2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlarr kadınlar gününüz kutlu olsun. Bugünlere özel migros kozmetiklerde %50 indirim olduğunu duymuşsunuzdur.

çatlaklar için kakaolu vaseline krem çok öneriliyor. Ben iki kutu aldım. 11 liradan 5 liraya düşmüş.
Neutrogena da öyle ..

canım ne yaparsan yap hangi kremi kullanırsan kullan çatlamaya meğilli olan ccilt çatlar benim neredeyse piyasada kullanmadığım krem ve yağ kalmmadı yinede çatır çatır çatladı ilk gebeliğimde ciltle alakalı bişey bence

birileri diyor yağlan vs birileri diyor çatlar üzülüyorum çatlamaya meyilli cilt nasıl oluyor ki sıkı gevşek zayıf? kilolu? kaslı?? yok mu bunun çaresi ki

kendimi ters dönmüş hamam böceği gibi hissediyorum başım cok agriyo midem de bulanmaya basladı tekrar

yine de her halimize sükürler olsun

midem bulaniyo dememe kalmadan cikardim ne var ne yok rahatladim valla bas agrim da azaldi

iyi akşamlar kızlar bende ekim annesi olacam Allahın izniyle
hamilelik nasıl gidiyor

Hayirli aksamlar hanımlar leblebimi aldim battaniyemi aldim oturdum kitap okumaya... icimizde baska kitap okuyan var mi? Ben bir cocuk gelisimci olarak cok fazla kitaba sahibim. Simdi morpa yayinlarinin gelisimde 0-3 yas yasama methaba kitabini okuyorum bu kitaplar buyuk bir set halinde okudukca size tavsiyede bulunurum var mi icinizde tavsiye verebilecek olan

midem bulaniyo dememe kalmadan cikardim ne var ne yok rahatladim valla bas agrim da azaldi

Hadi bakalım bi bu kadar daha sıktık mı dişimizi bitecek bulantılar...

iyi akşamlar kızlar bende ekim annesi olacam Allahın izniyle
hamilelik nasıl gidiyor

Merhaba... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

Ben Tracy Hugg Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çzümleri şiddetle tavsiye ederim...

Progestan kullanan var mı arkadaşlar. Baş dönemsi yapar mı bu ilaç.. Öyle böyle değil çok fena dönüyo başım..

Progestan kullanan var mı arkadaşlar. Baş dönemsi yapar mı bu ilaç.. Öyle böyle değil çok fena dönüyo başım..

canim ben kullanmiyorum ama kullanan arkadaslar bas donmesi ve uyku yapmasindan sikayetciler

arkadaşlar ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum rabbime şükürler olsun darısı bekleyen arkadaşlarımın başına. ayrıca bulantılarım için şurup hap ve fitil verdi doktorum bu akşam yemekten önce bir tane içtim haptan yemeğimi yiyebildim midem bulanmadan :)

Hadi gözünüz aydın... Darısı tüm bekleyenlere

ben de kullanıyorum ve benim de basımı döndürüyo. ayagımın altından yer kayıyo sanki. o an yatınca ve uykuya dalınca bişey kalmıyo eski halime dönüyorum

ben de kullanıyorum ve benim de basımı döndürüyo. ayagımın altından yer kayıyo sanki. o an yatınca ve uykuya dalınca bişey kalmıyo eski halime dönüyorum

Hap olarak kullanıyorum ben.. Ama aynen dediğiniz gibi oluyor. oturamıyorum bile yatmazsam ççok fena oluyor. Yatmadan içtim dün. ama sabah kalktığımda hala dnüyodu... Çıkarasım olmadığı hale çıkardım

ben de aynen öyle oluyorum. yatmadan önce alınca azalıyor yan etkiler. uykuyu çok getiriyor bir de.

birileri diyor yağlan vs birileri diyor çatlar üzülüyorum çatlamaya meyilli cilt nasıl oluyor ki sıkı gevşek zayıf? kilolu? kaslı?? yok mu bunun çaresi ki

catie, ben çatlamaya müsaidim
ergenlikte ve kilo alıp verdiğim dönemlerde hemen çatlaklarım oluşuyordu. buna göre cildimin yapısının buna müsait olduğuna karar verdim. bilimsel gerçekliği meçhul :)

ben çok okuyorum canım. dediğin kitaptan bende de var. hatta ekstra bir sürü kitabım var çocuk gelişimi ve eğitimi hakkında.
çoğunu henüz okuyamadım ama önem ve zaman sırasına göre alıp okuyorum-okuyacağım.
şu an koridor yayıncılığın Bebeğinizi Beklerken kitabına başladım. ara ara okuyorum. tıbbi terimleri çok sık kullanmış, bir de çeviri bir kitap. bu yüzden herkes tarafından okunup anlaşılması biraz zor olabilir ama bence yararlı bir kitap.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…