2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Canim bende ilk defa bugun oldu 9.haftam bitmek üzere.cok tedirgin oldum bana da oyle dediler rahim büyüdüğü icin baskı oluyor diye ama iste o agri sanki adetliyken olan agri oldugu icin korkuyorum((

Canım sen yine şe dikkat etme yat dinlen. Dr'a da sor bence. Kanama falan olmadıgı sürece bi sorun yoktur herhalde ama yine de dinlenmek gerek.

Canim bende ilk defa bugun oldu 9.haftam bitmek üzere.cok tedirgin oldum bana da oyle dediler rahim büyüdüğü icin baskı oluyor diye ama iste o agri sanki adetliyken olan agri oldugu icin korkuyorum((

ya mesela bende şöyle bir sorun var meslek hastalığı anasınıfı öğretmeniyim çocuklarla ilgilenmekten tuvaletim gelse bile sınıftan çıkamıyorum sonra giderim dur şu etkinlik bitsin vs. sonra unutuyorum sonra bi kasık ağrısı ve acıma ile tuvalete gidiyorum sanırım bedenim ona alıştı tuvaletim gelse bile ay sıkıştım tuvalete gideyim diyemiyorum... öle ağrımaya başlıycak ondan sonra şimdi bebek var diye en azından saat başı gidiyorum ama dışarıda olursam yine unutuyorum oturunca sıkışıyo karnım acımaya başlıyo dün arkadaşıma gittim ordan ilçeye gitmem grekiyodu 20 km yolun her km sinde acıdan öldüm otobüsten iner inmez benzinciye koştummm en yakındakii... sonra yine ağrı zaten

Canim sen de oyle sıkma kendini ..ihtiyacın geldiginde hemen git rahatsız eder seni bu durum. Cok zor bı süreç Rabbim kolaylıkla Saglikla geçirmeyi nasip etsin insallah hepimize..

Vardım canim.tekrar hamileyim Rabbime sukur..

canm bende emin olamadım ondan sordum.bende bu hamileliğimde ilk beta hcg değerim düşük çıktığında acaba dış gebelik mi diye o topiğe gelmiştim sen ordaydın ve hamileliiğini yeni öğrenmiştin.ordan hatırladım ama eminolamadım tabi.ozaman gözünaydın diyelim canm.

Evet hatırlıyorum canim seni:) tesekkur ederim.ama bugunlerde korkuyorum ağrılarım var vajinamda inşallah bir sorun yoktur.

kızlar benim tsh değerim 5,541 çıktı dr ilacımı tam olarak almamı önerrdi şimdiye kadar yarım alıyorrdum off endokrrinden randevu alamadım dahiliyeye gittim o bakıp uyguladı

kızlar benim tsh değerim 5,541 çıktı dr ilacımı tam olarak almamı önerrdi şimdiye kadar yarım alıyorrdum off endokrrinden randevu alamadım dahiliyeye gittim o bakıp uyguladı

randevusuz gitsen iki dakkada belki söyler endokrin uzmanı. çünkü hamilelikte önemli biliyorsun. hem hamilelerin önceliği var.

Evet hatırlıyorum canim seni:) tesekkur ederim.ama bugunlerde korkuyorum ağrılarım var vajinamda inşallah bir sorun yoktur.

canm acaba adet günün ondan mı kii.arada bendede oluyor ama 1 gün sonra geçiyor.böle ince bi sızı şeklindeee.bence korkma olağan durumlar bunlar...bende oğlumda böyle herşeyi kafama takardım ama şimdi daha rahatım sanırım artık tecrübeli oldum

Günaydın hamişler iyi hafta sonları,

baştan alıntılamayı unutmuşum kusura bakmayın sonradan da dönemedim:)

yeni hamişler hoşgelmişler... inşallah sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.

rahatsız olan hamişlere geçmiş olsun..

bende de artık bulantılar arada var.. neyse bebeklerimiz iyi olsun da bu dönemleri de böyle atlatmak varmış.. çekeriz.. neleri çekmiyoruz ki.. arabeske bağladım :)) maddi manevi problemler olunca ister istemez arabeske bağlıyorsunuz. gerçi dinlemem arabesk de neyse... :)

ünlü ultrason cihazı almış iyi hoş da sonuçta bakmak için bir tecrüben olacak.. sadece bebişi görmek yeterli mi... gerçi dr da gösteriyordur ama sürekli bebişi görmek de..kısmanmayım:)) dermişim.. yakında projektöre falan bağlar sürekli açık kalırmış... neler çıkacak daha... ultrason zararlı değil ama ne biliyim böyle sürekli de iyi de olmaz herhalde..yani mecbur kalmadıkça..
güle güle baksın kucağına alsın... ne diyeyim.. bu arada kimmiş:)))

bugün bebişimi görmeye gidecez inşallah iyidir ve güzel iyi haberler getiririm inşallahhh..

kızlar işte bu da benim bebeğim
Eki Görüntüle 652111

maşallahh gerçekten elini şakağına koymuş da yatıyor gibi.. sanırım senin bebiş keyfine düşkün olacak:))) maşallah bebişe...

canım daha önce kaçtı.. eğer bir düşüş varsa ve dr dediği gibi dozunu arttırman bence yeterli aynı durum bende de var.. ama mutlaka kontrollerini yaptır. değerlerini baktır. 1 ayı geçmesin. hatta 15-20 gün içinde bile kontrol edilmeli ki ona göre doz artırır..benim gebelik öncesi 15 di 9 a düştü sonra8,5 oldu.. şimdi 4,659 falan.. dozlarını giderek arttırdı. ben en son sormayı unuttum. tahlil başka yerde yaptırmıştım. aradım dr bulamadım sonra da akşam iş yoğundu unuttum.. yoksa bebişimi böyle bir konuda ihmal etmezdim. ama sonuçta ettim.. üzüldüüm. 9 da arayım..

canım benim günaydın..ben bgn eylül anneleri grubunda bebişimin fotolarını paylaştım kalp atışını ilk duyduğum tarihe bakmanı isterim,için rahatlar,sat a göre 9+2 de ultrasona göre 8+1 de kalp atışını duyabilmişim,Eki Görüntüle 652353 Eki Görüntüle 652354
inşlh bunları görünce için biraz olsun rahatlar

zenan2014 sende benim gibi çok pinpiriklisin,seni çok ii anlıyorum,ne zaman aklına takılan bişi olursa yardımcı olurum elimden geldiğince

pikoloman teşekkür ederiz.. kalp atışları duymak o kadar hassas bir durum ki.. hatta öyle dr lar var ki kalp atışı yok kürtaj deyip hamişlerimizi alt üst ediyorlar.
her bebeğin gelişimi aynı olmayabilir.. hı elbette genellemele vs ler oluyor ama bunlar adı üstünde genelleme.. dolasıyla sabretmek gerekiyor.

ben önceki gidişimde kalp atışını gördüm ama bu sefer gidişimde görecek miyim duyacak mıyım diye endişeleniyorum hatta geriliyorum bile.. ben 6 haftalıkken dr um bu kalp atışları diye gösterdi. duyamadık..ama cihazın kapasitesinden mi yoksa bebişin küçük olmasından mı bilemedim, soramadım. 4 boyutlu diye yazmışlar sitelerine..

canım inşallah bebişini sağlıcakla mutlululukla kucağına alırsın..

Son düzenleme:
günaydın annişler ve minişler.....
nasılsınız bakalım bugün...
biz sabah kalktık,herzamanki gibi kızarmış ekmek arası peynir.... ve yumurtamızı yedik ve cumartesi cumartesi işe geldik
ve tabi herzamanki gibi uykumuz var...

günaydın afiyet olsun..
sanırım hamişler uykuda veya yeni uyanmak üzereler:)))

Gunaydin herkese... bir parca simitle kahvalti yaptım bulantili bir sekilde hastanede sirami bekliyorum. Insaallah kalp atislarini duyabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…