2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bu bhcg ye neden bu kadar çok sık bakıyorsunuz? benim hiç bakılmadı, idrar testinde pozitifi gördüm, gittik keseyi gördü evet hamilesin dedi, sonra kalbi atıyor evet yaşıyor dedi :).. benmi çok evhamsızım acaba ya, baktırmakmı lazım şimdi bu bhcg ye?

Yok canım ya en iyisi. Ben de sadece basta gebelik testi icin yaptırdım. Sonra iki gun sonra yaptırdım. Sonra keseyi gördük. Sonrada kalbini duyduk. O kadar. Cok fazla düşünmemeli bence. Hem kendi kafamızı karıştırır hemde bebeği etkileriz stres yaparak. Hiç gerek yok.

canım senin yazdıklarını sanki ben yazdım..aynen bende öyle diyorum.yatırsınlar beni hastaneye mide bulantım bitene kadar ya uyutsunlar yada taksınlar serumu.vücudum artık iflas etmek üzere.ben oğlumdada böyle olmuştum ama ondan sorumluluğum yoktu elimden geldiği kadar dinlenmeye uyumaya çalışıyordum ama bu defa 11 aylık oğlum var hem bu bulantıyla hemde onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum.çok yoruldum.evimi kocamı en önemlisi oğlumu ihmal ediyorum.ben parmak yardımıyla zorla kusuyorum ama beni zerre rahatlatmıyor..doktorumda serumdan başka ilaç vermiyorum.serumda mübarek 1 kiloluk ve en yavaş haliyle veriliyor.o bitene kadar ohooo.zaten de sadece 1 gün rahatlatıyor.oğlumda 11.haftamda bitmişti bulantım inş. bundada biter.hayattan tiksindim resmen

kızlar ünlülerden biri gebeliğinde eve ultrason makinesi almış. hergün kendisi bakıyormuş şimdi bebeği görmeden bir haftayı zor geçiren biri olarak bana mantıklı geldi

seninki dahada zormuş canım, bizim ilk bebeğimiz ve senin dediğin gibi ben koltuktan ve battaniyenin altından nerdeyse wc haricinde hiç çıkmadığım halde böyleyim.. gel gelelim senin birde oğluşun var.. çok zor walla sabır diliyorum sana .. zorla neden kusuyorsun ki, madem rahatlatmıyor barii yediklerin içerde kalsın :).. bende kussam rahatlicam gibi hissediyorum ama rahatlamadığım için zorla kusmuyorum.. yarın şu bulantı bileziklerinden alıcam, birde gaviscon alabilirsin dedi drum, yanma ve gaz hissini alacğaından bulantıyıda azaltır dedi.. bakalım inşallah herkes tadını çıkar bu günlerin dedikçe dövesim geliyor milleti, sanki tadı çıkıyorda ben çıkarmıyorum, bir sinir basıyorki sormayın :))

nutella reklamımıydı kordonu çekiyo ya anneeeee diye bağırıyo:)) öle bişey olcak galiba:))

SansimCok .!.:
Yeni gelen arkadaşlar bilgilerinizi gönderirseniz eklerim...

selam...arada uğruyordum ama listeye de girmek isterim....

yaş 32
ilk bebek
sat 21 ocak 2013
beklenen d.t. 29.10.2013
mühendis-çalışmıyor
kilo 57
ankara

inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza....

Son düzenleme:

rahatlatmıyor derken tamamen değil demek istedim biraz rahatlıyorum sonra tekrar başilıyor.ben zorla kusmasam zaten bi süre sonra şiddetli ve acı bişekilde kendiliğinden kusuyorum.bende birde aşırı derecede mide ekşimesi var.o bulantıdan da beter.rabbim yardımcımız olsun.gaviscon mide yanmasına bire bir.ben şimdi zencefil çayı içiyorum tabi miktarını aşmamak şartıyla çok fena rahatlatıyor içiyorum 10 dk sonra midemde bulantı kalmıyor.tabi etkisi 1 yada 1.5 saat sürüyor ama olsun ben 10 dk ya bile razıyım.birde canm sana tavsiyem açık hava oksijen çok iyi geliyor ben ilk hamileliğimde öyle rahatlardım şimdi evde bebeğim olduğu için çıkamıyorum.aklıma gelirse yine bikaç öneride bulunurum.ama krakermiş leblebiymiş hepsi boş

Kizlar canim bugun cok skkn cok ayakta kaldim ondan mi bilmiyorum ama vajinamin ustu yani yuzeysel olarak oyle igreti bir agri var ki sanki adet olacakmışım gıbi her an kan gelecek diye odum patlıyor((( bu normal mı? Acaba büyüdüğü icin mı oluyor ama neden şeyim agriyor yani agri ama boyle amansız degil sadece hani orası bı hassaslasir ya adetliyken oyle..

kızlar ünlülerden biri gebeliğinde eve ultrason makinesi almış. hergün kendisi bakıyormuş şimdi bebeği görmeden bir haftayı zor geçiren biri olarak bana mantıklı geldi

eve ultrason makinesi alamam ama bende arada bir sağlık ocağına gidip en azından kalp atışını dinlemeyi düşünüyorum yoksa bir ay sonraki kontrole kadar meraktan çatlarım yani :))

canım o bende iki haftadır var nedense hatta dün tuvalete gittim geldim koltuğa oturuken bıçağın üzerine oturmuşum gibi yerimden zıpladım vajinal bir ağrı var bende anlamadım. eşimlede kankayız bu bebiş olduğundan beri bişey olduda oldu desem oda yok haftaya doktora gidince sorucam ama tahminimce rahim büyüdüğü için idrar torbasına baskı yapıyo biraz kendimi dinleyince gazım olduğunda veya tuvaletim geldiğinde daha ağrıyo baskı yapıyo sanırım rahim yukarı çıkana kadar böle gider diye düşünüyorum ama tabi bu benim düşüncem doktorada sormak lazım..

Onlar ense yaparken siz de yapın... İkinciyi brkleyenlerin bu lüksü yok

Sorma zaten bende tam 6 haftadır evde yatıyorum beraber yapıyoruz yani bebişimle enseyi

kızlar işte bu da benim bebeğim
Eki Görüntüle 652111

Buda enseci benim ki gibi 41 kere :)

Doğumu yaptıysa bizim eve hiybe edebilir Hayır demeem yani

nutella reklamımıydı kordonu çekiyo ya anneeeee diye bağırıyo:)) öle bişey olcak galiba:))
zaten fallarde erkek çıkıyo rüyamdada erkek gördüm kardeşime benziyordu olabilir yani annnnnnnneeeeee diye içten çekiştirmeler

Canim bende ilk defa bugun oldu 9.haftam bitmek üzere.cok tedirgin oldum bana da oyle dediler rahim büyüdüğü icin baskı oluyor diye ama iste o agri sanki adetliyken olan agri oldugu icin korkuyorum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…