2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hadi inşallah :) böylece ilk cinsiyet haberi gelmiş olur.. bende 2 gün önce gittim en son ama bana kalsa hergün gidicem :))) test listesi verdi doktor bunları yaptır gel dedi.. belki 15 çeşit test var :)

canım, hangi testleri istedi, zahmet olmazsa yazar mısın?

inşallah canım sağol

aynen ben de öyleyim bir bakıyorum 1 kilo almışım bi bakıyorum aynıyım gazdır o ya kilo değil yoksa bi çıkıp bi inmez herhalde dimi

canım, hangi testleri istedi, zahmet olmazsa yazar mısın?

glukoz
TSH
hemogram
kan grubu
aPTT
idrar mikroskobisi
idrar tetkiki (striple)
kültür antibiyogram (idrarla)
CMV lgM
Rubelle ıgM
toxoplasma
HBs Ag
anti Hbs
anti HCV
anti HİV

işte bunlar canım, resmen aids testi bile var içinde.. hepsi gereklimi bilmiyorum ama yaptırmasamda içimde kalır.. o kadar midemden rahatsızımki kalkıp başka hastaneye gidecek halimde yok..

aman ya cok kotu oluyor bu degısıklıkler ya off aman ya

kızımın cinsiyeti 12. haftada belli olmuştu doktor kesin konuşmamıştı ama kıza benziyor demişti daha sonraki kontrollerdede kesinleşti ama benim içimden hep kız geçiyordu

içinden hep kız geçince kız mı olmuş oluyo acaba gerçekten benimde hep öyle geçiyo da bir kız bebek ya da çocuk görünce içim gidiyo daha ayrı bi gözle bakıyorum onlara düşkünlüğüm çok fazla acaba içimemi doğuyor ne dersiniz

esimveben,
canım, senden güzel haberler gelecek diye bekliyordum.
canım, moral vermek için yazdığımı düşünme lütfen, ama bir gebelik geçirmen bile çok olumlu bir gelişme. bu gebelikte rahmi biraz biraz hazırlamıştır bebeğin, sonraki gebelikler daha iyi tutunur inş.

eşinin sperm sonuçlarıyla ilgili pek bilgim yok ama belki tüp bebeğe gerek kalmadan aşılama ile de hamile kalamaz mısın? senlik bir durumdan ziyade, sağlıklı sperm ile normal gebelik geçirirsin. aşılamada da spermlerin kaliteli olanları yapmıyorlar mı?

lütfen pes etme canım, doğru dr lar ve ekiplerle, yeniden sonuç almak için elinden geleni yap. dualarımız seninle. inş güzel haberlerini paylaşacaksın burada.

aayynnuurr
canım, sen de son ana kadar ümidini kaybetme lütfen. hayırlısı olsun inş.
güzel haberler almanı dilerim.

Son düzenleme:

Benden idrar testi istemedi.neden acaba.

canım ben bu testleri yaptırdım bugünde çıkmış sonuçlar hepside iyiymiş çok şükür sende yaptır içinde kalmasın gerekli demek ki

teyzeleri bu arada bebisimin fotosunu koydum ama sadece bir teyzesinden yorum geldi küstük biraz size şaka şaka küsmedikde şu mübarek cumagünü teyzelerinde bi maşallah alsaydık iyi olurdu.....

Canım ben fotosunu göremedim. Ama maasallah tabii ki :) herkesin bebesine.

canım, bir kısmı sağlık ocağında yapılıyor bu testlerin. ücretli yaptıracaksan, sağlık ocağının yapmadıklarını yaptırırsın. boşuna para ödememiş olursun, hepsi birden fazla tutar gibime geldi. bilgin olsun canım.

Benden idrar testi istemedi.neden acaba.

benim doktorumda aids'e falan şaşırınca onu istersen yaptırma ama idrarları mutlaka yaptır, en ufak bir enfeksiyon ihtimalini eleyelim ki sonra ilaçlık bir durum olmasın dedi ama bilemedim canım bir danış istersen doktoruna..

canım ben bu testleri yaptırdım bugünde çıkmış sonuçlar hepside iyiymiş çok şükür sende yaptır içinde kalmasın gerekli demek ki

haklısın walla bende yaptırıcam hepsini haftabaşı inşallah bnmkilerde temiz çıkar.. sen güzel bir oh çekmişsindir :)

peki sağlık ocağına ne dicem bana verdikleri test listesini alıp gitsem yetermiki acaba yaparlarmı.. 500 tl dediler hastaneden, hani sağlık ocağı yapıyorsa süper olur.

ben hepsini özelde yaptırdım 182 lira dendi. benim çalıştığım şirketin hastane ile anlaşması olduğu için ben 152 lira ödedim. bilginiz olsun

hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep kızım olsun istiyordum sarı saçlı maviş bir kızım var Allah herkesin gönlüne göre versin

peki sağlık ocağına ne dicem bana verdikleri test listesini alıp gitsem yetermiki acaba yaparlarmı.. 500 tl dediler hastaneden, hani sağlık ocağı yapıyorsa süper olur.

canım sen nereye gidiyorsun böyle sgk ile anlaşması mı yok, yoksa senin sağlık güvencen mi yok anlamadım ben. benim gittiğim sgk anlaşmalı özel hastanede 182 lira dendi.

yine bugün kötü haberler vararkadaşlar ben gerçekten dayanamıyorum bukadar kötü haberi okumaya.hergün birinden kötü bi haber...neler oluyor neden böyle oluyor anlamadım....en çok fire veren biz olduk heralde bütün topiklerin içinde...

sağol canım inşallah

canım sen nereye gidiyorsun böyle sgk ile anlaşması mı yok, yoksa senin sağlık güvencen mi yok anlamadım ben. benim gittiğim sgk anlaşmalı özel hastanede 182 lira dendi.

büyükçekmece özel kolan hastanesine gidiyorummm, sgklıyım buda sgklı hali dediler.. aaa bak bende uyuz oldum şimdi sizinkileri duyuncaaa, başka hastaneye sorayım bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…