak ediyor..
bir de arkadaşlar folibolu nasıl alıyorsunuz. yani sabah öğle akşam yemekten önce veya sonra dr unuz nasıl almanızı söyledi.
bir de hamişler testin sonuçlarında beta değerleri yok.. ona bakmamışlar niye ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?