2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yok canım karından ama vajinal bakalım falan da demedi bana soylediği cümle şu: haftayı bekleyelim sonra düşünürüz gerisini

vajinal neden bakmadılar anlamadım ya ben her seferinde gittiğimde vajinal baktılar karından görünmüyor diye. hatta bir daha ki sefere sıkışık olursan karından bakarız dediler3 hafta sonra yani

inşallah yarın güzel haberini alıcaz
kesemi görünmedi bebek mi?

kızlar sizi bilmem ama ben bu aralar forumu okurken fena evhamlanıyorum... eşimde kızıyo kendini dinliyosun diye...neyse ben biraz puzzle mın başına gideyim

kızlar kötu haber alınca çok ağlıyorum ya çunku bende yasadım benzer şeyler sıze bağlanmış bı can sızı bırakıp uçup gıtmış gibi hıssedıyorsunuz umudunu kaybeden bızden değildir demiş dınımız lütfen umudunuzu kaybetmeyın bu allaha şirktir o ne ısterse olur babasız isayı yaradan neler yaratmaz? uzgunum..

Bu arada birşey sormak istiyorum size, internette bebeğin cinsiyetiyle ilgili bazı siteler 11. haftadan sonra vajinal ultrasonla görülebilir yazmış bazıları 14. hafta demiş, kimiside 16 da daha sağlam olur demiş.. ben sormayı unuttum, hiç doktoruna bu konuyu soran varmı?

canm dur hemen züntüye kapılma üzme bebişini hemen vedalaşma
lütfen anneciğine tutnmuştur o mercimek inşallah
dualarım seninle sizinle

sağol varol canım inşallah bırakmaz beni bu defa....

benim kese var ama bebiş yok ikiseferdir goremiyo dr.1 hafta daha bekleyip düsünürüz sonrasını dedi duaların için eksik olma Allah onları bize bağışlasıninşlllah

vajinal neden bakmadılar anlamadım ya ben her seferinde gittiğimde vajinal baktılar karından görünmüyor diye. hatta bir daha ki sefere sıkışık olursan karından bakarız dediler3 hafta sonra yani

bilmiyorum ki bakmadı hiç bahsetmedi de 1 hafta daha bekleyelim dedi

ya alttaki takvimimde bebeğin agzını dudaklarını görebilirsiniz diyo.. ama ben daha onun varlığını bile hissetmedim ..o yok..

henüz kendi doktoruma gidemedim gidince mutlaka sorucam ama hamile olan bir arkadaşıma daha 2 aylıkken fetüsün kemik yapısından cinsiyetini sölemişti doktor ve çok erken olduğu için ciddiye almamıştı arkadaş. şimdi 5 aylık ve doktor doğru sölemiş...9 haftam bitti bugün haftaya cuma allah nasip ederse kendi doktoruma gidiyorum ozaman ne zaman öğrenebiliriz diye bilgi alırım mutlaka:) eşimle iddaya girdikte...

ya alttaki takvimimde bebeğin agzını dudaklarını görebilirsiniz diyo.. ama ben daha onun varlığını bile hissetmedim ..o yok..

ya o altta yazanlara takılmayın varsayımsal yazıyolar bireysel farklılıklar diye bir şey var... illla benimki neden öle diye düşünmeyin bir hafta öncesi bir hafta sonrasıda olabilir...

hımmm psikolojik bir durum yani anlıyorum canım seni kolay değil ama bence bu sefer bu çocuk sağlıklı doğacak emin olabilirsin

hadi inşallah :) böylece ilk cinsiyet haberi gelmiş olur.. bende 2 gün önce gittim en son ama bana kalsa hergün gidicem :))) test listesi verdi doktor bunları yaptır gel dedi.. belki 15 çeşit test var :)

hoş geldin meslektaşım...ben de progestan kullandım aynen dediğin gibi insan gözünü açamıyo hem uyku yapıyo hem baş dönmesi

Allah sabır versin canım ama hala ümidin olmalı heleki vajinal bakılmamış sana,benimde 6 haftalıkken karından sadece kese göründü ben birde vajinal istedim o zaman yolk kesesi ve embriyo göründü inşallah 1 hafta sonra kalp atışını duyarsın

merhaba arkadaşlar canlarım nasılsınız hep iyi dualarım sizlerle bu arada bebişimin işl fotosunu sizlerle paylaşmak istiyorum daha önce hiç foto eklemedim bu yüzden bilmiyorum nasıl ekleyeceğim
maşallah bebişine

canım sana paniksin diyenlerden biride bendim valla ne denir bilmiyorum Allah sana ve eşine sabır versin..

kızımın cinsiyeti 12. haftada belli olmuştu doktor kesin konuşmamıştı ama kıza benziyor demişti daha sonraki kontrollerdede kesinleşti ama benim içimden hep kız geçiyordu

canım korkma bir şey olmaz inşallah kendine dikkat mümkünse hep uzaat ayaklarını yat benim de öyleydi hatta bir kere lekelenmem bir kere de hafif kanamam oldu ama çok şükür bebeğim sağ salim duruyo progestanı ihmal etme...
ben kendime çok dikkat ettim yemeğimi bile eşim yaptı önüme getirdi şimdi iyiyim şükür progestanı da bıraktırdı doktorum

2li testte down sendromu olasılığı belli oluyor, herkeste belli bir oran çıkıyor canım. yaşa göre ihtimal artıyor görünüyor. tek başına bir gösterge olmuyor. onun sonuçlarına göre korkmaya gerek yok.
ikili testin mutlaka yaptıracağım, sağlıkçı arkadaşlarımın önerisi hep o yönde, ileri dönemdeki testlere gerek yok diye düşünüyorum(çok büyük risk görünmüyorsa).

canım, bu bağışıklık testlerinde ıgG ve ıgM diye geçen iki çeşit yapıyorlar, biri çok geçmişteki bağışıklığı gösteriyor, diğeri de son 3 ayda geçirdin mi diye bakılıyor.
bunları gebelikten önce yaptırmak daha iyi aslında. gebelikte risk durumuna göre bakarlar. sen bilirsin tabii.
dr una bahsedersin, o gerekenleri seçer.

folbiolu ben kahvaltıdan sonra alıyorum. dr birşey demedi, fark etmiyor sanırım...
b hcg ye ilerleyen dönemlerde bakmaya pek gerek yok cnm. risk durumlarında bakarsa bakar dr un. çoğu dr önem vermiyor ona.

bir de hamişler testin sonuçlarında beta değerleri yok.. ona bakmamışlar niye ki...

ben sağlık ocağımda yaptırdım testleri benim beta hcg'ye de bakmışlar 15000.00 çıkmış sonuç o ve onun dışındaki bütün değerlerim normal çıktı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…