Kızlarr kadınlar gününüz kutlu olsun. Bugünlere özel migros kozmetiklerde %50 indirim olduğunu duymuşsunuzdur.
çatlaklar için kakaolu vaseline krem çok öneriliyor. Ben iki kutu aldım. 11 liradan 5 liraya düşmüş.
Neutrogena da öyle ..
canım ne yaparsan yap hangi kremi kullanırsan kullan çatlamaya meğilli olan ccilt çatlar benim neredeyse piyasada kullanmadığım krem ve yağ kalmmadı yinede çatır çatır çatladı ilk gebeliğimde ciltle alakalı bişey bence
birileri diyor yağlan vs birileri diyor çatlar üzülüyorumçatlamaya meyilli cilt nasıl oluyor ki sıkı gevşek zayıf? kilolu? kaslı?? yok mu bunun çaresi ki
midem bulaniyo dememe kalmadan cikardim ne var ne yok rahatladim valla bas agrim da azaldi
midem bulaniyo dememe kalmadan cikardim ne var ne yok rahatladim valla bas agrim da azaldi
iyi akşamlar kızlar bende ekim annesi olacam Allahın izniyle
hamilelik nasıl gidiyor
Hayirli aksamlar hanımlar leblebimi aldim battaniyemi aldim oturdum kitap okumaya... icimizde baska kitap okuyan var mi? Ben bir cocuk gelisimci olarak cok fazla kitaba sahibim. Simdi morpa yayinlarinin gelisimde 0-3 yas yasama methaba kitabini okuyorum bu kitaplar buyuk bir set halinde okudukca size tavsiyede bulunurum var mi icinizde tavsiye verebilecek olan
Progestan kullanan var mı arkadaşlar. Baş dönemsi yapar mı bu ilaç.. Öyle böyle değil çok fena dönüyo başım..
Progestan kullanan var mı arkadaşlar. Baş dönemsi yapar mı bu ilaç.. Öyle böyle değil çok fena dönüyo başım..
arkadaşlar ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum rabbime şükürler olsun darısı bekleyen arkadaşlarımın başına. ayrıca bulantılarım için şurup hap ve fitil verdi doktorum bu akşam yemekten önce bir tane içtim haptan yemeğimi yiyebildim midem bulanmadan :)
ben de kullanıyorum ve benim de basımı döndürüyo. ayagımın altından yer kayıyo sanki. o an yatınca ve uykuya dalınca bişey kalmıyo eski halime dönüyorum
valla canım dr testler istedim laboratuara ugra diyor gidip veriyorum öle kasa var orda da ek ücret olsa isterler diye düşünüyorumkütahya kent hastanesi
birileri diyor yağlan vs birileri diyor çatlar üzülüyorumçatlamaya meyilli cilt nasıl oluyor ki sıkı gevşek zayıf? kilolu? kaslı?? yok mu bunun çaresi ki
Hayirli aksamlar hanımlar leblebimi aldim battaniyemi aldim oturdum kitap okumaya... icimizde baska kitap okuyan var mi? Ben bir cocuk gelisimci olarak cok fazla kitaba sahibim. Simdi morpa yayinlarinin gelisimde 0-3 yas yasama methaba kitabini okuyorum bu kitaplar buyuk bir set halinde okudukca size tavsiyede bulunurum var mi icinizde tavsiye verebilecek olan
progestan kullanan var mı arkadaşlar. Baş dönemsi yapar mı bu ilaç.. öyle böyle değil çok fena dönüyo başım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?