Canim bende ilk defa bugun oldu 9.haftam bitmek üzere.cok tedirgin oldum bana da oyle dediler rahim büyüdüğü icin baskı oluyor diye ama iste o agri sanki adetliyken olan agri oldugu icin korkuyorum((
Canim bende ilk defa bugun oldu 9.haftam bitmek üzere.cok tedirgin oldum bana da oyle dediler rahim büyüdüğü icin baskı oluyor diye ama iste o agri sanki adetliyken olan agri oldugu icin korkuyorum((
canım sen daha önce burdaki dış gebelik geçirenler topiğinde yoktun demi?
Canim sen de oyle sıkma kendini ..ihtiyacın geldiginde hemen git rahatsız eder seni bu durum. Cok zor bı süreç Rabbim kolaylıkla Saglikla geçirmeyi nasip etsin insallah hepimize..ya mesela bende şöyle bir sorun var meslek hastalığı anasınıfı öğretmeniyim çocuklarla ilgilenmekten tuvaletim gelse bile sınıftan çıkamıyorum sonra giderim dur şu etkinlik bitsin vs. sonra unutuyorum sonra bi kasık ağrısı ve acıma ile tuvalete gidiyorum sanırım bedenim ona alıştı tuvaletim gelse bile ay sıkıştım tuvalete gideyim diyemiyorum... öle ağrımaya başlıycak ondan sonra şimdi bebek var diye en azından saat başı gidiyorum ama dışarıda olursam yine unutuyorum oturunca sıkışıyo karnım acımaya başlıyo dün arkadaşıma gittim ordan ilçeye gitmem grekiyodu 20 km yolun her km sinde acıdan öldüm otobüsten iner inmez benzinciye koştummm en yakındakii... sonra yine ağrı zaten
Vardım canim.tekrar hamileyim Rabbime sukur..
canm bende emin olamadım ondan sordum.bende bu hamileliğimde ilk beta hcg değerim düşük çıktığında acaba dış gebelik mi diye o topiğe gelmiştim sen ordaydın ve hamileliiğini yeni öğrenmiştin.ordan hatırladım ama eminolamadım tabi.ozaman gözünaydın diyelim canm.
kızlar benim tsh değerim 5,541 çıktı dr ilacımı tam olarak almamı önerrdi şimdiye kadar yarım alıyorrdum off endokrrinden randevu alamadım dahiliyeye gittim o bakıp uyguladı
randevusuz gitsen iki dakkada belki söyler endokrin uzmanı. çünkü hamilelikte önemli biliyorsun. hem hamilelerin önceliği var.
Evet hatırlıyorum canim seni:) tesekkur ederim.ama bugunlerde korkuyorum ağrılarım var vajinamda inşallah bir sorun yoktur.
kızlar benim tsh değerim 5,541 çıktı dr ilacımı tam olarak almamı önerrdi şimdiye kadar yarım alıyorrdum off endokrrinden randevu alamadım dahiliyeye gittim o bakıp uyguladı
merhaba kızlar ben ekim anneleri grubuna katılmıştım şimdi gördüm eylül annelerini , kısa bir mesajlara baktım herkeste durum hemen hemen aynı sanırımkalp atışı duyamama ,, bende bugün dr gittim çok gazım olduğunu kesenin var ama bebeği gazımdan dolayı göremediğini söyledi 6 tüp kan verdim prşm alıcam sonuçları , içim sıkkın sabahtan beri ama aslında ferah tutmak lazım Eki Görüntüle 651796 benim bebeğimin kesesi bu şekilde geçen haftaki ultroson bu yanda o pıtırcık olan bebek oluşmaya başlamış dedi ama bugün gittiğim dr göremedi
günaydın annişler ve minişler.....
nasılsınız bakalım bugün...
biz sabah kalktık,herzamanki gibi kızarmış ekmek arası peynir.... ve yumurtamızı yedik ve cumartesi cumartesi işe geldik
ve tabi herzamanki gibi uykumuz var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?