yine bugün kötü haberler vararkadaşlar ben gerçekten dayanamıyorum bukadar kötü haberi okumaya.hergün birinden kötü bi haber...neler oluyor neden böyle oluyor anlamadım....en çok fire veren biz olduk heralde bütün topiklerin içinde...
peki sağlık ocağına ne dicem bana verdikleri test listesini alıp gitsem yetermiki acaba yaparlarmı.. 500 tl dediler hastaneden, hani sağlık ocağı yapıyorsa süper olur.
canım o 500 ün en az yarısını, sen bebeğin için kenara koy bence. bir sürü eksiğini tamamlarsın. eskiden ben de çok gereksiz ödemeler yaptım ama daha dikkatliyim artık.
HIV =aids testine bence de gerek yok.
sen sağlık ocağına git. hamile olduğunu söyle, hem kaydını yapacaklar, hem de genel testleri yaptırırlar. bu listeni göster, çoğuna ücretsiz bakarlar. standart test listeleri var, bakmadıklarını işaretlerler, onları özelde yaptırırsın.
tam idrar tahlili yapıyorlar, orada sorun çıkarsa kültüre vs bakarlar.
benim idrar tahlilini sağlık ocağı yaptı, lökosit çıktı, bugün özelde idrar kültürü yaptırdım, sadece ona 24 tl verdim. eğer idrar tahlilim temiz çıksaydı, o kültüre gerek olmayacaktı. sonuca göre dr ilaç yazar ya da yazmayacak, dr ondan kültürü istedi.
bazı testler de şu an için çok önemli değil, ama bu testlerinin sonuçlarını sakla. mesela birkaçına bağışıklığın varsa, o testleri her gebelikte tekrarlamana gerek yok.
peki sağlık ocağına ne dicem bana verdikleri test listesini alıp gitsem yetermiki acaba yaparlarmı.. 500 tl dediler hastaneden, hani sağlık ocağı yapıyorsa süper olur.
büyükçekmece özel kolan hastanesine gidiyorummm, sgklıyım buda sgklı hali dediler.. aaa bak bende uyuz oldum şimdi sizinkileri duyuncaaa, başka hastaneye sorayım bari..
canım aynen öyle yapacaksın test listesini al aile hekimine git ben dün yaptırdım zaten onlar yapıyomuş bu testleri doktorum 7 tane test istemişti sağlık ocağı yaklaşık 20 kadar teste bakmış boşuna özelde o kadar para verme
kızlar eleyebildiysem işte bebişimin ilk fotosu yeni kontrollerde dahada netleşicek inşallah maşallah derseniz çok sevinirim rabbim hepimizin meleklerini korusun....
merhaba canım bende o hastaneye gidiyorum nihan hanıma acayip iyi ve süper bir dr , çok rahatlatıyor insanı..bu hafta belki yine giderim anadolu yakasında oturmama rağmen arada o dr gidicem galiba :) ama sağlık ocağıda yapıyor aynı testleri ben hepsini devlet hastanesinde yaptırdım perşembe alıcam sonuçları.
canım sen nereye gidiyorsun böyle sgk ile anlaşması mı yok, yoksa senin sağlık güvencen mi yok anlamadım ben. benim gittiğim sgk anlaşmalı özel hastanede 182 lira dendi.
kızlar ben bu testlerin hepsini yaptırdım özel bir hastneye gidiyorum dr umda orda ve hiç para ödemedim
kızlar eleyebildiysem işte bebişimin ilk fotosu yeni kontrollerde dahada netleşicek inşallah maşallah derseniz çok sevinirim rabbim hepimizin meleklerini korusun....
nasıl olur canım ya emin misin
ben bebe yağı kullanıyorum ben de 8. haftamdayım bence başla canım sonradan erken başlasaydım keşke deme
benim bebe yağı spreyli sen de öyle al canım diğer kolonya gibi dökülenlerden çok daha kullanışlı oluyor
Merhaba Ekim Anneleri nasılsınız. ben bugün dayanamadım gittim doktorakızanımız gayet iyi hatta sat a göre 9+5 olmamız gerekirken 10+3 çıktık hiç böyle bişeyle karşılaşan oldu mu biz niye önden gidiyoruz yoksa ben çok mu iyi beslemişim kızanı mı
evet eminim bugüne kadar ödediğim tek tahlil parası gebelik testi için di o da muayene olmadan kendim baktırmak istedim o yüzden ama gebeliğimi ögrendiğimden bu yana yapılan hiçbir teste para vermedim şimdilik bir tek muayene ücreti ödüyorum o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?