2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
iyiymiş canım valla ne diyim neden böyle farklılıklar oluyo anlamadım neyse bebişimize değer sağlıklı olsunlarda yeter ki

evet canım önemli olan saglıklı olmaları herşeye değerler onlar ama inanılmaz gerçekten bu kadar farklar olması özel hastaneler işte istedikleri gibi hareket ediyolar

canım ilk aylarda maalesef kayıplar oluyor.
ilk gebeliğimde konuyu okuyordum arada. o dönem de 8. hafta civarı kayıplar peş peşe gelmişti, benim de bir süre sonra aynı şekilde kalbi durmuştu.

acillerde özel bile ücretsiz aslında gebe ve bebekler için. ama birçok hastane bunu dikkate almıyor. yine parayı alıyor.

canım, sen İstanbulda değilsin sanırım.
eşimin memleketinde de senin dediğin gibi süreç. sadece muayene parası var özellerde. tahliller hep ücretsiz. ama istanbulda bu şekilde çalışan bir kurum yok, sadece devlette ücretsiz.

özellerde muayenesi uygun olan yerler de tahlilden çıkartıyor fazlasıyla. çok değişken ücretleri var.

Daha önce bu tarih karışıklığı var mıydı?Doktorlar adetin başlangıcından itibaren hesaplıyorlar belki ondandır..
ya şimdi baktım diğer ultrasondada aynı önden gidiyo iki doktora gittim ikisi için farklı çıkıyo adet başlangıcından itibaren hesaplayınca 9+ 5 çıkması gerekiyo zaten inş bir problem yoktur

evet canım eşimin işi dolayısıyla kütahyadayım ve burda öle her yer her hastane kafasına göre takılıyor

Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış.

Bir gün ALLAH,a sormuş;
"ALLAH,im, beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler. Fakat, ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım?"

..."Tüm meleklerin arasında senin için bir tanesini seçtim, O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana hergün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın."

"Peki, insanlar bana birşey söylediklerinde, dillerini bilmeden, söylediklerini nasıl anlayacağım?"

"Meleğin sana dünyada duyabileceğin en tatlı ve en güzel sözcükleri söyleyecek. Sana konuşmayı, dikkatle ve sevgi ile öğretecek."

"Peki, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?"

"Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek."

"Dünyada kötüler olduğunu da duydum. Beni onlardan kim koruyacak?"

"Meleğin seni kendi hayatı pahasına da olsa koruyacak."

"Fakat, ben seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm."

"Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve ulaşmanın yolunu öğretecek."

O sırada cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır. Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar;

"Şimdi gitmek üzere isem, benim Meleğimin adı ne?"

. Adının ne olduğu önemli değil,sen ona, "ANNE" diyeceksin." ...!

ya şimdi baktım diğer ultrasondada aynı önden gidiyo iki doktora gittim ikisi için farklı çıkıyo adet başlangıcından itibaren hesaplayınca 9+ 5 çıkması gerekiyo zaten inş bir problem yoktur

Geri çıkmıyor ileri çıkıyor daha ne?:) Her ultrasyon cihazının verdiği tarih denk diye bişey de yok sanırım,genel yorumlardan bunu anladım.. Moralini bozacak bişey yok bence,bu süreçte çok da evhamlı olmayalım bence.Şu da bir gerçektir,hayatta neyden çok korkarsanız o başınıza gelir,bir de kınadıklarımız..Rahat ol :)

Son düzenleme:
ben sağlık ocağımda yaptırdım testleri benim beta hcg'ye de bakmışlar 15000.00 çıkmış sonuç o ve onun dışındaki bütün değerlerim normal çıktı çok şükür

Benim de bugun cikti sonucum kafam cok karisti. Bhcg >15000.00 yani bu degerden daha yüksek bir bhcg degeri oldugunu gisteriyor degil mi? Peki elif senin kac haftalik gebeligin bir onceki bhcg tarihin ve sonucunu yazabilir misin

kızlar ben bu testlerin hepsini yaptırdım özel bir hastneye gidiyorum dr umda orda ve hiç para ödemedim

Canım kendileri mı ücretsiz dedi? Acaba analık hakkı dedikleri şeyle mı ilgili? Ücretsiz bir cok hak varmış doye duymuştum bende. Ama bazı özel hastaneler yine de yolunu biliyormuş.

Bu arada hangi hastaneye gidiyorsun?

Çok duygulandim. Gözlerim doldu. Zaten duygusaliz herseye ağlıyoruz. Cok güzel bir yazı.

Ben burda olanlardan çok etkileniyorum. Eşim artik girme diyor... Dayanamiyorum sizlerle konusmak yazismak hos oluyor... Üzgünüm arkadaslarim ve onlarin bebekleri için...

Çok duygulandim. Gözlerim doldu. Zaten duygusaliz herseye ağlıyoruz. Cok güzel bir yazı.

özellikle ilk defa anne olacaklar için, mesela benim için çok farklı bi duygu, dünyalar tatlısı bi minik peşinde koşturacak anne anne diyee..çok güzel yaa..Allahım isteyen herkese nasip etsin..

Ben burda olanlardan çok etkileniyorum. Eşim artik girme diyor... Dayanamiyorum sizlerle konusmak yazismak hos oluyor... Üzgünüm arkadaslarim ve onlarin bebekleri için...

Evet benim eşimde bana kızıyor. Kafanı yorma. Girme İnternet'e diyor ama tecrübeler de paylaşılıyor sonuçta.

özellikle ilk defa anne olacaklar için, mesela benim için çok farklı bi duygu, dünyalar tatlısı bi minik peşinde koşturacak anne anne diyee..çok güzel yaa..Allahım isteyen herkese nasip etsin..

o yazıyı biliyorum gösterilerde ezberi kuvvetli bir öğrencime okuturdum tüm veliler hüngür şakırt ama şu senin yazın varya anne anne diye koşturucaklar.. okumamla beraber

Canım kendileri mı ücretsiz dedi? Acaba analık hakkı dedikleri şeyle mı ilgili? Ücretsiz bir cok hak varmış doye duymuştum bende. Ama bazı özel hastaneler yine de yolunu biliyormuş.

valla canım dr testler istedim laboratuara ugra diyor gidip veriyorum öle kasa var orda da ek ücret olsa isterler diye düşünüyorum kütahya kent hastanesi

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar...bende 2. bebegime hamileyim 6 hafta 5 günlük.
herkese hayırlı olsun inş. saglıkla kucağımıza alırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…