2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Canım gecmis olsun. Benim 3 hafta once kasıklarımda krampla bir agri geldi, tansiyonum düştü, gözlerim karardı, dudaklarım falan morarmis annem yanimdaydi. Sonradan da hafif bir kanama. Dr'umu aramıştım igne yaptir hemen dedi. Eczaneden getirttim hemen. Sonrasında bir kanamam oldu sanki adet kanaması. O kadar korkmuştum ki. Ya hamile değildim adet oluyorum dedim yada düşürüyorum dedim. Birde vajinal jel kullandığım icin içimden kanlı jelin artıkları düştü mu. Bir korku. Ertesi gun cok sukur bitti kanamam. Sonrada muayeneye gidip keseyi görmüştük. Ama etrafında kan yoktu.
Ben o olaydan bir gece once 3 diş sarmisak yutmuştum boğazlarım kaşınıyor diye. Sen mısın yutan. Sokturcu etkisi varmış sarmisagin.
Dr kesinlikle bitkisel seylerden uzak dur dedi. Onların etkilerini bilemiyoruz. Gerekirse ilac veririz ama bitkisellerden uzak dur dedi.
Artık meyve cayı bile içmiyorum. Ondan bile uzak dur dedi dr'um.
Ama o kadar cok kan gelmişti ki koyu renk, sonra bir daha olmadı cok sukur. Ama hep dikkat ediyorum hareketlerime.

Vuuuuhhuuuuu çok aceleci bir anne.. Durun az.. Çoooook uyanacaksınız uykulardan tekmeyle.. Sonra da ciyaklamayla....Acele etmeyinnnn

ama arkadaşlar hareket ediyor eller kollar durmuyor yazınca bekledim bende.......... ama benim ki ense yapmakla meşguldü

ben varım hatta benim kahve lekelenmeyi de geçip bildiğin kanamam olmuştu...ama serum iğne hap derken geçti şükür Allahım kimseye yaşatmasın büyük korku.. sıkma içini birşey olmaz Allahın izniyle

geçmiş olsn tatlım , çok tşk ederim istirahata devam , Allah razı olsun , karnımda bi ağırlık var gibi hissediyorum , böyle olr mu?

çok cok cok geçmiş olsun arkadaşım , hakikaten cok zor , her wc de bi korku , ha gelmiş ha gelecek gibi ... Ben de artık çok dikkat ediyorum ....allah yardımcımız olsun

Canim rahatladiysan ne guzel ben de cikarabilsem rahatlasam keskee ama cikmiyor malesef
vala canm ben günde 5 öğün çıkarıyorum yine rahat yok yine yokk...keşke kusmama rağmen rahatlasam yok iştee..
Progestan kullanan var mı arkadaşlar. Baş dönemsi yapar mı bu ilaç.. Öyle böyle değil çok fena dönüyo başım..
şarap içsen bukadar baş dönmesi yapmaz canım...
benim doktorum neden bilmiyorum ama inatla bana ilaç vermiyorr
Merhaba hanımlar:) Bende ekim annesi olacağım inşallah.

canım aramıza hoşgeldin.hayırlı uğurlu olsun

çok cok cok geçmiş olsun arkadaşım , hakikaten cok zor , her wc de bi korku , ha gelmiş ha gelecek gibi ... Ben de artık çok dikkat ediyorum ....allah yardımcımız olsun

Aynen öyle cok dikkat edeceğiz. Eskiden annelerimiz anneannelerimiz hiç oturmazlarmis. Biz simdi biraz ters birsey yapalım yandık. Yediklerimizden mı içeriklerimizden mı yoksa zamane ve bebekleri mı bilemiyorum.
Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

inanmıyorum sonunda mesajları bitirebildim. günlerdir griple ve başka şeylerle uğraşmaktan aktif olarak giremedim. Okuyamadım da. Okuyana kadar canım çıktı :S

Bazı arkadaşlardan kötü haberler gelmiş. Hepsine sabır diliyorum. Allahım tez zamanda yerlerini sağlıklı bebeklerle doldurur inşallah. Dua dan başka bir şey gelmiyor malesef elimizden :S

vücudumuzdaki kan oranı iki katı kadar arttığı için kılcal damarlar çatlama yapabiliyor bildiğim kadarıyla ama en doğrusu tabi ki dr a sormak

turşu ödem tuttuğundan tavsiye edilmiyor. ama yemiyorum diyemem. greyfurt da yanılmıyorsam söktürücü özelliği var. portakal tavsiye ederim yerine.

harika bir fikir ben de bir puzzle fanıyım :) En son bi kaç hafta önce bitti 2000 parça. yenisini alalım bari :))

ben de liste yapıyorum.yoksa herşeyi unutuyorum.

cnm o kdr çok baş ağrısı çektimki ağlıyodum acıdan.doktorum minoset içebilrsin dedi sadece onu kullanıorum.zaten içindede yazıor hamileler kullanabilir diye.için rahat olsun

cnm iki tip minoset var dikkat edin. yanılmıyorsam plus olan tavsiye edilmiyor.

benim değerleri ekleyiverdim. (uyuşukluk, tembellik :))

tsh yaptırmadım çünkü endokrin uzmanım zaten onu takip ediyor. dosyamda mevcut diye istetmedik.

Progestan kullanan var mı arkadaşlar. Baş dönemsi yapar mı bu ilaç.. Öyle böyle değil çok fena dönüyo başım..
fitil olarak da kullanılıyormuş. bence doktorunuza danışın. ben hap olarak kullanmıştım. baş dönmesi değil de uyku yapmıştı. ki halen kullanmadığım halde uyuyorum.

ilaçlarının ismini ögrenebilirmiyim
tabi yasak degilse

Yeni gelen arkadaşlar bilgilerinizi gönderirseniz eklerim...

yine çok fena midem, ne oturabiliyorum bulantıdan gazdan ne gidip kusabiliyorum, yürüyemiyorum, uyuyamıyorum, yiyemiyorum. sanki içimde birşey midemi böyle bıçaklarla kazıyor.. ilaçta kullanıyorum, aşırı kusmamda yok hergün kusmuyorum bile ama bu midem beni bitirdi ... herşeyi denedim, çubuk krakerden sodaya ondan leblebiye kadar.. birtek şu eczanelerde satılan bulantı bileklikleri varmış onları denemedim. varmı kullanıp memnun kalan, yoksa beni uyutsunlar 2 ay sonra uyandırsınlar dicek haldeyim

Simdi kafam daha da karisti benim... 15 subatta 95.43 cikti 19 subatta 689.17 cikti 23 şubatta da kesemizi gorduk o zaman da 0.56cm idi. 5 6 haftalik demisti. Ama senin bhcg benden yüksek ama ben 3 gün buyugum senden of ya benim yumurtlama dönemim gecikmisti... puffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…