merhaba arkadaşlar...bende 2. bebegime hamileyim 6 hafta 5 günlük.
herkese hayırlı olsun inş.saglıkla kucağımıza alırız:)
ben kullanıyorum sanki alkol almış gibi hissediyorum , yatarken içiçem artık , geçmiş olsun problemin neydi?
merhaba arkadaşlar...bende 2. bebegime hamileyim 6 hafta 5 günlük.
herkese hayırlı olsun inş.saglıkla kucağımıza alırız:)
Nasılsınz görşmeyeli ..ben 4 gündür hastanede idim,kahve lekelerden dolayı,serum , iğne ,hap ...popom çok acıyor..geçti şükür inş tkrrlamaz ,dr 2 gün rapor verdi ,yahu ne zormuş , ilk gebeliğimde hiç böle olmamıstım ama ben yine rahat olcak diye hoyrat davrandım ... Bnm gibi olanınız var mı , korkuyorum yine de ...
çok geçmiş olsun. Bende de lekenme vardı ama erken hallettik şükür...sizinki kadar büyük bir müdahaleye gerek kalmadı... Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin. Ikinciler fena geliyo fena
sana da gecmiş olsun canım ... Allah şifa verin ...ben hastanede yatmayı yeğledim çünkü oğlum 3,5 yaşında ve aman vermez , bana çok düskün..zor oldu onu hastaneden uğurlamak , ağlamak vs vs ama bu bebişi de düşünmem lazımdı..ne zaman tam olarak gercekleşyor embriyonun rahme yerleşimi ?
Progestan kullanan var mı arkadaşlar. Baş dönemsi yapar mı bu ilaç.. Öyle böyle değil çok fena dönüyo başım..
Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış.
Bir gün ALLAH,a sormuş;
"ALLAH,im, beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler. Fakat, ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım?"
..."Tüm meleklerin arasında senin için bir tanesini seçtim, O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana hergün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın."
"Peki, insanlar bana birşey söylediklerinde, dillerini bilmeden, söylediklerini nasıl anlayacağım?"
"Meleğin sana dünyada duyabileceğin en tatlı ve en güzel sözcükleri söyleyecek. Sana konuşmayı, dikkatle ve sevgi ile öğretecek."
"Peki, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?"
"Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek."
"Dünyada kötüler olduğunu da duydum. Beni onlardan kim koruyacak?"
"Meleğin seni kendi hayatı pahasına da olsa koruyacak."
"Fakat, ben seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm."
"Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve ulaşmanın yolunu öğretecek."
O sırada cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır. Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar;
"Şimdi gitmek üzere isem, benim Meleğimin adı ne?"
. Adının ne olduğu önemli değil,sen ona, "ANNE" diyeceksin." ...!
resmen duygulandım ve ağladım yaaa offf ota b...a ağlar oldum
Benim de bugun cikti sonucum kafam cok karisti. Bhcg >15000.00 yani bu degerden daha yüksek bir bhcg degeri oldugunu gisteriyor degil mi? Peki elif senin kac haftalik gebeligin bir onceki bhcg tarihin ve sonucunu yazabilir misin
Progestan kullanan var mı arkadaşlar. Baş dönemsi yapar mı bu ilaç.. Öyle böyle değil çok fena dönüyo başım..
arkadaşlar ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum rabbime şükürler olsun darısı bekleyen arkadaşlarımın başına. ayrıca bulantılarım için şurup hap ve fitil verdi doktorum bu akşam yemekten önce bir tane içtim haptan yemeğimi yiyebildim midem bulanmadan :)
Nasılsınz görşmeyeli ..ben 4 gündür hastanede idim,kahve lekelerden dolayı,serum , iğne ,hap ...popom çok acıyor..geçti şükür inş tkrrlamaz ,dr 2 gün rapor verdi ,yahu ne zormuş , ilk gebeliğimde hiç böle olmamıstım ama ben yine rahat olcak diye hoyrat davrandım ... Bnm gibi olanınız var mı , korkuyorum yine de ...
yaparrrr yaparrr fena yapar hemde 70lik rakıyı içmişsinde yeni ayılıyomuşsun gibi çarparrr:))) bulantı yapar kusma yapar.. baş gönmesi yapar sağa idiyom sanırsın sola çarparsın.... ama alttan fitilide var onu kullanırsan yan etkisi daha az...
Merhaba hanımlar:) Bende ekim annesi olacağım inşallah.
ben varım hatta benim kahve lekelenmeyi de geçip bildiğin kanamam olmuştu...ama serum iğne hap derken geçti şükür Allahım kimseye yaşatmasın büyük korku.. sıkma içini birşey olmaz Allahın izniyle
ben progestan 200mg günde 3 kere alıyorum normal hap ama fitil olarak kullanıyorum drum hap olarak alma seni mahveder demişti fitil olarak hiç bir yan etkisi olmuyor......,
bu gün sistit korkusuyla ve kasık ağrısıyla hastaneye gidince bebişimi görmek de kısmet oldu keyfi yerinde rahat rahat yatıyordu fazla göremedim ama çok hareketli bişi değil benimki kime çekti kianne ve babada bu hiperaktiflik varken bilemedim valla neyse salı gün bol bol çikolata yersem hareketlenir sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?