2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Nasılsınz görşmeyeli ..ben 4 gündür hastanede idim,kahve lekelerden dolayı,serum , iğne ,hap ...popom çok acıyor..geçti şükür inş tkrrlamaz ,dr 2 gün rapor verdi ,yahu ne zormuş , ilk gebeliğimde hiç böle olmamıstım ama ben yine rahat olcak diye hoyrat davrandım ... Bnm gibi olanınız var mı , korkuyorum yine de ...

Çok geçmiş olsun. Bende de lekenme vardı ama erken hallettik şükür...sizinki kadar büyük bir müdahaleye gerek kalmadı... Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin. İkinciler fena geliyo fena

çok geçmiş olsun. Bende de lekenme vardı ama erken hallettik şükür...sizinki kadar büyük bir müdahaleye gerek kalmadı... Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin. Ikinciler fena geliyo fena

sana da gecmiş olsun canım ... Allah şifa verin ...ben hastanede yatmayı yeğledim çünkü oğlum 3,5 yaşında ve aman vermez , bana çok düskün..zor oldu onu hastaneden uğurlamak , ağlamak vs vs ama bu bebişi de düşünmem lazımdı..ne zaman tam olarak gercekleşyor embriyonun rahme yerleşimi ?

Takvim hesabıyla 12 hafta ama bünyeyle de alakalı tabi bulantılarımı takip ediyodum ben ilkinde tam 3,5 ay sürmüştü

Son düzenleme:
Progestan kullanan var mı arkadaşlar. Baş dönemsi yapar mı bu ilaç.. Öyle böyle değil çok fena dönüyo başım..

yaparrrr yaparrr fena yapar hemde 70lik rakıyı içmişsinde yeni ayılıyomuşsun gibi çarparrr:))) bulantı yapar kusma yapar.. baş gönmesi yapar sağa idiyom sanırsın sola çarparsın.... ama alttan fitilide var onu kullanırsan yan etkisi daha az...

resmen duygulandım ve ağladım yaaa offf ota b...a ağlar oldum

Benim de bugun cikti sonucum kafam cok karisti. Bhcg >15000.00 yani bu degerden daha yüksek bir bhcg degeri oldugunu gisteriyor degil mi? Peki elif senin kac haftalik gebeligin bir onceki bhcg tarihin ve sonucunu yazabilir misin

canım en son 16 şubatta bakmıştı doktorum 446 çıkmıştı...daha sonra ultrasonda önce keseyi sonra bebeğimin kalp atışlarını duyduğumuzdan tekrar baktırmadı doktorum benden istediği testleri sağlık ocağında yaptırim dedim onlar bakmış beta hcg'ye.
senin sonucunda Bhcg>15000.00 ise bu değerden yüksek olduğu anlamına geliyo herhalde tam emin değilim ama.
bu arada benin 7.haftada canım gebeliğim pazar günü 8 olcaz inşallah

Gözüm aydin canım. Mide bulantini kesti mı tamamen. Ne güzel.

ben varım hatta benim kahve lekelenmeyi de geçip bildiğin kanamam olmuştu...ama serum iğne hap derken geçti şükür Allahım kimseye yaşatmasın büyük korku.. sıkma içini birşey olmaz Allahın izniyle

ben progestan 200mg günde 3 kere alıyorum normal hap ama fitil olarak kullanıyorum drum hap olarak alma seni mahveder demişti fitil olarak hiç bir yan etkisi olmuyor......,
bu gün sistit korkusuyla ve kasık ağrısıyla hastaneye gidince bebişimi görmek de kısmet oldu keyfi yerinde rahat rahat yatıyordu fazla göremedim ama çok hareketli bişi değil benimki kime çekti kianne ve babada bu hiperaktiflik varken bilemedim valla neyse salı gün bol bol çikolata yersem hareketlenir sanırım

Merhaba hanımlar:) Bende ekim annesi olacağım inşallah.

Hoş geldiniz. Haırlı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

ben varım hatta benim kahve lekelenmeyi de geçip bildiğin kanamam olmuştu...ama serum iğne hap derken geçti şükür Allahım kimseye yaşatmasın büyük korku.. sıkma içini birşey olmaz Allahın izniyle

Size de geçmiş olsun

Vuuuuhhuuuuu çok aceleci bir anne.. Durun az.. Çoooook uyanacaksınız uykulardan tekmeyle.. Sonra da ciyaklamayla....Acele etmeyinnnn

Progestan kullanan var mı arkadaşlar. Baş dönemsi yapar mı bu ilaç.. Öyle böyle değil çok fena dönüyo başım..

meraba cnm benimde 2010 mayıs doğumlu bir kızım var ve 2. bebişime 8 hafftalık hammişim..benim drum progestanı vajinadan uygulamamı önerdi hem daha kolay hemde rahat istersen sende druna tel aç sorr bu şekilde kullanmayı iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…