Simdi kafam daha da karisti benim... 15 subatta 95.43 cikti 19 subatta 689.17 cikti 23 şubatta da kesemizi gorduk o zaman da 0.56cm idi. 5 6 haftalik demisti. Ama senin bhcg benden yüksek ama ben 3 gün buyugum senden of ya benim yumurtlama dönemim gecikmisti... puffff
bu bhcg ye neden bu kadar çok sık bakıyorsunuz? benim hiç bakılmadı, idrar testinde pozitifi gördüm, gittik keseyi gördü evet hamilesin dedi, sonra kalbi atıyor evet yaşıyor dedi :).. benmi çok evhamsızım acaba ya, baktırmakmı lazım şimdi bu bhcg ye?
maşallah ne güzel poz vermiş senin bebiş.sanki elini şakağına dayamış da keyif yapıyor kerata
yine çok fena midem, ne oturabiliyorum bulantıdan gazdan ne gidip kusabiliyorum, yürüyemiyorum, uyuyamıyorum, yiyemiyorum. sanki içimde birşey midemi böyle bıçaklarla kazıyor.. ilaçta kullanıyorum, aşırı kusmamda yok hergün kusmuyorum bile ama bu midem beni bitirdi... herşeyi denedim, çubuk krakerden sodaya ondan leblebiye kadar.. birtek şu eczanelerde satılan bulantı bileklikleri varmış onları denemedim. varmı kullanıp memnun kalan, yoksa beni uyutsunlar 2 ay sonra uyandırsınlar dicek haldeyim
canım senin yazdıklarını sanki ben yazdım..aynen bende öyle diyorum.yatırsınlar beni hastaneye mide bulantım bitene kadar ya uyutsunlar yada taksınlar serumu.vücudum artık iflas etmek üzere.ben oğlumdada böyle olmuştum ama ondan sorumluluğum yoktu elimden geldiği kadar dinlenmeye uyumaya çalışıyordum ama bu defa 11 aylık oğlum var hem bu bulantıyla hemde onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum.çok yoruldum.evimi kocamı en önemlisi oğlumu ihmal ediyorum.ben parmak yardımıyla zorla kusuyorum ama beni zerre rahatlatmıyor..doktorumda serumdan başka ilaç vermiyorum.serumda mübarek 1 kiloluk ve en yavaş haliyle veriliyor.o bitene kadar ohooo.zaten de sadece 1 gün rahatlatıyor.oğlumda 11.haftamda bitmişti bulantım inş. bundada biter.hayattan tiksindim resmen
ben progestan 200mg günde 3 kere alıyorum normal hap ama fitil olarak kullanıyorum drum hap olarak alma seni mahveder demişti fitil olarak hiç bir yan etkisi olmuyor......,
bu gün sistit korkusuyla ve kasık ağrısıyla hastaneye gidince bebişimi görmek de kısmet oldu keyfi yerinde rahat rahat yatıyordu fazla göremedim ama çok hareketli bişi değil benimki kime çekti kianne ve babada bu hiperaktiflik varken bilemedim valla neyse salı gün bol bol çikolata yersem hareketlenir sanırım
SansimCok .!.:Yeni gelen arkadaşlar bilgilerinizi gönderirseniz eklerim...
Yeni gelen arkadaşlar bilgilerinizi gönderirseniz eklerim...
seninki dahada zormuş canım, bizim ilk bebeğimiz ve senin dediğin gibi ben koltuktan ve battaniyenin altından nerdeyse wc haricinde hiç çıkmadığım halde böyleyim.. gel gelelim senin birde oğluşun var.. çok zor walla sabır diliyorum sana.. zorla neden kusuyorsun ki, madem rahatlatmıyor barii yediklerin içerde kalsın :).. bende kussam rahatlicam gibi hissediyorum ama rahatlamadığım için zorla kusmuyorum.. yarın şu bulantı bileziklerinden alıcam, birde gaviscon alabilirsin dedi drum, yanma ve gaz hissini alacğaından bulantıyıda azaltır dedi.. bakalım inşallah herkes tadını çıkar bu günlerin dedikçe dövesim geliyor milleti, sanki tadı çıkıyorda ben çıkarmıyorum, bir sinir basıyorki sormayın :))
maşallah ne güzel poz vermiş senin bebiş.sanki elini şakağına dayamış da keyif yapıyor kerata
kızlar işte bu da benim bebeğim
kızlar ünlülerden biri gebeliğinde eve ultrason makinesi almış. hergün kendisi bakıyormuş şimdi bebeği görmeden bir haftayı zor geçiren biri olarak bana mantıklı geldi
kızlar ünlülerden biri gebeliğinde eve ultrason makinesi almış. hergün kendisi bakıyormuş şimdi bebeği görmeden bir haftayı zor geçiren biri olarak bana mantıklı geldi
Kizlar canim bugun cok skkn cok ayakta kaldim ondan mi bilmiyorum ama vajinamin ustu yani yuzeysel olarak oyle igreti bir agri var ki sanki adet olacakmışım gıbi her an kan gelecek diye odum patlıyor((( bu normal mı? Acaba büyüdüğü icin mı oluyor ama neden şeyim agriyor yani agri ama boyle amansız degil sadece hani orası bı hassaslasir ya adetliyken oyle..
Onlar ense yaparken siz de yapın... İkinciyi brkleyenlerin bu lüksü yok
zaten fallarde erkek çıkıyo rüyamdada erkek gördüm kardeşime benziyordunutella reklamımıydı kordonu çekiyo ya anneeeee diye bağırıyo:)) öle bişey olcak galiba:))
canım o bende iki haftadır var nedense hatta dün tuvalete gittim geldim koltuğa oturuken bıçağın üzerine oturmuşum gibi yerimden zıpladım vajinal bir ağrı var bende anlamadım. eşimlede kankayız bu bebiş olduğundan beri bişey olduda oldu desem oda yok haftaya doktora gidince sorucam ama tahminimce rahim büyüdüğü için idrar torbasına baskı yapıyo biraz kendimi dinleyince gazım olduğunda veya tuvaletim geldiğinde daha ağrıyo baskı yapıyo sanırım rahim yukarı çıkana kadar böle gider diye düşünüyorum ama tabi bu benim düşüncem doktorada sormak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?